2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bilmiyorum ki çok kararsızım bu konuda keşke hepsini birer gün deneme şansım olsa..babasling de duracagini pek sanmıyorum ama belli de olmaz tabii..arkadaşım wrap sling kullanıyor kesinlikle onu tavsiye ederim kanguru falan alma sakin kullanılmıyor diyor.bebegi 8 aylik hala kullanıyorum çok rahat dior.. yanimda olsa arkadastan alip denerim ama o da baska sehirde..bi arkadas da kanguru almis 2 ya da 3 kez kullandim getiriyim dene istersen dedi bakalim onu denicem ama wrap sling i de ben yapabilirmiyim işte o da var :/

Ayyy her gunun böyle geçsin canım...

Keşke böyle olsa. Hep burda kalsam. Çocuklar nasıl iyi sakin ben nasıl rahat ve huzurluyum anlatamam. Ohh be dedim sonunda.
Şimdi güneş biraz azalınca Kuzeyi denize götüreceğim kumlarla oynayacağız. Ben bile çocuk gibiyim. Annemler durumumu bildiği için bana çok destek veriyor. Nerdeyse Ayazı sütten kesip antidepresan başlamayı düşünmeye başlamıştım.çok şükür bu günüme çok şükür.

Sen ne yapıyorsun Demir nasıl. Okula gidecekmi. Geçecek arkadaşım az kaldı. Anneme söyledim ilk fırsatta geleceğim sana. Tanışmayı konuşmayı çok istiyorum seninle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım huzurlu anne huzurlu çocuklar demek.

Bende emziriyorum öylemi olurmuşş. :)

Eşimin babaannesi banyo yaptirdi kizimi ciyaklata ciyaklata sinir oldum, o kdr yikadim bi kere aglamamisti. Sinirden sesim titredi lifle keseliyor iyice çocuğu, sanirsin 40 yılın kiri var çocukta. Anladılar sinir olduğumu bidaha yikamayiz dediler. Çocuğu o kdr aglattilar bi de üstüne emzirme ağzı kokar diyorlar, kokarsa koksun, koktugu da yok zaten

Bebeği banyo yaptırdıktan sonra emzirirsen ağzı kokarmış, bi yaşıma daha girdim
Denedim hiçte koktugu yok mis gibi süt kokuyor :)

Bi yasimiza daha girdik yaslandirdi bizi bu teyzeler

Bende ozellikle acken yikiyorum havlusuna sonra ince bi bez var onaa sarip emziriyorum oyle uyuyor..

Son düzenleme:
Bebeği banyo yaptırdıktan sonra emzirirsen ağzı kokarmış, bi yaşıma daha girdim
Denedim hiçte koktugu yok mis gibi süt kokuyor :)

Aa biz bilmiyoruz büyüyünce kokarmis oooo
Bunun deneyini nasil yapmislar çok merak ediyorum dogrusu.
Kadının biri yıkadıktan sonra emzirmis, komsusu emzirmemis. Büyüyünce bak seninkinin agzı kokuyo benimkinin kokmuyo falan mı demisler acep

Caboo organic carrier..die bi sling var nette gordum çok begendim sanki yapılışı daha kolay ve pratik ama çok pahalı alıp kenara koyma ihtimali var..

Esime hep sizi anlatiyorum..
Aksam ki hayalimde suydu..
Bir toplanti salonunda toplanmisiz ya da yesillik guzel bir yerde,yaka kartlarimizda rumuzlarimiz yaziyor
Topigimizin ablalari abileri kosturuyor
Demir Kuzey ve diger buyukler arkadas olmuslar..

Ama guzel olurdu mezunlar yemegi gb 2014Mayis Melekleri Yemegi

Olamaz miiii olabiliirr

Benim hormonlarim duzelmedi mi kii :)))

Kaynana lar bitti şimdi kaynananin kaynanası girdi devreye:/ minicik bebeğe kese atsaymis bi de:/ allahım sen akıl fikir ver şu insanlara..Canım verme bida bebisini onların eline yazık yavruya..

kızlar dün gece acildeydik kızım iki günde bir hiç uyumuyor yklaşık 13-14 saat. uyutuyoruz yerine koyuyoruz arkamızı dönmeden acıyor gözlerini ağlamaya başlıyor gecen gece yaşadık acile gittik dr hiçbirseyi yok dedi hoş zaten arabada uyudu. dün gecede aynı seyi yasadık bugünde masallah sadece beslenme için kalkıyor uyuyor. uyumasa da en azından yattığı yerden ağlamadan bakıyo. dün gece ki dr gaz sancılarının başlayabileceğini söyledi ama kızım hem ağızdan hemde arkadan gazını çıkartıyo. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı çok üzülüyorum bazen ağlamaya bir başlıyo susmak bilmiyo içim parçalanıyor

Canım gazı vardır nekadar çıkarsa çıksın gazları bitmiyo benim kızım da öyle oluyo arada sabah 6 gibi uyaniyo akşam 9 10 a kadar gözünü kirpmiyo ve kızım çok gazlı hem ağızdan hem popoda çıkarmasına rağmen..hep böyle oluyorsa kolik diyorlar..Zamanla geçiyormus canım kaç günlük bebeğin?
Buarada arabada uyumasi da gaz sancisi olduğunun belirtisi araba sesi saç kurutma makinası sesi rahatlatiyor bebisleri. .

Son düzenleme:
Bi yasimiza daha girdik yaslandirdi bizi bu teyzeler

Bende ozellikle acken yikiyorum havlusuna sonra ince bi bez var onaa sarip emziriyorum oyle uyuyor..

En iyisi :)

Haha kimbilir

Kaynana lar bitti şimdi kaynananin kaynanası girdi devreye:/ minicik bebeğe kese atsaymis bi de:/ allahım sen akıl fikir ver şu insanlara..Canım verme bida bebisini onların eline yazık yavruya..

Sorma valla ya, Allahtan uzaktalar, illa bi babaanne yikayacak şartlicak. Zaten yikamazlar bi daha anladılar sinir oldugumu, eşim bile mahcup oldu bana karsi

Emegine saglık, ne guzel anlatmıssın canım... Yazdıklarınızı eskisi gibi takip edemiyorum...Ama iki çocukla bu kadar bilgiyi hazırlamanı çok takdir ettim. Yılın annesi gercekten... Diyorum ki katılabilen anneler ile bir brunch mı ayarlasak?

48 günlük olduk. evet söylediğin gibi arabada yüksek müzik sesi ile uyuyor. birde saç kurutma makinesi sesiyle susuyor. peki bu rahatsızlık için bir ilaç veriliyor mu. ne zaman gecer ki. ağlamasına dayanamıyoum

Gaz için olan bitkisel ilaçları dene canim bazı bebeklere hemen faydası oluyo bazılarına olmuyo Dr unuza sorarsanız yazar size nurse harvey ve sub simplex duyduğum etkili olanlardan.ilk 3 ay diyorlar gaz problemi için ama değişebilir tabii..biz de haftaya 2 aylık olcaz hala sabahları kıvranarak uyanıyor ve ağlıyor ama başlarda daha çoktu tabii ağlaması sancisi.bize Dr ilk ay kontrolünde, gazı olduğunu agladigini söyledim bu daha iyi gunleriniz dedi pat die çok canım sikilmisti bliss baby die bi şurup yazdı ama etkili olduğunu söyleyemem yine de iciriyoz.bebekler ilk zamanlar gaz çıkarmayı bilmedikleri için çok agliyorlar ama zamanla ogreniyolar..

normal doğum yapan anneler tamamen iyileştinz mi. dikiş atılalı (doğum dikişim açılmıştı tekrar dikilme oldu) 1 ay oldu ne yazık ki az açılma var ama enfeksiyonum yok bu kez. ara ara sancım oluyor ama iyiyim şükürr bugünüme de ama fazla ayakta kalınca ve ağır iş yapınca sanki rahime baskı yapan birsey var gibi hissediyorum. bide ne yazık ki hamilelik boyunca yaşamadığım idrar yolu enfeksiyonum var sadece akıntı olarak. ben tamamen ne zaman eski günlerime döneceğim yaww

Bende bugun sicaga dayanamadim bebisi anakucaginda banyoya goturdum bi guzel dus aldim. Suyun sesinden sanirim ben dustayken aglamadi :)
Ben de öyle yapıyorum abimizden korumak için mecbur

Oluor canım sabrımızın sınırı taşınca malesef düzelir unutur merak etme

Abiler ve kardelşerinin maceraları :) walla ben de çok zorlanıyorum koca günü iki veletle nasıl geçireceğimi şaşırıyorum sıcakta oruçta kime götüreyim sabah saklambaç oynadık 50 kere aynı yere saklandı ben buldum :)) sonra baktım kal geldi banyoya soktum suyla oynattım sonra yemek ve masal ve şimdi uyuyo kaç gündür buraya cvp bile yazmaya halim yoktu ufaklık da uzun uyumuyo insanın enerjisi yetmiyo ben mi öyleyim bilmem nefsime zor geliyo sürekli çocuk gönlü yapmak sabredemiyorum hele vurunca bana deli oluyorum

Off kolay gelsin ne zor büyüyo şu veletler

Çok sevindim gerçekten biraz tatil iyi gelir güzel haberler ben de memleketteydim yan gelip yattım bikaçgün

süper hep böyle mutlu ol canım
Şu büyükler de çocuk gibi inanın. Baaak ben biliyoooom böyle yapılıyooooo demek istiyolar
Bebek güvende hissetmeyince ağlar zaten

Çok güzel olurdu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…