Sunnet yaptiran arkadaslar sunnet sureci nasil isliyor.kac gunde iyilesiyor.bilgi verirseniz sevinirim
Eşimin babaannesi banyo yaptirdi kizimi ciyaklata ciyaklata sinir oldum, o kdr yikadim bi kere aglamamisti. Sinirden sesim titredi lifle keseliyor iyice çocuğu, sanirsin 40 yılın kiri var çocukta. Anladılar sinir olduğumu bidaha yikamayiz dediler. Çocuğu o kdr aglattilar bi de üstüne emzirme ağzı kokar diyorlar, kokarsa koksun, koktugu da yok zaten
Kizlar once ben sonra yawrucugum hasta oldukdun sabah 38 derece atesim vardi cok halsizdim.esim izin aldi biraz bebege bakti.ben de dinlendim.uyudum falan.aksama iyiydim atesimde dustu.ama bu sefer oglum gun icinde oksurmeye basladi.bu gun baya cok oksuruyo saglik ocagina goturdum grip senden gecmis dedi dr.yaa minnacik sey nasil oksuruyo cok uzucu....napicam bilmiyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmiyorum ki çok kararsızım bu konuda keşke hepsini birer gün deneme şansım olsa..babasling de duracagini pek sanmıyorum ama belli de olmaz tabii..arkadaşım wrap sling kullanıyor kesinlikle onu tavsiye ederim kanguru falan alma sakin kullanılmıyor diyor.bebegi 8 aylik hala kullanıyorum çok rahat dior.. yanimda olsa arkadastan alip denerim ama o da baska sehirde..bi arkadas da kanguru almis 2 ya da 3 kez kullandim getiriyim dene istersen dedi bakalim onu denicem ama wrap sling i de ben yapabilirmiyim işte o da var :/
İş yerindeki bayana takılma ... Ben eskiden bankacıydım ve sürekli erkek ve ya kadın bir çok iş arkadaşımla gün içinde muhattap oluyordum bir süre sonra onlar seni bayan ne de sen onları erkek olarak görüyorsun işini yapan bir makinadan farksız .. Yeri geliyor bir bayan bir erkek müşteri Ziyaretlerine çıkıyorduk tamamen senin tavrına bağlı eşin izin vermedikten sonra hiç bişey olmaz ve böyle yapıp aklına düşürme bence ... Benim eşim ofiste bir çok bayan arkadaşı ile çalışıyor oğluma hediye alıp bile göndermişler ben hiç sorun yapmıyorum çünkü birebir kaç kez yemeklerde tanıştım ... Eğer içine sinmiyorsa iş yemeklerine eşli olanlarına sen de katıl ...selam hayirli aksamlar hepinize iki dir yaziorum beni atio netten anlamadim gitti ayol diyo senin dirdirini cekemem sanki aa sastim walla.....
Bugun nasil basladi nasil bitti anlamadim annem geldi duruya bakicak bendevdip kose temizlik yapicaktim utuler gelicek balkon yikamaklar gidicek koltuklar hawada ucucakti . ....... amna welakin ananemiz 1 saatlik cikmis yemegi yokmus dedemle babami ewde birakmis di di didi di yanii .... o gitti bende duru yu pusete koydum ordan oraya benle gezdi ...... aksamda tam bitti oturcam derken tel... geldi misafir gelio die allahim sana geliorum neyse allahta ewim temizdi.....sonra birde esim fabrikada forktifci mal tasidigi depoda sayim warmis buda gorewlidi aaa anlatirken bi baktim bayan ismide soledi ne alaka dedim oda o bolumden sorumlu o yuzden gorewlimis birlikte saydik...ay kaynar sular dokuldu basimdan yaaa ....ne ya dedim ne nasil bi kadin bu depolarda sayim yapio falan die bana ne ya dio mrb mrb dir benim icin dio..... banane yaaa oturdum agladim fabrikada sadece erkekler war isletme binasinda kadin war onlarda sayimin resmi olmasi amacli tutanaklar imzalar tamam hakli esim ne war bunda ama yok yani anlamam hala konusmuom sinirime dokunuo neden kadinla muhatap oluosun sen die ay hala sinir oluom ya....yani boyle abuk bi gun geciriorum ....
birde sut sagma calismalarim war cok gec kalmis bir calisma bu na karar werdim......full yiorum dere otu tahin helwasi su allahim ama cikan sut 30 ml 25 ml falan biriktiriorum tek ogun olarak weriorum duruya.... ama arada emmesi sorun oluor cunku sagsam da emzirmeye calisiorum sagimda sonra emmede de gelir die okumustum ama duru aglio tutmuo memeyi sanirim gelmio yaniii cok ugrasmali bir gundu allahima sukur biticek az kaldi...
Keşke böyle olsa. Hep burda kalsam. Çocuklar nasıl iyi sakin ben nasıl rahat ve huzurluyum anlatamam. Ohh be dedim sonunda.
Şimdi güneş biraz azalınca Kuzeyi denize götüreceğim kumlarla oynayacağız. Ben bile çocuk gibiyim. Annemler durumumu bildiği için bana çok destek veriyor. Nerdeyse Ayazı sütten kesip antidepresan başlamayı düşünmeye başlamıştım.çok şükür bu günüme çok şükür.
Sen ne yapıyorsun Demir nasıl. Okula gidecekmi. Geçecek arkadaşım az kaldı. Anneme söyledim ilk fırsatta geleceğim sana. Tanışmayı konuşmayı çok istiyorum seninle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar süt sağma makinem bozuldu 3-4 gündür sağamıyorum hoş sütümde yok denecek kadar az ama sağdıkça artıyordu sanki bebeğimi ilk ağız sütü hariç emzirme sansım olmadı sütüm gelmediği için ama artık meme vermek istiyorum belki süt gelir yada onunla uyur diye annem diyor ki sütün bozulmuştur göğüste o yüzden bir türlü cesaret edip emzirmiyorum. korkuyorum çünkü daha öncede bir kaç sağmayıp sonra sağdım bebeğime vermiştim kustu. 47 günlük olduk ama hala emzirme hevesim içimde kaldı artık umudumu kaybetesm mi ki
Ben de öyle yapıyorumabimizden korumak için mecbur
Oluor canım sabrımızın sınırı taşınca malesef düzelir unutur merak etme
Abiler ve kardelşerinin maceraları :) walla ben de çok zorlanıyorum koca günü iki veletle nasıl geçireceğimi şaşırıyorum sıcakta oruçta kime götüreyim sabah saklambaç oynadık 50 kere aynı yere saklandı ben buldum :)) sonra baktım kal geldi banyoya soktum suyla oynattım sonra yemek ve masal ve şimdi uyuyo kaç gündür buraya cvp bile yazmaya halim yoktu ufaklık da uzun uyumuyo insanın enerjisi yetmiyo ben mi öyleyim bilmem nefsime zor geliyo sürekli çocuk gönlü yapmak sabredemiyorum hele vurunca bana deli oluyorum
Off kolay gelsin ne zor büyüyo şu veletler
Çok sevindim gerçekten biraz tatil iyi gelir güzel haberlerben de memleketteydim yan gelip yattım bikaçgün
İş yerindeki bayana takılma ... Ben eskiden bankacıydım ve sürekli erkek ve ya kadın bir çok iş arkadaşımla gün içinde muhattap oluyordum bir süre sonra onlar seni bayan ne de sen onları erkek olarak görüyorsun işini yapan bir makinadan farksız .. Yeri geliyor bir bayan bir erkek müşteri Ziyaretlerine çıkıyorduk tamamen senin tavrına bağlı eşin izin vermedikten sonra hiç bişey olmaz ve böyle yapıp aklına düşürme bence ... Benim eşim ofiste bir çok bayan arkadaşı ile çalışıyor oğluma hediye alıp bile göndermişler ben hiç sorun yapmıyorum çünkü birebir kaç kez yemeklerde tanıştım ... Eğer içine sinmiyorsa iş yemeklerine eşli olanlarına sen de katıl ...
İkinci paragrafa gelince gözlerim doldu resmen. Bugun bırısının "gececek az kaldı" demesine o kadar ihtiyacım vardı ki... Burada moral bozmamak için pek bahsetmemeye çalışıyorum ama ben de çok yorgunum canım... Az önce Deren'i emzirdikten sonra dişlerini fırçalayayım da yatırayım onu diye geçirdim içimden... Dehşete düştüm resmen beynim erezyona uğruyor yorgunluk ve uykusuzluktan.
Demir'in okula gitmeyeceği kesinleşti artık ki bu benim için çok zor oldu. Senin teyzen ve annenle olunca yazdıklarını okuyunca daha iyi anladım ki; çocuklu hele de iki çocuklu eve bir anneanne desteği şart. Yalnız kalmak çok zor... Demir'de sorunlar başlayınca, iki üç gündür (son gücümle artık) ona daha fazla zaman ayırıp eğlenceli şeyler yaptırıyorum. Öyle olunca dökülmeye başladı içindekileri. Annecim seni çok özlüyorum, sen başka bir eve gitmeyeceksin değil mi dedi. Şimdi bunları düşünmesinin anlamsız olduğunu göstermeye çalışıyorum. Bazen emzirirken doymuş ama keyif yapmak isteyen Deren'i bırakıyorum gözüm doluyor, bazen Demir'le keyifli bir iş yaparken onu öyle ortada bırakıp ağlayan Deren'e koşuyorum, yine gözlerim doluyor...
Birkaç gundur tansiyon problemim var. Yıne hamılelıktekı gıbı 14 ler çıkıyor, fenalasıyorum. Aksam koltukta uyuyakalmısım Deren'i emzirirken, eşim ne yaptıysa uyandıramamıs, en sonunda önüme sandalyeleri dizmiş düşmeyelim diye...
Ne yapalım buna da şükür. Sağlıklı guzel iyi iki tane evladım var. Hersey onlar için ama yardımcı kadın olmasa ne yapardım kımbılır...
Ayaz'ın amelıyat olması gerklı degılmıs o kadar sevındım kı anlatamam. Gorusmeyı ben de cok ısterım. Ne zaman ıstersen beklıyorum.
Karsılıklı oturup ağlasırız gulusuruz:))))
Canım bizde de aynı durum olmuştu. Önce ben sonra kızım grip olduk bol bol ıhlamur ve limonlu su içtim sütümden kızıma geçsin diye. Doktora götrdük doktor ilaç veremem çok küçük sık sık emzir sütün onu iyileştirir dedi. Pekmez falan yedim direncim artsın diye. Sende sıkı beslen burnu çok tıkandı kızımın serum fizyolojik sıkıp otribebeyle çektik. İnş en kısa zamanda iyileşir çok geçmiş olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence cok mantikli niden olmasin niden ben sirf bunu test etmek ici cocuk dogurabilcek kapasite goruorum bu tezelerde....Aa biz bilmiyoruz büyüyünce kokarmis oooo
Bunun deneyini nasil yapmislar çok merak ediyorum dogrusu.
Kadının biri yıkadıktan sonra emzirmis, komsusu emzirmemis. Büyüyünce bak seninkinin agzı kokuyo benimkinin kokmuyo falan mı demisler acep
ewettt super hormanlar tam gaz dewam bende de oto boka aglamalarim bile bitmedi...Esime hep sizi anlatiyorum..
Aksam ki hayalimde suydu..
Bir toplanti salonunda toplanmisiz ya da yesillik guzel bir yerde,yaka kartlarimizda rumuzlarimiz yaziyor
Topigimizin ablalari abileri kosturuyor
Demir Kuzey ve diger buyukler arkadas olmuslar..
Ama guzel olurdu mezunlar yemegi gb 2014Mayis Melekleri Yemegi
Olamaz miiii olabiliirr
Benim hormonlarim duzelmedi mi kii :)))
canim duru da hem alt hem ust gazini cikariyor fakat catlio aglamaktan ilk zamanlar senin gibi dusunuodum dr gaz oldugunu soledi zinco verdi kuzenim aci elmayagi onerdi...masaj yapiosun karnina aci elma yagigla zkrize girince ;kızlar dün gece acildeydik kızım iki günde bir hiç uyumuyor yklaşık 13-14 saat. uyutuyoruz yerine koyuyoruz arkamızı dönmeden acıyor gözlerini ağlamaya başlıyor gecen gece yaşadık acile gittik dr hiçbirseyi yok dedi hoş zaten arabada uyudu. dün gecede aynı seyi yasadık bugünde masallah sadece beslenme için kalkıyor uyuyor. uyumasa da en azından yattığı yerden ağlamadan bakıyo. dün gece ki dr gaz sancılarının başlayabileceğini söyledi ama kızım hem ağızdan hemde arkadan gazını çıkartıyo. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı çok üzülüyorum bazen ağlamaya bir başlıyo susmak bilmiyo içim parçalanıyor
İkinci paragrafa gelince gözlerim doldu resmen. Bugun bırısının "gececek az kaldı" demesine o kadar ihtiyacım vardı ki... Burada moral bozmamak için pek bahsetmemeye çalışıyorum ama ben de çok yorgunum canım... Az önce Deren'i emzirdikten sonra dişlerin fırçalayayım da yatırayım onu diye geçirdim içimden... Dehşete düştüm resmen beynim erezyona uğruyor yorgunluk ve uykusuzluktan.
Demir'in okula gitmeyeceği kesinleşti artık ki bu benim için çok zor oldu. Senin teyzen ve annenle olunca yazdıklarını okuyunca daha iyi anladım ki; çocuklu hele de iki çocuklu eve bir anneanne desteği şart. Yalnız kalmak çok zor... Demir'de sorunlar başlayınca, iki üç gündür (son gücümle artık) ona daha fazla zaman ayırıp eğlenceli şeyler yaptırıyorum. Öyle olunca dökülmeye başladı içindekileri. Annecim seni çok özlüyorum, sen başka bir eve gitmeyeceksin değil mi dedi. Şimdi bunları düşünmesinin anlamsız olduğunu göstermeye çalışıyorum. Bazen emzirirken doymuş ama keyif yapmak isteyen Deren'i bırakıyorum gözüm doluyor, bazen Demir'le keyifli bir iş yaparken onu öyle ortada bırakıp ağlayan Deren'e koşuyorum, yine gözlerim doluyor...
Birkaç gundur tansiyon problemim var. Yıne hamılelıktekı gıbı 14 ler çıkıyor, fenalasıyorum. Aksam koltukta uyuyakalmısım Deren'i emzirirken, eşim ne yaptıysa uyandıramamıs, en sonunda önüme sandalyeleri dizmiş düşmeyelim diye...
Ne yapalım buna da şükür. Sağlıklı guzel iyi iki tane evladım var. Hersey onlar için ama yardımcı kadın olmasa ne yapardım kımbılır...
Ayaz'ın amelıyat olması gerklı degılmıs o kadar sevındım kı anlatamam. Gorusmeyı ben de cok ısterım. Ne zaman ıstersen beklıyorum.
Karsılıklı oturup ağlasırız gulusuruz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?