2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sunnet yaptiran arkadaslar sunnet sureci nasil isliyor.kac gunde iyilesiyor.bilgi verirseniz sevinirim

Biz yaptirdik 32 gunlukken.once cocuk doktoru muayene etti.sunnet olabilir dedi.kan tahlili yaptilar.sanirim pihtilasmayla falan ilgili olarak.sonra da ver elini ameliyathane.lokal anestezi oldu.o gun biraz solgundu yawrum.anestezinin etkisi yaparmis hafif dudaklari morardi.uyku hali vardi.ertesi gune bunlar kalmadi.sargisi acildi krem surerek dewam ettik.ilk iki gun biraz huzursuzdu fitil verdik.yaklasik bir hafta icinde butun dikisleri dustu.cok sukur atlattik darisi sizin ve yaptircaklarin basina...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar once ben sonra yawrucugum hasta olduk dun sabah 38 derece atesim vardi cok halsizdim.esim izin aldi biraz bebege bakti.ben de dinlendim.uyudum falan.aksama iyiydim atesimde dustu.ama bu sefer oglum gun icinde oksurmeye basladi.bu gun baya cok oksuruyo saglik ocagina goturdum grip senden gecmis dedi dr.yaa minnacik sey nasil oksuruyo cok uzucu....napicam bilmiyorum...

Evet evet toplanalım buluşalım görüşelim ne güzel olur bir sürü bebek. Abiler ablalar arkadaş olur oynar zaten. Güzel bir mekan araştırmalı çocuklarla rahat edilecek yaz bitmeden yapalım bir buluşma. Kuzey ocak 2010 doğumlu bizim ocak anneleri grubumuzla hala görüşüyoruz harika bir şey nerdeyse beş sene oldu harika arkadaşlıklarımız var hatta şehirlerarası bile görüşüyoryz mesela biz Rizeye gidince orda var ocak annemiz mutlaka uğrarız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah yazık kızıma.. Onun kiri nedir ki Allah aşkına, ne lifi? Bi de tecrübe deriz büyüklere... Ağzı kokma meselesi de ayrı bi komik. Allah sabırlar versin. Ben yaşamadığımdan bilemiyorum ama büyükleri kırmadan reddetmeyi becerebilmemiz lazım. Sonuçta iyi niyetliler, sadece sınırı bilmiyorlar

Canım bizde de aynı durum olmuştu. Önce ben sonra kızım grip olduk bol bol ıhlamur ve limonlu su içtim sütümden kızıma geçsin diye. Doktora götrdük doktor ilaç veremem çok küçük sık sık emzir sütün onu iyileştirir dedi. Pekmez falan yedim direncim artsın diye. Sende sıkı beslen burnu çok tıkandı kızımın serum fizyolojik sıkıp otribebeyle çektik. İnş en kısa zamanda iyileşir çok geçmiş olsun

Kızlar bende instagramdan momfortbaby diye bir kanguru aldım yeni doğanlarda kullanabiliyor. İçinde yeni doğan kundağı var 3 aydan sonra kundaksız kullanıyorsun. Kızım çok sevdi takınca 3 saat uyuyor içinde avm ye pazara istediğim her yere gidiyorum nette de var bir inceleyin derim ben çok memnun kaldım

selam hayirli aksamlar hepinize iki dir yaziorum beni atio netten anlamadim gitti ayol diyo senin dirdirini cekemem sanki aa sastim walla.....

Bugun nasil basladi nasil bitti anlamadim annem geldi duruya bakicak bendevdip kose temizlik yapicaktim utuler gelicek balkon yikamaklar gidicek koltuklar hawada ucucakti . ....... amna welakin ananemiz 1 saatlik cikmis yemegi yokmus dedemle babami ewde birakmis di di didi di yanii .... o gitti bende duru yu pusete koydum ordan oraya benle gezdi ...... aksamda tam bitti oturcam derken tel... geldi misafir gelio die allahim sana geliorum neyse allahta ewim temizdi.....sonra birde esim fabrikada forktifci mal tasidigi depoda sayim warmis buda gorewlidi aaa anlatirken bi baktim bayan ismide soledi ne alaka dedim oda o bolumden sorumlu o yuzden gorewlimis birlikte saydik...ay kaynar sular dokuldu basimdan yaaa ....ne ya dedim ne nasil bi kadin bu depolarda sayim yapio falan die bana ne ya dio mrb mrb dir benim icin dio..... banane yaaa oturdum agladim fabrikada sadece erkekler war isletme binasinda kadin war onlarda sayimin resmi olmasi amacli tutanaklar imzalar tamam hakli esim ne war bunda ama yok yani anlamam hala konusmuom sinirime dokunuo neden kadinla muhatap oluosun sen die ay hala sinir oluom ya....yani boyle abuk bi gun geciriorum ....

birde sut sagma calismalarim war cok gec kalmis bir calisma bu na karar werdim......full yiorum dere otu tahin helwasi su allahim ama cikan sut 30 ml 25 ml falan biriktiriorum tek ogun olarak weriorum duruya.... ama arada emmesi sorun oluor cunku sagsam da emzirmeye calisiorum sagimda sonra emmede de gelir die okumustum ama duru aglio tutmuo memeyi sanirim gelmio yaniii cok ugrasmali bir gundu allahima sukur biticek az kaldi...

İş yerindeki bayana takılma ... Ben eskiden bankacıydım ve sürekli erkek ve ya kadın bir çok iş arkadaşımla gün içinde muhattap oluyordum bir süre sonra onlar seni bayan ne de sen onları erkek olarak görüyorsun işini yapan bir makinadan farksız .. Yeri geliyor bir bayan bir erkek müşteri Ziyaretlerine çıkıyorduk tamamen senin tavrına bağlı eşin izin vermedikten sonra hiç bişey olmaz ve böyle yapıp aklına düşürme bence ... Benim eşim ofiste bir çok bayan arkadaşı ile çalışıyor oğluma hediye alıp bile göndermişler ben hiç sorun yapmıyorum çünkü birebir kaç kez yemeklerde tanıştım ... Eğer içine sinmiyorsa iş yemeklerine eşli olanlarına sen de katıl ...

Selam kızlar hepimiz aynı dertten şikayet ediyoruz evet vakit çok çabuk geçiyor hiçbir şey yapmaya fırsatını olmuyor.
Bir anda doğum izni bitiyor ; ( kaldı 14 günüm ben nasıl kuzeyimi oğlumu bırakıp ise başlıcam dusunemiyorum.
Canlarim bugün oğlumun bir sorunu var nedir çözemedim çabalaya çabalaya uyuttugum oğlum yarım saat sonra uyanıyor bugün sabahtan beridir boyle. Kac kere uyutup yatagina koyup geri aldim sayisiz... Akşam üzeri banyo da yaptırdım sıcaktan uyuyamamistir diye ama ne care aklınıza gelen bir şey varmı yapabilecegim.

Son düzenleme:

İkinci paragrafa gelince gözlerim doldu resmen. Bugun bırısının "gececek az kaldı" demesine o kadar ihtiyacım vardı ki... Burada moral bozmamak için pek bahsetmemeye çalışıyorum ama ben de çok yorgunum canım... Az önce Deren'i emzirdikten sonra dişlerini fırçalayayım da yatırayım onu diye geçirdim içimden... Dehşete düştüm resmen beynim erezyona uğruyor yorgunluk ve uykusuzluktan.

Demir'in okula gitmeyeceği kesinleşti artık ki bu benim için çok zor oldu. Senin teyzen ve annenle olunca yazdıklarını okuyunca daha iyi anladım ki; çocuklu hele de iki çocuklu eve bir anneanne desteği şart. Yalnız kalmak çok zor... Demir'de sorunlar başlayınca, iki üç gündür (son gücümle artık) ona daha fazla zaman ayırıp eğlenceli şeyler yaptırıyorum. Öyle olunca dökülmeye başladı içindekileri. Annecim seni çok özlüyorum, sen başka bir eve gitmeyeceksin değil mi dedi. Şimdi bunları düşünmesinin anlamsız olduğunu göstermeye çalışıyorum. Bazen emzirirken doymuş ama keyif yapmak isteyen Deren'i bırakıyorum gözüm doluyor, bazen Demir'le keyifli bir iş yaparken onu öyle ortada bırakıp ağlayan Deren'e koşuyorum, yine gözlerim doluyor...

Birkaç gundur tansiyon problemim var. Yıne hamılelıktekı gıbı 14 ler çıkıyor, fenalasıyorum. Aksam koltukta uyuyakalmısım Deren'i emzirirken, eşim ne yaptıysa uyandıramamıs, en sonunda önüme sandalyeleri dizmiş düşmeyelim diye...

Ne yapalım buna da şükür. Sağlıklı guzel iyi iki tane evladım var. Hersey onlar için ama yardımcı kadın olmasa ne yapardım kımbılır...

Ayaz'ın amelıyat olması gerklı degılmıs o kadar sevındım kı anlatamam. Gorusmeyı ben de cok ısterım. Ne zaman ıstersen beklıyorum.

Karsılıklı oturup ağlasırız gulusuruz:))))

İlk bebegimde 40 gun sagip verdim ilk gunler 2 saat arayla 2 memeden 20 ml sutum cikmiyordu. Zamanla artti 40. Gunden sonra memeye gectik. Bu zaman zarfinda interneti alt ust etmistim ne yapilir diye. Saglik nedenleriyle emziremeuen bir anne 3 aydan sonra bebegine sut vermeyi basardigini paylasmisti. Benim tavsiyem kimseyi cok dinlemeden bebegini goysunde gerekiyorsa saatlerce tutman ben 3 ay emzik gibi mememde tuttum. Zaten agiz kaslari 1.5 ayda falan guclendi. Once emzirdim sonra sagdigim sutu( biberona alismasindan korktugum icin) kasikla verdim. Nette hic dogurmayan bir kadindan bile emen cocugun sut getirdigini okudum hatta. Ben birakmadim pesini pes etmedim 100 de 3 persantil olan bebegim 6 ayda yasitlarini gecip %70 ulasti boyda. O yuzden nacizane kimseye aldirmadan 3 ay ugrasman. Asla pes etmemem.

Benim de enerjim ucu ucuna yetıyor vallahı. Gece uyumuyorum bayılıyorum kanımca. Süt sağarken kk ya gırıyorum, sızle olmak kyı gelıyor bana.

cok sagol ic rahatlatici bilgiler icin yani bu sekil olduguna wmini esime guwenim sonsuz kendime guwenmem ona guwendigim kadar...

Zaten ben 10 erkegin icinde calistim hemde 7 sene falan iste duruya hamile kaldiimda iste ciktim kesinlikle oyle gormedim hic birini onlarda beni eslere hedie fikirleri bile alirdik birbirimizden ama fabrika amerika fabrikasi oyle hic esli yemekleri falan yok cok uyuz oluorum o yuzden basinda tawirliyim zaten ben orayada neyse boyle iste canim.....zaten dedigin gibi icinde yoksa aklina bile gelmez adamin...zaten allah korusun oyle bisi olsa ben kendimde suc arrim esimde degil....o yuzden ne hanimligim dan ne kadinligimdan odun wermem ( hani esimle gununu paylasirim sefe kizar onla kizarim onunla oturur onunla gulerim mac seyrederim hic bizaman pijamala karsilamam butun gun waktim olmasada aksam saati 2 sn bi esofman alti yada bi sort iyerim bi allik surerim guzel guzel geceliklerim wardir we almaya dewam ederim ) anladin ) oyuzden hayatim bir insanin icinde warsa o art niyet napar eder yapar is olsun disar olsun....ay cenem dustu ne yazasim warmis allhim oyle bisi olsa ben kendimi suclamaktan olurum kaldiki uazdiklarima bakilirsa daha ne yapilir bilemedim....allaha sukur suphe duycagim bisi olmadi hepimiz cok mutlu olalim insallahh....

loctamil gibi bisi yazmisin sanirim onda kinyo kokusu war icemedim ben yaaa ...acaba humanada war mi kimyon..

Ama yani sen de bi insansin ve bi yere kadar...Allah kolaylik versin ins.sana ve cok cocuklulara... :)

Ins canim hemen iyilesir.oyle elinden hicbisey gelmeden oksurmesini izlemek zor oluyor...Allah butun hasta bebislere sifa versin...

Son düzenleme:
kimyon kokusu war demek istedim...

bence cok mantikli niden olmasin niden ben sirf bunu test etmek ici cocuk dogurabilcek kapasite goruorum bu tezelerde....
ewettt super hormanlar tam gaz dewam bende de oto boka aglamalarim bile bitmedi...
canim duru da hem alt hem ust gazini cikariyor fakat catlio aglamaktan ilk zamanlar senin gibi dusunuodum dr gaz oldugunu soledi zinco verdi kuzenim aci elmayagi onerdi...masaj yapiosun karnina aci elma yagigla zkrize girince ;) eger kakasi warsa karni agriosa ayaklarini usutmusse daha cok aglio

nasil ayirt edioz kakasini yapammissa 3 gunluk yapio ve kakasiyla uyuya kalio...karni agriosa sicak su torbasini koyar koymaz susuo..ayaklarini usutmusse kakasinda yesillik oluo deneyimle sabit anlicagin iste bole bu gazin envai cesidi war ;,,((

canim tansiyon isi olmadi simdi sebebi belli demirdi dsrendi derken icine attin hep yapma boyle biz nie sikilalim lutfen yaz otur bize firsat buldukca....demiri cok kafaya takti yapma boyle aglamalarada bi son werioruz sen superwomansin hic aglayarak kalkirmi cocuklarin yanindan onlar da uzulur yapma bole..inan bana oyle aileler war ki sen ve ailen hepiniz okadar sanslisiniz ki birbiriniz anlio dinliosunuz deger weriosunuz tamam gitmesin demir beyimiz krese napalim o boyle mutlu olucaksa ben okadar eminimki o ewdeken de sen onlara zaman ayiricak ve musmutlu olucaksiniz ayrica biz zamni durdursakta bu zman akip gidicek daha dun ben agliodum bu insanlar ewimde kizimi tanimiorum kocami ozledim die simdi tosbik tombalak olmus bir kiz esimle koyun kpyunayim annem istedigim halde yok demem oki bu gunlere istesende donemicez 2 aylik olduk kizim 5. ayi bi goreli tamamdir partilere bile gidicez senin aglamaya dertlenmeye simdilik hakki yok annis hele bi buyusunler biri kiz biri oglan pesinde kossun ozaman ptur agla kuzum simdik cok erken ;)) ;;))

lilacsofie oferta papatiorj gulsum sewda northstar ..... haydi cifte telliye ........

duru uyutuldu .. kocis sofraya oturtuldu bana essek boku )) tawan yapmis uykusuzluk basima vurdu kacti uyuyamiom ;,(((

buda kafa yani harddisk degil sizde sizde katilin ......

haydi cifte telliye ;))) himmm sarmadi mi ok o zaman tranqua yapalim ))

BESTEKIZ alemsin :)
Beni cagirmamissin ama geldim cifte telliye :)
Kizimin gozler fildir fildir...
Koca yatti sukur kafa dinliyorum, bugun cok konustu da beyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…