kimyon kokusu war demek istedim...
bence cok mantikli niden olmasin niden ben sirf bunu test etmek ici cocuk dogurabilcek kapasite goruorum bu tezelerde....
ewettt super hormanlar tam gaz dewam bende de oto boka aglamalarim bile bitmedi...
canim duru da hem alt hem ust gazini cikariyor fakat catlio aglamaktan ilk zamanlar senin gibi dusunuodum dr gaz oldugunu soledi zinco verdi kuzenim aci elmayagi onerdi...masaj yapiosun karnina aci elma yagigla zkrize girince ;) eger kakasi warsa karni agriosa ayaklarini usutmusse daha cok aglio
nasil ayirt edioz kakasini yapammissa 3 gunluk yapio ve kakasiyla uyuya kalio...karni agriosa sicak su torbasini koyar koymaz susuo..ayaklarini usutmusse kakasinda yesillik oluo deneyimle sabit anlicagin iste bole bu gazin envai cesidi war ;,,((
canim tansiyon isi olmadi simdi sebebi belli demirdi dsrendi derken icine attin hep yapma boyle biz nie sikilalim lutfen yaz otur bize firsat buldukca....demiri cok kafaya takti yapma boyle aglamalarada bi son werioruz sen superwomansin hic aglayarak kalkirmi cocuklarin yanindan onlar da uzulur yapma bole..inan bana oyle aileler war ki sen ve ailen hepiniz okadar sanslisiniz ki birbiriniz anlio dinliosunuz deger weriosunuz tamam gitmesin demir beyimiz krese napalim o boyle mutlu olucaksa ben okadar eminimki o ewdeken de sen onlara zaman ayiricak ve musmutlu olucaksiniz ayrica biz zamni durdursakta bu zman akip gidicek daha dun ben agliodum bu insanlar ewimde kizimi tanimiorum kocami ozledim die simdi tosbik tombalak olmus bir kiz esimle koyun kpyunayim annem istedigim halde yok demem oki bu gunlere istesende donemicez 2 aylik olduk kizim 5. ayi bi goreli tamamdir partilere bile gidicez senin aglamaya dertlenmeye simdilik hakki yok annis hele bi buyusunler biri kiz biri oglan pesinde kossun ozaman ptur agla kuzum simdik cok erken ;)) ;; ))
lilacsofie oferta papatiorj gulsum sewda northstar ..... haydi cifte telliye ........
duru uyutuldu .. kocis sofraya oturtuldu bana essek boku)) tawan yapmis uykusuzluk basima vurdu kacti uyuyamiom ;,(((
Ama yani sen de bi insansin ve bi yere kadar...Allah kolaylik versin ins.sana ve cok cocuklulara... :)
Ins canim hemen iyilesir.oyle elinden hicbisey gelmeden oksurmesini izlemek zor oluyor...Allah butun hasta bebislere sifa versin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam hayirli aksamlar hepinize iki dir yaziorum beni atio netten anlamadim gitti ayol diyo senin dirdirini cekemem sanki aa sastim walla.....
Bugun nasil basladi nasil bitti anlamadim annem geldi duruya bakicak bendevdip kose temizlik yapicaktim utuler gelicek balkon yikamaklar gidicek koltuklar hawada ucucakti . ....... amna welakin ananemiz 1 saatlik cikmis yemegi yokmus dedemle babami ewde birakmis di di didi di yanii .... o gitti bende duru yu pusete koydum ordan oraya benle gezdi ...... aksamda tam bitti oturcam derken tel... geldi misafir gelio die allahim sana geliorum neyse allahta ewim temizdi.....sonra birde esim fabrikada forktifci mal tasidigi depoda sayim warmis buda gorewlidi aaa anlatirken bi baktim bayan ismide soledi ne alaka dedim oda o bolumden sorumlu o yuzden gorewlimis birlikte saydik...ay kaynar sular dokuldu basimdan yaaa ....ne ya dedim ne nasil bi kadin bu depolarda sayim yapio falan die bana ne ya dio mrb mrb dir benim icin dio..... banane yaaa oturdum agladim fabrikada sadece erkekler war isletme binasinda kadin war onlarda sayimin resmi olmasi amacli tutanaklar imzalar tamam hakli esim ne war bunda ama yok yani anlamam hala konusmuom sinirime dokunuo neden kadinla muhatap oluosun sen die ay hala sinir oluom ya....yani boyle abuk bi gun geciriorum ....
birde sut sagma calismalarim war cok gec kalmis bir calisma bu na karar werdim......full yiorum dere otu tahin helwasi su allahim ama cikan sut 30 ml 25 ml falan biriktiriorum tek ogun olarak weriorum duruya.... ama arada emmesi sorun oluor cunku sagsam da emzirmeye calisiorum sagimda sonra emmede de gelir die okumustum ama duru aglio tutmuo memeyi sanirim gelmio yaniii cok ugrasmali bir gundu allahima sukur biticek az kaldi...
Evet evet toplanalım buluşalım görüşelim ne güzel olur bir sürü bebek. Abiler ablalar arkadaş olur oynar zaten. Güzel bir mekan araştırmalı çocuklarla rahat edilecek yaz bitmeden yapalım bir buluşma. Kuzey ocak 2010 doğumlu bizim ocak anneleri grubumuzla hala görüşüyoruz harika bir şey nerdeyse beş sene oldu harika arkadaşlıklarımız var hatta şehirlerarası bile görüşüyoryz mesela biz Rizeye gidince orda var ocak annemiz mutlaka uğrarız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
buda kafa yani harddisk degil sizde sizde katilin ......
haydi cifte telliye ;))) himmm sarmadi mi ok o zaman tranqua yapalim ))
Canım. Kuzey ile Demir'in arası 2-3 ay, çok güzel oynarlar eminim... Belki de dertleşirler belli mi olur kardeş ve annelerden yana...
Aslında ben hamilelik sırasında bir buluşma planlayıp epeyce yol almıştım ama sonrasındaki ani hastalıklarımız yüzünden yarım kaldı.
İstersen yaz bitmeden ikimiz organize edelim bu sefer bir buluşma, ayrıca bize bekliyorum en kısa zamanda
Kızım hala emzik almadı ve kucakci ağlayan bi bebek olduğu için sakinlessin die çok sık emziriyorum..buyuzden benim göğüs ucu ağrım onun da gaz sancisi hiic bitmiyo..aceba saatle mi emzirsem ama aralarda hep kucakta hoplat ziplat istiyo bazen o bile kar etmiyo gündüz uykusuz yok denecek kadar az zaten memede uyuyoruz başka türlü uyumuyor.cok yorulur kucakta gezerken uyu yakalabiliyo. Şuan annemlerin yanindayim ama yalnız kalınca nasıl başa çıkarım yemek temizlik ve bu cadi yla kara kara onu düşünüyorum:/ bari emzigi alsa azcık rahatlicam. . Tekrar sorayım emzik veren anneler nası alistirdiniz bi arkds suya bitiriyorum dedi denedim bi işe yaramadı başka alternatif önermek olan varmi alismasi lazım emzige
Denedim canım farklı hem damakli hem aventin yuvarlak uclu. .reçeli de denedik reçeli ni yaliyo emiyo bitince emzigi tukuruyo cadi işini biliyo..Farklı emzikler denedinmi belki işe yarar birini tutar.
Birde reçele filan batırarak veriyorlar ama işe yararmı bilmiyorum. Büyük oğlumda bende alıştıramamıştım ne emzik nede biberon almıştı. Çalışmaya başlayınca çok zorlanmıştı annem bakarken. Kaşıkla beslemişti aylarca tam bir eziyetti. Şimdi bu ufaklık hemen aldı emziği şaşırttı bizi hiç uğraştırmadı. Yani almayan bebek almıyor emziği nebyaparsan yap.
kızlar uzun zamandır yazamıyorum. Telefonumdan sadece takıp edebiyorum yorum yazamıyorum eşim 2 senedir telefonum çalındığından beri yeni telefon alacak göya.( Şirket telefonu ile idare edecekmişim.((((
bebeğim çok huzursuz ve basıma gelmeyen uzun ve sıkıntılı süreç geçiriyorum. Düzeldi diyemiyorum dediğim anda hoppp başka bi sorun çıkıyor.
kızım sürekli ağlıyor, huysuz, huzursuz, gazlı ve uyumuyor. Uzun saatler uyutma cabası sonuç verdiğinde 10 dak. uyuyup uyanıyor çıldırma noktasına geldim. Doktor kontrolünde gelişimi gayet iyi çıktı. Doktor şikayetleri anlattığımızda laktoz alerjisi olabilr dedi. Bütün süt ve süt ürünleri, bakliyat, kuruyemiş, bal, tatlı yasak geriye ne kaldı dedim. Dereotu, maydanoz, taze fasulye, makarna ve bazı meyveleri yiyebilirisn dedi. Sabah kahvaltıda makarna yiyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Neyse bugünlerde geçecek.
Emzirmeden önce 6 damla relaktaz diye damla verip emzirmeye geçiyorum sonra günde 3 defa nurse harveys. Bide bu süreci takip edicez düzelme olacak mı bakalım.
4 haftadır annemdeyim eve gidemyorum tek başıma en fazla 3 gün dayanabilyorum. Bebeği elinden düşürmeyen banyosunu bile yaptıran eşim kızım ağlamaya başlayınca çıldırıyor, psikolojisi bozuluyrmus, adam yemeden içmeden kesildi zayıflamaya başladı lohusa o mu ben mi anlayamadım
Artık kavga etme noktasına geldik sinirlerim iyice gerilmeye başladı. Bu böle olmayacak dedim bizi anneme bıraktı böyle daha iyiyiz.)
Lilacsofie, arkadaşım,
zor günlerimde telefona sarılıp seni aradığımda sıcak ses tonunla moral, enerji veren, yardımcı olan canım arkadaşım herşey için önce teşekkür ederim.
Senin söylediğin gibi bu günlerimiz bitecek sadece sabır ve zamana ihtiyacımız var. Bebeklerimizi arabalarına koyup parkta gezdireceğimiz günler az kaldı:)
Ofertacım,
hamilelikte olsun, bebeğini kucağına aldığın süreçte olsun sürekli mücadele eden en güçlü annemiz " Zeynamız" oldun gözümde:)
Sütnün azaldığı zamanda keşke yakın olsak sağıp verebilsem diye içimden diledim ama şu mesafeler olmasa tüm topik bi yurtta olsak ne güzel olurdu dimi? Dualarım hep sennle...
Bestekız,
her yazını okuduğum da genelde bizi güldüren eğlenceli kız sen çok yaşa emi:)
Ve diğer isimlerini sayamadığım arkadaşlar,
iyi ki varsınız hepinizi çoook seviyorum.
Fırsat girip buldukça başımdan gecen, herkes de sorun olan komsularımı, kaynanamı ve GÖRÜMCE min sacma muhabetlerını elbette bende yazacağım:)
Bebişlerinizi öpün benim için:))))
kızlar uzun zamandır yazamıyorum. Telefonumdan sadece takıp edebiyorum yorum yazamıyorum eşim 2 senedir telefonum çalındığından beri yeni telefon alacak göya.( Şirket telefonu ile idare edecekmişim.((((
...
Kizlar merhaba hayirli ramazanlar...
Canim cok skkın dun geceden beri. 2aylik oglum bi kac defadr uyurken agzindan köpükler cikariyor neden olabilir diye.internette baya arastirdim her yol epilepsiye cikiyo gozume uyku girmedi dunden beri doktora gidicem ve epilepsinin diger belirtileri de var oglumda ani sicrama anlamsiz el kol hareketleri uzun sure dalgin bakma mubaarek aydayiz nolur dualarinizda bizede yer verin bisey cikmasin
bebeğim çok huzursuz ve basıma gelmeyen uzun ve sıkıntılı süreç geçiriyorum. Düzeldi diyemiyorum dediğim anda hoppp başka bi sorun çıkıyor.
kızım sürekli ağlıyor, huysuz, huzursuz, gazlı ve uyumuyor. Uzun saatler uyutma cabası sonuç verdiğinde 10 dak. uyuyup uyanıyor çıldırma noktasına geldim. Doktor kontrolünde gelişimi gayet iyi çıktı. Doktor şikayetleri anlattığımızda laktoz alerjisi olabilr dedi. Bütün süt ve süt ürünleri, bakliyat, kuruyemiş, bal, tatlı yasak geriye ne kaldı dedim. Dereotu, maydanoz, taze fasulye, makarna ve bazı meyveleri yiyebilirisn dedi. Sabah kahvaltıda makarna yiyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Neyse bugünlerde geçecek.
Emzirmeden önce 6 damla relaktaz diye damla verip emzirmeye geçiyorum sonra günde 3 defa nurse harveys. Bide bu süreci takip edicez düzelme olacak mı bakalım.
4 haftadır annemdeyim eve gidemyorum tek başıma en fazla 3 gün dayanabilyorum. Bebeği elinden düşürmeyen banyosunu bile yaptıran eşim kızım ağlamaya başlayınca çıldırıyor, psikolojisi bozuluyrmus, adam yemeden içmeden kesildi zayıflamaya başladı lohusa o mu ben mi anlayamadım
Artık kavga etme noktasına geldik sinirlerim iyice gerilmeye başladı. Bu böle olmayacak dedim bizi anneme bıraktı böyle daha iyiyiz.)
Lilacsofie, arkadaşım,
zor günlerimde telefona sarılıp seni aradığımda sıcak ses tonunla moral, enerji veren, yardımcı olan canım arkadaşım herşey için önce teşekkür ederim.
Senin söylediğin gibi bu günlerimiz bitecek sadece sabır ve zamana ihtiyacımız var. Bebeklerimizi arabalarına koyup parkta gezdireceğimiz günler az kaldı:)
Ofertacım,
hamilelikte olsun, bebeğini kucağına aldığın süreçte olsun sürekli mücadele eden en güçlü annemiz " Zeynamız" oldun gözümde:)
Sütnün azaldığı zamanda keşke yakın olsak sağıp verebilsem diye içimden diledim ama şu mesafeler olmasa tüm topik bi yurtta olsak ne güzel olurdu dimi? Dualarım hep sennle...
Bestekız,
her yazını okuduğum da genelde bizi güldüren eğlenceli kız sen çok yaşa emi:)
Ve diğer isimlerini sayamadığım arkadaşlar,
iyi ki varsınız hepinizi çoook seviyorum.
Fırsat girip buldukça başımdan gecen, herkes de sorun olan komsularımı, kaynanamı ve GÖRÜMCE min sacma muhabetlerını elbette bende yazacağım:)
Kizlar merhaba hayirli ramazanlar...
Canim cok skkın dun geceden beri. 2aylik oglum bi kac defadr uyurken agzindan köpükler cikariyor neden olabilir diye.internette baya arastirdim her yol epilepsiye cikiyo gozume uyku girmedi dunden beri doktora gidicem ve epilepsinin diger belirtileri de var oglumda ani sicrama anlamsiz el kol hareketleri uzun sure dalgin bakma mubaarek aydayiz nolur dualarinizda bizede yer verin bisey cikmasin
Canım inş korktuğun sey değildir.dua ediyorum sizin için haber et bize de..Kizlar merhaba hayirli ramazanlar...
Canım inş korktuğun sey değildir.dua ediyorum sizin için haber et bize de..
Doktor kontrolünüzden sonra bizede haber ver. Dualarımız seninle tabiki. Allah yardımcın olsun.
Ne guzel yazmissin :)
Masallah ikinizede..
Acaba bu da mi olabilir diyecegimiz bi teshis daha eminim acaba bnm ki de mi boyle diyen cok kisi olacak..
Insallah sadece gecici bir donemdir..
Allah yardimcin olsun canim..insallah guzel haberler alirsiniz..
Doktor gorusmesinden sonra yazarsan tekrar sevinirim..
Denedim canım farklı hem damakli hem aventin yuvarlak uclu. .reçeli de denedik reçeli ni yaliyo emiyo bitince emzigi tukuruyo cadi işini biliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?