2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Yok ağlıyorum derken, Oferta'nın yazdığı tek bir cümle beni bir anda vurdu. Hani gerilir gerilir patlarsın ya. Okurken okurken bana "sen ansılsın Aslı diyince?" omuzlarım çöktü birden sanki... Yoksa onun dışında yorgunluktan başka derdim yok. Şükretmezsem taşa bile dönsem azdır. Çoluğum çocuğum için uykusuz yorgunum çok şükür, burada birkaç ay sonra saatlerce elin kahrını çekecek, eve gelip aynı koşturmacaya girecek arkadaşlarım var, herşeyden önce onlara ayıp etmiş olurum, o yuzden susuyorum.
Bır de yaş faktörü o kadar önemli ki, 35 yasına doğru iki çocuk doğurmus olmak çok farklı, beden ister istemez biraz zorlanıyor.

Şimdi Deren'i emzirdim, altını temizledim, kalanı sağmak için kalktım. Baktım ki, babası Demir, Deren boy boy yatıyorlar, nasıl hoş bir manzara...Çok değil bundan 5-6 sene önce biri evleneceksin çocukların olacak dese hayatta inanmazdım. Şimdi onlarla geçirdiğim heran için ne kadar şükretsem azdır bunu biliyorum. Sadece biraz yorgunum, hepimiz öyleyiz ama biliyorum ki geçecek...

lilacsofie oferta papatiorj gulsum sewda northstar ..... haydi cifte telliye ........

duru uyutuldu .. kocis sofraya oturtuldu bana essek boku )) tawan yapmis uykusuzluk basima vurdu kacti uyuyamiom ;,(((

:))))) canım çok alemsin
Bu hayat enerjin hiç bitmesin inşallah kızına da geçsin
Buarada ben sürekli online görünüyorum sanırım ama sebebini bilmiyorum, ipad ile ilgili bişey olmalı ama anlayamadım?

Sağol canım hepimize.... Senin bebişin nasıl oldu?

Canım sağdıktan sonra sağdığın sütü ver olmazsa öyle emzir
Kesin denenmiştir, som zerresine kadar sağsan da bebek emince gerçekten tekrar geliyor

Kızım hala emzik almadı ve kucakci ağlayan bi bebek olduğu için sakinlessin die çok sık emziriyorum..buyuzden benim göğüs ucu ağrım onun da gaz sancisi hiic bitmiyo..aceba saatle mi emzirsem ama aralarda hep kucakta hoplat ziplat istiyo bazen o bile kar etmiyo gündüz uykusuz yok denecek kadar az zaten memede uyuyoruz başka türlü uyumuyor.cok yorulur kucakta gezerken uyu yakalabiliyo. Şuan annemlerin yanindayim ama yalnız kalınca nasıl başa çıkarım yemek temizlik ve bu cadi yla kara kara onu düşünüyorum:/ bari emzigi alsa azcık rahatlicam. . Tekrar sorayım emzik veren anneler nası alistirdiniz bi arkds suya bitiriyorum dedi denedim bi işe yaramadı başka alternatif önermek olan varmi alismasi lazım emzige

Canım. Kuzey ile Demir'in arası 2-3 ay, çok güzel oynarlar eminim... Belki de dertleşirler belli mi olur kardeş ve annelerden yana...

Aslında ben hamilelik sırasında bir buluşma planlayıp epeyce yol almıştım ama sonrasındaki ani hastalıklarımız yüzünden yarım kaldı.

İstersen yaz bitmeden ikimiz organize edelim bu sefer bir buluşma, ayrıca bize bekliyorum en kısa zamanda

buda kafa yani harddisk degil sizde sizde katilin ......

haydi cifte telliye ;))) himmm sarmadi mi ok o zaman tranqua yapalim ))

Canım çok alemsin çok tatlısın. Bende sürekli online mıyım acaba telefondan giriyorum açıl kalıyor sanırım. Valla çiftetelli ye hayır demem bu defa huzurdan mutluluktan ama. İki aydır ilk defa yüzüm güldü şurda iki gündür. Eve dönmek hiç istemiyorum keşke hep burda annemlerle yaşasam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelicem canım kesin kafaya koydum. Pazartesi işe başlıyorum gerçi ama haftasonu müsait olursan kesin gelicem çocukları annemi alıp.
Buluşma olayınıda organize edelim eminim katılmak isteyen çok arkadaşımız olur. Burası olmasa siz olmasanız ne yapardım ben.

Farklı emzikler denedinmi belki işe yarar birini tutar.
Birde reçele filan batırarak veriyorlar ama işe yararmı bilmiyorum. Büyük oğlumda bende alıştıramamıştım ne emzik nede biberon almıştı. Çalışmaya başlayınca çok zorlanmıştı annem bakarken. Kaşıkla beslemişti aylarca tam bir eziyetti. Şimdi bu ufaklık hemen aldı emziği şaşırttı bizi hiç uğraştırmadı. Yani almayan bebek almıyor emziği nebyaparsan yap.

Denedim canım farklı hem damakli hem aventin yuvarlak uclu. .reçeli de denedik reçeli ni yaliyo emiyo bitince emzigi tukuruyo cadi işini biliyo..

kızlar uzun zamandır yazamıyorum. Telefonumdan sadece takıp edebiyorum yorum yazamıyorum eşim 2 senedir telefonum çalındığından beri yeni telefon alacak göya.( Şirket telefonu ile idare edecekmişim.((((

bebeğim çok huzursuz ve basıma gelmeyen uzun ve sıkıntılı süreç geçiriyorum. Düzeldi diyemiyorum dediğim anda hoppp başka bi sorun çıkıyor.
kızım sürekli ağlıyor, huysuz, huzursuz, gazlı ve uyumuyor. Uzun saatler uyutma cabası sonuç verdiğinde 10 dak. uyuyup uyanıyor çıldırma noktasına geldim. Doktor kontrolünde gelişimi gayet iyi çıktı. Doktor şikayetleri anlattığımızda laktoz alerjisi olabilr dedi. Bütün süt ve süt ürünleri, bakliyat, kuruyemiş, bal, tatlı yasak geriye ne kaldı dedim. Dereotu, maydanoz, taze fasulye, makarna ve bazı meyveleri yiyebilirisn dedi. Sabah kahvaltıda makarna yiyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Neyse bugünlerde geçecek.
Emzirmeden önce 6 damla relaktaz diye damla verip emzirmeye geçiyorum sonra günde 3 defa nurse harveys. Bide bu süreci takip edicez düzelme olacak mı bakalım.
4 haftadır annemdeyim eve gidemyorum tek başıma en fazla 3 gün dayanabilyorum. Bebeği elinden düşürmeyen banyosunu bile yaptıran eşim kızım ağlamaya başlayınca çıldırıyor, psikolojisi bozuluyrmus, adam yemeden içmeden kesildi zayıflamaya başladı lohusa o mu ben mi anlayamadım
Artık kavga etme noktasına geldik sinirlerim iyice gerilmeye başladı. Bu böle olmayacak dedim bizi anneme bıraktı böyle daha iyiyiz.)
Lilacsofie, arkadaşım,
zor günlerimde telefona sarılıp seni aradığımda sıcak ses tonunla moral, enerji veren, yardımcı olan canım arkadaşım herşey için önce teşekkür ederim.
Senin söylediğin gibi bu günlerimiz bitecek sadece sabır ve zamana ihtiyacımız var. Bebeklerimizi arabalarına koyup parkta gezdireceğimiz günler az kaldı:)
Ofertacım,
hamilelikte olsun, bebeğini kucağına aldığın süreçte olsun sürekli mücadele eden en güçlü annemiz " Zeynamız" oldun gözümde:)
Sütnün azaldığı zamanda keşke yakın olsak sağıp verebilsem diye içimden diledim ama şu mesafeler olmasa tüm topik bi yurtta olsak ne güzel olurdu dimi? Dualarım hep sennle...
Bestekız,
her yazını okuduğum da genelde bizi güldüren eğlenceli kız sen çok yaşa emi:)

Ve diğer isimlerini sayamadığım arkadaşlar,

iyi ki varsınız hepinizi çoook seviyorum.
Fırsat girip buldukça başımdan gecen, herkes de sorun olan komsularımı, kaynanamı ve GÖRÜMCE min sacma muhabetlerını elbette bende yazacağım:)

Bebişlerinizi öpün benim için:))))

Merhaba canım, ben de dün düşündüm sizi acaba nasıl oldunuz diye... Ayşe'cik başlarda hiç böyle değildi, nazar mı değdi ne oldu anlamıyorum. Ben de yorgunum ama genel olarak iyiyim. Haftaya babaannesinin yazlıgına gıdecegız. Bır hafta evdeyız sonrasında da Sapanca'ya gıdecegız aksılık olmazsa. Hepsine yardımcı da gelecek o yuzden bu ay cabuk gecer bıraz da cocukların keyfı bana ıyı gelır hatta dınlenırım dıye dusunuyorum kısmetse.

Kizlar merhaba hayirli ramazanlar...
Canim cok skkın dun geceden beri. 2aylik oglum bi kac defadr uyurken agzindan köpükler cikariyor neden olabilir diye.internette baya arastirdim her yol epilepsiye cikiyo gozume uyku girmedi dunden beri doktora gidicem ve epilepsinin diger belirtileri de var oglumda ani sicrama anlamsiz el kol hareketleri uzun sure dalgin bakma mubaarek aydayiz nolur dualarinizda bizede yer verin bisey cikmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne guzel yazmissin :)
Masallah ikinizede..
Acaba bu da mi olabilir diyecegimiz bi teshis daha eminim acaba bnm ki de mi boyle diyen cok kisi olacak..
Insallah sadece gecici bir donemdir..

Allah yardimcin olsun canim..insallah guzel haberler alirsiniz..
Doktor gorusmesinden sonra yazarsan tekrar sevinirim..

Sabah 5te uyandık ve toplasak yarım saati geçmeyen uykuyla duruyoruz. İki gündür çok huysuz kızım.
Biz de 10 dk uyuyup uyananlardanizz. Çok zor bisey bu gerçekteeenn Sanırım gaz problemi artık bizde de varrr(
Kahvalti yapamadim uykum var kizim uyumuyo.. Allahim yardim eettt,...

Ahh canım gerçektende geçecek az kaldı. Üç ayı bir geçseler biraz daha düzene girecek herşey. İyi yapmışsın annene gitmekle arada böyle kaçmak lazım bende iki gündür teyzemin yazlıktayım annemde yanımda çok iyiyiz. İki çıcuğumada ben bAkıyorum düşün yardım bile gerekmiyor maşallah diyeyim ikiside çok sakinledi. Anladımki benim stresim direk çocuklarıma geçiyor. Biliyorum elde değil ama rahatlamak çocuklar içinde faydalı. Biz gerildikçe onlarda geriliyor. Hepimizin allah yardımcısı olsun.

Doktor kontrolünüzden sonra bizede haber ver. Dualarımız seninle tabiki. Allah yardımcın olsun.

Canım inş korktuğun sey değildir.dua ediyorum sizin için haber et bize de..

Canım inş korktuğun sey değildir.dua ediyorum sizin için haber et bize de..

Doktor kontrolünüzden sonra bizede haber ver. Dualarımız seninle tabiki. Allah yardımcın olsun.

Allah razi olsun kontrolde sonra yazacagm tekrar insallah

Denedim canım farklı hem damakli hem aventin yuvarlak uclu. .reçeli de denedik reçeli ni yaliyo emiyo bitince emzigi tukuruyo cadi işini biliyo..

Aynı benim kızım gibi malesef almayınca almıyorlar... birde çevredekiler demezmi şerbete batır reçele batır hergün dene alır diye sinir oluyorum almıyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…