- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
İçimden Bir Masalın meyvesı Uçtu mayıs ayında
gazlı uykusuz Kahramanı Gel Gör Ki cın gıbı her gece
Çok Değil 11 ay Önce
Bir Masal Yeşerdi içimde
Sen Her gun agladıkca
Can Verdi Kalbim De Sessizce
Yüzüm Gözüm Şişene Kadar UYUMAK istiyorum
İçip Sabaha Kadar DINLENMEK istiyorum
SAGMA MAKINEM OLMADAN YASAMAK ISTIYORUM
Müsadenle Bu Gece EGLENMEK istiyorum
YOKSA BU GIDISLE KAFAYI KIRACAGIM
lilacsofie oferta papatiorj gulsum sewda northstar ..... haydi cifte telliye ........
duru uyutuldu .. kocis sofraya oturtuldu bana essek boku)) tawan yapmis uykusuzluk basima vurdu kacti uyuyamiom ;,(((
İçimden Bir Masalın meyvesı Uçtu mayıs ayında
gazlı uykusuz Kahramanı Gel Gör Ki cın gıbı her gece
Çok Değil 11 ay Önce
Bir Masal Yeşerdi içimde
Sen Her gun agladıkca
Can Verdi Kalbim De Sessizce
Yüzüm Gözüm Şişene Kadar UYUMAK istiyorum
İçip Sabaha Kadar DINLENMEK istiyorum
SAGMA MAKINEM OLMADAN YASAMAK ISTIYORUM
Müsadenle Bu Gece EGLENMEK istiyorum
YOKSA BU GIDISLE KAFAYI KIRACAGIM
Aynı benim kızım gibi malesef almayınca almıyorlar... birde çevredekiler demezmi şerbete batır reçele batır hergün dene alır diye sinir oluyorum almıyor valla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süper süper olmuş
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet almıyor ne yazikki zorlayınca da ağlıyor midesi bulaniyorAynı benim kızım gibi malesef almayınca almıyorlar... birde çevredekiler demezmi şerbete batır reçele batır hergün dene alır diye sinir oluyorum almıyor valla.
oferta valla cıdden ben artık normal degılım kafayı yemek uzereyım daraldım bunaldım yapıs yapıs gezmekten sut kokmaktan vıcık vıcık memede bebıs uyutmaktan dısarı cıkamamaktan kendıme bakamamaktan herkese gore abartıyorum gorunmekten her kafadan cıkan seslerden yetısmeyen ıslerden evın b.. Goturen halınden sureklı besleme gıbı dolasmaktan sureklı cısımı tutmaktan yatagında uyumayan oglumun mızmızlıgından evde hapıs olmaktan benı anlamayan kocamdan sagım yaparken uyuyakalmaktan bır elde sagma makınesı bır elde oglanı emzırerek guya zaman tasarufu yapmaktan bıktıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm.......
Yatagında uyumayı esek gıbı ıste calısmayı guzel suslenıp gezmeyı yaaa kısaca nefez almayı ıstıyorum kımse benı anlamıyor cok abartıyormusum tek ben mı bebek buyutuyormusum off off offf
Canım benim aynen ben de öyleyim daha disari doğru düzgün çıkmadım..acil bişey olduğunda emzirip koştura koştura çıkıyorum geliyorum. 3 kere de telfn ediyorum iyimi agliyo mu uyuyo mu die..geçen gün emzik almaya çıktım alışveriş merkezine ilk defa girdim bi tuhaf oldum çok ozlemisim dedim içimden şimdi sling kanguru arayissindayim kizimla çıkmak için.. ama onda da duracak mi kızım bilmiyorum biraz yaramazoferta valla cıdden ben artık normal degılım kafayı yemek uzereyım daraldım bunaldım yapıs yapıs gezmekten sut kokmaktan vıcık vıcık memede bebıs uyutmaktan dısarı cıkamamaktan kendıme bakamamaktan herkese gore abartıyorum gorunmekten her kafadan cıkan seslerden yetısmeyen ıslerden evın b.. Goturen halınden sureklı besleme gıbı dolasmaktan sureklı cısımı tutmaktan yatagında uyumayan oglumun mızmızlıgından evde hapıs olmaktan benı anlamayan kocamdan sagım yaparken uyuyakalmaktan bır elde sagma makınesı bır elde oglanı emzırerek guya zaman tasarufu yapmaktan bıktıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm.......
Yatagında uyumayı esek gıbı ıste calısmayı guzel suslenıp gezmeyı yaaa kısaca nefez almayı ıstıyorum kımse benı anlamıyor cok abartıyormusum tek ben mı bebek buyutuyormusum off off offf
bunca ani ve köklü degisim cok zor..
Cok uzuldum bu kadar kotu hissetmene
allah sabir versin canim..
Az kaldi,saglik olsun gb seyler demeyecegim bunlari zaten hep duyuyorsundur..
Keske biraz hafifletebilseler yukunu..
Buarada bebek buyuten herkes disardan normal gb gorunuyor ama eminim herkes evinde bu tur sikintilari yasiyor yani bosuna bir ornek..
Kizlar merhaba hayirli ramazanlar...
Canim cok skkın dun geceden beri. 2aylik oglum bi kac defadr uyurken agzindan köpükler cikariyor neden olabilir diye.internette baya arastirdim her yol epilepsiye cikiyo gozume uyku girmedi dunden beri doktora gidicem ve epilepsinin diger belirtileri de var oglumda ani sicrama anlamsiz el kol hareketleri uzun sure dalgin bakma mubaarek aydayiz nolur dualarinizda bizede yer verin bisey cikmasin
Kizlar merhaba hayirli ramazanlar...
Canim cok skkın dun geceden beri. 2aylik oglum bi kac defadr uyurken agzindan köpükler cikariyor neden olabilir diye.internette baya arastirdim her yol epilepsiye cikiyo gozume uyku girmedi dunden beri doktora gidicem ve epilepsinin diger belirtileri de var oglumda ani sicrama anlamsiz el kol hareketleri uzun sure dalgin bakma mubaarek aydayiz nolur dualarinizda bizede yer verin bisey cikmasin
Bende ;
Oynatmayaaa az kaldiiii
Doktoruumm nerdeeee
BIR GUZEL KIZ yuzundeeenn
Cildiracagiiimmm
Diye soyleniyorum :))))
Bazende;
En guzeli oymuss gb bunca yil beklemis gb bekledigime degkis gb ben ona resmeeeennn.....
IYI KIIII YAPMISIIIMMMM
IYI KIIII YAPMISSIIIMMM :))))
Gececek annesiiiiiii az kaldiiiiiii sabir..
Bu sabah aklimdaydin :) Ne zamandir girmiyor diye dusundum..ya da kacirdim bilmiyorum..
Nasilsiniz miniklee?
Korkunc bır durum. Sen nasıl saglıklı bır psıkolojıyle gecırebıldın gebelıgını bravo. Cok zor olmustur bu kadar yakınında olunca. Nur içinde yatsın yengenız de, bebegı zaten melekmiş(
Cok zor bır sureci atlattınız cok sukur. Bır daha yasamayın boyle ayrılık ınsallah toparlansın kuzucuk yıne yıksın ortalıgı.
Hastane sutunu vermıyordu ne yaptılar en son kabul etmısler mıydı
Kızım hala emzik almadı ve kucakci ağlayan bi bebek olduğu için sakinlessin die çok sık emziriyorum..buyuzden benim göğüs ucu ağrım onun da gaz sancisi hiic bitmiyo..aceba saatle mi emzirsem ama aralarda hep kucakta hoplat ziplat istiyo bazen o bile kar etmiyo gündüz uykusuz yok denecek kadar az zaten memede uyuyoruz başka türlü uyumuyor.cok yorulur kucakta gezerken uyu yakalabiliyo. Şuan annemlerin yanindayim ama yalnız kalınca nasıl başa çıkarım yemek temizlik ve bu cadi yla kara kara onu düşünüyorum:/ bari emzigi alsa azcık rahatlicam. . Tekrar sorayım emzik veren anneler nası alistirdiniz bi arkds suya bitiriyorum dedi denedim bi işe yaramadı başka alternatif önermek olan varmi alismasi lazım emzige
inşallah düşündüğün şey değildir canım bir şey çıkmaz inşallah bebeklerin tükürük bezleri gelişmediği için bazen tükürüklerini dışarı çıkarıyorlar oda köpürmüş gibi bir görünüm oluyor dualarım sizinle
Cok gecmis olsun. Olumlu düşünmeye çalış. Diğer belirti dediğin şeyler bi bebek için çok garip şeyler değil gibi geldi. Zamanlama olarak doktora tüm bu belirtilerin hepsi olduğunda gitsen daha ii olur. Test yapıp ck enzimine bakıyo ordan anlıyo nöbet olup olmadığını.
Yaa bende 2 cocukluyum niye bana dua yokkkplojolovıc ve tulayokay cok saolun arkadaslar ınsallah bu gunler gececek heralde ben ıyıce doldum. Allah ıkı cocuklu oferta ve lılasofoıe yardım etsın tabı ıcınde bız yenı annelerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?