2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar iki gundur giremiyorum maşallah dolmuş sayfalar yine okumaya yetisemiyorum. Korkular atlatip bebisine kavusanlara bi uzuldum sonra sevindim. Masallah bebislere. Cok geçmiş olsun kizlar dikkat edin kendinize iste boyle korkutur minicik bebisler:)) bebegini kaybedenler olmus cok canim acidi allah sabir versin tez zamanda saglikla kucaginiza alacak evlatlar nasip etsin.
Bana gelince:) cok sukur bi sıkıntım yok mide bulantimda 1 gun oldu geri gitti:) simdiye kadar olmadiysa simdiden sonrada olmaz diyo herkes:) bugun kontrolum ver kan tahlillerimi gostercem tabiki bebisimide gormeden gelmemmm:) dua edin kizlar bana büyümüş olsun kuzum:) cok özledim onu ben:)

Arkadaşlar dün gittim kendime hamile iç çamaşırları ve pantolonları aldım, bir rahat ettim ki sormayın. cumartesi gece belim çok rahatsız olunca pazar günü alış veriş kararı verdim. iyi ki de almışım diyorum. Tavsiye ederim :)

Aynen canim bende 1 esofman 1de kot aldim. Camasir bulamadim ama arayisa devam. Gercekten cok rahat. Kasık sancilarim azaldi resmen. Demekki bebegimi sıkıyormusum

bende kızlar grip oldum sanırım kendimi okadar korumama rağmen burnum dünden beri akmaya başladı

Günaydın...

Cumartesi telden yazınca hızlıca yazıp çıktım.Bizde herşey yolunda ,idrar tahlillerimde temiz çıktı,sanırım benim karın ağrım dolaşım boşaltım sistemi değiştiği için ağrıyor.Demir ve kan değerlerim normal.Bebeğimiz 7+4 şuan.Kalp atışlarını duyduk çok hızlı atıyordu.

Bunito; dr.umuzda 4 boyutlu ultrason var canım,hareketlerini görebiliyoruz,hatta dr.salıncağa binmiş sallanıyor gibi benzetme yaptı.Oğlumla beraber gitmiştik o da izledi bizi ,nasıl gülüyor anlatamam anne çok yaramaz bir kardeşim olucak diyor.Kıpır kıpır arkadaşlar..Kesemizin çapı iyi..Herşeyi yerinde gelişimi iyi.1 Kasım'a ikili test için randevumuzu yazdık.Kilom aynı ,dr.çok iyi almamışsın dedi..

Eylül güzeli benimde boğazlarım ağrıyor,ve öksürüyorum,ıhlamur bal limon az zencefil karabiber geçiştirmeye çalışıyorum.Geçmiş olsun sizede..

Aşk kırıntısı ; maalesef devlet hastenelerinin çoğu öyle,özelde eğer iyi bir dr. varsa muayeneler çok rahat geçiyor,herşeyi soruyorsun.Ben 5 aylık hamileyim,cinsiyetini sordum da doğunca görürsün dedi.Özelde gittim öğrendim..Daha neler geldi başımıda anlatmıyorum,cahillik işte..küçüktüm,paramız olduğu halde neden ssk nın yolunu tutmuşum o zaman halan kızarım kendime..

Birde bir arkadaş anadolu yakasında dr. tavsiyesi istemişti,Ben dr.umdan çok memnunum.İstersen adını hasteneyi söyleyebilirim..

Herşey yolundadır inşallah sizdede..Sayfalar çoğalmış hepsini okuyamadım..

Bizden bu kadar..

Son düzenleme:
kızlar yine pembe akıntım geldi
bi kaç güne düşük yaparım galiba
solanin beni listeden çıkartır mısın cnm
herkese iyi hamilelikler

hemen moralini niye bozuyorsun bozuyorsun.tüm hamileliği boyunca kanama yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan o kadar çok kişi varki.lütfen olumsuz olma karnındaki miniğin sana ihtiyacı var doktoruna bir görün istersen için rahatlar.

bu arada günaydın güzel anneler ve misss bebekleri.iki gündür giremedim birikmiş yazılar ama hepsini okudum yinede.benimde raporumun son günü yarın iş başı yapıyorum böyle evde çok rahattım ama yapılacak bişey yok çalışmakta lazım.face teki grup la iilgili bende düşüncemi söylemek isterim daha öönce oğlum doğmadan ocak 2010 annelerinde paylaşımlarda bulunuyordum.tüm hamileliğimde ve sonrasında müthiş arkadaşlarım oldu.bebeklerimiz doğduktan sonra face hesabı oluşturduk ama sonrasında aylarca kk da yazdığımız arkadaşlarla fikir ayrılıkları oluşmaya başladı.çünkü işin içine bebeklerden çok siyasi görüşler vs. girmeye ve grup bölünmeye başladı.sonrasında kavgalar laf atışmaları hakaretler filan oldu.şimdi ocak 2010 anneleri olarak hala yazıştığımız ve bizzat görüştüğümüz bir arkadaş grubumuz var.çocuklarımızın bir çoğu arkadaş hatta aynı anaokuluna giden bile var aramızda.bu nedenle ben face grubu için erken olduğunu düşünüyorum.burası daha sıcak ne bileyim daha farklı sanki.burda tek amacımız bebeklerimiz oluyor.bizzat tecrübe ettiğim bir konuyu sizede anlatmak istedim.ben burdan devam edeceğim şimdilik paylaşımlarıma.

herşeyin yolunda olmasına sevindim bebeklerimizin doğum tarihleri aynı bu arada

ben de geçen hafta lcw den hamilelik kotu aldım hakikaten çok rahatladım. önceden kendime o pantolonların içinde ne eziyetler etmişim meğer :)

kızlar ben geçen hafta kan testleri yaptırmıştım. sonuçlar çıkmış öğlen dr uma gideceğim ama sabredemiyorum bilen varsa bana yorum yapsın ne olur:
anti toxoplazma ıgm 0.0.9 negatif
anti rubella ıgm 0.19 negatif
anti cmv igm 0.19 negatif
bunlar ne demek:))

günaydın arkadaşlar,

bebeğini kaybedenleri okudum çok üzüldüm, allah sabır versin, en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırlar dilerim.

kanaması olanlar,midesi bulananlar için de kendi annesinin hamileliğini bilen biri olarak moral bozmayın derim, 9 ay serumla beslenen ve yatmak zorunda olanlar bile sağlıkla kucağına alıyor bebeğini. hepsi kısmet.

face grubu için de burası daha mantıklı diye düşünüyorum face kullanmayan biri olarak. bebeklerimiz doğduktan sonra inşallah resimlerini paylaşırız.

hepinize güzel bir hafta dilerim.

solanin, listeye eklemişsin çok teşekkür ederim.

Igm (hastalığın aktiflik durumu ) hepsi negatif rubella = kızmıkcık ,kızıl gibi hastalıklar toksoplazma =kedi köpek çiğ etten bulaşan bir rahatsızlık hatta iyi yıkanmamış sebzelerde bunların negatif olması iyi çünkü pozitif olması bebeklerde rahatsızlık yapıyor

Sonu IGG ile bitenler hastalığa karışa bağışıklık daha önce geçirip geçirmediğini gösterir bunların da pozitif olması iyi o hastalıklara karşı bağışıklık yüksek oluyor ve yeniden o hastalıklara yakalanma riskin minimuma iniyor eğer negatifse çiğ et kedi köpek yıkanmamış sebzelerden uzak dur döküntülü bulaşıcı hastalık geçirenlerden uzak dur ....

Bayanlar merhaba
Bende hamileyim , 6 haziran beklenen doğum tarihim ancak bana mayıs annesi de olabilirim gibi geliyor. 27 aylık dünya tatlısı bir kızım var, bu ikinci bebeğim, hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bu arada henüz doktor kontrolüne gitmedim , evde test yaparak öğrendim 2 hafta oldu, ikinci çocuk olunca insan daha sakin oluyormuş gerçekten, sizler doktor takibine başladınız muhtemelen. Neler yapılıyor ilk kontrolde?

ben de geçen hafta lcw den hamilelik kotu aldım hakikaten çok rahatladım. önceden kendime o pantolonların içinde ne eziyetler etmişim meğer :)

yaa herkes hamile kıyafetleri almaya başlamış inanamıyorum çok mutlu oldum madem öle bende gideyim alayım
pskolojikmidir nedir birilerinin aldığını duymadan almak istemedim sanki bu anı bekliyomuşum gibi oldu ama alanları okudum bende çıkıp alayım bişeyler

kızlar bebişimin odasını bir an önce hazırlamak gibi bir dürtü var içimde 4 kapılı bir gardolabım vardı içi ıvır zıvır dolu, öncelikle onu boşaltıp temizliyorum. bir sonraki ay perdesini yaptırıcam ki zaten tülü hazır, altına stor bir güneşlik istiyorum ufak bir beşiğimiz var zaten :) ilk 3 ay yatması için, onu yerleştiricem, bir çekyatım var onu anneme mi versem kaplatsam mı bilemedim. tek kişilik bir koltuğum var takımın koltuğu, onun üzerinde direkt geçirilecek bir örtü istiyorum daha önce bir sitede görmüştüm ya sipariş veririm ya da diktirtirim diye düşündüm :) şimdilik böyle..

beyaz melek kaç kilo aldın merak ettim hamilelik pantolonu aldığına göre....

valla canım ben kendi adıma cevaplayayım, aynı kilodayım kilo almadım. ama karın bölgemde şişlik var, gebelikten kaynaklanan şişlik küçük ama sindirim sistemi ile alakalı olarak ( ki vucudum çok gaz yapar ) karnım büyüdü.. diğer pantolonlarımın özellikle düğme kısmına denk gelen yeri canımı yakıyordu üstelik günde en az 8-9 saat bir fiil oturmam gerekiyor ( masa başı işindeyim) rahat edemiyordum. dolayısıyla hamile pantolonlarının karın kısmındaki genişliği beni rahat ettirdi

merhaba arkadaşlar, hayırlı haftalar.
alışverişler başlamış ne güzel.
bende bayramda ne giyeyim diye düşünüyorum. birde bizim hamileliğimiz kışa geliyor baaya kıyafet sıkıntımız olacak.
yaz olsa birer tişörtle geçerdi ama şimdi kış.
yeniden kaban almak mevsimlik mont almak gerekecek. ve bu aldıklarımızı nasıl alsakta da doğumdan sonra da giyebilelim diye düşünüyorum:)

Maşallah alışverişler başlamış. Aslında ben de almak istiyorum pijama bile karnımı sıkıyor sanki. Bebeğimde birşey alasım var. Ama çok korkuyorum.

Yeni alacaksan panço tarzı kabanlar var hamilelik sonrası da giyilir çok rahat ve göğüs altı robadan olan bluzlar birkaç taytla iş görür ve bluzları hamilelik sonrası da giyersin ... Benim hiç göbeğim çıkmadı kilom aynı Bayram da giymediğim elbiselerimden giyeceğim henüz hamile kıyafetlerine gerek yok benim için sadece bir pantalon aldım en küçük beden o bile düşüo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…