Arkadaşlar dün gittim kendime hamile iç çamaşırları ve pantolonları aldım, bir rahat ettim ki sormayın. cumartesi gece belim çok rahatsız olunca pazar günü alış veriş kararı verdim. iyi ki de almışım diyorum. Tavsiye ederim :)
Merhabalar ben de geldim doktordan bebişimin kalp atışlarını tekrar gördük çok mutluyum. Tam bir hafta geriden gidiyor 8+2olması gerekiyor 7+2 ama olsun bakalım sonra neler yapacak :)) bir de bugün hamile pantolonu aldım kendime LCW den aldım kotları çok güzel her bedene göre var haberiniz olsun çok rahat ettim.
Canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :)
canım sakın moralini bozma benim de bir hafta geriden gidiyor yazdım zaten içini ferah tut bak burda hepimiz teker teker korkularımızı yazdık herşey olacağına varıyor ama sen de ne güzel duymuşsun kalp atışını çok kafana takılırsa benim gibi 1 hafta sonra tekrar git için rahatlar. ben öyle yaptım valla.
Çok sevindim hadi hayırlısı artık geçsin aylar :)) ya sadece nasıl hareketlerini gördün onu merak ettim ben kalp atışından başka bir hareket göremedim.
sakın korkma çok kişinin kanaması oldu hatta dün de dedim her ay adet dönemi biraz kanaması olanlar var moralini bozma bunlar olabiliyor kalp atışını da gördükten sonra problem yok hayırlısıyla :)
Ne güzel bebeğinizi ultrasonda görebiliyorsunuz devlet hastanelerinde ne gramını ne boyunu hiçbişey söylemiyorlar.
Doktora soruyorum düşük tehliken falan var mı diye olmaması için yapman gerekenleri biliyormusun diyor bana. Varsa vardır yoksa yoktur o tehlike. çok ukalalar. 1 ay sonra yani 3. ayımda özele başlıycam bende.
bende kızlar grip oldum sanırım kendimi okadar korumama rağmen burnum dünden beri akmaya başladı
kızlar yine pembe akıntım geldi
bi kaç güne düşük yaparım galiba
solanin beni listeden çıkartır mısın cnm
herkese iyi hamilelikler
Günaydın...
Cumartesi telden yazınca hızlıca yazıp çıktım.Bizde herşey yolunda ,idrar tahlillerimde temiz çıktı,sanırım benim karın ağrım dolaşım boşaltım sistemi değiştiği için ağrıyor.Demir ve kan değerlerim normal.Bebeğimiz 7+4 şuan.Kalp atışlarını duyduk çok hızlı atıyordu.
Bunito; dr.umuzda 4 boyutlu ultrason var canım,hareketlerini görebiliyoruz,hatta dr.salıncağa binmiş sallanıyor gibi benzetme yaptı.Oğlumla beraber gitmiştik o da izledi bizi ,nasıl gülüyor anlatamam anne çok yaramaz bir kardeşim olucak diyor.Kıpır kıpır arkadaşlar..Kesemizin çapı iyi..Herşeyi yerinde gelişimi iyi.1 Kasım'a ikili test için randevumuzu yazdık.Kilom aynı ,dr.çok iyi almamışsın dedi..
Eylül güzeli benimde boğazlarım ağrıyor,ve öksürüyorum,ıhlamur bal limon az zencefil karabiber geçiştirmeye çalışıyorum.Geçmiş olsun sizede..
Aşk kırıntısı ; maalesef devlet hastenelerinin çoğu öyle,özelde eğer iyi bir dr. varsa muayeneler çok rahat geçiyor,herşeyi soruyorsun.Ben 5 aylık hamileyim,cinsiyetini sordum da doğunca görürsün dedi.Özelde gittim öğrendim..Daha neler geldi başımıda anlatmıyorum,cahillik işte..küçüktüm,paramız olduğu halde neden ssk nın yolunu tutmuşum o zaman halan kızarım kendime..
Birde bir arkadaş anadolu yakasında dr. tavsiyesi istemişti,Ben dr.umdan çok memnunum.İstersen adını hasteneyi söyleyebilirim..
Herşey yolundadır inşallah sizdede..Sayfalar çoğalmış hepsini okuyamadım..
Bizden bu kadar..
kızlar ben geçen hafta kan testleri yaptırmıştım. sonuçlar çıkmış öğlen dr uma gideceğim ama sabredemiyorum bilen varsa bana yorum yapsın ne olur:
anti toxoplazma ıgm 0.0.9 negatif
anti rubella ıgm 0.19 negatif
anti cmv igm 0.19 negatif
bunlar ne demek:))
ben de geçen hafta lcw den hamilelik kotu aldım hakikaten çok rahatladım. önceden kendime o pantolonların içinde ne eziyetler etmişim meğer :)
merhaba canım bende denizlideyim. nergis hanıma gidiyorum gayette memnunum. daha önce başka dr um vardı hiç memnun kalmadım.
aaa çok sevindim canım ben de Denizli'ye yeni taşındım genel bir bilgim olmadığından şehir hakkında, ordan oraya savrulup duruyorum , Nergis Hanım hangi hastanede ?
ben de geçen hafta lcw den hamilelik kotu aldım hakikaten çok rahatladım. önceden kendime o pantolonların içinde ne eziyetler etmişim meğer :)
beyaz melek kaç kilo aldın merak ettim hamilelik pantolonu aldığına göre....
merhaba arkadaşlar, hayırlı haftalar.
alışverişler başlamış ne güzel.
bende bayramda ne giyeyim diye düşünüyorum. birde bizim hamileliğimiz kışa geliyor baaya kıyafet sıkıntımız olacak.
yaz olsa birer tişörtle geçerdi ama şimdi kış.
yeniden kaban almak mevsimlik mont almak gerekecek. ve bu aldıklarımızı nasıl alsakta da doğumdan sonra da giyebilelim diye düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?