2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
plojolovıc ve tulayokay cok saolun arkadaslar ınsallah bu gunler gececek heralde ben ıyıce doldum. Allah ıkı cocuklu oferta ve lılasofoıe yardım etsın tabı ıcınde bız yenı annelerede

Amin canım amin. Anne olmak zor ama dünyanın en güzel duygusu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzun olmasina ragmen severek okudum cok guzelmis ya cok sevdim :)

Ayyy bayıldımm ne güzel bit yazı. Valla en çokta lavuk kısmı hoşuma gştti ne yalan söyliyeyim.

Kestiler hortumu. :)

cnm hemenn kötü düşünme yaa köpük derken neyi kastediyorsun belki tükürüktür. ani sıcrama uykuda ise büyük ihtimal korkutuyorlardır. el kol hareketide bence sağlıklı olduğunu gösterir. mesala benim kızım da çok hareketli özellikle ağlayacağı zaman kollarını çok hareket ettirir ordan ağlayacağını anlarız.

Sağol canım hepimize.... Senin bebişin nasıl oldu?

dayanamadık bugün dr a goturduk.biraz üşütmüş serum fizyolojiğe dewam sıkça dedi. başka yapcak bişi yok geçer dedi.en azından kötü bir durum olmadığını ve geçici olduğunu duymak rahatlattı.bir de dr a bir sürü şey sordum çünkü herkesten bir ses çıkıyor ;yok ince giydirmişim üşürmüş,cereyanda kalmışmış,pencere açmıcakmışım hiç,hatta şapka mı giydirseymişim????çocuk su gibi kala kala bir hal oldu.bi de kendi başıma banyo yaptırmıcakmışım elimden falan kayarmış allah korusun!!!! yaptırmadım eşimi bekledim sonra dışarı çıktık olan buuu....öcü teyzeler diiyosunuz yaa,arasına pimpirikli kocaları da katalım lütfennnn...o da duydu dr un cevaplarını da iyi oldu.
bugün çok şükür birazcık daha az sıklıkta öksürüyor.inş geçer yakında...
vayy bee benim de dökülme zamanım gelmiş yaniii

hoş bi paylaşım olmuş saol.

Canım ne kadara aldın ınstagram yok benim fiyat farkı oluyor mu aceba nettekiyle..seninki de kot kumaşı mi begendim aslında hoşuma gitti bu ürün. .

ayyy kıvrana kıvrana güldümm.çok iyi yaaaa.sen mi yazdın bir yerlerden mi buldun??dewamını isteriz....

7 haftalık duyulmayabilir belki acele atmeyin üzülmek için sabredin biraz. Hayırlısı olmadı için dua edin, umarım hersey yolundadır.

Bilinçsiz el kol hareketleri olabilir bence, henüz koordinasyonları tam olmadığı için ani hareketlerde korkuyorlar. Dalma da belki uykuya geçiş vs ile ilgilidir. İnşallah yoktur öyle korkulacak bir durum bize de haber verin.

Teyzoslar icin kizimla resimlerimizi ekledik
Hemen bakıyorummm

Demir'i doğurduktan sonra duygularımı yazsaydım bu kadar aynı olurdu herhalde. Üstelik bu duyguları hissetmek bile vicdan azabı verirdi bana, sanki bebeğime haksızlık yapıyormusum gibi. Oysa şimdi tek cocuk yetıstırmek neymıs kı cocuk işiymiş diyorum içimden. Tabii ki öyle değil ama anlatmak istediğim birgün hersey öyle hızla eskiye dönüyor ki, sanki o günler o kadar da zor değilmiş gibi hatırlıyorsun... (Yoksa ikinciler üçüncüler yapılır mı düşünsene:) kilolar verilir, tekrar gezmeler yapılır. H yatında köklü olarak çok şey değişecek bunu 1-2 sene içinde görüyorsun ama genelde hepsi iyi değişiklikler.... Çevren bile değişiyor. Hiç ummadığın arkadaşların seni uykusuz süt lekeli perişan hallerinde tekbasına bırakıyorlar, telefonunn calmıyor. Ya da tam tersı yıne hıc ummadıkların elinde en sevdıgın pasta ile kapını calıyor sık sık...
Kısacası hersey eskisi gibi olmayacak ama ınan gececek ve yanında kanından canından bir melek sana kar kalacak...

Çok özlettin canım kendini nerelerdeydin? İnş iyisinizdir? Eşinin durumu nasıl? Kızın nasıl?

Canım ne kadara aldın ınstagram yok benim fiyat farkı oluyor mu aceba nettekiyle..seninki de kot kumaşı mi begendim aslında hoşuma gitti bu ürün. .

Benimkide kot kumaşı canım yenidoğan kundağıyla 175 e aldım ama bebeğin 3 aylığa yakınsa kundağı almana gerek yok 3 aydan sonra kundaksız kullanılıyor. Kundaksız alırsan 149 lira. İyi tarafı belini desteklemesi. 3 saat gezdim hiç bi yerim ağrımadı. Siteyi incelediysen iade de edebiliyorsun 10-15 gün içinde

2 aylığız henüz alırsam kundağı almam artık ne kaldı 3 aya:) suan iki çeşit arasında kaldım karar verirsem alırım inş..

hoş bi paylaşım olmuş saol.

Ayyy bayıldımm ne güzel bit yazı. Valla en çokta lavuk kısmı hoşuma gştti ne yalan söyliyeyim.

Kestiler hortumu. :)

Uzun olmasina ragmen severek okudum cok guzelmis ya cok sevdim :)

ayyy kıvrana kıvrana güldümm.çok iyi yaaaa.sen mi yazdın bir yerlerden mi buldun??dewamını isteriz....

Bende cok guldum ve dedim ki bunu kesin bizimkilerle paylasmaliyim :)

Ben yazmadim ama devaminda ocu teyzeler pimpirikli kocalar sönuk ama sutlu memeler olmali fln dedim :)))

Teyzoslar icin kizimla resimlerimizi ekledik

Masallah canim Rabbim saglikli bir ömür nasip etsin :)
Insallah kontrolunuz iyi gecer kalp icinde goz icinde iyi haberlerle gelirsin..

Keseyi gormussunuz bu zaten iyi bir haber..
Herkes 7. haftada duymayabilir kalp atisini,azcik daha bekle..Doktor sorun olsa soylerdi diye dusunuyorum..
Hayirli haberlerini duyun insallah..

plojolovıc ve tulayokay cok saolun arkadaslar ınsallah bu gunler gececek heralde ben ıyıce doldum. Allah ıkı cocuklu oferta ve lılasofoıe yardım etsın tabı ıcınde bız yenı annelerede

Arada bir rahatlamak gerek yoksa daha cok birikiyor :)
Valla bende simdi bebisin yaninda buyuk bi cocuk daha hayal edemiyorum :)

Pimpirikli kocalar
Cok hos :)))

Son düzenleme:
2 aylığız henüz alırsam kundağı almam artık ne kaldı 3 aya:) suan iki çeşit arasında kaldım karar verirsem alırım inş..

Bencede kundağa gerek yok o zaman benim aklımda olan boba kanguru vardı bide onu da çok tavsiye ediyorlar nette onun fiyatı iki yüz liranın üzerindeydi o yüzden momfortbaby i tercih ettim. Yorumlarına falan bak hangisi içine sinerse onu al arkadaşım😊

Harika bir yazı olmuş arkadaşım, ellerine sağlık 😃

Agzi kopuk kopuk oluyo kusuyo gibi ama kusmuk degil canim sicramasi da uyanikkende cook oluyo sessizlikte bile insallah dusundugum gibi cikmaz insan ister istemez korkuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok haklisin canim benim ;))
:))))) canım çok alemsin
Bu hayat enerjin hiç bitmesin inşallah kızına da geçsin
Buarada ben sürekli online görünüyorum sanırım ama sebebini bilmiyorum, ipad ile ilgili bişey olmalı ama anlayamadım?
ewet tabletten telefondan girince yanilmiosam hep acik gozukuo ama ben cikis yapmiorum telim de hep acik ondan cikis yaparak ciksan belki gorunmezsin...
Canım sağdıktan sonra sağdığın sütü ver olmazsa öyle emzir
Kesin denenmiştir, som zerresine kadar sağsan da bebek emince gerçekten tekrar geliyor
tamam canim deniorum...

ewet cikis yapmadan girioz ya bizler ondan kalioz ben useniom habire gir cik yapmaya zaten ben kimler okuo falan pc de gibi goremiom .. tatilin tadini cikar hayatim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…