2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Harika bir yazı olmuş arkadaşım, ellerine sağlık 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yazmadim tabii alinti oldugunu belirtmemisim :)
Bir arkadas paylasmisti baska konuda,bende burayada aktardim azcik gulumseyelim dedim :)

Kizlar ben bilgilerimi guncelleyemiorum resimde yukl e yemiyorum sanirim forumu kullanmayi ogrenemedim daha..bikac bilgi istesem..

Kullanici kontrol panelinden profili duzenleyebilirsin..
Albumu ilk acarken nerden oluyordu hatirlayamiyorum bende telefondan giriyorum ama o da sanirim en ustte rumuzunun yazdigi yere tikladiginda sol sirada cikmali..
Bir de bazi fotograflar buyuk geliyor sistem kabul etmiyor oyle de olabilir..

Canim cok hoş olmuş ellerine sağlık akşam akşam iyi guldurdun. 13 numara benim de başıma gelmişti...

Cnm sorunda o zaten kullanici kontrol panelini bullamiyorum bende tel.den giriyorum

Kizlar bugün babasling yanguru dedikleri seyden aldim kullanan varmi cok pismanim ben kullanamadim cocuk icerde iki buklum kaldi agladi cikardik. kafasını disari cikaramadik resimlerindeki gibi pufff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok hoş olmuş ellerine sağlık akşam akşam iyi guldurdun. 13 numara benim de başıma gelmişti...

Bizde o durum anneannesinin avucunda son buldu :)

Cnm sorunda o zaten kullanici kontrol panelini bullamiyorum bende tel.den giriyorum

Telefondan olmaz..Kadinlar kulubunu google playdan yukleyip fotografida ordan yukleyebilirsin ama o da album olmuuyor bu sayfada cikiyor herkes goruyor yani gizli olmasini istiyorsan olmuyor..

Kizlar bugün babasling yanguru dedikleri seyden aldim kullanan varmi cok pismanim ben kullanamadim cocuk icerde iki buklum kaldi agladi cikardik. kafasını disari cikaramadik resimlerindeki gibi pufff

Minisler cok kucuk ya,Hanife6n yazmis bitane o kundakli diyordu..
Ben mycey aldim denemk amacli sevdim,minikte duruyor icinde ama biraz daha buyudugunda daha rahat olacak gb..

o eski halimdem eser yok şimdi ıstırap içinde yorgunum şimdi.benimde delirmeme az kaldı.en çokta kilolara taktım gram eksilmiyor.hiçbiri abartılı değil aynısını hepimiz yaşıyoruz.herşeyi çok özledim.bırakın dışarı çıkmayı kimse gelmiyo destek yok.şu zor günlerimde herkesten nefret ettim.

Çok imrendim )

Bestekız çiftelliyi kaçırmışım inanmıyorum :)

Kızlar büyük oğlum (aydın-artk adını söyliyeyim dimi) öksürüyo sünüklendi ( kendi sünük der de)
Küçük de ateşli iğnelerini oldu bugün teyzeleri. Çok az ağladı şaşırdım
Sizler nasılsınız

Ya ben resimleri göremiyorum kimseyi arkadaş olarakta ekleyemedim. Nasıl yapacağım ?

Ben arkadaslik yolladim umarim eklesebiliriz :))

Allah razi olsun canm insallah duamiz kabul olur biri biticek derken baska bir sorun cikmasin ..

Bende cok özledim canim sizleride burayida senin cok guzel moral duzelten yorumlarini okumayida bestekizin sakalarinida plojovicin hicbir mesaji atlamadan olumlu yazmasinida vsvs cok kisi varmis valla say say bitmez.
Cok sukur hersey daha iyi simdi esimde kizimda....
esimin moralinin bozuk olmasi hep sinirli olmasinin sebebi bu ulkeyi sevmiyor olmasi haklida cok skiliyoruz burada ama keske aramiz acilmasaydi.

Haklısnız ama üzmeyin kendinizi. Benim eşim de iş yüzünden sürekli gergin. Ha deyince akrabalarımız da gelmiyor memlektten. İkinci oldu arayan soran yok evdeyim genelde çocuklarımla.
Hayırlısı olsun canım ya
Senin kız nasıl ismi neydi
Biraz daha büyüsünler açılırız biz de dış dünyaya )
Resimlerine bakıcam şimdi

Erkekler calisiyorsa bizde bos durmuyoruz ki tum gun yemek camasir bulasik bebis bakimi derken onlarin 2-3 kati kadar yoruluyoruz ama anlayissizlar....
Kizim (MIRA) da cok iyi sukur aysonu kalp kontrolu var 2 ayda anca verdiler randevuyu simdi turkiyede olsaydik ayni gun bakarlardi kalbine.....
benim esimin annesi kardesleri eltilerim hep bize arabayla 15-30 dk uzaktalar canm ama isvecliler gibi soguk robot gibiler herkes 1 defa gelip hediyesini verip gitti gidis o gidis.

Nereye giderseniz gidin ama skandinavya denen norvec danimarka finlandya isvec gibi ulkeler olmasin cok soguk ulkeler ve insanlarida robot gibi....

Askerligini al Turkiyeye gidelim diyorum hatta cok guzel islerde cikiyor onun icin ama istanbula da gitmek istemiyor kaldik böyle Almanya isvecrede is ariyor bakalim hakkimizda hayirlisi.

Ben gözümle görüyom eşimi. Haftasonu bi markete gidiyoz adam daha başka bi iş yapamıyo. Hey gidiii ondan erken ölüyo adamlar dayanıksız oluyolar töbeee
İnş bişiciği yoktur küçük miramızın
Sana benziyo galiba annesi
Akrabalarınız yakın olup olay çıkartacağına uzak olsunlar kafan rahat etsin canım başka arkadaşlar edin kndine var mı arkadaşın
İnş sizin için en güzli hayırlısıyla olur

Benimde esim bi heves etti aldi o ladar para verdi bi adamakilli kullanamadik hic resimdekiler gibi durmuyo valla ben bi defa disari ciktim ama nasil gittim allah biliyo hep elimle destekledim yoksa cocuk kivrim kivrim oluyo icinde belki biraz daha buyuseler daha rahat kullanilir

Kizlar agustos eylul gibi annemlere gidicez insallah...annemlerin suan 2 kusu var biz gidene kadar en az 4 olucaklar cunku anne kus isbasinda 😉
Anneme alerji yapar dedim kizim icin ama siz gelince öteki odaya katariz dedi ki baska odaya katsalarda evleri cok kucuk 5 kisi ben ve kizimla 7 kisi olucaz 60-70 metrekarede....
Acaba bu kuslarin bi zarari olurmu bide muhabbet kusu bunlar cok fazla tuy dökuyorlar. Benimde 2 kusum vardi ama hamile oldugumu ögrendikten sonra elden cikardim.

Ne diyosuuun bizim hayalimiz iskandinav ülkeleri :) Bi vesile olsa bi dakika durmayız.

Dobiyim dobi cnm
Kilom genelde alt kısımda olduğundan ve yuzum mınyon oldugundan oyle cıkmısım
Dusun kı kıbar hassas oğlum bıle benı koca popolu annee! diye çağırıyor....

Yerim senin hassas oğlunu :)) üzülme senden tek farkım koca poplu anne diye çağıracak daha büyük bi çocuğumun olmaması :))

Oh ohh ne güzel haberler bunlar. Hiç bitmesin böyle günler inşallahhh..

:))))) canım çok alemsin
Bu hayat enerjin hiç bitmesin inşallah kızına da geçsin
Buarada ben sürekli online görünüyorum sanırım ama sebebini bilmiyorum, ipad ile ilgili bişey olmalı ama anlayamadım?

Sanırım bende sürekli açık görünenlerdenim ipadden dolayı, e herseferinde gir çıkmı yapıcaz ooo uzun iş :)

Ya kız yanımda uyuyor sessiz güleceğim diye patlayıvereceedim çok komik bi yazı olmuş ya, hortumu kesti şerefsizler

Benim annemdede var 1 tane..
Cok konusur ama ucus ucus yapmaz zaten salmiyoruzda..Geldigimizde duruyor yerinde uzakta :)
Hem ev kucuk hem kus fazla solunum acisindan daha farkli olabilir canim..

Ne diyosuuun bizim hayalimiz iskandinav ülkeleri :) Bi vesile olsa bi dakika durmayız.

Nasilsinizz miniginle? :)
Ne kadarlik oldunuz,nasil gidiyor?
Doktor isini ne yaptin devam mi Sener Bey'e?

Ya kız yanımda uyuyor sessiz güleceğim diye patlayıvereceedim çok komik bi yazı olmuş ya, hortumu kesti şerefsizler

:))) evet hortum ve kafa kkisminda sessizligimi koruyamadim bende

Gununuz aydin olsuun annellerr

Bu sabah anneannede uyandik :)

Sezen birkac aksamdir huysuz olunca anneme geldik bi aksam..
Esim dukkanda yalnizken biraz sizinca ki 2 kisiden az kalmazlar bile kolay kolay,baktik ki tehlikeli olmaya basladi 1 gece dinlendirdik,baba yorgun :)))
Ikiye bolunmus gb oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…