Kızlar bugün eşim aradı konuşmak istiyormuş önce kabul etmedim sonuçta ne diyecekki sonra annem ısrar etti yinede dinlemeliymişim. Öğleden sonra annem kuzeyi havuza götürecek biz ayazla beraber konuşacağız annemlerin evinde. Kafam bir dünya ne konuşcam ne dicem bilemiyorum. Hazır değilim yüzyüze gelmeye. Bana dua edin ağlamamam dik durmam lazım kararlı olmam lazım. Sonucu sizede yazarım. Hiç görmediğim kardeşlerim canım arkadaşlarım siz olmasanız ben kime anlatabilirdim tüm bunları.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim agla istedigi kadar agla bu senin gucsuzlugunu gostermez sen aglamaktan konusamadikca o yerin dibine giricek onun eli ayagina dolanicak.... hakkinda diperim en hayirlisi olsun bir anneyi cocuklarinin onunde bir gelini kaynanasinin onunde bunlari yapmaya iten o sebep her ney ise onunla bir omur vicdan azabi ile yansin dilerim.... ewlatlarin icin don gibi bir cumle kurmam birtanem sadece allah ewlatlarininda cok mutlu olacagi guzel yollara soksun seni die dua edicem ise baslamadin mi pazartesi diodun...
fakat 3 gun once regl oldum baya yogun dewam etmekte cerazettee de basladim d.kontol hapi iste...sonradan yeni arkadaslar okuo soruo die paylasmak istedim 30 gunlukken kanamam kesildi 60 gunluk falanken adet oldum))) iste bole ))
fakat 3 gun once regl oldum baya yogun dewam etmekte cerazettee de basladim d.kontol hapi iste...sonradan yeni arkadaslar okuo soruo die paylasmak istedim 30 gunlukken kanamam kesildi 60 gunluk falanken adet oldum))) iste bole ))
Doğum kontrol hapı emzirirken kullanmak zararlı kullanma bence
Yeşil fındık dediğin ne oluyor ki canım?
Yarın pazar kurulacakmis söyleyim anneme bakalım umarım vardır burda da..benim kızım da haftada bir benim mudahalemle kakasini yapıyor da o yüzden bulursak faydası olur umarım. .Taze findik canim dalindan kopmus satilir el arabalarinda pazarda felan :)
Kızlar bugün eşim aradı konuşmak istiyormuş önce kabul etmedim sonuçta ne diyecekki sonra annem ısrar etti yinede dinlemeliymişim. Öğleden sonra annem kuzeyi havuza götürecek biz ayazla beraber konuşacağız annemlerin evinde. Kafam bir dünya ne konuşcam ne dicem bilemiyorum. Hazır değilim yüzyüze gelmeye. Bana dua edin ağlamamam dik durmam lazım kararlı olmam lazım. Sonucu sizede yazarım. Hiç görmediğim kardeşlerim canım arkadaşlarım siz olmasanız ben kime anlatabilirdim tüm bunları.
Yarın pazar kurulacakmis söyleyim anneme bakalım umarım vardır burda da..benim kızım da haftada bir benim mudahalemle kakasini yapıyor da o yüzden bulursak faydası olur umarım. .
Arkadaşlar bebekleriniz uykuda hiç sıçrıyor mu oğlum ani bir seste sıçrıyor dün internette baktım çok iç karartıcı şeyler yazmışlar ... Bebekler normalde sıçrar diye biliyorum ama olumaz olaydım beynimi kemiriyor epilepsi belirtisi sıçramak yazmışlar hatta uykudan ağlayarak uyanan bebekle epilepsi nöbeti geçiriyormuş vs . Aman allahım bunlar ne dedim
Canım kıyamam çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inş. Çıktığını nasıl anladınız çok mu ağladı ?
Arkadaslar merhaba burayi sizi cok ozledim...kolik bir oglum ve gecmek bilmeyen bir mastitim var hamileyken ne kadar rahatmisim acidan ölüyorum titreme nobetleri yuksek atesden acillik oldum.surekli sagiyorum emziriyorum ama gecmiyor cok korkuyorum.masaj yapiyorum...ne kadar daha devam edebilirim boyle bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh birden icim acidiben de malesef mastiti 3kutu antibiotikle iltihabini atabildim kizim ustelik memeyide emmeyi reddediyordu simdi cok sukur gecti en son yaptigim seyde zeytinyagla yumusamadini saglamak ve makineyle yada elle bu sorunu çözdüm tani Lilacsofie arkadasimizin masajla sagimi gostermesi de hem moral oldu hemde ustesinden gelebilmem icin bi destekti öncelikle geccegine inan guzelim ben de bi ara pes etme noktasina gelmistim aman sutunu sag mutlaka antibiotigi ni degistir derim ben..
cevabin icin cok sagol arkadasim oturdum agliyorum Antibiyotige yeni basladim masajlar sicak su torbalari denedim.hergun sagiyorum lilacsofie sagolsun cok yararlandim yazdiklarindan zaten.siz olmasaniz iyice caresiz hissedicem kendimi.uyumayan surekli aglayan bir bebekle sut sagmak bile zor.once emziriyorum sonra sagiyorum ama ateslenince ogluma bile bakamiyorum hic gucum kalmiyor kucagima almak icin.
Çok geçmiş olsun. Allah belasını versin o pisliklerinde. İyiki evde değilmişsiniz. Cana değil mala gelsin boşver canım kendini üzme.kızlar basıma neler geldi. cuma akşamı annemlerde iftarda iken (2 bina ötesi) evime hırsız girmiş balkondaki salon camından evimi altüst etmş tüm herseyi boşaltmış yatak odasında kızımın hediye gelen altılarını parasını alyanslarımızı herseyi götürmüş. balkona ip salkıtmış. tornavida ile açmış pencereyi. kapıyıda işten kitlemiş arka takacağı ile ışıkları yakmış bakmış keyfine. ben annemlerde kalacaktım eşim eve gitmişti kapıyı acamayınca anlamış hırsız olduğunu hemen beni aradı bebeğin ağlamasından ben evi su basmış anladım kardeşimle koştuk eşim dışarda bekliyor salon camından girmiş diyor bende su nasıl girsin diye düşünüyorum sonra söylediki hırsız girmiş bir baktım yatak odamın ışığı açık eyvah içerde dedim. eşim ve kardeşim kapıya yöneldi çok korktum çünkü eşimin silahı evdeydi. polis cağırdık kapıyı kırdılar girdik ki heryer heryerde alacağını almış gitmiş giderken de ipi kesmiş ayak izleri var hava yağmurlu olduğundan camu lekesi var. olay yeri geldi inceleme yaptılar. şimdi o evde nasıl yaşayacağım bebeğimle bilemiyoum eşim gececi oluyor 10 gün. en çok korkumda ya eşim o içerde iken evve girmeye calışsaydı kesin silahla zarar verirdi ya da biz bebeğimle tek olsaydık. psikolojim bozuldu kendimde hiç değilim ağlamaktan başka birsey yapamıyorum. şu an hiçbirseyim kalmadı altınlar ve silah gitti.
Kızlar müsait olunca detaylı yazacağım ama hemen özet geçeyim. Benim öküz kocam olmuş bir kedi. Acayip pişman yaptıklarından. Tüm şartlarımı kabul etti. Ebediyen kurtuldum kayınvalidemlerden onu söyleyeyimde. Şimdi iki üç gün düşünmek için müsade istedim. Yazıcamda Ayaz durmuyor birbtürlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?