Tık diye bi ses geldi kolundan zaten o anda feci sekilde aglamaya basladi, kolu dumduz kaldi kipirdatamadi. Ordan anladik, cok kotuydu ya. Insan ne yapacagini bilemiyor o an. Hemen hastaneye goturdum, acil ortopediye. Doktor gorur gormez kolunu mu cektiniz dedi. Hemen koluna bakti bi iki dokundu geri yerine taktim dedi. Zaten bi kac dk sonra kipirdatti kolunu cok sukur. Simdi biseyi yok. Cok sık oluyormus bebeklerde aman dikkat edin
Kızlar müsait olunca detaylı yazacağım ama hemen özet geçeyim. Benim öküz kocam olmuş bir kedi. Acayip pişman yaptıklarından. Tüm şartlarımı kabul etti. Ebediyen kurtuldum kayınvalidemlerden onu söyleyeyimde. Şimdi iki üç gün düşünmek için müsade istedim. Yazıcamda Ayaz durmuyor birbtürlü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar müsait olunca detaylı yazacağım ama hemen özet geçeyim. Benim öküz kocam olmuş bir kedi. Acayip pişman yaptıklarından. Tüm şartlarımı kabul etti. Ebediyen kurtuldum kayınvalidemlerden onu söyleyeyimde. Şimdi iki üç gün düşünmek için müsade istedim. Yazıcamda Ayaz durmuyor birbtürlü.
Ohh gozun aydin canim çok sevindim. Kayivalide derdinden de kurtuldun. Rabbim evinize huzur saglik versin insallah.Kızlar müsait olunca detaylı yazacağım ama hemen özet geçeyim. Benim öküz kocam olmuş bir kedi. Acayip pişman yaptıklarından. Tüm şartlarımı kabul etti. Ebediyen kurtuldum kayınvalidemlerden onu söyleyeyimde. Şimdi iki üç gün düşünmek için müsade istedim. Yazıcamda Ayaz durmuyor birbtürlü.
Kızlar bugün eşim aradı konuşmak istiyormuş önce kabul etmedim sonuçta ne diyecekki sonra annem ısrar etti yinede dinlemeliymişim. Öğleden sonra annem kuzeyi havuza götürecek biz ayazla beraber konuşacağız annemlerin evinde. Kafam bir dünya ne konuşcam ne dicem bilemiyorum. Hazır değilim yüzyüze gelmeye. Bana dua edin ağlamamam dik durmam lazım kararlı olmam lazım. Sonucu sizede yazarım. Hiç görmediğim kardeşlerim canım arkadaşlarım siz olmasanız ben kime anlatabilirdim tüm bunları.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inş hersey dilediğin gibi yoluna girer iki yavrunuzla mutlu mesut yaşarsınız..Kızlar müsait olunca detaylı yazacağım ama hemen özet geçeyim. Benim öküz kocam olmuş bir kedi. Acayip pişman yaptıklarından. Tüm şartlarımı kabul etti. Ebediyen kurtuldum kayınvalidemlerden onu söyleyeyimde. Şimdi iki üç gün düşünmek için müsade istedim. Yazıcamda Ayaz durmuyor birbtürlü.
kızlar basıma neler geldi. cuma akşamı annemlerde iftarda iken (2 bina ötesi) evime hırsız girmiş balkondaki salon camından evimi altüst etmş tüm herseyi boşaltmış yatak odasında kızımın hediye gelen altılarını parasını alyanslarımızı herseyi götürmüş. balkona ip salkıtmış. tornavida ile açmış pencereyi. kapıyıda işten kitlemiş arka takacağı ile ışıkları yakmış bakmış keyfine. ben annemlerde kalacaktım eşim eve gitmişti kapıyı acamayınca anlamış hırsız olduğunu hemen beni aradı bebeğin ağlamasından ben evi su basmış anladım kardeşimle koştuk eşim dışarda bekliyor salon camından girmiş diyor bende su nasıl girsin diye düşünüyorum sonra söylediki hırsız girmiş bir baktım yatak odamın ışığı açık eyvah içerde dedim. eşim ve kardeşim kapıya yöneldi çok korktum çünkü eşimin silahı evdeydi. polis cağırdık kapıyı kırdılar girdik ki heryer heryerde alacağını almış gitmiş giderken de ipi kesmiş ayak izleri var hava yağmurlu olduğundan camu lekesi var. olay yeri geldi inceleme yaptılar. şimdi o evde nasıl yaşayacağım bebeğimle bilemiyoum eşim gececi oluyor 10 gün. en çok korkumda ya eşim o içerde iken evve girmeye calışsaydı kesin silahla zarar verirdi ya da biz bebeğimle tek olsaydık. psikolojim bozuldu kendimde hiç değilim ağlamaktan başka birsey yapamıyorum. şu an hiçbirseyim kalmadı altınlar ve silah gitti.
Yarın pazar kurulacakmis söyleyim anneme bakalım umarım vardır burda da..benim kızım da haftada bir benim mudahalemle kakasini yapıyor da o yüzden bulursak faydası olur umarım. .
kızlar basıma neler geldi. cuma akşamı annemlerde iftarda iken (2 bina ötesi) evime hırsız girmiş balkondaki salon camından evimi altüst etmş tüm herseyi boşaltmış yatak odasında kızımın hediye gelen altılarını parasını alyanslarımızı herseyi götürmüş. balkona ip salkıtmış. tornavida ile açmış pencereyi. kapıyıda işten kitlemiş arka takacağı ile ışıkları yakmış bakmış keyfine. ben annemlerde kalacaktım eşim eve gitmişti kapıyı acamayınca anlamış hırsız olduğunu hemen beni aradı bebeğin ağlamasından ben evi su basmış anladım kardeşimle koştuk eşim dışarda bekliyor salon camından girmiş diyor bende su nasıl girsin diye düşünüyorum sonra söylediki hırsız girmiş bir baktım yatak odamın ışığı açık eyvah içerde dedim. eşim ve kardeşim kapıya yöneldi çok korktum çünkü eşimin silahı evdeydi. polis cağırdık kapıyı kırdılar girdik ki heryer heryerde alacağını almış gitmiş giderken de ipi kesmiş ayak izleri var hava yağmurlu olduğundan camu lekesi var. olay yeri geldi inceleme yaptılar. şimdi o evde nasıl yaşayacağım bebeğimle bilemiyoum eşim gececi oluyor 10 gün. en çok korkumda ya eşim o içerde iken evve girmeye calışsaydı kesin silahla zarar verirdi ya da biz bebeğimle tek olsaydık. psikolojim bozuldu kendimde hiç değilim ağlamaktan başka birsey yapamıyorum. şu an hiçbirseyim kalmadı altınlar ve silah gitti.
Tık diye bi ses geldi kolundan zaten o anda feci sekilde aglamaya basladi, kolu dumduz kaldi kipirdatamadi. Ordan anladik, cok kotuydu ya. Insan ne yapacagini bilemiyor o an. Hemen hastaneye goturdum, acil ortopediye. Doktor gorur gormez kolunu mu cektiniz dedi. Hemen koluna bakti bi iki dokundu geri yerine taktim dedi. Zaten bi kac dk sonra kipirdatti kolunu cok sukur. Simdi biseyi yok. Cok sık oluyormus bebeklerde aman dikkat edin
Anne sütü alıyo sadece canım iciyorun hergün kayısı üzüm kompostosu masaj da her altını açtığımda yapıyorum haftada bir kere ancak yapıyo birinde kulak çubuğu yla uyardım yaptı birinde fitil verdim yapti birinde yine zeytinyağlı kulak çubuğu yla yaptı en sonda üşütmüş tu biraz kendi kendine yaptı yaklaşık bir aydır böyle canım düzelecek die bekliyoruz bakalımAnne sutu yagli olursa yada sıksık mama degisilirse oluyor canim sana tavsiyem bol bol kayisi suyu emziriyorsan ic mama veriyorsan mamasina 2 damla hakiki zeytin yagi damlat birde gunde 15 20 dk altini ac bacaklarini hareket ettirsin oynasin hem gazinada iyi gelir kabizlik sorunu gercekten kotu ben buyuk kizimda yasadim ama bunlarin hicbirini bilmezdim cocugum cok sıkıntı cekti yuruyene kadar hatta basur oldu 10 gunde bir aglayarak yapardi kakasini ozaman interntte yoktu arastirayim cozum arayayim kimsede bisi demezdi gerci bendede hata var o zamanlar cok dik kafaliydim dinlemezdimde doktorumuz fitil vermisti fitille yaptiriyoduk ama bi zaman sora cocuk fitille yapmaya alisiyor oda zor insallah faydasi olur canim
cevabin icin cok sagol arkadasim oturdum agliyorum Antibiyotige yeni basladim masajlar sicak su torbalari denedim.hergun sagiyorum lilacsofie sagolsun cok yararlandim yazdiklarindan zaten.siz olmasaniz iyice caresiz hissedicem kendimi.uyumayan surekli aglayan bir bebekle sut sagmak bile zor.once emziriyorum sonra sagiyorum ama ateslenince ogluma bile bakamiyorum hic gucum kalmiyor kucagima almak icin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bugun epey bir gezdik...Önce polonezköye oradan viaporta fln...bebişim de gayet mutluydu, aralarda uyudu, uyandı, oynadı...Ama eve geldik saat 3 gibi...O saatten beri aglıyor, anlamadık...Çok uykusu var, uyuyor sonra 20 dk sonra aglayarak uyanıyor yine...ki aglayarak uyanmak hiç adeti degil...mıkmıklar genelde...
Kakasını yaptı, genelde sabahları yapıyor, gazını cıkardı....nedir derdi anlayamadık...
Bizde ilk defa bugun gezmeye ciktik ama oyle saatlerce degil 1 saat dolastik benimkide ayni disarda cok mutluydu eve geldik cok huzursuz karni tok alti temiz gazi yok fakat agliyo zar zor uyutabildim
kızlar bugun epey bir gezdik...Önce polonezköye oradan viaporta fln...bebişim de gayet mutluydu, aralarda uyudu, uyandı, oynadı...Ama eve geldik saat 3 gibi...O saatten beri aglıyor, anlamadık...Çok uykusu var, uyuyor sonra 20 dk sonra aglayarak uyanıyor yine...ki aglayarak uyanmak hiç adeti degil...mıkmıklar genelde...
Kakasını yaptı, genelde sabahları yapıyor, gazını cıkardı....nedir derdi anlayamadık...
Geçmiş olsun canım iftar saatlerini kolluyolarmış hırsızlar. Hepiniz iyisiniz çok şükür malı düşünme napalım nasip değilmiş size. Büyük olay alatmışsınız arkadaşımkızlar basıma neler geldi. cuma akşamı annemlerde iftarda iken (2 bina ötesi) evime hırsız girmiş balkondaki salon camından evimi altüst etmş tüm herseyi boşaltmış yatak odasında kızımın hediye gelen altılarını parasını alyanslarımızı herseyi götürmüş. balkona ip salkıtmış. tornavida ile açmış pencereyi. kapıyıda işten kitlemiş arka takacağı ile ışıkları yakmış bakmış keyfine. ben annemlerde kalacaktım eşim eve gitmişti kapıyı acamayınca anlamış hırsız olduğunu hemen beni aradı bebeğin ağlamasından ben evi su basmış anladım kardeşimle koştuk eşim dışarda bekliyor salon camından girmiş diyor bende su nasıl girsin diye düşünüyorum sonra söylediki hırsız girmiş bir baktım yatak odamın ışığı açık eyvah içerde dedim. eşim ve kardeşim kapıya yöneldi çok korktum çünkü eşimin silahı evdeydi. polis cağırdık kapıyı kırdılar girdik ki heryer heryerde alacağını almış gitmiş giderken de ipi kesmiş ayak izleri var hava yağmurlu olduğundan camu lekesi var. olay yeri geldi inceleme yaptılar. şimdi o evde nasıl yaşayacağım bebeğimle bilemiyoum eşim gececi oluyor 10 gün. en çok korkumda ya eşim o içerde iken evve girmeye calışsaydı kesin silahla zarar verirdi ya da biz bebeğimle tek olsaydık. psikolojim bozuldu kendimde hiç değilim ağlamaktan başka birsey yapamıyorum. şu an hiçbirseyim kalmadı altınlar ve silah gitti.
Aman ya. Geçmiş olsun. Eşime de dedim ne kadar sert kabasınız diye. Bizîm büyük oğlanın da bilekleri çok hassas. Kaç kere kıt ettirdi babası içim gidiyo hepTık diye bi ses geldi kolundan zaten o anda feci sekilde aglamaya basladi, kolu dumduz kaldi kipirdatamadi. Ordan anladik, cok kotuydu ya. Insan ne yapacagini bilemiyor o an. Hemen hastaneye goturdum, acil ortopediye. Doktor gorur gormez kolunu mu cektiniz dedi. Hemen koluna bakti bi iki dokundu geri yerine taktim dedi. Zaten bi kac dk sonra kipirdatti kolunu cok sukur. Simdi biseyi yok. Cok sık oluyormus bebeklerde aman dikkat edin
Hadi hayırlısı iyi haberlerin var inş ama arkadaşların dediği gibi acele etme. Hakkınızda hayırlısı olsun. Neler yaşanmış sen evi terkettikten sonra merak ediyorum çokKızlar müsait olunca detaylı yazacağım ama hemen özet geçeyim. Benim öküz kocam olmuş bir kedi. Acayip pişman yaptıklarından. Tüm şartlarımı kabul etti. Ebediyen kurtuldum kayınvalidemlerden onu söyleyeyimde. Şimdi iki üç gün düşünmek için müsade istedim. Yazıcamda Ayaz durmuyor birbtürlü.
Arkadaşım emzirirken doğum kontrol hapı kullanabiliyor muyuz? Benim doktorum önerme hiçbişey. Spiral takalim dedi onu da ben istemedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?