2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Sen yazdıktan sonra bende fark ettim koltuk altlarından tutarak kaldırıyorum kızımı. İnş en kısa sürede iyileşir yavrun. Artık dikkat ediyorum ne olur nebolmaz diye. Bizi de uyardığın için saol canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şerde bile bir hayır vardır diye boşa dememişler detayları yazarsın canım ...

Bestekiz nerde, bi ciftetelli gider bu haberin ustune

Ohh gozun aydin canim çok sevindim. Kayivalide derdinden de kurtuldun. Rabbim evinize huzur saglik versin insallah.

Keşke nazır olmadan konuşmayı kabul etmeseydin gerçekten. Eşinin de biraz daha düşünüp yaptığını anlamaya fırsatı olurdu.
Şu lohusa kadına yapılanlar, burada hiç yüzyüze gelmediğin insanların bile yüreğini dağladı artık yeter... Tüm kalbimle hakkınızda hayırlısını diliyorum. Olur da Kuzey babası ile karşılaşırsa ne olacak? Aslında Niyetini tam anlamadan, Ayaz ile beraber yalnız kalmasaydınız ama neyse sanırım pişmanlıkla doludur şuan kötülük peşinde değildir...

Bize yazabilirsin neler oldugunu umarım, aklımın bir köşesi hep sende...

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inş hersey dilediğin gibi yoluna girer iki yavrunuzla mutlu mesut yaşarsınız..

Ben acikcasi biras daha sakin kalip sessizligini korumani isterim ilk pismanliginda kabul etme etmeki telafisi icin biras caba gostersin biras kiymet bilsin yaptiklarinin bir Özür ile gecmeyecegini bilsin ki bir daha ayni şeyleri yaşatmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen ne hissediyorsun pekii canım? Bence de istediğin kadar düşün hemen dönme..

Çok geçmiş olsun, iyi ki siz varken girmemiş. Ablam gece uyurken odada tııkırtı duyuyor, o zaman da kedileri vardı. Gözünü bir açıyor ki odada hırsız! Bir anda bağırmış, eşi uyanmış, kovalamışlar ama camdan atlamış kaçmış. Aylarca atlatamamıslardı. Iyı kı sız evdeyken gırmemıs canım dua edın. Alarm fılan taktırsanız bir nebze içiniz rahatlar mı?

Yarın pazar kurulacakmis söyleyim anneme bakalım umarım vardır burda da..benim kızım da haftada bir benim mudahalemle kakasini yapıyor da o yüzden bulursak faydası olur umarım. .

Findik gaz yapabilir asiriya kacmadan takipte ol canim..

Offf..
Gecmis olsun..Sizlerden birine zarar gelmemesi iyi,minicik melegin rızkını yemek nasip olmaz insallah bulunur hemen..

Kiyamamm yaa
Gecmis olsun tekrar..

Hakkinizda hayirlisi olsun..
Bi yandan bakinca kurtulman icin bi sebepmis evet ama bunun icin bu kadar zarar gormenizede gerek yoktu aslinda..
Sureyi cok kisa tutmamani tavsiye ederim canim..Bir daha aklindan bile gecirmemeyi bilmeli sizi kaybetme korkusuyla,bu korkuyu bilmeli..O da senin kadar sabretmeyi ogrenmeli..
Dilerim cok guzel olur bundan sonra hersey..

Anne sütü alıyo sadece canım iciyorun hergün kayısı üzüm kompostosu masaj da her altını açtığımda yapıyorum haftada bir kere ancak yapıyo birinde kulak çubuğu yla uyardım yaptı birinde fitil verdim yapti birinde yine zeytinyağlı kulak çubuğu yla yaptı en sonda üşütmüş tu biraz kendi kendine yaptı yaklaşık bir aydır böyle canım düzelecek die bekliyoruz bakalım

kızlar bugun epey bir gezdik...Önce polonezköye oradan viaporta fln...bebişim de gayet mutluydu, aralarda uyudu, uyandı, oynadı...Ama eve geldik saat 3 gibi...O saatten beri aglıyor, anlamadık...Çok uykusu var, uyuyor sonra 20 dk sonra aglayarak uyanıyor yine...ki aglayarak uyanmak hiç adeti degil...mıkmıklar genelde...
Kakasını yaptı, genelde sabahları yapıyor, gazını cıkardı....nedir derdi anlayamadık...

Canım moralini bozma, sağmak çok önemli... Ben hep masajla sağarak kurtuldum mastitten ama maalesef....... Bu bir kısırdöngü, sağdıkça sütün daha da bollaşacak artık bebeğin bir öğününün 3 misline filan çıktığında ben ne yapacağım demeye başlıyorsun...
Ben araştırdım gögüsü terbiye etmek diye birşey varmış yani anne sütünü bebeğin bir öğünde alacağı miktara yavaş yavaş indirmek, tekrar mastite çevirmeden. Ben şuan onun için çabalıyorum, günde 2 sağmaya kadar düştüm ama umarım bu seferde sütümün yetmeyecek kadar azalması ile sonuçlanmaz bu süreç, biraz korkuyorum açıkçası... (Tomris, korkmayın emzirdiğiniz sürece böyle birşey olmaz diyor, ben çok faydalı buldum Tomris'in emzirme günlüğünü, her anne okumalı bence...)

İleride büyük sorunlar yaşamamak için sen de şimdi sabret canım, sık sık masajla sağarak tüm tıkanık kanalları açabilirsin. O zamana dek benim terbiye çalışmalarım da iyi-kötü bir sonuç verir onun hakkında da yazarım...

Sütün fazlası da sorun olur mu demeyin işte, en güzeli bebeğin içeceği kadar ya da ondan biraz daha fazlası iyi, aksi halde böyle acılar çekmek, bezeler, ateş, iltihapla uğraşmak çok zor. Bebeğin midesine gitmeyen, onu beslemeyen birşey için, bebeğini kucağına almak, sevmek yerine saatlerce sterille, sağmakla uğraşmak ta çok demotive edici birşey...

Bizde ilk defa bugun gezmeye ciktik ama oyle saatlerce degil 1 saat dolastik benimkide ayni disarda cok mutluydu eve geldik cok huzursuz karni tok alti temiz gazi yok fakat agliyo zar zor uyutabildim

Bizde ilk defa bugun gezmeye ciktik ama oyle saatlerce degil 1 saat dolastik benimkide ayni disarda cok mutluydu eve geldik cok huzursuz karni tok alti temiz gazi yok fakat agliyo zar zor uyutabildim

Bizde ilk gezmemizde aynı şeyi yaşamistik

Nazar olmustur bence, kac kisi gordu kimbilir.

takip etmek ve yazmak baya zor oluyo kızla ve evle uğraşmaktan gezmelerden bahsetmişsiniz hepimiz aynı şeyi yaşadık demek bende perşembe günü çıktık kalabalıktık baya dolaştık falan akşam iftr satti yarımsaat kala bi başladı bir saaten fazla ağladı ama öyle böyle ağlamak değil ilk defa gözüden yaş geldi kaç kişiyiz ne yapacağımızı bilemedi durmadı bitürlü en son karşılıklı salladık yarımsaat durdu sonra ağlamaktan helak olup uyudu ama o ağladıkça benim içim parçalandı

Geçmiş olsun canım iftar saatlerini kolluyolarmış hırsızlar. Hepiniz iyisiniz çok şükür malı düşünme napalım nasip değilmiş size. Büyük olay alatmışsınız arkadaşım
Aman ya. Geçmiş olsun. Eşime de dedim ne kadar sert kabasınız diye. Bizîm büyük oğlanın da bilekleri çok hassas. Kaç kere kıt ettirdi babası içim gidiyo hep
Hadi hayırlısı iyi haberlerin var inş ama arkadaşların dediği gibi acele etme. Hakkınızda hayırlısı olsun. Neler yaşanmış sen evi terkettikten sonra merak ediyorum çok

Canım bana da nazar gibi geldi. Bebekleri çok cicili bicili giydirip göstermiceksin millete. Genel olarak söylüyorum. Bakışları çekiyolar zaten üzerlerine. Geçen bizimki de durmadı sonradan aklıma geldi okumak. Felak nas okudum inş sakinleşip uyudu hemen. Dışarı çıkarken dışarıda aklınıza geldikçe okuyun kendi nazarımız da değiyo

Arkadaşım emzirirken doğum kontrol hapı kullanabiliyor muyuz? Benim doktorum önerme hiçbişey. Spiral takalim dedi onu da ben istemedim.

canim spirali bende istemedim yan egkilerinde korktum..diger yontemlerde de risk tamamen kalkmio die ben 4 yildir yasmin kullaniodum bilio drumda bunun uzerine cerazette diye emziren annelere dogum kontrol hapindan bahsetti aciklamalari beni ikna etti amerikada cok yaygin mis burda 1 senedir warmis daha ayrintili bilgi istersen paylasirim sewe sewe ozeti bu yani..

Kızımızla ilk kalmalı ziyaretimizi yaptık teyzeleri... Babaannemizin yazlığındayız, bir hafta buradayız... Mesafe uzak değil ama eşyalar o kadar fazlaydı ki, bunlarla dünya seyahatine de çıkabilirmişiz... Ateş ölçerden, havlulara, burun açıcılarından, tırnak makaslarına dek koyunca arabaya biz zor sığdık...

Saat bu saat oldu uyuyamadım yine, bugun Deren çok emdi diye gaza geldim sağmadım, sonuç; gecenin bu saatinde gözümden yaş fışkırarak yapılan bir sağım, kol altına doğru vuran bir ağrı(

Uyku düzenlerinden bahsedilmiş. Kızım gece uykusunu seviyor maşallah ama benim koynumda yatmaya fena halde alıştı. Yan yatıp onu da yanıma yatırıyorum, hem meme emiyor hem uyuyor. Emmesi bitince koyun koyuna uyuyoruz öyle, arada hık fık diyor hemen veriyorum memeyi yine uyuyor:)) Yerine koyunca kızıyor, bozuluyor resmen. Ee onu gören Demir de boş durur mu, o da geliyor, ailecek uyuyoruz yani...

Bir diğer durum da, eşimi tekbaşına uğurlamak zoruma gitti, o da çok fena oldu. Bizle gelip bizsiz dönmek onu üzdü resmen, neyse Allah baska tür ayrılık vermesin. Bir taraftan da belki sevinmiştir kafamı dinlerim diye. Sevgiliyken, nişanlıyken filan gece elli kere mesaj atılır değil mi "iyi geceler" vs diye. Evlenince hele de çoluk çocuga karısınca kalmıyor ıste hıcbırı...

İşte böyle canlar, size yazmadan uyuyamadım. Şimdi biraz dinlenme zamanı. Demir'imin çişi gelinceye, Deren'im acıkıncaya kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…