2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Allhim soktayim.utkuya en pahali marka emzikler aldim tutmadi hep diliyle ittii.onin yerime beni bo emzik gibi kullandi.dun gece esim halime dayanamdi sirtim tutuldu cunki emzirmekte......bakkaldn 1.5 tl uyduruk emIk almis.ve onu emiyo cokk rahatladim sukur olsun.temizlligimi yaptum telefonda gevezelik yaptim:))) kolayca uyuyoo

kızlar yine bir sorunla karşınızdayım keşke olmasam.
bugün işe başladım çocuklara annem bakıyor biliyorsunuz kayınvalideyle olayları.annem ikisiyle nasıl aşa çıkacak diye düşünüyordum sabahtan beri.öğlen hem yemek yemek için hemde emzirmek için anneme gittim off gitmez olaydım.annemle babam kredi kartı yüzünden kavga ediyorlar.babam anneme bağırıyor masaları filan yumrukluyor annemde ona bağırıyor.ben o arada Ayazı emzirmeye çalışıyordum zavallı Kuzeyim ise arka odaya sinmiş şarkı söylüyor gibi tuhaf harketler yapıyor.onu öyle görünce mutfağa kucağımda Ayazla resmen zıplayarak babama bağırmaya başladım anneme bağırmayacaksın iki çocukla kadın sabahtan beri boğuşuyor diye.sonra iş büyüdü kavgada büyüdü.ve babam sen yaşadıklarını haketmişsin evet akıl hastasısın dedi bana.içimden öyle bir şey koptuki anlatamam.bakmayın dedim çocuklarıma yazıklar olsun diye resmen böğürerek ağladım.bana haketmisin dedi ya babam öz babam bana bunu dedi.hala hazmedemiyorum.Kuzeyim mahvoldu mahvoldu bu arada.biraz dinlensin diye çocuğu okuldan aldık tüm dünyasını başına yıktık.annesini hep kavga ederken görüyor sürekli kavga ortamında.bizde bütün sinirler gergin.tabi ben size anlatamadım eşim konuşmaya geldiğinde tek şartımın bir daha onun ailesi ile görüşmemek olduğunu söyledim ve inanırmısınız hiç itiraz etmedi haklısın dedi bana.
bugün babam ise tühh tühhh adamlarada ayıp olmuş filan diyor bana hala.benim babam niye bunu yaptı niye öyle konuştu çok üzgünüm.
bitmemiş sınavım daha çekecek çilem dolmamış.kapıdan çıkıp işe gelirken annem iyiki barıştın dedi.yıkıldım ya arkamda duran aileme bakın ben nelere güvenmişim.çok moralim bozuk.

bu ufaklıklar çok alem çok...sevindim emzik almasına büyük rahatlık çünkü.

Emzik konusunda ümitlerimi tekrar yeserttin:) suan kızım göğsümde uyuyo bıraktığım an uyaniyo bir de banyo yapti düşünün mışıl mışıl uyumasi gerekirken memede yapiştı kaldı emse bari ağzında tutuyo şu ucuz emzigi fotosunu gonderebilirmisin kauçuk olandan mi ben de gittim avent aldım nuk u tutmamisti avent i de tutmadı ama ikisi de silikon bı de o sarı kauçuk lardan mi denesem ama onlar da ne kadar sağlıklı bilmiyorum

Havalar serin ve yagmurluydu ama 4 gunur 25-30 arasi sicak bayaa...
Bende tutmayi isterdim gecen senede tatile gittigimiz icin tutmamistim sonra hamile oldugumu ögrenince kazada edemedim derken bu seneki oruc basladi...
Sutunun azaldigini hissedince ara ver canim mecburide degilmis hamilelere ve emziren annelere kaza edebilirmisiz sonrada.

Oyyy..
Ne denir ki..
Koseye sıkışmış gb hissetme kendini..
Sinir agizdan ne cikacaginin hesabini yaptiramiyor iste insanlara anne babalarimizda olsa evlatlarda olsa..
Herseyde bir hayir var ama iste ordan oraya savruldun..
Kiz evden gidince yatagini pireler basarmis..
Insanin yine kendi evi gbsi yok..
Bu caresizlikle karar vermemelisin ama sanirim atacagin adim esinden yana olacak..
Esininde annesi belki onun basini sisirdide boyle arada kalarak hata yaptigi varsayilabiliren azindan ailesi olmayacaksa artik..ama bu adamda ailesiyle sorun yasamadiysa sonrasinda elbet gorusecekler bu sizi olumsuzda etkilememeli..
Cok zor..
Rabbim artik huzur yazmistir umarim gunlerine..

Benim bildiğim kadarıyla kauçuk daha sağlıklı ben ilk ondan aldım tutmadı. Şimdi silikon aldım onu da tutmadi. Aşıları damadı bir de kiraz uclu varmış onu deniycem. Senin bakkala aldığın damakli mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde öz teyzem eltim oluyor ama diger eltilerimden beter cikti hamileligimden beri konusmuyoruz bebis oluncada gelmedi.
Malesef teyze anne yarisi filan degilmis iyi olanda var kötu olanda.

Oferta yazamasam da yazdiklarini okudum allahim sana sabir ve güç versin esine ve ailene de vicdan versin mubarek gunde yaptiklari seye bak...hakkinda hayirlisi olsun ne karar verirsen ver cocuklarinla nasil mutlu olacaksan oyle olur insallah

Masallah bende en pahalisini alip kesin bunu alir diyordum ama almiyordu birde su ucu yuvarlak olanlardan deniycem. sizinde aldiginiz o sanirim?

Masallah dahada bol olur insallah.Su ile uykuyumu öneriyordu?
Masallah kilosuda cok iyi olmus. tahini pekmezle yiyip duruyorum bende birde onun ekmegi yapiliyordu onuda ögrensem bol bol gider heralde.

Kızlar süt artması için icilen çay olarak humanateeden başka ne var? Ne kullanıyorsunuz siz?

rezene otu yiyorum bende ustunede bolca su icip uyuyorum.

Ne guzel yazmissin ama bunlari yapan sadece komsu mu bir KOMSU nun bukadarina karismasi cok fazla...

Kaynanam bize geldiginde kizin ac sut ver der annem pcde gördugunde bebegin eli hep agzinda bu cocuk acmi doymuyormu der?
Ki sutum var hatta usenmeyip sagsam buzluga bile atiyorum ama anlatamiyorum iste kimseye...
Hep sikayet ediyordum lohusayim bana bakan kimsem yok niye yanlizim diye ama kizimi görmeyip huyunu bilmemelerine ragmen bu kadar karistiklarini görunce iyiki yanlizmisim diyorum.

Kizim dogdugunda kaynanam hastaneye gelip insallah 1 erkek kardesi olur.... Evlendigimden beri Hamileligim boyunca icecegi su bardagini bile ona uzatinca Allah bir erkek evlat versin insallah der kaynanam...
valla öyle diyince agzimdaki butun laflari sayasim geliyor ama susuyorum iste kiz torunu oluncada erkek torunu oluncada hediyesini verip gider 1 gun bakayim seveyim demez...
Iyiki KIZIMMM olmus valla kiz annesi olmak bambaska simdiden beraber gezmelerimizi dedikodu yapicagimiz gunleri dusunuyorum :)))
Saci uzasada toka taksam diyorum ama uzuycagina dökuluyor saclari garibimin :))

Benimde sormamin sebebi buydu gecen bir arkadasim bana guven tut 1-2 gun sutun cogalicaktir buyuk ihtimal dedi yengeside tutmus normal olan sutu doldurmus memesini... Tabi herkeste farklidir bu Rabbim istedigine fazlasiyla verirmis...

Bizim burada yemek icmek icin sadece 3 saatimiz var o 3 saattede kizim huysuzluk edip durmazsa yapamam diye dusunuyorum keske bizim buradada 16-17 saat surseydi ozaman belki deneyebilirdim... hocalara sorduk kimi Turkiyeye göre tutabilirsiniz kimi nerede yasiyorsaniz oraya göre gitmeniz lazim diyor... Bizim buranin kuzeyinde 22 saat suruyor....
Isin ilginc yani kisinda sadece 6-7 saat suruyor :))

Bende senin gibi tutmayı düşündüm ama eşim oğlumun sütü kesilsin ben sana sorarım diyor :) daha sonra bana eşlik edecekmiş beraber tutacakmisiz ...doğrusu bende cesaret edemedim susuzluga..

Esin hakli kiminde coook azalir kimindeyse memegi doldururmus... Sana sonradan eslik etme sözu verdiyse kabul et beraber tutarsiniz böylece :)

Ben tuttugum zamanlarda esim yer ben bakarim genelde

Yok bir cogu soyluyor,sadece o davranisi yapan komsu..hani su senelerin komsusu derler ya oyle yakin..yakindi yani ama bitti gozumde..

Insanlardan uzak durmak gercekten iyi buaralar..
Artik ellerini emmeleri yalamalari normal zaten..
Kaynanada yani soylenecek soz cok ama iste, onunla bir olmana degmez bile..
Dokuluyorsa yenileri gelmeye basliyordur annesi :)

BAban konusuna üzülme sinirle insanın ağzından neler neler çıkıyor.o da pişmandır. yaşadıkların iyidir belki. babanın böyle yapması eşine daha kolay gitmene sebep oluyor. artık eskisi gibi kaynanan gilde gelmez inşallah bütün sorunlar geride kalmıştır. babana kızma olur öyle . eşim bir ara işsiz kalmıştı. babamın demediği kalmadı sinir anında da değil. Allah kimseyi düşürmesin kimseden fayda yok dik dur kimseden beklentiye girmeden mutluluğuna bak canım

Bebislerinizin sariligi tamamen gecti mi arkadaslar

Zaten eve geldim bin pişman olmuş. Yinede üzüldüm tabi. İlk iş günümdü annem perişan halde iki çocukla. Allah anneme yardım etsin iki ay çok zorlanıcak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün 3.evlilik yıldönümümüz eşimle uzagiz ben memleketteyim o izmirde hala ses yok kendilerinden ben unutsam neyse bebekle ilgileniyorum yemek yemeyi wc ye gitmeyi unutuyorum..şu saat olmuş bir msj bir söz bekliyorum ama çok beklerim galiba:/

Rezene otu bu tohum gibi olan diil mi? Farklı bir versiyonu mu yoksa

O da sinirle söylemiştir. Üzme kendini. Esinle de sakin paylasma ne simdi ne sonra. Kavga esnasinda sonradan kullanıyorlar malesef.. Ama anne baba da olsa sonradan dönmek çok zor. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…