canim rezene milupa anneler icin humana anneler icin ucunu iciorum....Kızlar süt artması için icilen çay olarak humanateeden başka ne var? Ne kullanıyorsunuz siz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onun cocuklari hep iri dogmusta Sezen ona minik geliyormus.....
Neden azmis ki sutum....
Tamam emiyormus ama sut miktarini bilemezmisiz..
Ver sen mama ver duzenlemeye calisma hep ver....
Büyür canim olsunn....
Kiz mii 'olsun' daha iyi....
Gazi var ayaklarini cekiyorr tabii senin ayaginda terlik yok...
Gozunde bi sorun var galibaa...
Bu milletin hic derdi yok..Paralari gunlere giderken harcayacaklarina keske bi destek fln alsalar hayatta en onemli sey kendi hayatlarini huzurlu gecirmeleri diye bir ogrenseler biraksalar bu otokontrolu,elalemin duzenine burnunu sokmayi..
Premature olsaydi ne yapacaktim dedim
Sutum bu kadar buna sukur dedim
Cc hesabini soyledim -apıştı o ne diye-
Benim ayaklarim hep sicaktir coraplidir gazi yok ayrica suan sadece huzursuz dedim
Gozu icin zaten merhem ve damla kullaniyoruz dedim
Kirmayim dedim
Hadi buyuktur dedim
Ki annem ve esimden sert oldugum konusunda uyari bile aldim :))))
En vahimi annemin komsusu Sezen'i bacaklarindan tuttu cevirdi..Ki uyarmistim..Hatta iLhan'in (esim) yaninda kesinlikle gereksiz hareketler yapma kalbini kirar demistim..Bu hareketide esimin gormedigi açıda bana esimi isaret ederek yapti gostereyim diye..Napiyorsun diye firladim tabii..sadece bununla kaldim simdilik..Annemle esim zor susturdu..
Kendisi bebekler uzerinde aptalca iste bak ben bunu yapabiliyorum gb hareketleri seviyor ne alakaysa o bebegi oyle tutabilmek neyi ifade ediyorsa..
BUnlar..BU diyorum Allah affetsin..Cocuklari boyle karsisindakinin ne yapacagini olcmek icin yapiyorlar sonuc ben buldumcuk olacam o da aman biz de buyuttuk diyecek..Gelinler sivri olacak..Gencler saygisiz olacak dillerinde..Senin buyuttugunude goruyoruz diyecem ama neyse hadi..
Ve herseyden ote o benim KIZIM..
KIZ..
Annesi gb..
Birgun anne olma ihtimaliyle dogmus bir KIZ..
Bu mucizeye sahit olabilecek yasayabilecek ihtimaliyle mukafatlandirilmis bir KIZ..
Zayifta olsa,buyumesede,mamada yese,gozude kotu olsa,ne olursa olsun en guzel yeri yuregi olmasi icin yetistirilecek imanla,vicdanla,merhametle insaallah..
Eger uzun sure girmezsem Bestekizin dedigi gb haberlerden el sallayabilirim..
Agir yarali olanda annemin komsusu :)))))))))
Anneler aranizda oruc tutan varmi ? Tutanlar nasil tutuyorsunuz?
Ben 1 gun tutup 1 gun tutmamak istiyorum ama cesaret edemiyorum cunki bizim burada oruc 21 saat suruyor...
Bugün 3.evlilik yıldönümümüz eşimle uzagiz ben memleketteyim o izmirde hala ses yok kendilerinden ben unutsam neyse bebekle ilgileniyorum yemek yemeyi wc ye gitmeyi unutuyorum..şu saat olmuş bir msj bir söz bekliyorum ama çok beklerim galiba:/
Çok teşekkür ederim canım, ben de çok şey öğrendim burada ve çok şey paylaştık beraber. Hiç bu kadar kalabalık bir arkadaş grubum olmamıştı:)Paylaşımlarindan çok faydalandim teşekkür ederim sürekli takip ettim burayı hatta buluşma ayarladiginizda gelmeyi düşünüyordum ...sana derene ve demire iyi tatiller diliyorum:)
Bence süt olayı; beslenme, uyku, morsl ve emzirme sıklığı ile çok ilgili Tomris'in dediği gibi. O yüzden diyet yapılmamalı ve oruç tutulmamalı bence...Ben tomrisin emzirme kampını uyguladim suanda hiç mama vermiyorum sütüm yeterli geliyor oğlumla gün boyu yatakta yattım kalktım Su içtim hurma yedim karnimi doyurdum yattım sonuç oğlum sadece anne sütü alıyor :))
Kilosuna maaşallah, bir de bronşitten dönmesine çok sevindim, son olur bu inşallah...Sut sıkıntısı yasayan arkadaslar tek tavsiyem:TAHIN. Sade tahini alin kasik kasik yiyin. Birseyle karistirmayin hemen etki etsin. Yiyemezseniz de tahinli ekmek alin mis gibi ya da tahinle kurabiye kek bise yapin. Tabi super sutun yaninda super kilo da yapar ama sipalar icin deger. Bol bol sutumuz olsun insallah.
Benim sipam 45 gunde iki kilo almis masallah 3 kilo dogmustuk 5300 olmusuz. Mamayi ilk iki hafta geceleri verdim bir de hastaneden ciktiktan sonraki iki gun yatmadan once verdim. Cok sukur suan ihtiyac duymuyoruz ama hic saat falan tutmuyorum. Bir de bizimki cok uyuyor masallah. Aksam on sabah sekiz arasi iki uc kere kalkip emiyor o kadar. Gun icinde de uyuyor arada esiyor tabi.
Dr kontrolumuz de iyi gecti. Bronsite cevirmeden duzelmeye baslamisiz cok sukur. Allah yavrularimiza saglik versin.
Kızlar süt artması için icilen çay olarak humanateeden başka ne var? Ne kullanıyorsunuz siz?
Onun cocuklari hep iri dogmusta Sezen ona minik geliyormus.....
Neden azmis ki sutum....
Tamam emiyormus ama sut miktarini bilemezmisiz..
Ver sen mama ver duzenlemeye calisma hep ver....
Büyür canim olsunn....
Kiz mii 'olsun' daha iyi....
Gazi var ayaklarini cekiyorr tabii senin ayaginda terlik yok...
Gozunde bi sorun var galibaa...
Bu milletin hic derdi yok..Paralari gunlere giderken harcayacaklarina keske bi destek fln alsalar hayatta en onemli sey kendi hayatlarini huzurlu gecirmeleri diye bir ogrenseler biraksalar bu otokontrolu,elalemin duzenine burnunu sokmayi..
Premature olsaydi ne yapacaktim dedim
Sutum bu kadar buna sukur dedim
Cc hesabini soyledim -apıştı o ne diye-
Benim ayaklarim hep sicaktir coraplidir gazi yok ayrica suan sadece huzursuz dedim
Gozu icin zaten merhem ve damla kullaniyoruz dedim
Kirmayim dedim
Hadi buyuktur dedim
Ki annem ve esimden sert oldugum konusunda uyari bile aldim :))))
En vahimi annemin komsusu Sezen'i bacaklarindan tuttu cevirdi..Ki uyarmistim..Hatta iLhan'in (esim) yaninda kesinlikle gereksiz hareketler yapma kalbini kirar demistim..Bu hareketide esimin gormedigi açıda bana esimi isaret ederek yapti gostereyim diye..Napiyorsun diye firladim tabii..sadece bununla kaldim simdilik..Annemle esim zor susturdu..
Kendisi bebekler uzerinde aptalca iste bak ben bunu yapabiliyorum gb hareketleri seviyor ne alakaysa o bebegi oyle tutabilmek neyi ifade ediyorsa..
BUnlar..BU diyorum Allah affetsin..Cocuklari boyle karsisindakinin ne yapacagini olcmek icin yapiyorlar sonuc ben buldumcuk olacam o da aman biz de buyuttuk diyecek..Gelinler sivri olacak..Gencler saygisiz olacak dillerinde..Senin buyuttugunude goruyoruz diyecem ama neyse hadi..
Ve herseyden ote o benim KIZIM..
KIZ..
Annesi gb..
Birgun anne olma ihtimaliyle dogmus bir KIZ..
Bu mucizeye sahit olabilecek yasayabilecek ihtimaliyle mukafatlandirilmis bir KIZ..
Zayifta olsa,buyumesede,mamada yese,gozude kotu olsa,ne olursa olsun en guzel yeri yuregi olmasi icin yetistirilecek imanla,vicdanla,merhametle insaallah..
Eger uzun sure girmezsem Bestekizin dedigi gb haberlerden el sallayabilirim..
Agir yarali olanda annemin komsusu :)))))))))
kızlar yine bir sorunla karşınızdayım keşke olmasam.
bugün işe başladım çocuklara annem bakıyor biliyorsunuz kayınvalideyle olayları.annem ikisiyle nasıl aşa çıkacak diye düşünüyordum sabahtan beri.öğlen hem yemek yemek için hemde emzirmek için anneme gittim off gitmez olaydım.annemle babam kredi kartı yüzünden kavga ediyorlar.babam anneme bağırıyor masaları filan yumrukluyor annemde ona bağırıyor.ben o arada Ayazı emzirmeye çalışıyordum zavallı Kuzeyim ise arka odaya sinmiş şarkı söylüyor gibi tuhaf harketler yapıyor.onu öyle görünce mutfağa kucağımda Ayazla resmen zıplayarak babama bağırmaya başladım anneme bağırmayacaksın iki çocukla kadın sabahtan beri boğuşuyor diye.sonra iş büyüdü kavgada büyüdü.ve babam sen yaşadıklarını haketmişsin evet akıl hastasısın dedi bana.içimden öyle bir şey koptuki anlatamam.bakmayın dedim çocuklarıma yazıklar olsun diye resmen böğürerek ağladım.bana haketmisin dedi ya babam öz babam bana bunu dedi.hala hazmedemiyorum.Kuzeyim mahvoldu mahvoldu bu arada.biraz dinlensin diye çocuğu okuldan aldık tüm dünyasını başına yıktık.annesini hep kavga ederken görüyor sürekli kavga ortamında.bizde bütün sinirler gergin.tabi ben size anlatamadım eşim konuşmaya geldiğinde tek şartımın bir daha onun ailesi ile görüşmemek olduğunu söyledim ve inanırmısınız hiç itiraz etmedi haklısın dedi bana.
bugün babam ise tühh tühhh adamlarada ayıp olmuş filan diyor bana hala.benim babam niye bunu yaptı niye öyle konuştu çok üzgünüm.
bitmemiş sınavım daha çekecek çilem dolmamış.kapıdan çıkıp işe gelirken annem iyiki barıştın dedi.yıkıldım ya arkamda duran aileme bakın ben nelere güvenmişim.çok moralim bozuk.
Kızlar müsait olunca detaylı yazacağım ama hemen özet geçeyim. Benim öküz kocam olmuş bir kedi. Acayip pişman yaptıklarından. Tüm şartlarımı kabul etti. Ebediyen kurtuldum kayınvalidemlerden onu söyleyeyimde. Şimdi iki üç gün düşünmek için müsade istedim. Yazıcamda Ayaz durmuyor birbtürlü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiyamam gözunden yaslar bile akmaya baslamis :) Kac gunluk bebisin bizde hala yas yok kuru kuru agliyor minik cadi.
CAnim mobilide bi ara actim ama full site hosuma gitti pc dekiyle ayni olunca ekranda buyuk oldugu icin sorun yasamiyorum ama telden yazamiyorum iste sevemedim su mesajlasma olayini sadece okuyorum telden yazmak isteyince pc ye geciyorum suan yine pc basindayim gözler agridi bile.
Benimkinde var göruyormusun bilmiyorum lilypie den indirdim kizimin suan 2 ay 4 gunluk oldugunu söyluyor ve altta gözukuyor.
sende onu yapabilirsin. hamilelik zamanlarimizdaki gibi buseferde kizlarimizin yaslari yazicak cok tatli :)
nayn gormuorum ;((( nasil yapicam yaaa anlatsana hemen papati teze yaaaa ;))
maşallah size
gece uykuya dalarken zorlanıyor benim oğlum 1-2 saat uğraşıyorum, biz 2 aylık olduk nerdeyse. gece 10 sabah 10 aralıksız mı uyuyor senin bebeğin, acıkmıyor mu..
Daha once duymamistim. Ama arastircam. Sen kullandikca vücuduna etkilerini paylasirsan sevinirim. Benim 44. günüm. Yeni bitmişti lohusaligim. Bugün de regl gibi kanamam oldu. O da bitince kocaya küscem kesin çözüm😊
Günaydın cnm,
Demir'de yaşadıklarımdan sonra, emzirememekten, aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkmuştum ki; birgün bir dua ettim; "Allah'ım ne olur kızımın ihtiyacından kat kat fazla sütüm olsun" diye, bir de adak adadım... Doğumdan sonra anladım ki, duam kabul olmuştu ama dileğimin kabul olmasıyla bana bir ders verildiğini de anladım. Herşey Yaradan'ın yarattığı denge ölçüsünde güzel ve faydalı. Biz nedenini bilip anlayamasak ta, herseyın mükemmel ve doğal bir dengesi var. Birşeyin ihtiyacın olanından fazlasına göz dikmeye gerek yokmuş. Yine de zaman ne gösterir bilinmez, bu hep böyle gider mi onu da bilmiyorum ama stokladığım sütleri kullanamazsam, üzücü nedenlerden ötürü hiç anne sütü alamayan çocuklara fazla sütünü gönderebildiğin bir platform varmış, orayı araştırmayı düşünürüm....
Hosgeldiin :)
Nasilsiniz meleginle?
Ahh esler ahh :) Bir gece anneannede kalip esimi dinlendirmek istedik ki icime o kadar oturacagini tahmin etmemistim o da ertesi aksam direk bizim yanimiza gelip eve yalniz gitmek istemedi..
Insallah tatiliniz guzel geceer Demir'e cok iyi gelir..
Sonra da ver elini Sapanca :)
Sezen hanim Deren'i bekliyor :))
Uygulamada bilgiler yazmiyor canim ama sadece ne kadarlik bir bebisin oldugu yaziyor bende var suan..
Tutmak zorlamayacaktir ama kururum diye dusunuyorum susuzluktan :) hiiic cesaret etmedim..Daha sonra insallah..
Bugün 3.evlilik yıldönümümüz eşimle uzagiz ben memleketteyim o izmirde hala ses yok kendilerinden ben unutsam neyse bebekle ilgileniyorum yemek yemeyi wc ye gitmeyi unutuyorum..şu saat olmuş bir msj bir söz bekliyorum ama çok beklerim galiba:/
canim rezene milupa anneler icin humana anneler icin ucunu iciorum....
kiskanirim yanliz birakmam gelirim el sallamaya yanina aksam uzun uzu yazicam bende yasadiklarimi bugun ...hem aglattin beni okurken hem guldurdun canim yaaa bence o kadina gozukulmesi sart yada soyle bir onu mu sirkelesek anlamiorum benim cocugum bole yaparim hasta da olsa ii de olsa ven sucluyum sanane bi kere madem tutamion ceneni soyle sanane kardesim sen kendi ayagigina bak hatta beyninede baktir hatta git sana belediye baksin iokadar doydum ki insanlardan allahim hepsini bildivgi gibi yapsin neden surekli kendimizi ifade etmege calisioz ki neden yaaa neyin hesabini werioz bu kiz benim istersem yolarim saclarini tek tek istersem kaparim tullerle kimse yuzunu goremez bi defolun be bi defolu aerik ....
Ya cikma hayatimizfda ya sozluken ya nisanliken ya ewliken ya cocukluken allahim nezaman biticek bu ceza bu hesap wermek kendini yaptigini ifade etmek ne zamaaaaaaannnnnn biiiitiiiicccceeeekkkkkkk........
Arkadaslar bu bebislerin kac aylik oldugunu gosteren takvimi nereden yapiyorsunuz?
Sakin ve sabırlıyımdır ama biri Deren' i ayağından baş aşağı sallasa, hele de yapma dememe rağmen yapsa, onun ağzını burnunu kırarım şakam yok ..
Kız çocuk sahibi olmak hakkında birşey de ben söylemek istiyorum. Bir oğul sahibi olarak, erkek çocuklarını çok seviyorum . Allah biliyor ya ikinciyi de bu nedenden erkek istiyordum. Şimdi bir kızım oldugu için hergün şükrediyorum. İki duyguyu da tattım, erkek çocuk bambaşka, kız çocuk bambaşka..
nasil yapilio ben telden gormuom ya yoksa coktan sorardim...
Lilypie adresi..
Bilgisayardan yapmalisin saniyorum ki..
●Baby and kids birtday sececeksin
●Duru'nun dogum tarihini yazacaksin next
●full size ticker yazan tarafa next
●Sekiller cikacak solda ordan begendigini sececeksin sagda yine next
●Yine secmen icin bebek sekilleri cikacak solda ordan istedigini secip next
●Sayfa degisecek ve solda Baby's age yazana tiklayacaksin sonra select
●acilan sayfada solda 'enter your personel 'diye baslayan yere istedigini yazabilirsin..(mesela ben Sezen'im yazdim)
●hemen altinda 'our baby is' yazan yerede istedigini yazabilirsin (ben buyumekte yazdim)
Yine next dediginde For Websites yazannin karsisinda Image Url yazana tiklayacaksin
Alta dogru Code Snippet yazan kutucukta link cikacak..
Onu kopyalayip kadinlar kulubu sayfanda kullani kontrol paneli ayarlarindaki cizelge yazan yere yapistiracaksin ve degisiklikleri kaydet diyeceksiiinn :)
Ohh :) umarim isine yarar..
ilk siradakini kontrol paneli acinca nerde bulucam baby and kids le baslayan nerde yani)) bu anlatima yapamazsam zaten ben òleyim ya hu parmaklarina saglik bitanem....
3 saatte bir uyaniyor.emziriyorum. 7 bucuktan sonra da besiginde uyumuyor yanıma alıyorum sarılıp uyuyoruz :) ben de 8-10 arası çok pış pışlıyorum.
Insallah unutmus gb yapip sevindirmistir..
Ahh nerde canım..dayanamayip akşam 8 gibi ben hatirlattigimda solicek tim ama kutlicak tim daha ayin 8 i olmadikiı vaktim vardı falan filan komik bahanelerneymiş çok yoğun calisiyo mus bisürü şey varmış aklında zaten benden ayriymis busefer lik affet dio ama küstüm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?