2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Süt konusu konusulmuş arkadaşlar.
Benim arkadaşımın premature bebeği vardı. Bebek emmemedigi icin (cunku yogun bakimda 70 gun kaldi bebek) sütü kesilmesin diye cemen onermislerdi. Surekli cemen yedi. Her gun sutu sagip hastaneye goturdu. Bebegi eve geldiğinde de emzirebiliyordu hala sütü vardı. Bur deneyin isterseniz.

Kızlar süt artması için icilen çay olarak humanateeden başka ne var? Ne kullanıyorsunuz siz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim rezene milupa anneler icin humana anneler icin ucunu iciorum....

kiskanirim yanliz birakmam gelirim el sallamaya yanina aksam uzun uzu yazicam bende yasadiklarimi bugun ...hem aglattin beni okurken hem guldurdun canim yaaa bence o kadina gozukulmesi sart yada soyle bir onu mu sirkelesek anlamiorum benim cocugum bole yaparim hasta da olsa ii de olsa ven sucluyum sanane bi kere madem tutamion ceneni soyle sanane kardesim sen kendi ayagigina bak hatta beyninede baktir hatta git sana belediye baksin iokadar doydum ki insanlardan allahim hepsini bildivgi gibi yapsin neden surekli kendimizi ifade etmege calisioz ki neden yaaa neyin hesabini werioz bu kiz benim istersem yolarim saclarini tek tek istersem kaparim tullerle kimse yuzunu goremez bi defolun be bi defolu aerik ....

Ya cikma hayatimizfda ya sozluken ya nisanliken ya ewliken ya cocukluken allahim nezaman biticek bu ceza bu hesap wermek kendini yaptigini ifade etmek ne zamaaaaaaannnnnn biiiitiiiicccceeeekkkkkkk........

Anneler aranizda oruc tutan varmi ? Tutanlar nasil tutuyorsunuz?
Ben 1 gun tutup 1 gun tutmamak istiyorum ama cesaret edemiyorum cunki bizim burada oruc 21 saat suruyor...

Ben tutuyorum canim cok sukur sutum yetecek kadar var ama aksama dogru halsizlik oluyor. Tutabildigim kadar tutacagim cunku ramazanda tutmak daha kolay sonra tutmak zor oluyor.

Arkadaslar bu bebislerin kac aylik oldugunu gosteren takvimi nereden yapiyorsunuz?

canim son 10 gun benim de ayni mesaji atmama az kaldi ama ben senin kadar sakin olamayabilirim

Dua edin kizlar esim hatirlasin bir soze raziyim...

Walla isterseniz etmeyin dua yine sizi kemiricem beyninizi cok lezzetli biliomusunuz ;))

Aslında bol bol dinlen uyu diyor tomris birde bebek gak dese ver meme guk dese ver memeyi diyor bende öyle yaptım şükür faydasini gördüm ...

Paylaşımlarindan çok faydalandim teşekkür ederim sürekli takip ettim burayı hatta buluşma ayarladiginizda gelmeyi düşünüyordum ...sana derene ve demire iyi tatiller diliyorum:)
Çok teşekkür ederim canım, ben de çok şey öğrendim burada ve çok şey paylaştık beraber. Hiç bu kadar kalabalık bir arkadaş grubum olmamıştı:)

Bence süt olayı; beslenme, uyku, morsl ve emzirme sıklığı ile çok ilgili Tomris'in dediği gibi. O yüzden diyet yapılmamalı ve oruç tutulmamalı bence...

Kilosuna maaşallah, bir de bronşitten dönmesine çok sevindim, son olur bu inşallah...

Kızlar süt artması için icilen çay olarak humanateeden başka ne var? Ne kullanıyorsunuz siz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rezene, aktardan yapılan süt çayları karışımı...

Sakin ve sabırlıyımdır ama biri Deren' i ayağından baş aşağı sallasa, hele de yapma dememe rağmen yapsa, onun ağzını burnunu kırarım şakam yok ..

Kız çocuk sahibi olmak hakkında birşey de ben söylemek istiyorum. Bir oğul sahibi olarak, erkek çocuklarını çok seviyorum . Allah biliyor ya ikinciyi de bu nedenden erkek istiyordum. Şimdi bir kızım oldugu için hergün şükrediyorum. İki duyguyu da tattım, erkek çocuk bambaşka, kız çocuk bambaşka..

ya yemin ederim sen bisi yazinca dislerimi sikarak okuyorum yuregim agzimda inan kendi kardesimin basina gelse bu sekil sizlar bu yurek heralde ;(( canim dilin kemigi yok benim de annemi biliosun malesef onlardan da baska kimsemiz yok yine basimiza bisi gelse onlari aricaz napalim sen onlari kusuruna bakma genelde anne babalar esler icin serefsiz kiza yapmadi kalmio ama ailesi bozulmasin cocuklari war napican derler... allah en hayirlisini nasip etsin kuzeyide krese yolla istersen yaaa belki arkadaslar etkinlikler biraz ii gelir bilemedim ki sen en ii sini en dogrusunu bilirsin allah yolunu bahtini acik etsin kuzularin....ama lutfen esinle alicagin karari ailenin tawrina gore alma ii ce dusun ii ce dusun...

olanları okuduğumda biran öyle kötü oldum ki.yazamasamda sürekli okuyorum baştan beri birçok şey yaşadın bitecek elbet diyordum kendi kendime okudukça bide bu son olanlar inanki hepimizi üzdü.herşeyde bir hayır vardır.hakkında hayırslısı olsun evlatların içinde senin içinde en iyisi olur umarım.eşinde hatasını anlayıp artık farklı davranabilir belkide...

maşallah size
gece uykuya dalarken zorlanıyor benim oğlum 1-2 saat uğraşıyorum, biz 2 aylık olduk nerdeyse. gece 10 sabah 10 aralıksız mı uyuyor senin bebeğin, acıkmıyor mu..

3 saatte bir uyaniyor.emziriyorum. 7 bucuktan sonra da besiginde uyumuyor yanıma alıyorum sarılıp uyuyoruz :) ben de 8-10 arası çok pış pışlıyorum.

)) 3..5 sayfa once uzunca bi yazi yazdim hayatim eger ki anti parantez bi durum olu ise yazarim tabiki tekrar...

ewet cok haklisin ben bu kadar bile emzirebilcegimi dusunmuodun takintili oldugum icin 5. gunum bnm sutum kesilir diodum ama kesilmedi sakir sakirda degil ven artik sukrediorum bu bile mucize inan bana esimin aile durumu benim ailem ortada para durumu okadar cok sey warki nerde tomris dun esim kendiliginden annemlerin yazliga gidelim deyince kirmadim gittik bugun kira kart odememleri duru kanguruda yollarda biz annem teyzemi kucuk ogluna bakio cunku yani dusunsene ne dinlenmesi ne anasi kafayi oynatip aptala wuruorum herseyi sukrediom hic ememyen cocuklarda war ben az da olsa 2 aydir weriorum bu witamini yawruma ... merak ettigim sey de su aslinda anne sutu koruyucu ya minevi gelecekti hastaliklara ama ne kadar emmeli bir bebek bagisikligi kuwetlensin die....

nasil yapilio ben telden gormuom ya yoksa coktan sorardim...

Insallah unutmus gb yapip sevindirmistir..

Biter mi bitmez..
Cok merak ediyorum onlarda bizim gbmiydi?
Nasil insan boyle bir varliga dönûsür ki? :))

Arkadaslar bu bebislerin kac aylik oldugunu gosteren takvimi nereden yapiyorsunuz?

Lilypee gb bisydi sanirim :)
Yapamazsan anlatirim..

Simdilik aklini çeldim bi daha karsilasmayiz diye tahmin ediyorum boyle bi sebeple..
Diliyorum..Sagligi icin :)

nasil yapilio ben telden gormuom ya yoksa coktan sorardim...

Lilypie adresi..
Bilgisayardan yapmalisin saniyorum ki..

●Baby and kids birtday sececeksin
●Duru'nun dogum tarihini yazacaksin next
●full size ticker yazan tarafa next
●Sekiller cikacak solda ordan begendigini sececeksin sagda yine next
●Yine secmen icin bebek sekilleri cikacak solda ordan istedigini secip next
●Sayfa degisecek ve solda Baby's age yazana tiklayacaksin sonra select
●acilan sayfada solda 'enter your personel 'diye baslayan yere istedigini yazabilirsin..(mesela ben Sezen'im yazdim)
●hemen altinda 'our baby is' yazan yerede istedigini yazabilirsin (ben buyumekte yazdim)
Yine next dediginde For Websites yazannin karsisinda Image Url yazana tiklayacaksin
Alta dogru Code Snippet yazan kutucukta link cikacak..
Onu kopyalayip kadinlar kulubu sayfanda kullani kontrol paneli ayarlarindaki cizelge yazan yere yapistiracaksin ve degisiklikleri kaydet diyeceksiiinn :)
Ohh :) umarim isine yarar..

ilk siradakini kontrol paneli acinca nerde bulucam baby and kids le baslayan nerde yani )) bu anlatima yapamazsam zaten ben òleyim ya hu parmaklarina saglik bitanem....

3 saatte bir uyaniyor.emziriyorum. 7 bucuktan sonra da besiginde uyumuyor yanıma alıyorum sarılıp uyuyoruz :) ben de 8-10 arası çok pış pışlıyorum.

sanırım ben kahve içtiğim için uyuyamıyormuş bebeğim. bugün içmediğimden midir nedir mışıl mışıl uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…