ya yemin ederim sen bisi yazinca dislerimi sikarak okuyorum yuregim agzimda inan kendi kardesimin basina gelse bu sekil sizlar bu yurek heralde ;(( canim dilin kemigi yok benim de annemi biliosun malesef onlardan da baska kimsemiz yok yine basimiza bisi gelse onlari aricaz napalim sen onlari kusuruna bakma genelde anne babalar esler icin serefsiz kiza yapmadi kalmio ama ailesi bozulmasin cocuklari war napican derler... allah en hayirlisini nasip etsin kuzeyide krese yolla istersen yaaa belki arkadaslar etkinlikler biraz ii gelir bilemedim ki sen en ii sini en dogrusunu bilirsin allah yolunu bahtini acik etsin kuzularin....ama lutfen esinle alicagin karari ailenin tawrina gore alma ii ce dusun ii ce dusun...
olanları okuduğumda biran öyle kötü oldum ki.yazamasamda sürekli okuyorum baştan beri birçok şey yaşadın bitecek elbet diyordum kendi kendime okudukça bide bu son olanlar inanki hepimizi üzdü.herşeyde bir hayır vardır.hakkında hayırslısı olsun evlatların içinde senin içinde en iyisi olur umarım.eşinde hatasını anlayıp artık farklı davranabilir belkide...
Eline sağlık canım biz de yapalım çok güzel olur :)Lilypie adresi..
Bilgisayardan yapmalisin saniyorum ki..
●Baby and kids birtday sececeksin
●Duru'nun dogum tarihini yazacaksin next
●full size ticker yazan tarafa next
●Sekiller cikacak solda ordan begendigini sececeksin sagda yine next
●Yine secmen icin bebek sekilleri cikacak solda ordan istedigini secip next
●Sayfa degisecek ve solda Baby's age yazana tiklayacaksin sonra select
●acilan sayfada solda 'enter your personel 'diye baslayan yere istedigini yazabilirsin..(mesela ben Sezen'im yazdim)
●hemen altinda 'our baby is' yazan yerede istedigini yazabilirsin (ben buyumekte yazdim)
Yine next dediginde For Websites yazannin karsisinda Image Url yazana tiklayacaksin
Alta dogru Code Snippet yazan kutucukta link cikacak..
Onu kopyalayip kadinlar kulubu sayfanda kullani kontrol paneli ayarlarindaki cizelge yazan yere yapistiracaksin ve degisiklikleri kaydet diyeceksiiinn :)
Ohh :) umarim isine yarar..
Olabilir canım bundan sonra iyiuykular sizesanırım ben kahve içtiğim için uyuyamıyormuş bebeğim. bugün içmediğimden midir nedir mışıl mışıl uyuyor
işe geldim off daha sabahtan başladı koşturmaca çocukları hazırla koşa koşa anneme götürme.evden çıkmadan Ayazı emzirme biraz Kuzeyle mıncıklaşma ayyyyy yorruldum yahu sabahtan.
eeee söylemesi ayıp gecede pek uyumadım eşimle balayı tadında bir gece oldu.adam annesini kovmamı bekliyormuş sanki delimi ne anlamadım bir değişmiş bir değişmiş benim öküz gitmiş yerine kibar saygılı sevgi dolu bir adamcık gelmiş.şaşırdım birazda ürktüm aslında.bu kadar iyilik hali hayra alemet değildir diye.neyse gecemiz güzel geçti zaten böyle olmalıydık biz aylardır.hiç adama yorgunum uykusuzm filan demedim onunla vakit geçirdim.oda bundan şikayet ediyordu çünkü.onunda tek şartı benim ona vakit ayırmadığımdı.Kuzeyin doğumundan beri hep kuzey merkezli yaşadığımı onu ihmal ettiğimi söyledi.
ohhh ya sonunda size iyi bişeyde yazabildim
Çizelgem olmuş mu bi iki bi iki :)
Insallah unutmus gb yapip sevindirmistir..
Ahh nerde canım..dayanamayip akşam 8 gibi ben hatirlattigimda solicek tim ama kutlicak tim daha ayin 8 i olmadikiı vaktim vardı falan filan komik bahanelerneymiş çok yoğun calisiyo mus bisürü şey varmış aklında zaten benden ayriymis busefer lik affet dio ama küstüm işte
işe geldim off daha sabahtan başladı koşturmaca çocukları hazırla koşa koşa anneme götürme.evden çıkmadan Ayazı emzirme biraz Kuzeyle mıncıklaşma ayyyyy yorruldum yahu sabahtan.
eeee söylemesi ayıp gecede pek uyumadım eşimle balayı tadında bir gece oldu.adam annesini kovmamı bekliyormuş sanki delimi ne anlamadım bir değişmiş bir değişmiş benim öküz gitmiş yerine kibar saygılı sevgi dolu bir adamcık gelmiş.şaşırdım birazda ürktüm aslında.bu kadar iyilik hali hayra alemet değildir diye.neyse gecemiz güzel geçti zaten böyle olmalıydık biz aylardır.hiç adama yorgunum uykusuzm filan demedim onunla vakit geçirdim.oda bundan şikayet ediyordu çünkü.onunda tek şartı benim ona vakit ayırmadığımdı.Kuzeyin doğumundan beri hep kuzey merkezli yaşadığımı onu ihmal ettiğimi söyledi.
ohhh ya sonunda size iyi bişeyde yazabildim
guzel olmuş :)) ilk kızımada yapmıştım 8 sene önce bebek kokusu adlı sitede hala duruyormudur acaba???
yapalım bakalım yanlız kullanıcı kontrol panelinde çizelgeyı bulamadım ben yaws.
Kullanici kontrol panelinde profili duzenle dediginde asagiya dogru cikiyor canim..
Ben de yapmıştım büyük oğluma ınutmuşum uğraştım yine sağolsun prolovic anltmış güzlceguzel olmuş :)) ilk kızımada yapmıştım 8 sene önce bebek kokusu adlı sitede hala duruyormudur acaba???
yapalım bakalım yanlız kullanıcı kontrol panelinde çizelgeyı bulamadım ben yaws.
Eline sağlık canım olmuşAhh ahh .. sende once kutlasaydin hep erkeklerden beklenir genelde ama..
Tek sorun bu olsun insallah biraraya geldiginizde telafi eder..
Aslinda hep oculerden sunlardan bunlardan bahsediyoruz ama iste hamileligin basidada demistik ya kimbilir suraya eslerimiz girse onlar neler yazar,hanim beni unuttu fln fln :)))
Dusununce ne kadar zor,yeni kardes gb,sevdigin kadin bi anda baskasinin pesinde gb :)) ilgi her zaman heryerde ayni beklentide..
Dilerim hersey guzel olur..Umdugundanda guzel olur insallah..
Kuzeyin tepkisini merak etmedim degil..
Bi kere detayli anlatayim tam olsun demistim..
Goremiyorum telefondan ama olmus sanirim :)
ay zor oldu bulmak..deneme:))
banyodan sonra rahatlayınca uyuyor.ben devrilene kadar emziriyorum.artık bittim dedğim anda (genelde günde 1 ya da 2 kez)mama veriyorum.o zaman nakavt oluyor :) yoksa benimki de çalar saat gibi :)
Canim valla ben mama takviyesi veriyorum once sonra mememde uyutuyorum iyice. Memeden alinca aninda uyaniyo ama karni tok aglamiyo ben o arada is yapiyom ya da uyuyorum.bizim yarin kirkimiz cikiyo dun farkettimki oglum emzikle uyuyacak evde emzik vardi daha once almadi ama simdi aliyo. Emzigi verip ayagimda uyudu hemde 3 saat araliksiz.birde nasil yapiyo bilmiyom ama babamiz kucagiinda uyuttuyo ama her zaman ilgilenmek zor geliyo.
İnsan gerçekten büyük konuşmamali, basina geliyor hemen..
Çocuğum olunca sallayarak uyutmam kendi kendine uyusun derdim ama nerdeee..
Kizim illa sallanmak istiyor.
Allahtan besigi sallaniyor yoksa hic kullanamiyacaktik herhalde..
Sizler bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ?
Sallamadan kendi kendine nasil uyutabilirim?
Şuanda bile bi elim beşiğini salliyor. Birakinca gözlerini açmaya basliyo
İnsan gerçekten büyük konuşmamali, basina geliyor hemen..
Çocuğum olunca sallayarak uyutmam kendi kendine uyusun derdim ama nerdeee..
Kizim illa sallanmak istiyor.
Allahtan besigi sallaniyor yoksa hic kullanamiyacaktik herhalde..
Sizler bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ?
Sallamadan kendi kendine nasil uyutabilirim?
Şuanda bile bi elim beşiğini salliyor. Birakinca gözlerini açmaya basliyo
Bugün 3.evlilik yıldönümümüz eşimle uzagiz ben memleketteyim o izmirde hala ses yok kendilerinden ben unutsam neyse bebekle ilgileniyorum yemek yemeyi wc ye gitmeyi unutuyorum..şu saat olmuş bir msj bir söz bekliyorum ama çok beklerim galiba:/
Emziği her zaman vermiyorum uykusu olduğunu hissettiğimde veriyorum eme eme uyuyor ... Bişey belirlemelisin kendini onu yaptığında bilsin ki uyuyacak .. Bi de kaşlarının arasın övüyorum Youtube da iki dakkada nasıl bebek uyutulur diye bir video vae ordan izlemiştim ... Ben hiç sallamaya alıştırmadım gaz nöbetlerinde bile direndim ... Alıştıktan sonra hep daha fazlasını isteyecek zaman ilerlemeden bence vazgeçir sallanmaktan
ne yazıkkı sallanmaya cabuk alışıyrlar...benim çok öyle vaktım yok hızlı uykuya dalmalıkı işlerimi yapabileyim zira ondan hariç bi ablamız,, bi babamız ,,ve bitmek tukenmek bilmeyen çamaşırlarım var...diğer işleri hızlı hallediyorum yada yapmıyorum(ya-pa-mı-yo-rum).ö yuzden sallıyourm..bu hele bu aralar bide kucakçı oldukkki sorma gitsin.emdikten sonra kucağımda goz goze uykuya dalmayı seviyor birbirimizi seyrediyoruz...ama agucuk bugucuk yapmıyorum uykusu dağılmasın bi sure sonra sabitleşip uykuya dalıypr..biliyorum kucağa alışacak iyicene ama o anlar paha biçilmez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?