2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

işe geldim off daha sabahtan başladı koşturmaca çocukları hazırla koşa koşa anneme götürme.evden çıkmadan Ayazı emzirme biraz Kuzeyle mıncıklaşma ayyyyy yorruldum yahu sabahtan.

eeee söylemesi ayıp gecede pek uyumadım eşimle balayı tadında bir gece oldu.adam annesini kovmamı bekliyormuş sanki delimi ne anlamadım bir değişmiş bir değişmiş benim öküz gitmiş yerine kibar saygılı sevgi dolu bir adamcık gelmiş.şaşırdım birazda ürktüm aslında.bu kadar iyilik hali hayra alemet değildir diye.neyse gecemiz güzel geçti zaten böyle olmalıydık biz aylardır.hiç adama yorgunum uykusuzm filan demedim onunla vakit geçirdim.oda bundan şikayet ediyordu çünkü.onunda tek şartı benim ona vakit ayırmadığımdı.Kuzeyin doğumundan beri hep kuzey merkezli yaşadığımı onu ihmal ettiğimi söyledi.

ohhh ya sonunda size iyi bişeyde yazabildim

Eline sağlık canım biz de yapalım çok güzel olur :)
sanırım ben kahve içtiğim için uyuyamıyormuş bebeğim. bugün içmediğimden midir nedir mışıl mışıl uyuyor
Olabilir canım bundan sonra iyiuykular size

Waaaww
İnş herşey çok güzEl olur canım n mutlu sana. Eşin çocuklarınla mutlu mutlu yaşa inş srkadaşım. İçinizde biriken herşry öyle böyle girti halloldu. Hayırlı günler sana :)

Emzigi soran sevgili arkadaslar.bildigijiz hic bi luksu carti curti olmayan bi emzik.damagi kavcugu yok
Silikon.deneyinbakkladan alin vallahi hala soktatim tamm uykusu geliyo muzmiz ben artik dayanamiyorim pat ahxina veriyorum zevkle emiyo bende izliyorum.dedigim gibi ben cok cektim surekli memedeydii artik kulinclarim tutldu biuere gidemz oldum.allahim duydu sesimi.bu arada dusurduk ce verin esim yarom sat ugrastii ve zafere ulastik:)

Ahh ahh .. sende once kutlasaydin hep erkeklerden beklenir genelde ama..
Tek sorun bu olsun insallah biraraya geldiginizde telafi eder..

Aslinda hep oculerden sunlardan bunlardan bahsediyoruz ama iste hamileligin basidada demistik ya kimbilir suraya eslerimiz girse onlar neler yazar,hanim beni unuttu fln fln :)))
Dusununce ne kadar zor,yeni kardes gb,sevdigin kadin bi anda baskasinin pesinde gb :)) ilgi her zaman heryerde ayni beklentide..
Dilerim hersey guzel olur..Umdugundanda guzel olur insallah..
Kuzeyin tepkisini merak etmedim degil..

Çizelgem olmuş mu bi iki bi iki :)

Bi kere detayli anlatayim tam olsun demistim..
Goremiyorum telefondan ama olmus sanirim :)

guzel olmuş :)) ilk kızımada yapmıştım 8 sene önce bebek kokusu adlı sitede hala duruyormudur acaba???
yapalım bakalım yanlız kullanıcı kontrol panelinde çizelgeyı bulamadım ben yaws.

Kullanici kontrol panelinde profili duzenle dediginde asagiya dogru cikiyor canim..

guzel olmuş :)) ilk kızımada yapmıştım 8 sene önce bebek kokusu adlı sitede hala duruyormudur acaba???
yapalım bakalım yanlız kullanıcı kontrol panelinde çizelgeyı bulamadım ben yaws.
Ben de yapmıştım büyük oğluma ınutmuşum uğraştım yine sağolsun prolovic anltmış güzlce
Eline sağlık canım olmuş
ay zor oldu bulmak..deneme:))

Olmuş güzel bravooo

Kızlar ben kk mobil siteyi kullanıyorum uygulamayı sevmedim bu da iyi oluyo

banyodan sonra rahatlayınca uyuyor.ben devrilene kadar emziriyorum.artık bittim dedğim anda (genelde günde 1 ya da 2 kez)mama veriyorum.o zaman nakavt oluyor :) yoksa benimki de çalar saat gibi :)

Benimki banyodan sonra uyumuyor nedense daha çok açılıyor,akşam artık cinnet geldi hem ben hem babası helak olduk 6 saat uğraştım 18:00den 00:00 kadar bir çocuk altı saat hiç nan stop dururmu yaa hep emmek istiyor süt kalmadı sağdığım sütü biberonla verene kadar canım çıktı oda gaz yapıyor kusuyor aventin 2 delikli biberonunu kullanıyorum en son damlalıkla verdim ağlaya ağlaya uyudu sinirlerimiz harap oldu

İnsan gerçekten büyük konuşmamali, basina geliyor hemen..
Çocuğum olunca sallayarak uyutmam kendi kendine uyusun derdim ama nerdeee..
Kizim illa sallanmak istiyor.
Allahtan besigi sallaniyor yoksa hic kullanamiyacaktik herhalde..
Sizler bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ?
Sallamadan kendi kendine nasil uyutabilirim?
Şuanda bile bi elim beşiğini salliyor. Birakinca gözlerini açmaya basliyo

Son düzenleme:

Emziği her zaman vermiyorum uykusu olduğunu hissettiğimde veriyorum eme eme uyuyor ... Bişey belirlemelisin kendini onu yaptığında bilsin ki uyuyacak .. Bi de kaşlarının arasın övüyorum Youtube da iki dakkada nasıl bebek uyutulur diye bir video vae ordan izlemiştim ... Ben hiç sallamaya alıştırmadım gaz nöbetlerinde bile direndim ... Alıştıktan sonra hep daha fazlasını isteyecek zaman ilerlemeden bence vazgeçir sallanmaktan

ne yazıkkı sallanmaya cabuk alışıyrlar...benim çok öyle vaktım yok hızlı uykuya dalmalıkı işlerimi yapabileyim zira ondan hariç bi ablamız,, bi babamız ,,ve bitmek tukenmek bilmeyen çamaşırlarım var...diğer işleri hızlı hallediyorum yada yapmıyorum(ya-pa-mı-yo-rum).ö yuzden sallıyourm..bu hele bu aralar bide kucakçı oldukkki sorma gitsin.emdikten sonra kucağımda goz goze uykuya dalmayı seviyor birbirimizi seyrediyoruz...ama agucuk bugucuk yapmıyorum uykusu dağılmasın bi sure sonra sabitleşip uykuya dalıypr..biliyorum kucağa alışacak iyicene ama o anlar paha biçilmez.....

Evlilik yildonumlerimiz ayni demekki, bebisler de yasit :)
Bosver bende cok siradan bi gun gecirdim

Aslinda ben de emzikle uyutmak istiyorum uykulu olduğunda dalmadan önce vermeye calisiyorum ama cani isterse aliyor.
Orijinal meme varken sahtesini diliyle itiyor ne yazikki hanimefendiiiii.. Uykusu gelince çok huzursuzlanip ciyyak ciyyak agliyor beni uyut diyee, ben de dayanamayip sallayinca uyuyor.
Haklisin daha fazla alismadan vazgeçirmeye calismaliyim..
Ama şöyle de bisey var.
Birkaç defa emzikle uyudu ve emzik agzindan düşünce aglayip uyaniyodu.
Her verdiğimde tekrar uykuya daldi.
Emzige bagimli olup agzindan her düştüğünde aglamasindan da korkuyorum acikcasi

Benimki de memede uyumayi çok seviyor ama alip da yerine yatirinca uyaniyor.
Bende sallayarak uyutuyorum yoksa çok huysuzlanip agliyor.
Uykusu o kadar hafif kii, odasina girmeden kapidan basimi uzatip bakinca bile kipirdanmaya basliyo.
Derin uykuya dalmasi için bende dalana kadar salliyorum yoksa benden az uyuyor bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…