2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Yaaa evet belki kilodan değil ama gerçekten pantolonların bel kısımları acayip sıkmaya başladı, hani kalça basen ve yüzümde kiloya bağlı bir değişim yok ama göbek aldı başını gidiyor gaz mı şişlik mi nedir bilemedim , kız olacak galiba balkabağım kızlarda göbek erken çıkarmış ya :)

Canım sabah kalkınca aç karnına kilonı her gün kontrol et bence ilk dört ay alınan kilolar annede kalıyor şu an zaten bebiş 2 gram civarı :)) benim arkadaşım hamileyim diye ilk dört ay onu da yicem bunu da yicem diye şımardı dünya kilo aldı bebek 3400 gram doğdu o nasıl mı doğum yapmamış gibi ... Bence çok dikkat edin arkadaşlar kiloya .... Şekerden özellikle kaçının ..

:)) bu iş üstünde olunca dikkatimi çekti.Göğüste 4 düğmeyle en fazla 6 düğmeyle kapanan altı pileyle inen ya da genişleyen çok şık mantolar var,normalde giyilebilen model zaten.İşe ara verince kendime dikmeye karar verdim daha fazla zaman daralmadan zaten son zamanlarımız nasipse bahara denk gelecek ve bence çook keyifli olacak

benimde karnım çıktı ama ilaçların yan etkisi diyorum bide ikinci hamilelikte çabuk çıkarmış doğruysa.bu arada yorumada bayıldım bende kız istiyorum çünkü.

erkeklerden iş beklemek kabahat zaten. Ben dağıtma başka birşey istemiyorum artık diyorum eşime :)

Karar verdim bugün bende kendimi ve bebeğime bir kaç parça bişey alacağım hem böylece kafamdaki olumsuz düşünceleri uzaklaştırmış olurum belki değil mi ? Sürekli düşünmelerden yoruldum.

Benimki de benden çok aş eriyor gidip markete bir sürü şey doldurup geliyor canın çeker diye aldım diyor. onun göbeği 5 aylık oldu şimdiden

Benimki de benden çok aş eriyor gidip markete bir sürü şey doldurup geliyor canın çeker diye aldım diyor. onun göbeği 5 aylık oldu şimdiden

hahaha aynen canım ya benim eşim de benden fazla kilo aldı o 8 aylık gibi görünüyor ben 4 aylık gibi görünüyorum millet şoklarda hamile sensin ama bunun göbeği şişio gün be gün diyorlar :)

Yeni Yeni Hamişler, önünüzde uzun ama çok da keyifli bir yol var, bazen sabredemeyip gelsinde öpiyim diyeceksiniz, ben hep oğlumu göğsüme basıp kokladığım anı hayal ettim hiçbirzaman olumsuz birşey düşünmedim sizde düşünmeyin sakın herşey çok güzel olucak ve minik bebeğinizi koynunuza alacaksınız inşallah.Hamilelik ve doğumla ilgili olumsuz konuşmanlara kulağınızı kapayın hatta oradan kaçın . Unutmayın Mutlu Anne Mutlu Bebek. Ben 2013 mart annesiyim, yaşadığım deneyimlerimi bir blogda topluyorum gaz sorunu-lohusalık-doğum hikayem-hamilelik çatlakları vs

ANNESİNİN PRENSİ

Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin

Takip ediyorum canım şu anda 2 kilo civarında seyrediyor aslında hiç olmasa o daha iyi ama eskiden genelde aç gezen bir insandım et yemezdim, pekmez, bal , süt, yumurta çok tüketmezdim vs şimdi biraz depoları kuvvetlendireyim diye yemeye başladım sanırım ondan kaynaklanıyor. Amann ne bileyim işte ben hayatım boyunca hiç kilolu olmadım ama sanırım bu gidişle olacak biraz çok üzgünüm bu yüzden neyse hayırlısı ama haklısın dikkat edeyim bari biraz

Kızlar merhaba nasılsınız? Kaç gündür yazamıyorum bebeğini kaybedenler olmuş çok üzüldüm çok etkilendim dün gece hep kanamam vardı rüyamda çok kötü oldum Allah en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah..
Bende başladım hamilelik kıyafetlerini giymeye daha rahat ediyorum böyle kızımdan kalanlar var zaten:) Panço diktirmiştim ozamanda kış hamileliğiydi şimdide onu giyicem inşallah.. Hamilelik çamaşırlarını normal çamaşırcıdan alın kızlar hamile markalarındakiler gereksiz pahalı bence .

selam herkese

kızlar ben geceleri artık iyice yatamaz oldum karnım ağrıyor midemin olduğu taraf

genelde sola yatıyorum ama en fazla 15 dk sonra dönmek zorunda kalıyorum batmaya başlıyor

daha ilk ayardan böyle olursa sonrasıı düşünemiyorum

bu arada kum döküyorum birde dua edin benim için

canım benim allah acil şifalar versin ben bile 10 dk dan fazla tek tarafıma yatamıyorum sen bide ikizsin normaldir heralde:) kum da ağrı yapar.. bol su iç rahat dökersin.. allah kolaylık versin

canım benim allah acil şifalar versin ben bile 10 dk dan fazla tek tarafıma yatamıyorum sen bide ikizsin normaldir heralde:) kum da ağrı yapar.. bol su iç rahat dökersin.. allah kolaylık versin

sağolasın canım akşam dayanamadım ağladım artık uyuyamıyorum ya sanki belim benden değilmiş gibi

Canım Allah şifanı versin,en kısa zamanda iyi olursunuz inşallah..Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…