Yaaa evet belki kilodan değil ama gerçekten pantolonların bel kısımları acayip sıkmaya başladı, hani kalça basen ve yüzümde kiloya bağlı bir değişim yok ama göbek aldı başını gidiyor gaz mı şişlik mi nedir bilemedim , kız olacak galiba balkabağım kızlarda göbek erken çıkarmış ya :)
merhaba arkadaşlar, hayırlı haftalar.
alışverişler başlamış ne güzel.
bende bayramda ne giyeyim diye düşünüyorum. birde bizim hamileliğimiz kışa geliyor baaya kıyafet sıkıntımız olacak.
yaz olsa birer tişörtle geçerdi ama şimdi kış.
yeniden kaban almak mevsimlik mont almak gerekecek. ve bu aldıklarımızı nasıl alsakta da doğumdan sonra da giyebilelim diye düşünüyorum:)
Yaaa evet belki kilodan değil ama gerçekten pantolonların bel kısımları acayip sıkmaya başladı, hani kalça basen ve yüzümde kiloya bağlı bir değişim yok ama göbek aldı başını gidiyor gaz mı şişlik mi nedir bilemedim , kız olacak galiba balkabağım kızlarda göbek erken çıkarmış ya :)
erkeklerden iş beklemek kabahat zaten. Ben dağıtma başka birşey istemiyorum artık diyorum eşime :)bu arada benim adama bişey olduuu bana aldığı sebzeyi yemişi vs herşeyi aşırısıyla yiyor yiyorrrrr veeee abartısızzz tüm gün sırt üstü yatıpppp uzanıyor sanki o gebeeee.... şuan bile uyuyorrr dinlenyormuş baba olucakmışşş allahımmm gülermisin ağlarmısın
kızarmısın seevrmisinnn...
ama ben gıcık oluyorum 1 haftadır evi süpürecekkkkkk her yeride kırıntı yaptıı
Karar verdim bugün bende kendimi ve bebeğime bir kaç parça bişey alacağım hem böylece kafamdaki olumsuz düşünceleri uzaklaştırmış olurum belki değil mi ? Sürekli düşünmelerden yoruldum.
Benimki de benden çok aş eriyorgidip markete bir sürü şey doldurup geliyor canın çeker diye aldım diyor. onun göbeği 5 aylık oldu şimdiden
Canım sabah kalkınca aç karnına kilonı her gün kontrol et bence ilk dört ay alınan kilolar annede kalıyor şu an zaten bebiş 2 gram civarı :)) benim arkadaşım hamileyim diye ilk dört ay onu da yicem bunu da yicem diye şımardı dünya kilo aldı bebek 3400 gram doğdu o nasıl mı doğum yapmamış gibi ... Bence çok dikkat edin arkadaşlar kiloya .... Şekerden özellikle kaçının ..
selam herkese
kızlar ben geceleri artık iyice yatamaz oldum karnım ağrıyor midemin olduğu taraf
genelde sola yatıyorum ama en fazla 15 dk sonra dönmek zorunda kalıyorum batmaya başlıyor
daha ilk ayardan böyle olursa sonrasıı düşünemiyorum
bu arada kum döküyorum birde dua edin benim için
canım benim allah acil şifalar versin ben bile 10 dk dan fazla tek tarafıma yatamıyorum sen bide ikizsin normaldir heralde:) kum da ağrı yapar.. bol su iç rahat dökersin.. allah kolaylık versin
kızlar ben de denizlide hastaneye gidiyorum . doktorum evren ceylan. tekden hastanesinde.aaa çok sevindim canım ben de Denizli'ye yeni taşındım genel bir bilgim olmadığından şehir hakkında, ordan oraya savrulup duruyorum , Nergis Hanım hangi hastanede ?
kızlar ben de denizlide hastaneye gidiyorum . doktorum evren ceylan. tekden hastanesinde.
aaa Tekden'i de duydum bize de çok yakın nasıl memnun musun peki ben kimlere kimlere gitmedim ki hala da oturtamadım pufffen son Şifa da Hatice Hanıma gittim aslında şeker mi şeker bir bayandı ama Şifa yı sevmiyorum hastane olarak
aaa Tekden'i de duydum bize de çok yakın nasıl memnun musun peki ben kimlere kimlere gitmedim ki hala da oturtamadım pufffen son Şifa da Hatice Hanıma gittim aslında şeker mi şeker bir bayandı ama Şifa yı sevmiyorum hastane olarak
canım benim doktorum ablamın da doktoruydu. adam prenses gibi davranıyordu ablama. doğum anında bile ordaydım. çok iyidi. doğumu da çok iyi geçti. ben de çok memnunum. o yüzden burdurdan denizliye gidiyorum hastane için
selam herkese
kızlar ben geceleri artık iyice yatamaz oldum karnım ağrıyor midemin olduğu taraf
genelde sola yatıyorum ama en fazla 15 dk sonra dönmek zorunda kalıyorum batmaya başlıyor
daha ilk ayardan böyle olursa sonrasıı düşünemiyorum
bu arada kum döküyorum birde dua edin benim için
canım benim doktorum ablamın da doktoruydu. adam prenses gibi davranıyordu ablama. doğum anında bile ordaydım. çok iyidi. doğumu da çok iyi geçti. ben de çok memnunum. o yüzden burdurdan denizliye gidiyorum hastane için
Etkilendim valla arkadaşım tamam ben de randevu alayım o zaman zaten bi düre sonra testler başlicak tam zamanı Teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?