kızlar yine pembe akıntım geldi
bi kaç güne düşük yaparım galiba
solanin beni listeden çıkartır mısın cnm
herkese iyi hamilelikler
günaydın kızlar,
canım neden hemen böyle moralini bozuyorsun ki.. Bir arkadaşımın 15 gün aralıksız kanaması oldu, ama düşük yapmadı şimdi 2 yaşında kızı var. hemen moralini bozma lütfen
hemen moralini niye bozuyorsun bozuyorsun.tüm hamileliği boyunca kanama yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan o kadar çok kişi varki.lütfen olumsuz olma karnındaki miniğin sana ihtiyacı var doktoruna bir görün istersen için rahatlar.
Etkilendim valla arkadaşım tamam ben de randevu alayım o zaman zaten bi düre sonra testler başlicak tam zamanı Teşekkür ederim :)
inşallah memnun kalırsın. aynı hastanede ablamın kaynı ortopedist o önermişti kendisine de . bir bayan varmış bi de onu hiç önermedi masada bırakıyor arkasını hep başkaları topluyo dedi.
Etkilendim valla arkadaşım tamam ben de randevu alayım o zaman zaten bi düre sonra testler başlicak tam zamanı Teşekkür ederim :)
http://www................/denizli/kadin-hastaliklari-ve-dogum/42753/habib-evren-ceylan.htm
burda doktor hakkında yorumlar var arkadaşım bakabilirsin
Bayanlar merhaba
Bende hamileyim , 6 haziran beklenen doğum tarihim ancak bana mayıs annesi de olabilirim gibi geliyor. 27 aylık dünya tatlısı bir kızım var, bu ikinci bebeğim, hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bu arada henüz doktor kontrolüne gitmedim , evde test yaparak öğrendim 2 hafta oldu, ikinci çocuk olunca insan daha sakin oluyormuş gerçekten, sizler doktor takibine başladınız muhtemelen. Neler yapılıyor ilk kontrolde?
yalnız degılsın... sabahtan berı 8. mı 9.mu bılmıyorum... sabır..Kusma nöbetlerindeyim( içim dışıma çıktı gecenin bu saati oldu
neden dusurecegını dusundun?kızlar yine pembe akıntım geldi
bi kaç güne düşük yaparım galiba
solanin beni listeden çıkartır mısın cnm
herkese iyi hamilelikler
ya erken degıl mı hanımlar? bol kıyafetlerınız de ıse yaramıyor mu?Arkadaşlar dün gittim kendime hamile iç çamaşırları ve pantolonları aldım, bir rahat ettim ki sormayın. cumartesi gece belim çok rahatsız olunca pazar günü alış veriş kararı verdim. iyi ki de almışım diyorum. Tavsiye ederim :)
kesınlıkle... her gun tartılın hanımlar -takıntı yapmayın ama- ve "dun fazla yemısım" dıyebılın.Canım sabah kalkınca aç karnına kilonı her gün kontrol et bence ilk dört ay alınan kilolar annede kalıyor şu an zaten bebiş 2 gram civarı :)) benim arkadaşım hamileyim diye ilk dört ay onu da yicem bunu da yicem diye şımardı dünya kilo aldı bebek 3400 gram doğdu o nasıl mı doğum yapmamış gibi ... Bence çok dikkat edin arkadaşlar kiloya .... Şekerden özellikle kaçının ..
oooo cok gecmıs olsun ya..selam herkese
kızlar ben geceleri artık iyice yatamaz oldum karnım ağrıyor midemin olduğu taraf
genelde sola yatıyorum ama en fazla 15 dk sonra dönmek zorunda kalıyorum batmaya başlıyor
daha ilk ayardan böyle olursa sonrasıı düşünemiyorum
bu arada kum döküyorum birde dua edin benim için
selam herkese
kızlar ben geceleri artık iyice yatamaz oldum karnım ağrıyor midemin olduğu taraf
genelde sola yatıyorum ama en fazla 15 dk sonra dönmek zorunda kalıyorum batmaya başlıyor
daha ilk ayardan böyle olursa sonrasıı düşünemiyorum
bu arada kum döküyorum birde dua edin benim için
Bugün kışlıkları yazlıkları ayırıyorum evde her yer heryerde. Sabah Dr.Aytuğ vardı kanal türkte. Hamileler grip aşısı yaptırmalı muhakak dedi. Sadece o kısmı yakalayabildim. Grip aşısı konusunu herkes dr.una danışabilirmi? Ortak bir karar çıkarsa ona göre hareket edelim.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Beklenen doğum tarihimiz 6 Haziran 2014, 30 yaşındayım, 27 aylık bir kızım var, ankaradyımhoşgeldin canım aramıza. ilk kızımında muhtemel doğum tarihi 6 hazirandı kızım 18 mayısda dünyaya geldi. Mayıs annesi olmak güzel. İlk kontrolde kan ve idrar tahlili verdim ben. Ultrasonla kontrol yapıldı ama kese oluşmamıştı o zaman için. Listemiz için bilgilerini paylaşırsan sevinirim. Sağlıklı hamilelikler dilerim.
Bugün kışlıkları yazlıkları ayırıyorum evde her yer heryerde. Sabah Dr.Aytuğ vardı kanal türkte. Hamileler grip aşısı yaptırmalı muhakak dedi. Sadece o kısmı yakalayabildim. Grip aşısı konusunu herkes dr.una danışabilirmi? Ortak bir karar çıkarsa ona göre hareket edelim.
http://www................/denizli/kadin-hastaliklari-ve-dogum/42753/habib-evren-ceylan.htm
burda doktor hakkında yorumlar var arkadaşım bakabilirsin
Sağol arkadaşım ilgin için :)
Canım Allah şifanı versin,en kısa zamanda iyi olursunuz inşallah..Geçmiş olsun..
yalnız degılsın... sabahtan berı 8. mı 9.mu bılmıyorum... sabır..
neden dusurecegını dusundun?
ya erken degıl mı hanımlar? bol kıyafetlerınız de ıse yaramıyor mu?
gercı herkes farklı yasıyor.. bence bı kac hafta ıcınde ınecek..normale donecek rahatlayacaksınız.
kesınlıkle... her gun tartılın hanımlar -takıntı yapmayın ama- ve "dun fazla yemısım" dıyebılın.
agzınıza attıgınız ne kadar temel gıda ıse o kadar bebegınızı beslersınız bedenınız de olması gerektıgı gıbı kalır.
oooo cok gecmıs olsun ya..
çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun canım. Bende yatamıyorum zaten normaldede çok dönerim sabit kalmaya çalışmak uykumu dağıtıyor benimde.
bu hafta kontrolümüz var, ben de danışacağım. merak ettiğim bir konu.
bir de danışmak istediğim bir konu var. ikili test için erken mi sizce 10+3 te doktora gitmiş olacağım, 11-13. haftalar arası yapılır deniyor.
Canım senin ilk hamileliğin ikili testi bir araştır istersen. Sonuçları durumunda nasıl bir yol izleyeceğini şimdiden karar verip öyle yaptırmanı tavsiye ederim. Bazen para tuzağı haline dönüebiliyor çünkü özellikle özel hastanelerde. Sen eğer her ne olursa olsun bebeğini kabul edeceksen ikili test yaptırmana gerek olmayabilir.
Kızlar aranızda askeri hastanede doğum yapan yada tanıdıkları olan varmı . Ben sanırım oraya gidicek gibiyim çok kararsızım....
teşekkürler, ben de kararsız ve bilgisizim açıkcası. profesör falan da araştırıyorum acaba üniversitede mi yaptırsak daha güvenilir olur emin olamadım.
hangisi olduğunu söylerseniz belki yardımcı olabilirim, bazıları hakkında bilgim var.
Konya hava hastanesi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?