2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar yine pembe akıntım geldi
bi kaç güne düşük yaparım galiba
solanin beni listeden çıkartır mısın cnm
herkese iyi hamilelikler

canım benim moralin bozulmuş senin, sende biliyorsun bunu söylemek için erken. Kızlarda yazmış öncelikle bir doktora git lütfen. Seninle aynı durumda olanlarımız var aramızda. İnşallah bebeğin sana tutunur. İyi haberlerini bekliyorum.

hoşgeldin canım aramıza. ilk kızımında muhtemel doğum tarihi 6 hazirandı kızım 18 mayısda dünyaya geldi. Mayıs annesi olmak güzel. İlk kontrolde kan ve idrar tahlili verdim ben. Ultrasonla kontrol yapıldı ama kese oluşmamıştı o zaman için. Listemiz için bilgilerini paylaşırsan sevinirim. Sağlıklı hamilelikler dilerim.

Kusma nöbetlerindeyim ( içim dışıma çıktı gecenin bu saati oldu
yalnız degılsın... sabahtan berı 8. mı 9.mu bılmıyorum... sabır..
kızlar yine pembe akıntım geldi
bi kaç güne düşük yaparım galiba
solanin beni listeden çıkartır mısın cnm
herkese iyi hamilelikler
neden dusurecegını dusundun?

ya erken degıl mı hanımlar? bol kıyafetlerınız de ıse yaramıyor mu?
gercı herkes farklı yasıyor.. bence bı kac hafta ıcınde ınecek..normale donecek rahatlayacaksınız.
kesınlıkle... her gun tartılın hanımlar -takıntı yapmayın ama- ve "dun fazla yemısım" dıyebılın.
agzınıza attıgınız ne kadar temel gıda ıse o kadar bebegınızı beslersınız bedenınız de olması gerektıgı gıbı kalır.
oooo cok gecmıs olsun ya..

çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun canım. Bende yatamıyorum zaten normaldede çok dönerim sabit kalmaya çalışmak uykumu dağıtıyor benimde.

Bugün kışlıkları yazlıkları ayırıyorum evde her yer heryerde. Sabah Dr.Aytuğ vardı kanal türkte. Hamileler grip aşısı yaptırmalı muhakak dedi. Sadece o kısmı yakalayabildim. Grip aşısı konusunu herkes dr.una danışabilirmi? Ortak bir karar çıkarsa ona göre hareket edelim.

bu hafta kontrolümüz var, ben de danışacağım. merak ettiğim bir konu.

bir de danışmak istediğim bir konu var. ikili test için erken mi sizce 10+3 te doktora gitmiş olacağım, 11-13. haftalar arası yapılır deniyor.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Beklenen doğum tarihimiz 6 Haziran 2014, 30 yaşındayım, 27 aylık bir kızım var, ankaradyım Hepimize kolay hamilelikler dilerim.

Bende sormadım daha ayın 25inde randevum var ozaman sorarım dedim kararsız kaldım yaptırsam mı yaptırmasam mı ?

Canım Allah şifanı versin,en kısa zamanda iyi olursunuz inşallah..Geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun canım. Bende yatamıyorum zaten normaldede çok dönerim sabit kalmaya çalışmak uykumu dağıtıyor benimde.

çok teşekkür ederim.aynen cok zor bir durum

ben grip aşısını kesinlikle yaptırmıycam

Selam kızlar kaynanam olduğu için çok fazla yazamıyorum ama hepinizin yazılarını okuyorum.
Benim bulantılar allaha çok şükür azaldı sabahları 1 kez kusuyorum. Tabi karnım acıkmaya başlayınca bulantı geliyor bişeyler yiyince iyi oluyorum.

Hamile kıyafeti alanlar olmuş bana çok erken geldi şaşırdım doğrusu.
Benim karnım hala dümdüz, zaten oğlumdan kalma 2 hamile kotum 2 tanede üst kıyafetim var. Bu yılda lcw den uzun hırka alırım tamamdır herhalde.

Canım senin ilk hamileliğin ikili testi bir araştır istersen. Sonuçları durumunda nasıl bir yol izleyeceğini şimdiden karar verip öyle yaptırmanı tavsiye ederim. Bazen para tuzağı haline dönüebiliyor çünkü özellikle özel hastanelerde. Sen eğer her ne olursa olsun bebeğini kabul edeceksen ikili test yaptırmana gerek olmayabilir.

Şifa niyetine diye mutfağa gidip ne bulursan atıyorum ağzıma, oğlumda hiç kendime bakamadım düşük kilolu doğdu bu bari olmasın diye herşeyden yiyorum. En kilolu hamiş ben olurum herhalde....

Kızlar aranızda askeri hastanede doğum yapan yada tanıdıkları olan varmı . Ben sanırım oraya gidicek gibiyim çok kararsızım....

teşekkürler, ben de kararsız ve bilgisizim açıkcası. profesör falan da araştırıyorum acaba üniversitede mi yaptırsak daha güvenilir olur emin olamadım.

Kızlar aranızda askeri hastanede doğum yapan yada tanıdıkları olan varmı . Ben sanırım oraya gidicek gibiyim çok kararsızım....

hangisi olduğunu söylerseniz belki yardımcı olabilirim, bazıları hakkında bilgim var.

Kızlar bu tarama testleri kafanızı karıştırıyor galiba ama bu testlerde negatif sonuç bile çıksa anne karnında yapılıcak hiçbir müdahale yok. Aldıracaksanız o başka ama aldırmayacaksanız kafa karıştırmadan başka bişey değil benim fikrim.
Ayrıca bir çok tanıdığımda zeka özürlü yada kalbi problemli diye anneyi 9 ay ağlatıyorlar çocuk bir doğuyor hiçbişeyi yok.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Ben yaptırmıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…