2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hahahahah kizlar nazar etmeyin minikleri neguzel uyuyolar iste ben gece nobet tutuyorum saat basi kalk emzir mama yap alt deistir ertesi gun uyuyamiyorum dogal olarak agresif bir cadi oluyorum sutum azaldi uyuyamadigim icin insallah benim oglanda biran once duzene girer uyur geceleri otomotik sallanan ana kucagi aldim kraftin sallarken fondada kus sesleri benim uykum geliyo cocuk hala bakiniyo iikiniyobirde konusmaya alistirdim surekli konuscaksin benimkiyle susunca kiyamet kopuyo :))

Cnm sizin bakıcı oyalasa, sen sağsan. Çok önemli neticede, hiçbir iş yapmayıp bunu yapsa daha makbul

Gunduz kaç saatte bir toplam ne kadar uyuyor? Her çocuk farklı ama henüz uykuyu iyice azaltmak için çok erken...

Gece uykusundan uyandırma derim kesinlikle. Kilo alımı iyi hatta çoktu en son. Hala öyleyse uyandırma gönül rahatlıgıyla. Sen yıne sağmaya devam edersın duzenlı gecelerı onemlı daha cok sut salgılanmasını sağlıyor.

Elle sağınnca süt kaçmaz. Yanlış sağım süt kanallarını zedeleyebilir ama henuz bunu basarabılenı de duymadım:) Ben senin sütünün 20 cc geldiğine baştan beri inanmadım. Mantıksızdı. Bir de elle sağımı makia çalışırken aynı anda yapsana bakalım neler olacak...

Cok guldum yazdigini okuyunca :)
Ben de oyle diyordum hatta sirf bu yuzdwn sallanmayan ahsap kocaman bi yatak yaptirdin. Bebegim 46 gunluk sadece ilk 1 hafta yatti. Sonra gaz sancıları basladi devamli agladigi icin hep kucaklarda gezdi. suanda ki durum ben de ayagimda salliyorum mesaji yazarken :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğumda 34
1.ay 37
7 gun sonra kontrolu var am ben olctum 38 :)

Bizim olctugumuz gb degildir sanirim yani 38 degildir diye tahmin ediyorum :) fazladir.

Bu saatte telefonun isigi en sonuna kadr kisilmis,kk okuyup gulumsuyorumm :))))
Cunku benimkide ayagimda bu mesaji yazarken :)))
Yikadik karni tok gazini cikarirken uyudu ama yataga yatirinca acti gozleri..Dalamiyor bizimkide kipirdanip duruyor..
Neyse cok huylari degisecek daha nasilsa..

İyi yapmışsın mümkün mertebe sinirleri bozmadan yükünü hafifleteceksin senin adam daha sana bişi demez
Bu arsda kaynananı tebrik ederim arkanda durmuş
Benimki de bu ara öyle. Hiç uyumayıp kucakta gezdiği de oluyordu. Herhalde bu kadın beni abim varken pek kucağa alamıcak dedi vazgeçti yavrum
Vay sıpa ya :) allah kolaylık versin bebeğe de uuku versin

Canlarim offf bu tempo beni mahfedior allahim hep ayni hersey ayni 3 e kadar oturuoz durula kocise sofra ordanda uyku yani uyku hali kaliosa sabah ayni telase misafir wardi aksam yine ayri bir tantana allahim annem geldi yardima saka degil kizlar walla geldi sutum bugun hic sagmaya cikmadi kesilio dedim bilsin sadece yemekle is bitio sanki 12 den sora hicc oturmadim yemek temizlik camasir sik sik duru emme sagma mama bacaklarimi aldim dus sofra kur misafir agirla off off kizlar allahim yrdim etsin sut oolsun die ustune titredikce sut gidio geri kafayi yicem oda ayri yorgunluktan falan daha agir basio bana

Takvimi yaptim gordunuz mu ay tabketten yazmak ne zormus'''

ilk 10 gun de hani agzindan akitir ya emdikten yada mamadan sonra kizlar aynen oyle akitio agzindan acaba sut cikarmistim dolabtan dun gece sagdim bu gun cikardim kendi ilinsin dedim ama dokundumu acaba .... yada bu aksam biraz fazla su icti saniorum ondan da olabilir ee icirmesemde yanar diolar off allahim cok geriliorum allahim daha atesi war ishali war disi war napicaz

bizim de onumuz de ki hafta mis ebeyi aradim acmadik asi bu hafta dedi.....

sorun yasadiniz mi atesler yukseldi mi nasildi ;(( deneyimleriniz paylasirmisiniz....

sorun yasadiniz mi atesler yukseldi mi nasildi ;(( deneyimleriniz paylasirmisiniz....

Aşıdan sonra ateş olmadı, ama 1-1.5 gün biraz daha huysuzlandı. Daha sık emzirip, daha çok kucakladım bitti. Şimdi bu ay sonuna dek verem var, bakalım ne olacak? Bir ayda üç aşı çok değil mi bu küçük bünyelere, keşke başka aylara bölebilselerdi

Ağzından gelen şeyin iki anlamı olabilir bence. Ya çok besleniyor fazlasını kusuyor ya da reflü başlangıcı oluyor. İkincisinin ne illet birşey olup insanın hayatını kararttığını bilemezsin. Öyle bir durum varsa, beslendikten sonra gazı çıkarılıp epeyce bir süre dik tutulması (yani omuzda kolda yatmaz vaziyette tutulması, yastık ya da yatakta ise eğimli yatırılması) gerekiyor.

Süt için, anlattığın yorgunluk çok fazla be canım. Gece sahura dek ayakta kalma sebebim Duru'nun uyumaması mı? Uyuyorsa sen de uyusana. Sahur için de geceden birşeyler hazırlasan. Ne bileyim tost yapsan kocan pişirse ya da ne seviyosa işte hazırlasan o ısıtsa... Uykusuzluk ve yorgunluk durumuna derhal bir çare bulmalısın....

He he tahmin edebiliyosunuzdur halımı sizdekinde. Iki tane var ama napıyım elden ne gelir kuzularım onlar ben bakmasam kim bakar..anne olmak hem cok guzel hemde cok zor çoook
Canım soguk kompres ile birlikte sağmak acini hafifletir hemde süt kanallarını acar deneyebilirsin..

ben aşıdan önce bir çay kaşığı calpol verdim aşı olup geldik bir iki saat sonra yine verdim.buna rağmen ateş yükseldi.gece 38.2 oldu yeniden verdim.bu arada çok huysuzluk yaptı iki gün filan sürdü huysuzluğu.gerçi aşıdanmı oldu bizim kavgadanmı etkilendi onuda tam ayırt edemiyorum.

kızlar biliyorsunuz benim kuzucuklara annem bakıyor.bebek çok usluda tabi ne yapsın abi deli olunca mecbur yavrucuk uslu duruyor Kuzey çok yaramaz.zaten çok hareketli bir çocuktu Ayazdan sonra hepten sapıttı.Neyse annemin yanına bir yardımcı arıyordum bir iki gündür sonunda buldum çok mutluyum.bir akrabamızın kızı vardı çocuk gelişimi mezunu bu sene üniversiteye gidecek.onu aradık yaz dönemi yardımcı olurmusun diye hemde bir iki kuruş harçlık biriktiriirsin diye tamam dedi.bugün gelecek anneme.Kuzeyle oyun oynar gerekirse bebeğe bakar böylece annemde çok yorulmaz Kuzeyinde gazı alınır.çok şükür herşey yoluna giriyor bende rahat rahat çalışacağım aklım evde kalmayacak.
benim ev ile iş arası yürüyerek bile çok yakın ama ben arabayla gelip gitmeye başladım günde iki üç kere süt vermeye gittiğim için koştur koştur yolllarda zor oluyordu heleki bu sıcakta.eğer gidemeyecek gibi olursam annem sağdığım sütlerden çözüp veriyor bende iş yerinde saati gelince süt sağıyorum.biraz zor bir tempo içindeyim ama olsun en azından bir düzen kurulmaya başladı.bunada şükür.....

akşam çocukları uyutup eşimle başbaşa kalma planı yaptık.Kuzeyi banyoya soktum küveti doldurdum yüzüyordu Ayazıda yanında hemen yıkayıverdim.Normalde bebek küvetinde yıkıyorduk hala ilk defa duşla yıkadım çok komikti iki çocuğumda banyoda yıkanıyor.sonra babası Kuzeyi uyutmaya odasına götürdü bende Ayazı emzirip uyuttum.Tabi sonuç herkes uyuyakalmış eşim Kuzeyle bense Ayazla uyumuşum bir güzel.Sabah 3 gibi uyandı Ayaz yerlerimize geçtik.Sabah halimize çok güldük sözde çocukları uyutup başbaşa kalacaktık.Yorgunluktan maalesef ki planlarımız suya düştü.

ben gündüz yüzüstü yatırıp hafifçe sırtına pışpışlıyorum bide sesle pış pış diyorum 20 dak mücadelenin sonunda çok ağlamadığı sürece kısa ağlamalarda pışpışın ritmini ve sesi arttırarak o sustuğunda bende sesi azaltarak devam ediyorum.

selamlar herkese :)
oferta halinize çok güldm ama bi okadar da kendim yaşamışım gibi yakın geldi :) bizde ne zaman uyutmaya çalışsak yanında kim varsa o da uyuya kalıyor planlar da hoop suya

bende en sonunda foto yükleyebildim kızlar :) gerçi biraz küçük görünüyorlar ama olsun hiç yoktan iyidir, tabletten nedense yükleyemedim bende geldim pcye, uzun zaman olmuş masa üstü kullanmayalı :) hepinizi öper sevgilerimi yollarım

Bizim ucunu de bugun yaptılar o mahvoldu ama ben de bittim Allahım yavrularimizin acılarını göstermesin canım dan can gitti..bir de bugün sabahtan beri kusuyor inş sorunsuz atlatiriz şu aşıları..

Fotoları nizi görmek isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…