2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canim kac saat ara ile verdin bir cay kasigi artik hersey bitti canim benim onlarda cok mutlu olucak artik ewlerin de )) )) anne we babasi ile

bizde şimdi aşıdan geldik.bende banyosunu yaptırıp fitil verdim doktorumuz şurup önermedi.hepsi ayrı telden çalıyo.kızlar oğlumu nazar ettim kilosu iyi çıktı.iki gündür doğru dürüst emmiyo.gözüm çıksın.moralmen hiç iyi değilim herkes beni bu zor günleriminde yanlız bıraktı.herşeyi kendim halledebildiğim içinde ayrıca uyuz oldular bana.nasıl bir çevrem varmış herkesin gerçek yüzünü birkere daha gördüm.ah yalan dünya yalandan dünya...Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ebeninde ebesininde kulaklarini cinlatasim geldi :))
Bi ebeler kalmisti soylenmedik :)))

Krem Karamel
Hem guzeldir hemde sunumu şık..
1 lt sut 2 kahve fincani seker 2 khv. Fin. un 1yumurta ve vanilya..
Onceden 1 su bardagi sekeri karamel yapiyorsun canim kaselerin dibine birer kasik koyuyorsun sonra diger muhallebi gb olanida yapip kaseleri dolduruyorsun..
Hafif soguyunca dolaba servis yaparkende ters ceviriyorsun..
Kalabalikssa 2 katini yap ayni yola dvm :)
Hep kurtaricim olmustur agirda degil,tabagida suslerdin hemencik yine hazir karamel sosla olabilir ya da farkli renk bisyle..

canim bilmiorum ki bizz mi cok pisis ne bilim anlamadim gitti yaaa...dilerim girer yoluna hersey allahim hepimizin yardimcisi olsun daha onumuz de bayram ve yigenin sunneti war napicam bilmiorum....

canim kac saat ara ile verdin bir cay kasigi artik hersey bitti canim benim onlarda cok mutlu olucak artik ewlerin de )) )) anne we babasi ile
Canım ateşi çıkarsa vereceksin Calpol u bana öyle dedi ebe 4 saat araliklarla dusmezse verebilirsin dedi bi cay kasigi..koldan vurulan verem aşısı hani bizim kollarımizda iz var ya o işte. .bir de Bi arkds banyo yaptırdım demiş bizim ebe verem asisindan dolayi 3 gün banyo yaptırmayın dedi sinek ısırığı gibi kızarır zamanla sonra kabuk bağlar ellemeyin sık mayın dedi..benim kız da uyuyor arada uykusunda ağlıyor sicriyor falan başını bekliyorum ayrılmiyor um annem kalk artık başından dio ama ateşi çıkarsa die sürekli kontrol ediyorum iyi suan şükür. .

Son düzenleme:

Cok guzel fotograflari minisin kendiside ayri bir guzel masallahh canim bayildim

Oyy kiyamam..
Okudukca heyecanlandim,bizimde yarin asilarimiz..
Insallah cikmaz atesi canim cok sıkıntı cekmeden atlatirsiniz..

Kontrolumuz iyi gectii..
Babamiz sorular siraladi doktora bol muhabbetli bol gulumsemeli gecti :)

4700 gr,56 cm olmus Sezen..Bas cevreside 40 olmus biri sormustu ama Kocaman miydi hatirlayamadim..

Yarinda asilarimiz var insallah kolay atlatiriz..Rota asisinida yarin yaptiriyoruz..

Agu diyor,ellerinizden opuyormus Sezen :)))

Son düzenleme:
Doğduğunda 2720 idi botu 49 cm di .., 1. Ayda 4240 kg boyu 53 cm
2. Ayda 5400 kg boyu 57 cm kafası 39,5 olmuş ...
Gayetyş geçti burnumuzdan gelen ses de normalmiş yüz şekillendikçe geçermiş ... Şimdilik benden bu kadar .. Öperim hepinizi

Son düzenleme:
Bizim ucunu de bugun yaptılar o mahvoldu ama ben de bittim Allahım yavrularimizin acılarını göstermesin canım dan can gitti..bir de bugün sabahtan beri kusuyor inş sorunsuz atlatiriz şu aşıları..
Amin canım
Hiç sevmiyorum böyle üstüste aşıları....

Maaşallah kuzuya. Buarada masaj ile aynı anda makina ile sağarsan 20 cc çıkmayacağına bahse girerim. Birkaç denemede uzman olursun pompadan fırlamaması için. Ben birgün denedim masajsız sağım ile makinayı koyup bekleme arasında "zaman ve miktar olarak" tam ÜÇ kat fark var!

Sana özel msj gönderdim cnm Demir ile ilgili konuda buarada...

Tomris'e gelince kusra bakmayayım ama tırnağı bile olamam. Ben sadece sizleri seven ve keşfettiği şeyleri belki birinizin işine yarar diye paylasan bır anneyım...

Evet uç ası cnm. Verem'i buyuk hstane ya da saglık ocakları yapıyor cunku devlet dagıtıyor, bir kiti açınca hemen aynı gün bitirmeleri gerekiyormus asıları...

Benim kızın kafası küçük galiba 37 cm çıktı.aslinda sivri kafaliyiz ama neyse..boyumuz 57 kilomuz da 5300 maşallah bebislerimize:)

Benim kızın kafası küçük galiba 37 cm çıktı.aslinda sivri kafaliyiz ama neyse..boyumuz 57 kilomuz da 5300 maşallah bebislerimize:)

Maşallah kuZualra :) benim ki erkek o yüzden biraz daha büyük olması normal çizelgeye baktı tam ortadaymış kafa ölçüsü dedi ... Kızlar daha kibar oluyor ya

Bizimkide kilodan kibar kucuk bosnak :)))
Masallah miniklere :)
Nelerini konusur oldukk :)

pusetinde yatiriorum ilk gazdan sonra bakalim ne olucak...tokluktan kusuyorsa ben daha ne isterim ki haliya bile kusabilir )) allahim bu annelik ne illetmis bole...
canikom ikiz buyutumunde bizzat bulunmus 2 yil bir insan olarak aldiin nefesi bile tahmin ediorum...inan ki bana tek cocukla o gunlerdeki gibi tepetaklagim yani tek cocuk bile ne zormus meger onu anladim ;))
cok guzel allah tadinizi bozmasin...sen simdikten kis sezonuna dogru bul bir bakici daha yoksa sikintiya duser canim annen...dewamli biri ckar karsina insallah...
ah ah degme bu konulara okadar dertli war etrafinda daha neler le sinicak rabbim bilmiorum...bide yapip basardigimiz selerde aferin alsak neyse okuz gibi bakiolar adamin yuzune...ben iki ebe degistirdim o.o.p... kadin senin sekerin triodin gecer bebege dedi 1 ay uyku uyutmadi bana degistirdim karnim burnumda allah sorsun o cadiya hesabini...simdiki yeni anne 9 aypik bebegi war daha sewimli bakalim gorucez haftaya...

walla canim ucu birden ayni gun saglikli adami cokertir napsin cocuklar bilemiorum yaaa....uf uf cok uzuluorum allahim en kotu hastalii bole yapsin ne diyim....4 saat te 1 cay kasigi tamamdir...insaalhhh bi sorun yasamayiz...

walla canim ucu birden ayni gun saglikli adami cokertir napsin cocuklar bilemiorum yaaa....uf uf cok uzuluorum allahim en kotu hastalii bole yapsin ne diyim....4 saat te 1 cay kasigi tamamdir...insaalhhh bi sorun yasamayiz...

canım bızede hemsıre 5 saatte bır calpol ver demıstı ben surubun prospektusunu okudugumda doz asımına dıkkat edın dıyor normalde o surubun gunde uc kez alınması gerekıyor ama bes saatte bır alsak daha cok doz olcak dıye. ben ıgneden sonra verdım sonra sekız saatte bır verdım. ertesı gun hıc vermedım ama her saat bası atesolcerle ates kontrolu yaptım

Canım ben tracy hoggu okudum...Pek bana uygun değil...Açıkçası ben Martha Sears, W. Sears ailesinin dogal ebeveynlik ile ilgili kitaplarını tercih ediyorum. Benim doktorada calıstıgım alan anne bebek baglanması ve su ana kadar okudugum ve ogrendigim bilgiler, beni Sears ailesine yaklastırdı, daha insancıl geliyor...Ama bu demek degil ki Hogg un butun anlattıklarına katılmıyorum...Biraz tercih işi sanırım...

Canım bugun masaj yaparak sagmayı denedim 3 kere..anasını satıım, 10 cc bile gelmedi...Bir göğsüm hatta tamamen devre dışı :) Dün halbuki o göğsümden daha cok geliodu...ben bu süt meselesi yüzünden vallahi sıyıracammm az kaldıı

Canim benim cocugumu anlatmissin sanki saskinlikla okudum 😄

Canlarim ateş olursa veriyorsunuz Calpol u yoksa vermenize gerek yok..ateş olursa bikere veriyoruz dusmezse 4 saat arayla bidaha..yani illa Ateşlenecek die bişey yok bazı çocukların bünyesi kuvvetli olur dedi ebemiz. ..Benımkı iyi şimdi 2 saatte bi olcuyorum ateşini vermedim daha şurubu. .

Cok guzel fotograflari minisin kendiside ayri bir guzel masallahh canim bayildim
çok teşekkürler cnm benim, senin kuzun da çok tatlı çokk :))

Güzel hqberlerle gelmişsiniz kızlar maşallah sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…