yalnız degılsın... sabahtan berı 8. mı 9.mu bılmıyorum... sabır..
neden dusurecegını dusundun?
ya erken degıl mı hanımlar? bol kıyafetlerınız de ıse yaramıyor mu?
gercı herkes farklı yasıyor.. bence bı kac hafta ıcınde ınecek..normale donecek rahatlayacaksınız.
kesınlıkle... her gun tartılın hanımlar -takıntı yapmayın ama- ve "dun fazla yemısım" dıyebılın.
agzınıza attıgınız ne kadar temel gıda ıse o kadar bebegınızı beslersınız bedenınız de olması gerektıgı gıbı kalır.
oooo cok gecmıs olsun ya..
Kızlar bu tarama testleri kafanızı karıştırıyor galiba ama bu testlerde negatif sonuç bile çıksa anne karnında yapılıcak hiçbir müdahale yok. Aldıracaksanız o başka ama aldırmayacaksanız kafa karıştırmadan başka bişey değil benim fikrim.
Ayrıca bir çok tanıdığımda zeka özürlü yada kalbi problemli diye anneyi 9 ay ağlatıyorlar çocuk bir doğuyor hiçbişeyi yok.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Ben yaptırmıycam.
beni de korkutuyor açıkcası, bakalım doktorum nasıl yönlendirecek bu hafta anlatır diye bekliyorum.stresli bir şey anladığım kadarıyla. zaten pimpirikliyimdir.
merhaba arkadaşlar, bende geldim. hamile olduğumu öğrendiğimden beri mayıs annelerini takip ediyordum
ama bugüne nasipmiş aranıza katılmak.
Allah baharda sağlıkla kavuştursun bize yavrularımızı inşaallah.
Allahın izniyle bende mayıs annesiyim tekrar. geçen sene 7 ekimde düşük yaptım,
ömrü olsaydı yine mayıs annesi olacaktım.
Rabbim bu bebeğime ömür versin inş.
inş. hepimiz güzel neşeli bir hamilelik dönemi geçiririz.
İnşallah canım...
aramıza hoş geldin.
destekleriniz için teşekkürler kızlar
bugün 2 dr a gittik,biri kese arkasında kanama var dedi,diğeri yok dedi
akıntılar için sebep söyleyemeyiz dediler
progestan iğnesi vurdular dün
internette braz araştırdım,sürekli akıntı kramp ve kasık ağrılarıyla beraber geliyorsa 10,15 gün içinde bebek kaybediliyormuş
malesef benim 3 gündür sürüyor,artık umudum kalmadı,dua ediyorum
siz de dua edin bana
slm kızlar bende 4 haftalık hamileyim mayıs annesimiyim haziranmı bilemedim süpriz bebek bilmeden oldu olmuşla ölmüşe çare yok inş saglıklı sıhhetle kucamıza allak nasip eder rabbim benim 2 oglum var biri 4 biri 1 yasında((
Kesinlikle katılıyorum 2 li testte sorunlu denilen bebeklerin çoğu sağlıklı doğuyor zaten ihtimal olarak söyleniyor. Bende kızımada yaptırmadım şimdide yaptırmıcam benim doktorumda yapılması taraftarı değil istersen yaptır sorun çıkarsa aldırır mısın demişti ama ben almıyorum başka doktora yönlendiririm seni demişti bende yaptırmadım Allah'ım neyi layık görürse onu verir..Kızlar bu tarama testleri kafanızı karıştırıyor galiba ama bu testlerde negatif sonuç bile çıksa anne karnında yapılıcak hiçbir müdahale yok. Aldıracaksanız o başka ama aldırmayacaksanız kafa karıştırmadan başka bişey değil benim fikrim.
Ayrıca bir çok tanıdığımda zeka özürlü yada kalbi problemli diye anneyi 9 ay ağlatıyorlar çocuk bir doğuyor hiçbişeyi yok.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Ben yaptırmıycam.
Canım moralini bozma internetide çok karıştırma doğru yanlış çok şey var.. dualarım seninle inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağınadestekleriniz için teşekkürler kızlar
internette braz araştırdım,sürekli akıntı kramp ve kasık ağrılarıyla beraber geliyorsa 10,15 gün içinde bebek kaybediliyormuş
siz de dua edin bana
Hayırlı olsun canım benimde 15 aylık bir kızım var:)slm kızlar bende 4 haftalık hamileyim mayıs annesimiyim haziranmı bilemedim süpriz bebek bilmeden oldu olmuşla ölmüşe çare yok inş saglıklı sıhhetle kucamıza allak nasip eder rabbim benim 2 oglum var biri 4 biri 1 yasında((
merhaba arkadaşlar, bende geldim. hamile olduğumu öğrendiğimden beri mayıs annelerini takip ediyordum
ama bugüne nasipmiş aranıza katılmak.
Allah baharda sağlıkla kavuştursun bize yavrularımızı inşaallah.
Allahın izniyle bende mayıs annesiyim tekrar. geçen sene 7 ekimde düşük yaptım,
ömrü olsaydı yine mayıs annesi olacaktım.
Rabbim bu bebeğime ömür versin inş.
inş. hepimiz güzel neşeli bir hamilelik dönemi geçiririz.
slm kızlar bende 4 haftalık hamileyim mayıs annesimiyim haziranmı bilemedim süpriz bebek bilmeden oldu olmuşla ölmüşe çare yok inş saglıklı sıhhetle kucamıza allak nasip eder rabbim benim 2 oglum var biri 4 biri 1 yasında((
destekleriniz için teşekkürler kızlar
siz de dua edin bana
Kızlar daha önce iş arıyorum yazmıştım okuyan varsa hatırlayacaktır.
Eski gittiğim yerden tekrar aradılar bugün başladım.
Sabah 9 da derse bi girdim. Saat 2 de çıktım. Sürekli konuşup anlatmaktan yoruldum.
Hiç böyle yorulmamıştım. Bebişten dolayı sanırım. Sürekli mola vermek zorunda kaldım. Nefesim tıkandı.
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş
dualarımız seninle canım inş bebeğin sana tutunur moralini yüksek tut ve dinlen
kızlar ben bu ara temizlik derdine düştüm hem yapamıyorum diye üzülüyorum hemde eşimden bi yardım göremiyorum bi iki iş yapınca sıkılı beyfendi ya ben ne yapayım bilmiyorum iyi ki annelerimiz var dayanamadı gelmiş camlarımı evimi temiliyo Allah razı olsun, benimde ilk hamileliğim olduğu içi sanki kıyafetlerim daraldı şimdiden rahat edemiyorum içlerinde dünde eltim geldi diyo göbeğin çıkmış yanakların dolgunlaşmış kilo aldım galiba ama tartılmaya da korkuyorum, bende bi kaç şey almak istiyorum ama hava soğuk dişarıda çıkamıyorum ev de yuvarlanıp duruyom
bu hafta kontrolümüz var, ben de danışacağım. merak ettiğim bir konu.
bir de danışmak istediğim bir konu var. ikili test için erken mi sizce 10+3 te doktora gitmiş olacağım, 11-13. haftalar arası yapılır deniyor.
Yaaaa kızşım mı olucak oğluşum mu ne zaman öğrenicez çatlicam meraktaaaannnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?