2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Evet canım erken, ama hevesten değil rahatsızlıktan alınmış kıyafetler. Sonuçta zayıf biri değilim, normalde de göbekliyim, midemde fıtık var bir de karnım şişince nefes alamıyorum çok yoğun bir şekilde reflü yapıyor. geceleri karnıma ip dolanmış gibi sıkılıyor ve canım yanıyor. Eğer sizde bir rahatsızlık durumu yoksa tabii ki almayabilirsiniz, ama benim hem ilk bebeğim ( yani bir öncekinden kalma kıyafetim felan yok ) hemde 9 saat bir fiil oturarak çalışıyorum. o yüzden gerekli gördüm.

beni de korkutuyor açıkcası, bakalım doktorum nasıl yönlendirecek bu hafta anlatır diye bekliyorum.stresli bir şey anladığım kadarıyla. zaten pimpirikliyimdir.

merhaba arkadaşlar, bende geldim. hamile olduğumu öğrendiğimden beri mayıs annelerini takip ediyordum
ama bugüne nasipmiş aranıza katılmak.

Allah baharda sağlıkla kavuştursun bize yavrularımızı inşaallah.

Allahın izniyle bende mayıs annesiyim tekrar. geçen sene 7 ekimde düşük yaptım,
ömrü olsaydı yine mayıs annesi olacaktım.
Rabbim bu bebeğime ömür versin inş.

inş. hepimiz güzel neşeli bir hamilelik dönemi geçiririz.

beni de korkutuyor açıkcası, bakalım doktorum nasıl yönlendirecek bu hafta anlatır diye bekliyorum.stresli bir şey anladığım kadarıyla. zaten pimpirikliyimdir.

Genelde 3 lü tarama testini çoğu doktor istiyor canım, hayırlısı, ben yaptırmıycam diyorum ama doktor yapcaz dersede yaptırıcam artık. hayırlısı...

İnşallah canım...
aramıza hoş geldin
.

destekleriniz için teşekkürler kızlar
bugün 2 dr a gittik,biri kese arkasında kanama var dedi,diğeri yok dedi
akıntılar için sebep söyleyemeyiz dediler
progestan iğnesi vurdular dün
internette braz araştırdım,sürekli akıntı kramp ve kasık ağrılarıyla beraber geliyorsa 10,15 gün içinde bebek kaybediliyormuş
malesef benim 3 gündür sürüyor,artık umudum kalmadı,dua ediyorum
siz de dua edin bana

İnşallah canım...
aramıza hoş geldin
.

hoşgördük canım, sağol.

dualarımız seninle canım. Allah izniyle birşey olmaz bebeğine inş. beklemek zor, Allah sabır versin sana canım, ve güzel haberlerini alırız inş. yakın zamanda.

slm kızlar bende 4 haftalık hamileyim mayıs annesimiyim haziranmı bilemedim süpriz bebek bilmeden oldu olmuşla ölmüşe çare yok inş saglıklı sıhhetle kucamıza allak nasip eder rabbim benim 2 oglum var biri 4 biri 1 yasında ((

Hoşgeldin canım, muhtemelen haziran annesi oluyorsun İnşallah sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucaklarımıza ve Rabbim onlara bir ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur nasip eder inşallah.. Lütfen üzülme ama bak ben 11 ay çift çizgiyi görebilmek için bekledim :) ne mutlu ki sana evlatların var. Rabbim ayırmasın.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum 2 li testte sorunlu denilen bebeklerin çoğu sağlıklı doğuyor zaten ihtimal olarak söyleniyor. Bende kızımada yaptırmadım şimdide yaptırmıcam benim doktorumda yapılması taraftarı değil istersen yaptır sorun çıkarsa aldırır mısın demişti ama ben almıyorum başka doktora yönlendiririm seni demişti bende yaptırmadım Allah'ım neyi layık görürse onu verir..
Canım moralini bozma internetide çok karıştırma doğru yanlış çok şey var.. dualarım seninle inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
Hayırlı olsun canım benimde 15 aylık bir kızım var:)

Kızlar daha önce iş arıyorum yazmıştım okuyan varsa hatırlayacaktır.
Eski gittiğim yerden tekrar aradılar bugün başladım.

Sabah 9 da derse bi girdim. Saat 2 de çıktım. Sürekli konuşup anlatmaktan yoruldum.

Hiç böyle yorulmamıştım. Bebişten dolayı sanırım. Sürekli mola vermek zorunda kaldım. Nefesim tıkandı.

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş

dualarımız seninle canım inş bebeğin sana tutunur moralini yüksek tut ve dinlen

kızlar ben bu ara temizlik derdine düştüm hem yapamıyorum diye üzülüyorum hemde eşimden bi yardım göremiyorum bi iki iş yapınca sıkılı beyfendi ya ben ne yapayım bilmiyorum iyi ki annelerimiz var dayanamadı gelmiş camlarımı evimi temiliyo Allah razı olsun, benimde ilk hamileliğim olduğu içi sanki kıyafetlerim daraldı şimdiden rahat edemiyorum içlerinde dünde eltim geldi diyo göbeğin çıkmış yanakların dolgunlaşmış kilo aldım galiba ama tartılmaya da korkuyorum, bende bi kaç şey almak istiyorum ama hava soğuk dişarıda çıkamıyorum ev de yuvarlanıp duruyom

kızlar doktordan geliyorum çok şükür bi sıkıntım yok kalp atışların duydum tekrar ama kafama bişey takıldı geçen hafta pazartesi gitmiştim dr a 6hafta 1 günlük demişti. şimdide 6 hafta 3 günlük diyo sinir oldum bi ölçüyo beben 6mm başka taraftan ölçüyü 7mm sinir oldum gelişmemişmi diyorum yok normal böyle bikaç mm değişiklikler olur dedi. değiştirsemmi dr umu yoksa boşyeremi evhamlanıyorum. bir ay gitmicem zaten. sık sık gidincemi böyle oluyo anlamadımki

allah kolaylık versin, işiniz de hayırlı olsun. yorgunluk bende hat safhada, masa başında oturduğum halde. normaldir sanırım.

temizlik konusunda ne yapmak gerekiyor kızlar? ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri evi süpürmeyi bıraktım, abartıyor muyum acaba? eşim ve yardımcı bir ablamız var sağolsunlar ama bizim için tehlikeli midir ilk 3 ay, sonrasında yapabilir miyiz?

Yaaaa kızşım mı olucak oğluşum mu ne zaman öğrenicez çatlicam meraktaaaannnnnnnnnn

Canım o haftalarda yapılıyor evet yani benim bildiğim, ben yurtdışındayım oğlumda 14 haftalıktı yaptırdığımda..

Bunda yer olmadığı için ayın sonu yani 30'zuna verdiler doktorum o zamanı bekleyemeyiz, bebekte sorun olursa çaresine bakarız dedi.

Nasıl bakacaksa?? Hakkımızda hayırlısı olsun eli ayağı düz sağlıklı sıhhatli doğarlar inşallah. Nasip olursa ayın 23'ünde gideceğim.

Yaaaa kızşım mı olucak oğluşum mu ne zaman öğrenicez çatlicam meraktaaaannnnnnnnnn

Bende çatlıyorum valla :)))))

2 kez rüya gördüm birinde çok tatlı tosun oğlum olmuştu, diğeri 2 yaşlarında kıvırcık saçlı kızım vardı :))

Son düzenleme:
Kızlar hamile kıyafeti alanlar olmuş şaşırdım :)

Bende kabızlık başladı malum çokkkk yeme şeçiyorum, sulu yemekten tiksiniyorum bol bol da su içiyorum ama faydası yok gibi..

Karnım şişti 4 aylık gibiym

23'de randevum var o zaman netleşir doğum zamanım, Nisan mı Mayıs mı ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…