2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bende çatlıyorum valla :)))))

2 kez rüya gördüm birinde çok tatlı tosun oğlum olmuştu, diğeri 2 yaşlarında kıvırcık saçlı kızım vardı :))

Ben de dün gece rüyamda da sarı kıvırcık saçlı oğlum vardı ama üç yaşında mavi gözlü diyorum bu hiç bize benzemio herkese tanıştırıom bana anne falan Dio ... Sonra diolar o senin çocuğun deil senin kızım oldu eşimi görüom evin önünde aşkım kızımız oldu 3 kg Dio :) ama onun yüzünü görmüom anneme diom ne zaman doğum yaptım ben hatırlamıom bi hafta oldu Dio :))) hayırlısı diyeyim bu arada ben de hiç süpürge falan yapmıodum eşim yaptı hep yarın yapıcam mecbur sorun olmaz sonuçta eğilmiom yerleri de malum sopası olan şeyle silicem sorun olmaz diye düşünüyorum yavaş yavaş yaparım siz ne düşünüosunuz bu konuda ??

ben siliyorum süpürüyorum yavaş yavaş ta camlar falan silinmesi gerekiyodu işte benim eşim hayatta yapmaz be dursu diyo ne olacak

Ayyy aynen bana da genelde rüyada malum olur birçok şey ve rüyalarıma güvenirim ama bu sefer 2 rüya gördüm birinde kzı birinde erkekti Allah hayırlısını versin ona bir diyeceğim yok da oğluşum diye mi seveyim kızışım diye mi çok kafam karışıo :) ben de balkabağım diye seviyorum :)) Galiba 13. haftada falan belli olabiliyormuş

Selam KIZLAR çarşıdan geldim kendime solopet ve içine değişik giymeye 5 tane badi aldım. Bebişimede 2 penye patik 3 şü galatasaraylı çorap galatasaraylı tulum bir tane yeşil Yelek ve Pepe'yi battaniye aldım. Çok mutluyum iyiki almışım.

oh oh güle güle kullan sağlıkla

Canım 1 haftalık oynamalar olabiliyor. Çok kafana takma. Doktoruna güven. Doktorlar yolunda gitmeyen bişey olsa hiç çekinmeden direk söylüyolar zaten. İyi diyorsa iyidir. Milim milim hesaplar yapma kafanda. Yoksa kendini çok yıpratırsın.

Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bende gittim geriden geliyodu. 2 Hafta sonra gittim aradaki açığı kapatmış hatta öne geçmişti. Merak etme annesi.

Ben yeni değilde kızlar; hamile olduğumu bilmiyordum,bir gece şuan 9 yaşında olan oğlumun bebekliği yanıma geldi,ellerini tutuyorum minicik parmakları canım oğlum gelmiş diyorum,eşime sesleniyorum bak oğlumuz geldi diyorum,sabah uyandım hem ağlıyorum hem gülüyorum,nasıl bir duygudur ya rabbim ..bol bol dua ettim o gün..Belkide bir haberdi bu,hatta eşime o akşam olduysa da bu akşammı oldu acaba dedim ki tarihler tutuyor çünkü :))) 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim...

Sonra başka rüya görmedim..
Az önce mutfağa indim,dolapta tereyağ ve çilek reçeli vardı,hemen uzandım ve yedim az ama ..tatlı düşkünlüğüm yoktu ama nasıl olduysa birden mideme indirdim :)))

Son düzenleme:
ben siliyorum süpürüyorum yavaş yavaş ta camlar falan silinmesi gerekiyodu işte benim eşim hayatta yapmaz be dursu diyo ne olacak
Erkeklere göre ev hep tertemiz zaten neyi var diolar :)) camlar için kadın çağırdım o gelip silecek dip bucak temizlik yapar ama bayramdan sonra gelicek ... Annemle dolapların içlerini parçaları falan yıkıyacağım halıları da yıkamaya vericem işte bu :)

13. Hafta erken değil mi ya ? Öyle olursa süper olur ben 16. Haftadan sonra diye biliyorum :)

Slm kızlar ben 2011 mayıs annesiyim şimdi de 2014 mayıs annesi olucam inşşşş :))

Kızlar benim ev de rezalet ben de bayram sonra temizleticem bulantılar prk iş yaptırmıyo bana

Canım 3. aydan sonra doktorlar tahminde bulunuyor ama 4. aydan sonra dahada netleşiyor diye biliyorum.

Bende yavaş yavaş temizledim. Hergün bir tane bir tane derken bitti camlar. Evide süpürdüm sildim halılarımı serdim. İşe başladım bu hafta. Evi bıraksam dahada yapamazdım. O yüzden toparladım. Eşim sağolsun dağıtmayada toplamayada yardımcı oluyor :))

Canım 3. aydan sonra doktorlar tahminde bulunuyor ama 4. aydan sonra dahada netleşiyor diye biliyorum.

Cinsiyeti bilsek gidip bişeyler alırdım ben internet sitelerinden uygun bulduğum bebek kıyafetlerini alıp kenara koyan ve yakınlarımın bebişleri olunca götüren biriyim :) şimdi kitlendim ne alsam bilemiyorum cinsiyeti bilsem süper olacak çocuk odası takımlarına baktım 10 bin tl di beğendiğim bana çok pahalı geldi ...Country tarzı çok hoşuma gidio özellikle kızlar için çok hoş oluyor :))

Benim bebişimin doğmasına kaç gün kladı?:)

Slm kızlar ben 2011 mayıs annesiyim şimdi de 2014 mayıs annesi olucam inşşşş :))

Hoşgeldiniz kızlar aramıza. Şimdiden sağlıklı hamilelikler diliyorum sizlere. İlk sayfadaki listemiz için bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

kızlar bugün doktora gittim, geçen hafta kalp atışını görmek için çağırmıştı. karından ultrasonla baktı hiç birşey göremedi. sonra için rahat etcekse vajınal ultrason yapalım dedi, tamam dedım. vajınal ultrasonda kalp atışı zayıf olduğunu ve 5 haftalık 5 gunluk olduğumu crl 2.5 mm olduğunu, kesenın normal olduğunu ama cuma gunu gelmemi yıne zayıf olursa doplere gönderecegını söyledı. kalp atışının zayıf olması benı endişelendırdı doktoruda galıba. cuma kesın ne yapacagımıza karar verıcez duruma göre dedı. bunu yaşayan var mı aranızda. endişelendım doğal olarak. benım bu hafta 7. haftada olmam gerekıodu, 5 hafta 5 gun cıktım ve kalp atışıda zayıf. :18::18::18::18:

Alıntı esnkepenek kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen
kızlar bugün ultrasona girdim 14 mm kese göründe. yolk kese yok bebek yok. %99 sonlanacak dedi ama % 1 lik ihtimal gerçekleşen arkadaş var mı lütfen yardım edin. beta hcg 3600 çıktı kızlar.. yardım lütfennnn bişeyler yazın. bir öncki doktorum kürtaj dedi. ben bugünkü doktora sordum kendi kendine düşer dedi. bayramdan sonra gel dedi. düşer dimi kızlar kürtaj olmak istemiyorum. veya bebeğim görünür mi geç de olsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…