Yaaaa kızşım mı olucak oğluşum mu ne zaman öğrenicez çatlicam meraktaaaannnnnnnnnn
Bende çatlıyorum valla :)))))
2 kez rüya gördüm birinde çok tatlı tosun oğlum olmuştu, diğeri 2 yaşlarında kıvırcık saçlı kızım vardı :))
Ben de dün gece rüyamda da sarı kıvırcık saçlı oğlum vardı ama üç yaşında mavi gözlüdiyorum bu hiç bize benzemio herkese tanıştırıom bana anne falan Dio ... Sonra diolar o senin çocuğun deil senin kızım oldu eşimi görüom evin önünde aşkım kızımız oldu 3 kg Dio :) ama onun yüzünü görmüom anneme diom ne zaman doğum yaptım ben hatırlamıom bi hafta oldu Dio :))) hayırlısı diyeyim bu arada ben de hiç süpürge falan yapmıodum eşim yaptı hep yarın yapıcam mecbur sorun olmaz sonuçta eğilmiom yerleri de malum sopası olan şeyle silicem sorun olmaz diye düşünüyorum yavaş yavaş yaparım siz ne düşünüosunuz bu konuda ??
Selam KIZLAR çarşıdan geldim kendime solopet ve içine değişik giymeye 5 tane badi aldım. Bebişimede 2 penye patik 3 şü galatasaraylı çorap galatasaraylı tulum bir tane yeşil Yelek ve Pepe'yi battaniye aldım. Çok mutluyum iyiki almışım.
kızlar doktordan geliyorum çok şükür bi sıkıntım yok kalp atışların duydum tekrar ama kafama bişey takıldı geçen hafta pazartesi gitmiştim dr a 6hafta 1 günlük demişti. şimdide 6 hafta 3 günlük diyo sinir oldum bi ölçüyo beben 6mm başka taraftan ölçüyü 7mm sinir oldum gelişmemişmi diyorum yok normal böyle bikaç mm değişiklikler olur dedi. değiştirsemmi dr umu yoksa boşyeremi evhamlanıyorum. bir ay gitmicem zaten. sık sık gidincemi böyle oluyo anlamadımki
Canım 1 haftalık oynamalar olabiliyor. Çok kafana takma. Doktoruna güven. Doktorlar yolunda gitmeyen bişey olsa hiç çekinmeden direk söylüyolar zaten. İyi diyorsa iyidir. Milim milim hesaplar yapma kafanda. Yoksa kendini çok yıpratırsın.
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende gittim geriden geliyodu. 2 Hafta sonra gittim aradaki açığı kapatmış hatta öne geçmişti. Merak etme annesi.[/QUOTE
off annelik ne zormuş .. şimdiden:) milim milim hesaplar yaptığım doğru ama artık yapmıcamm:))
Canım 1 haftalık oynamalar olabiliyor. Çok kafana takma. Doktoruna güven. Doktorlar yolunda gitmeyen bişey olsa hiç çekinmeden direk söylüyolar zaten. İyi diyorsa iyidir. Milim milim hesaplar yapma kafanda. Yoksa kendini çok yıpratırsın.
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende gittim geriden geliyodu. 2 Hafta sonra gittim aradaki açığı kapatmış hatta öne geçmişti. Merak etme annesi.[/QUOTE
off annelik ne zormuş .. şimdiden:) milim milim hesaplar yaptığım doğru ama artık yapmıcamm:))
Herşeyi hesaplama, herşeyi okuma, her okuduğuna her söylenene takılma.
Yaaaa kızşım mı olucak oğluşum mu ne zaman öğrenicez çatlicam meraktaaaannnnnnnnnn
Erkeklere göre ev hep tertemiz zaten neyi var diolar :)) camlar için kadın çağırdım o gelip silecek dip bucak temizlik yapar ama bayramdan sonra gelicek ... Annemle dolapların içlerini parçaları falan yıkıyacağım halıları da yıkamaya vericem işte bu :)ben siliyorum süpürüyorum yavaş yavaş ta camlar falan silinmesi gerekiyodu işte benim eşim hayatta yapmaz be dursu diyo ne olacak
Ayyy aynen bana da genelde rüyada malum olur birçok şey ve rüyalarıma güvenirim ama bu sefer 2 rüya gördüm birinde kzı birinde erkekti Allah hayırlısını versin ona bir diyeceğim yok da oğluşum diye mi seveyim kızışım diye mi çok kafam karışıo :) ben de balkabağım diye seviyorum :)) Galiba 13. haftada falan belli olabiliyormuş
Erkeklere göre ev hep tertemiz zaten neyi var diolar :)) camlar için kadın çağırdım o gelip silecek dip bucak temizlik yapar ama bayramdan sonra gelicek ... Annemle dolapların içlerini parçaları falan yıkıyacağım halıları da yıkamaya vericem işte bu :)
13. Hafta erken değil mi ya ? Öyle olursa süper olur ben 16. Haftadan sonra diye biliyorum :)
Canım 3. aydan sonra doktorlar tahminde bulunuyor ama 4. aydan sonra dahada netleşiyor diye biliyorum.
merhaba arkadaşlar, bende geldim. hamile olduğumu öğrendiğimden beri mayıs annelerini takip ediyordum
ama bugüne nasipmiş aranıza katılmak.
Allah baharda sağlıkla kavuştursun bize yavrularımızı inşaallah.
Allahın izniyle bende mayıs annesiyim tekrar. geçen sene 7 ekimde düşük yaptım,
ömrü olsaydı yine mayıs annesi olacaktım.
Rabbim bu bebeğime ömür versin inş.
inş. hepimiz güzel neşeli bir hamilelik dönemi geçiririz.
slm kızlar bende 4 haftalık hamileyim mayıs annesimiyim haziranmı bilemedim süpriz bebek bilmeden oldu olmuşla ölmüşe çare yok inş saglıklı sıhhetle kucamıza allak nasip eder rabbim benim 2 oglum var biri 4 biri 1 yasında((
Benim bebişimin doğmasına kaç gün kladı?:)
Slm kızlar ben 2011 mayıs annesiyim şimdi de 2014 mayıs annesi olucam inşşşş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?