2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bizde bu kaynana ve kocalar varken anlatacaklarımız hiç bitmez.iyiki varsn burayı geç buldum kolay kaybetmek istemem :)

Anneler merhaba persentil hesaplamasi yapan var mi benim oglusumun kilosu boyuna gore az cikiyor

Canım ben gurbetteyim ama memlekete gittiğimizde millet karışıyo ya. Ufaktan gıcık oluyom :)) insan zaten stres oluyo bi de sanki çocuğun hyunu bilir gibi konuşurlar. Ama yaşlıla daha bi meraklı oluyolar gerçekten. Üstüste gelmiş canım sıkma canını

Valla nerdeyse kakasiz bezi yok kakalarla bogusuyoruz dogdugundan beri
Abisi öyleydi bunda tık yok :)
Canım 10 günde bir yapabiliyodur bağırsak. Sen bi haftaya indirme tembelleşmesin iyice. Extrea sıkıntılarını sen bilirsin tabi annesi.

Ayyynen öyle canım her zaman yeni bi macera. Sana katılıyorum
Aynen sana da katılıyorum bugünleri unutup 2.yi isteyeceksiniz. Belki ben bile iki çocuklu halimi unutup 3.yü isticem hahaha insan sıkıntıya alışıyo
Anakcağında da haklısın. Çocuğun yeri belli oluyo güvenli oluyo ve sen de o da sıcaklamıyosunuz

Evet aynen haklı olamama rağmen çıktım üst katta oturuyo ananem, elini öptüm barıştik..napayım şu mübarek günlerde ben de üzüldüm o küstu gitti die sabahtan beri..
Neyse ki hallettik ben suçluyum stresliyim oyüzden kızdım dedim o da evet sen cok sakiniyorsun dedi :)

O minis oyuncaklar sayesinde oluyor ne oluyorsa cok sukur :)
Bende pusetle yanimiza aliyorum masaya ama oturmaya baslayinca masaya gelecek dedin ya yuzumde kocaman bir gulumseme oldu :)
Ben belki tecrubesizlikten boyle dusunuyorum bilmiyorum ama bana dogum gunu ve takip eden 1 ay kadar zor olmaz bundan sonrasi gb geliyor :)

:))))) cvp yine ayni..
Olsun..Sevindim canim kisa surmesine..

canim duru memeyi almayi red ettiginden 5 dk sonra ya alttan ya ustten gaz cikartio...birde burnu tikali oluo gorunen bisi yok ama fizyoloji sikip cekince dolu gelio hemen emio ikinci burnu temizletmio ))

kiamam ben sana bir kriz daha uf uf bnm ananemde seninkinden kalir yani yok ne simdi ne hamileken aklimdan cikmamayi basarmisti....ama cok uzulerek ve kizarak soluorum ki yapicak bisi yok hayatim...bnm cocugum bole yetisicek deyip gecistirmekten baska...ama tabi kuste kalma simdi kusulmesi geren biri warsa benim sulalemdekiler sen dur bakem daha ))

hepinizi opuyorum kizlar )) ben iyiyim ama cok az iyim hani yatarken otururken agrimasi kesildi...basarsam uzerinede hic bir sorun kalmicak....ama sekiorum hala ;((

duruyu yikadik kulak tirnak bakimlar yapildi bakalim uyudu simdi ))

kocis oruclu allah ginah yazmasin pek zewksiz pazar cips yok misir yok film kusagi yok ))

of of sikildim mi ne bugun ))

Bosver kafan rahatladi. O gunlerden bu gune onlar getirdi bizi. O yuzden herzaman kalplerini almak yuzlerini guldurmek boynumuzun borcu- hakli olsakta:)

Baska sikintilar olsa dahi gercekten ilk aylar kadar zor olmadi( 1. 4 yasinda). Ozellikle sen onu o seni net anlamaya baslayinca hersey harika oluyor. Bir arkadasin hatta sirdasin oluyorlar. Beraber alisverise parka denize gittiginizi hayal et. Nasil mutluluklar anlatamam.

hic pes etmedim her yolu denedim hele su sagma mak. bni kendime getirdi bu kadar bile cikmiio saniodum cewremdekiler yuzunden..senin sutun gelmio allah suizin heryerinizden akitsin o sutu insallah... welhasil 5.aya girerken ek gidaya baslayana kadar en azindan peste etmicem .... ewet hic emmemesindense 3 aydir emio buna sukur etmeliyim...haklisin

çok tatlısın bestekız :) artık boncuk mu altın mı bilmiyorum.ikiside erkek bebek pipilerinide kıyaslarlar hiç şaşırmam.

o senin guzelligin hayatim ) ii ikiside erkek bide cinsiyet polimigi olurdu

) bi cakican agzina...

kolay mi gelsin ben bayildim bir 10 sene sonra ayilirim )) ewet hem guzel hem kabus anlar bizi beklio
.. ay aaayy aaaaayyyyy diyerek okudum wallahi....

bizde bu kaynana ve kocalar varken anlatacaklarımız hiç bitmez.iyiki varsn burayı geç buldum kolay kaybetmek istemem :)

gecen sene mi ne bi ara kk yenilencek die uc gun kapanmisti allahim saka gibi bitmedi o uc gun ya.... ;))) ii ki burdayiz hayatim gercekten yuzune baktigin sesini duydugun insandan bile ote bisi burasi...
))

Bosver kafan rahatladi. O gunlerden bu gune onlar getirdi bizi. O yuzden herzaman kalplerini almak yuzlerini guldurmek boynumuzun borcu- hakli olsakta:)
Haklısın canım sagol..
Alıntı yapamadığım arkadaslarim sizler de sağolun burda herkes birbirine destek oluyor ya çok hoşuma gidiyor bişey olsa hemen sizle paylaşıyorum iyi ki varsınız. .
Bir de belki minigimin minik hallerini çok özlicemm ama ben biraz zaman cabucak geçsin istiyorum:/ hele de kendimi çaresiz hissettiğim anlarda ne zaman buyucek kızım diorum ama her dönem farklı farklı güzellikleri olacak yavruların. .

sayfalari okuyodum atladigim bisi war mi diye biraktim tel.i elimden wc gittim geldim birde baktim kocis almis okuo napiosun ama okumamlisin die ewde bi yakalambac oynadik sonra o sayfada bisiler okudu uyku duzeni ile ilgili seni de bulim mi okuyum mi yazdiklarini dio oku dedim ben orda yazdigim her kelimenin hesabini werebilirim atip tutmuorum dedim al al atarlanma baglama psikopata dedi werdi ) .;;))

diger topiklerede yaziorum sonucta ama hepsinin hesabini werim ) ewwel allah )

canikom ya bisi sormak istiorum bu hali dan bahettin ya deniz kenarina onun la goturuoz die yani bu deniz kenari gunduz yuzmege gittigimiz deniz kenarimi....yani bizde deniz kenari semtinde oldugumuz icin deniz kenarinda gecirilen her zamni bilmek istiorum ne sekilde geciriosunuz nler yapiosunuz die....

aha wallahi i se di m gulmekten bir tanesinin de bende abarttim dedigini duymadim zaten ay cok komik seni pimpirikli asabi kiz seni ::))) neyse sonu guzel en azindan )

kizlar malum yaza girdik deniz isine nasil bakiosunuz dr.muz 3.ay bitince denize girebilir faydasi olur zarari olmaz dedi....bunu solediim herkes sulalesine kufur etmisim gibi bakti bana ;(( ( cok daraldim ama esimde bende kararliiyiz kizimizla yuzucez....

Ama bu bosbogazlarin disinda sizin fikir ve deneyimlerinizi de bilmekte fayda war....

Denize su hugaysin bez gibi kilodu ile mi gireriz...
Krem olarak ne kullanilmali....

Direk salya sumuk daldirmadiktan sonra cocugu mikrop kapmaz die dusunuorum.kaldiki dr daldirin bi daha kolay burnu tikanmaz dio ama ben kiamam korkarsa falan kendi belirlesin ne kadar yuzucegini cunku suyu cok sewior....

Su tenteli oturmali simitler war tenteli koltuk gibi ondan alicaz zaten ...

Deniz icin planlari olan varmi bizim gibi ))

Selam bacılar nasılsınız bakim. Yaklaşık 1 aydır yokum. Ara ara okuyayim dedim ama ucu birkez kaçınca bıraktım okuyamadığım 1500 den fazla mesaj var sayfada bilmiyorum açığı kapatabilir miyim. Inşallah herkes iyidir olağan dışı bir durum varsa bana özet geçebilirsiniz çok sevinirim.

1.2. Aylık kontrol notları yazılmış.uyku düzenleri emme düzenleri konuşulmuş anladigim kadariyla. Bizim kız çok değişken malum ikizler burcu. Belki de teyzeleri buradaydi onlardan etkilemiştir onlar gidince yine eski düzenine uymaya başladı çünkü. Tam 49 günlük olduk biz gece emme araliklarimiz uzadı gündüz uyanık kalma süremiz arttı bazen yarım saatlik uykular dışında günü uyanık bile geçiriyor. 3 haftalıktan beri ağlarken gözyaşı geliyor. hatta uzun sürerse baya baya süzülüyor yanaklarından.
1. Aylık kontrolünü geciktirdik biraz.asi olurken sağlık ocağında boyu kilosu iyi gelince ben 40i beklemek istedim kendimde dr a görünürüm diye.ancak bir türlü fırsat olmadi yarin gideceğiz.
Bu arada hala azar azar kanamam oluyor sizde durum nedir

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bir de sizi cok özledim😊 eşim video izliyordu zor la aldım telefonu elinden hazır çocuk uyurken kk ya bakıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…