2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
off yazdım hepsi gitti.kızlar sütüm azalmış iice ben anlamadım hiç.dünden beri sıkıp kontrol ediyorum( chicco manuel) pompayla çekmekten çocuğa zorla emzirmekten yara oldu ucu.pompa ii değildir diyorum çocuk doymasa 3 saat uyumaz diyorum ama süt çıkmıyo ve yumuşaklar.bu ay 500gr almış çok üzüldüm.napcam ben nası artcak bu süt.üstüme başıma akıyodu neden böyle oldu.bugün sinirden süt yapar diye okuduğum herşeyi yiyip içmekten ishal oldum napcam yaa fikri olan var mııı

Oncelikle sutum var hiç bitmeyecek die başla olaya Lilacsofie gerisini getirir:)
Canım ben dut ve kayısı kompostosu içiyorum taze dut da güzel süt yapio..onun dışında tahin pekmez yiyorum tahin yoğunlukta.dereotu çok etkili kokar demezse soğanlı salata yapıp yiyebilirsin bu Lilacsofie nin onerisiydi..
Patlamis Mısır bi arkds a güzel süt yapmış. .Şimdilik benden bunlar çay falan kullanan arkds lar var ben hiç içmedimn onlardan..semizotu süt yapar diyorlar bugün yicek tim denemek için kızım izin vermedi agliyo uyumaz Sam yicem bakalım. .

Canim en temiz havuz en pis denizden daha pistir derler bence dogruda derler cok faydali kimseye bakma al bebisini kocani eglen aman bebegin surasi girmesin aman mikrop kaparda diyede dusunme yazin denizde bol bol vakit geciren bebekler/cocuklar kisin daha az hasta oluyor bende eylul gibi 1 haftalik bi kacamak yapmayi dusunuyorum hem sezon sonu oldugundan daha sakin oluyor bakalim bebisi sokucam bol bol denize

Canim biz de denizde yaşayan insanlarız nasıl yapacağız bilmiyorum

Vallahi ole ben çok sakiniyorum çok üstüne düşüyorum yok şu söyle büyüttü bu böyle büyüttü onlarinki de çocuktu hicbiri benim gibi kizmiyodu bisürü de laf ısıttim tekrar..orda da ağladım o da ağladı sonra öpüstuk barıştik. .yani ben bişey demedim öyle demedim diyor ama aynı şeyleri farklı şekillerde o an da söyledi. .neyse dedim artık hem yaşlı hem büyük hem ramazan...

Arkadaşlar kızımın poposu pişik oldu,bübchen kullanıyorum pişik kremi, altını pamuk su ile temizleyip kuruluyorum,biraz açık bırakıp havalandırıyorum ama bi türlü tam iyileşme olmuyor,iki gündür de çok kötü, ne yapabilirim,yardımcı olurmusunuz?

Ben de ilik su ve pamukla temizliyorum ve altini sık degistirmeme ragmen benim oglumunda poposu pisik olmustu. Bubchen ve chicco pisik kremi vardi iyi gelmedi. Bubchen onleyici zaten, pisik olduktan sonra iyi gelmiyor. Gittim eczaneden bepanthol aldim o da iyi gelmedi. Dr kontrolumuz vardi ona sordum bir krem yazarim (travacort gibi biseydi adı) ama genelde mantar icin yaziyoruz, tahris olmus yere iyi gelebilir dedi. Cinkolu kremler iyi gelir ama sgk ödemiyor yinede gecmezse onlardan alin dedi. Ordan cikar cikmaz cinkolu krem aldim. Mustelanin bakim urunlerini almak istiyordum zaten, set olarak aldim. Pisik kremi harika! Cok iyi geldi. Oglumun poposu neredeyse kanayacak gibi olmustu pisikten acik yara gibiydi. 1 gunde normale döndurdu. Bacak aralarina zeytinyagli pamuk suruyorum poposuna dogru, poponun pisik olmaya meyilli yerine de ayrica mustela pisik kremi suruyorum. Umarim hemen iyilesir kiZiniz, gecmis olsun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sudocrem birebir ben çok memnunum ünlüler hep onu kullanıyor hatta çok pahalı da değil eczaneden edinebilirsin ..

kizlar aptamil kullananlar mamanin kapagini acinca bir koku war mi sizde de birde calkalayinca biberonun kapagini acinca gozoz gibi fisir fisir yapiomu...bnm mutfak sicakmis bozulurmus mama bugunde 4 kere kaka yapti duru cirt die sesli...normalde olsa sutumu emdigi icin olur arada derdim...ama kafama soktular ya iste essek boku..bozulmismudir yahu...nasil bilocdm...bozuk mama nasil olur....

Canım inş gitmez ya. Emzirme kampı mı yapsan. Nasıl bi düzenin var. Uyu dinlen ye iç. Walla beni de korkutuyonuz ha :) inşdüzelir canım
Ay oğlumu soktuğumu hayal ediyorum da basar çığlığı alt çenesi tirtir titrer kuzumun. Bi kere kardeşim lavaboda elini yıkadı bi çığlık attı suya değince. Canı pek tatlı :)

Canım arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuş ben bi de ek olarak bazı bez markaları da pişik yapar diye duydum yani prima herkese iyi gelmiyomuş mesela.

gecen sene mi ne bi ara kk yenilencek die uc gun kapanmisti allahim saka gibi bitmedi o uc gun ya.... ;))) ii ki burdayiz hayatim gercekten yuzune baktigin sesini duydugun insandan bile ote bisi burasi...
))

bu aralar ne kimsenin yüzünü görmek ne de sesini duymak istemiyorum herkese gıcığım :)) beni bitek siz anlarsınız

Kızlar benim bebiş günlerdir hırıl hırıl. Genzi akıntılı. Ama nefesinde emmesinde bi sorun yok. Bazen akıntı öksürtüyor o kadar. Gitsem mü doktora bi hafta olacak nerdeyse. Göğsünden hırıl hırıl ses geliyo.

Bencw git bir gorsun doktor. Hirilti deyince odum basim kopuyor. Bir hastane hhavasialirsiniz :) Insallah onemli bir sey degildir.

canim SUDO CREAM VE HAMETAN tek gecerim ikisinide sudo krem pahali ama cok ii hametan ucuz ama oda mukkemel...

ben soyle bir yol izledim dr.muz sudo krem onerdi simdi ilk sudo yu kullaniorum bitsin hametana dewam edicem...ciger gibi kizarigi bir bucuk gunde ikisininde gecirdigine gozumle sahit oldum......

Valla bir gaz sikintimiz var o belli. Burun da tikali degil cunku agzindan nefes aliyor. Geniz akintimiz devam tabii. Aman anlamadim valla parmaklarinda oynatiyor sipalar. Oturup b.kunu bile inceliyoruz :))

Benim de kkizimekim dogumlu. Mis gibi sarip sarmaliyordum kensimden de ondan da emindim. Simdi terlese bir dert ususe bir dert. Anlasam neyse de anlamiyorum ki. Kimi burnu soguksa usur diyorr kimi sirtina bez koyma bronsit olur diyor. Parka cikmaya korkuyorum. Korkudan birer gun arayla hatta bazen iki gun arayla yikiyorum. Kusmuk ve terden cocuk mayisiyor :)) BBanualkan gibi islak mendille temizlemek de icime sinmiyor. Off bi alti aulik oolsalarrahatlicaz ama simdiki yumuk elleri bos bakan gozleri de ozleyecegiz eminim.

canım bizim doktor altı aya kadar hırıltılar normal dedi.ama yinede git.bizim oğlanda tuhaf bir ses çıkarıyor hiiii die doktor önemsemedi

maçı Almanya kazandı bizene :)) oturup maç izledim başka işim yok uyusana dimi.

Hahahaha benimkide nefret ediyo sudan nezaman aliscak bu cocuk diyorum her banyoda resmen anliyo citcitli body cikarinca basiyo cigligi banyo bitince susuyo :))

Canim sudo krem cok iyi ben yuzume bile onu suruyorum makyaj oncesi felan cok memnunum pisigide hemn geciriyor

ay super )) ))

bu aralar ne kimsenin yüzünü görmek ne de sesini duymak istemiyorum herkese gıcığım :)) beni bitek siz anlarsınız

emin ol hepimiz ayni seyi dusunuoruz....konuscak elbet insan cok ama zarari daha fazla bizim pisikomuza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…