Oncelikle sutum var hiç bitmeyecek die başla olaya Lilacsofie gerisini getirir:)off yazdım hepsi gitti.kızlar sütüm azalmış iice ben anlamadım hiç.dünden beri sıkıp kontrol ediyorum( chicco manuel) pompayla çekmekten çocuğa zorla emzirmekten yara oldu ucu.pompa ii değildir diyorum çocuk doymasa 3 saat uyumaz diyorum ama süt çıkmıyo ve yumuşaklar.bu ay 500gr almış çok üzüldüm.napcam ben nası artcak bu süt.üstüme başıma akıyodu neden böyle oldu.bugün sinirden süt yapar diye okuduğum herşeyi yiyip içmekten ishal oldumnapcam yaa fikri olan var mııı
kizlar malum yaza girdik deniz isine nasil bakiosunuz dr.muz 3.ay bitince denize girebilir faydasi olur zarari olmaz dedi....bunu solediim herkes sulalesine kufur etmisim gibi bakti bana ;((( cok daraldim ama esimde bende kararliiyiz kizimizla yuzucez....
Ama bu bosbogazlarin disinda sizin fikir ve deneyimlerinizi de bilmekte fayda war....
Denize su hugaysin bez gibi kilodu ile mi gireriz...
Krem olarak ne kullanilmali....
Direk salya sumuk daldirmadiktan sonra cocugu mikrop kapmaz die dusunuorum.kaldiki dr daldirin bi daha kolay burnu tikanmaz dio ama ben kiamam korkarsa falan kendi belirlesin ne kadar yuzucegini cunku suyu cok sewior....
Su tenteli oturmali simitler war tenteli koltuk gibi ondan alicaz zaten ...
Deniz icin planlari olan varmi bizim gibi))
kizlar malum yaza girdik deniz isine nasil bakiosunuz dr.muz 3.ay bitince denize girebilir faydasi olur zarari olmaz dedi....bunu solediim herkes sulalesine kufur etmisim gibi bakti bana ;((( cok daraldim ama esimde bende kararliiyiz kizimizla yuzucez....
Ama bu bosbogazlarin disinda sizin fikir ve deneyimlerinizi de bilmekte fayda war....
Denize su hugaysin bez gibi kilodu ile mi gireriz...
Krem olarak ne kullanilmali....
Direk salya sumuk daldirmadiktan sonra cocugu mikrop kapmaz die dusunuorum.kaldiki dr daldirin bi daha kolay burnu tikanmaz dio ama ben kiamam korkarsa falan kendi belirlesin ne kadar yuzucegini cunku suyu cok sewior....
Su tenteli oturmali simitler war tenteli koltuk gibi ondan alicaz zaten ...
Deniz icin planlari olan varmi bizim gibi))
Vallahi ole ben çok sakiniyorum çok üstüne düşüyorum yok şu söyle büyüttü bu böyle büyüttü onlarinki de çocuktu hicbiri benim gibi kizmiyodu bisürü de laf ısıttim tekrar..orda da ağladım o da ağladı sonra öpüstuk barıştik. .yani ben bişey demedim öyle demedim diyor ama aynı şeyleri farklı şekillerde o an da söyledi. .neyse dedim artık hem yaşlı hem büyük hem ramazan...canikom ya bisi sormak istiorum bu hali dan bahettin ya deniz kenarina onun la goturuoz die yani bu deniz kenari gunduz yuzmege gittigimiz deniz kenarimi....yani bizde deniz kenari semtinde oldugumuz icin deniz kenarinda gecirilen her zamni bilmek istiorum ne sekilde geciriosunuz nler yapiosunuz die....
aha wallahi i se di m gulmekten bir tanesinin de bende abarttim dedigini duymadim zaten ay cok komik seni pimpirikli asabi kiz seni ::))) neyse sonu guzel en azindan)
Arkadaşlar kızımın poposu pişik oldu,bübchen kullanıyorum pişik kremi, altını pamuk su ile temizleyip kuruluyorum,biraz açık bırakıp havalandırıyorum ama bi türlü tam iyileşme olmuyor,iki gündür de çok kötü, ne yapabilirim,yardımcı olurmusunuz?
Arkadaşlar kızımın poposu pişik oldu,bübchen kullanıyorum pişik kremi, altını pamuk su ile temizleyip kuruluyorum,biraz açık bırakıp havalandırıyorum ama bi türlü tam iyileşme olmuyor,iki gündür de çok kötü, ne yapabilirim,yardımcı olurmusunuz?
Canım inş gitmez ya. Emzirme kampı mı yapsan. Nasıl bi düzenin var. Uyu dinlen ye iç. Walla beni de korkutuyonuz ha :) inşdüzelir canımoff yazdım hepsi gitti.kızlar sütüm azalmış iice ben anlamadım hiç.dünden beri sıkıp kontrol ediyorum( chicco manuel) pompayla çekmekten çocuğa zorla emzirmekten yara oldu ucu.pompa ii değildir diyorum çocuk doymasa 3 saat uyumaz diyorum ama süt çıkmıyo ve yumuşaklar.bu ay 500gr almış çok üzüldüm.napcam ben nası artcak bu süt.üstüme başıma akıyodu neden böyle oldu.bugün sinirden süt yapar diye okuduğum herşeyi yiyip içmekten ishal oldumnapcam yaa fikri olan var mııı
Ay oğlumu soktuğumu hayal ediyorum da basar çığlığı alt çenesi tirtir titrer kuzumun. Bi kere kardeşim lavaboda elini yıkadı bi çığlık attı suya değince. Canı pek tatlı :)Canim en temiz havuz en pis denizden daha pistir derler bence dogruda derler cok faydali kimseye bakma al bebisini kocani eglen aman bebegin surasi girmesin aman mikrop kaparda diyede dusunme yazin denizde bol bol vakit geciren bebekler/cocuklar kisin daha az hasta oluyor bende eylul gibi 1 haftalik bi kacamak yapmayi dusunuyorum hem sezon sonu oldugundan daha sakin oluyor bakalim bebisi sokucam bol bol denize
gecen sene mi ne bi ara kk yenilencek die uc gun kapanmisti allahim saka gibi bitmedi o uc gun ya.... ;))) ii ki burdayiz hayatim gercekten yuzune baktigin sesini duydugun insandan bile ote bisi burasi...
))
Kızlar benim bebiş günlerdir hırıl hırıl. Genzi akıntılı. Ama nefesinde emmesinde bi sorun yok. Bazen akıntı öksürtüyor o kadar. Gitsem mü doktora bi hafta olacak nerdeyse. Göğsünden hırıl hırıl ses geliyo.
canim duru memeyi almayi red ettiginden 5 dk sonra ya alttan ya ustten gaz cikartio...birde burnu tikali oluo gorunen bisi yok ama fizyoloji sikip cekince dolu gelio hemen emio ikinci burnu temizletmio))
kiamam ben sana bir kriz daha uf uf bnm ananemde seninkinden kalir yani yok ne simdi ne hamileken aklimdan cikmamayi basarmisti....ama cok uzulerek ve kizarak soluorum ki yapicak bisi yok hayatim...bnm cocugum bole yetisicek deyip gecistirmekten baska...ama tabi kuste kalma simdi kusulmesi geren biri warsa benim sulalemdekiler sen dur bakem daha))
ataktır o atak...geceleri bizde huzursusuz....bide burnumuz tıkandı ustune bal lokma oldu...babamızın ağzına laf olduk "hergun cocukmu yıkanı?r bak hasta oluyor " iki gun oldu yıkamıyorum ohhh ter ve kusmuk kokuyor mis mis..kocalarda kaynana misali....dediğini yapmıyorum bu sefer çenesi buzuşesice dediği çıkıyor...otribebe ile çekiyorum sarı sarı yoğun kıvamlı bi sumuk...sanki kış ortasındayız.şaşırıyorum artık ne gıydıreyım ne ile ustunu orteyım.ususe hasta terlese hasta...yaz çocuguda zor ya...ilk kızım kış çocuguydu.sar sarmala uykudan kalktı sırtına geçir yeleği.bez koy arkasına bişkilde terini alırdım böle zor oldu yaws...
bebeklerimiz bu aralar huzursuz anladığım kadaruyla çabuk buyuyorlar gun gun kafasının buyuduğune şahit olmak bile çok ilginç...bu durumda haliyle huzursuzluk yaratıyor..bu geçicek diş sancıları yaşça buyudukçe kemik ağrıları...off ağrısız buyunulmuyor
sorunlar hiç bıtmeyecek ne yazıkkı..sut konusu bitince daha doğrusu rayına oturunca, diş çıkacak 6 ayları bitince artık çeşitlşi hastalıklar soğuk algınlığı ,iye "idrar yolu enfeksiyonu " gibi hastalıklar konuşulacak sonra ek gıda yogurtmu once vereyım yumurta beyazımı soruları hangı meyve once soruları...kahvaltı yapmıyor çıldırıcam yakınmaları gece maması sorunsalı...çorbasına bundan koyayımmı ?kemik kaynattım ağar olmasın ?bu arada dişi patlayanlar...diş buğdayı partıleri bunları tebrik edeceğiz burdan...sonra emekleme sonra sıralama sonra yurume...ay benimki kafasını yardı!!!
bi bakmışız kreşe başlamışlar sonra yaşı okula tutuyormu yorumları...daha çookk yolumuz var.kolay gelsin.
Kızlar benim bebiş günlerdir hırıl hırıl. Genzi akıntılı. Ama nefesinde emmesinde bi sorun yok. Bazen akıntı öksürtüyor o kadar. Gitsem mü doktora bi hafta olacak nerdeyse. Göğsünden hırıl hırıl ses geliyo.
Hahahaha benimkide nefret ediyo sudan nezaman aliscak bu cocuk diyorum her banyoda resmen anliyo citcitli body cikarinca basiyo cigligi banyo bitince susuyo :))Canım inş gitmez ya. Emzirme kampı mı yapsan. Nasıl bi düzenin var. Uyu dinlen ye iç. Walla beni de korkutuyonuz ha :) inşdüzelir canım
Ay oğlumu soktuğumu hayal ediyorum da basar çığlığı alt çenesi tirtir titrer kuzumun. Bi kere kardeşim lavaboda elini yıkadı bi çığlık attı suya değince. Canı pek tatlı :)
Canım arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuş ben bi de ek olarak bazı bez markaları da pişik yapar diye duydum yani prima herkese iyi gelmiyomuş mesela.
Canim en temiz havuz en pis denizden daha pistir derler bence dogruda derler cok faydali kimseye bakma al bebisini kocani eglen aman bebegin surasi girmesin aman mikrop kaparda diyede dusunme yazin denizde bol bol vakit geciren bebekler/cocuklar kisin daha az hasta oluyor bende eylul gibi 1 haftalik bi kacamak yapmayi dusunuyorum hem sezon sonu oldugundan daha sakin oluyor bakalim bebisi sokucam bol bol denize
bu aralar ne kimsenin yüzünü görmek ne de sesini duymak istemiyorum herkese gıcığım :)) beni bitek siz anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?