Dediğin çok doğru mesela ne zaman Demir'e daha çok vakit ayırmak istiyorum bu aralar mutsuz görünüyor desem, ben onu alayım yazlığa gideyim biraz diyordu. Ben geleyim Deren ile ilgileneyim, sen oğlunla birşeyler yap demek yok.... Ben de her seferinde üşenmeden açıkça, anne beraber zaman geçirmeye ihtiyacımız var, onu uzaklaştırmak istemiyorum ters teper diyorum ama demek ki boşa konuşuyormuşum.
Akşam eşim aradı iş çıkışı, ben Demir'i almaya gidiyorum, yemeğe bekleme orada yer gelirim dedi. Siz bilirsiniz dedin kapadım. Baktım yarım saat sonra arıyor orda makarna varmış, ben geliyorum yemeğe ne vardı diye:) Benim çeşit çeşit hazırladığımı biliyor çünkü:)) kayınvalidem de aradı benim yemeklerimi beğenmedi geliyorlar, ay ne olur Demir'e kızma gelince filan diyor. Ben aslında çin işkencesi planlıyordum ama kızma diyince vazgeçtim iyi mi:)))))
Benim kızımın sariligi hala gecmedi
Aslinda kilo alimi cok iyi masallah, ilk ayda 1400 gr aldi, sadece anne sütü alıyor ama geçmedi niyeyse. Sağlık ocaklarindaki aile hekimleri bakar mi yoksa cocuk doktoruna mi goturmeliyim illa
Eki Görüntüle 1190464
Eki Görüntüle 1190463
Kızlar üç ay içindeki değişimimi paylaşıyorum nasıl ama :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eger sadece gozlerinde kaldiysa telas yapma cunku en son gozlerden gidiyor sariligin etkisi..
Bosuna tahlil fln yapmazlar umarim
Kayinvaliden 2 erkeginde seni tercih ettigini gordukce bence Demir uzerindeki calismalari gittikce kuvvetlenebilir :) esinin tavrida pek hosmus..
Birgun caresiz kaldigini yoruldugunu dusunup evet anne sen Demir'i al demeni hep kollayacaktir.
Allah kolaylik versin :)
Konus konusta nereye kadar di mi,yoruluyor insan anlasilmadigini hissettikce..
Yanlis birseyde sormus olmak istemiyorum ama annenle araniz artik daha iyi degil mi?
Masallah :)
Bu gobek degilde vucutta bi etlilik durumu var bende de sinir oldugum :))))
Aslinda pek takilmam zaten gobegimde cok kalmadi ama garip geliyor tam anne tipi
canımmm yazdım yazdım silindi tekrar yazacağım müsait olunca.herşey düzelmiş sonuçta ona sevindim. off ya o kadar uzun uzun yazmıştımki
Mayo mayokini :) ne gune duruyor bunlar anneler icin :) oyle dusunme..Yaninda bunlarin hepsine degecek bi melek var..
Allah hayirli insanlarla karsilastirsinda hepsini insallah,insanin sevdigiyle yasamasi gbsi yok,bi yerden sonra gerekli..
Begendigine sevindim canim fikir oldugunada cok cok sevindim :)
Bana da esim aksam dogumda boyle degildi gobisin dedi :)
Farkindayim buara iyi yiyorum malum iftar sofralari :))
Ammmaa gun gelecek hep beraber zayiflamayada baslayacaz :))) sen simdilik tadini cikar tatlilarin yine daha cok erken zaten :)
Kim kimi dıslıyormus hem uzme kendini..
Demir'i onemsiyor ama onun icin en iyisinin sizden uzaklasmak bu donemde baska yerlerde kalmak yerine sizinle vakit gecirmesinin daha onemli oldugunu farketmesi gerek..Senin kurallarina uyulmali..
Dedigin gb yakinda cikar kokusu bir muhabbeti gecer..
Insallah yureginin ne kadar genis oldugunu Deren'i de Demir kadar sevebildigini kisa surede anlar..
Üzülme cnm ben senden şişkoyum
Emzşrme bitsin hep beraber destek olup vereceğiz söz
Bozma moralini
Sadece gozlerinde var suan sanirim. Rengi baya acildi. Kocakari ilaci yapmistim kendime sütten geciyormus bebege, sariligini gecirir dediler. Tam gecirmese de baya iyi geldi. Biraz daha beklim en iyisi..sagol canim
Vucutta etlilik durumu:) iste tam tarif bende hamile kaldigimin iki kilo fazlasindayim ama o bıngıl etlilik durumu sinirimi bozuyor:)) gogusleri saymiyorum bile
Dun aksam kizimla ilgilenirken esim caktirmadan fotograf cekmis.
Simdi gordum. Bakiyorum da siskonun tekiyim, cok cikinim(
İnsanlarin da moral bozmakta ustlerine yok zaten... Hele eltim !
Dogumdan 20 gun sonra geldi, hosgeldin demek icin yanina gittim.
Bana ilk kurdugu cumle: kilon aynen duruyo !
2.cumle: gobegin hic gitmemis !
Patavatsiz insanlardan, karsidakinin kirilip kirilmayacagini dusunmeden konusan insanlardan nefret ediyorum.
Gerci benim sevgili eltim ben diyet yapip bayaga kilo verdigimde bile beni gordugunde " acayip sismissin" diyen bir varlik ama...
Offf sinir oluyorum iste... Giciklar !!!
Kizlar cok alakasiz olacak ama bebeklerinize d vitami veriyormusunuz ben korkuyorum bingildagi erken kapatiyomus diye duydum korkuyorum vermiyorum sizler veriyonuz mu
Aşmış Teyzem. Koptum ya parmakları kısa olur ne yahu☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar cok alakasiz olacak ama bebeklerinize d vitami veriyormusunuz ben korkuyorum bingildagi erken kapatiyomus diye duydum korkuyorum vermiyorum sizler veriyonuz mu
Kızlar biz bir hafta sonra 3 aylık olucak. Ancak ben henüz regl olmadım. .
Dr alamadım.nette 3 ay olmaması normal diyor ama ben yinede gerçeğini merak ediyorum.siz ne durumdayız.
Bide hamilelik öncesi kiloma döneme 4 kilo kaldı. Ancak kocaman göbeğim var.6 aylık hamileyken bukadar değildi yaaa.kiloya razıyım. 6 ay içinde verilirmis. Ancak bu göbek ne yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet nasıl da doğru anlamışsın, ne yazık ki mesele benim iki çocuk arasında perişan olmamam için bana destek vermek değil.
artık iyi bakamadığım (!) zavallı (?) Demir'i alıp hakettiği bakıma kavuşturmak... Hiç ummazdım hiç... Şimdiye dek kalbimi kıracak şeyler yaptığında hep sessiz kaldım. Saygımı ve mesafemi korudum, bir süre sonra kendisi düşündü hep davranışlarını anladı hatasını ya da bana öyle geldi bilmiyorum.
Benim anneme gelince durumumuz hep çok acıklıdır canım. Bayram geliyor mesela, düşünüyorum kara kara eşiyle oturduğu eve annem davet etmiyor hiç, istemiyor demek ki adam, sokaklarda buluşmak ta olmaz ki, bayramlaşamayacağız yine diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?