2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Kayinvaliden 2 erkeginde seni tercih ettigini gordukce bence Demir uzerindeki calismalari gittikce kuvvetlenebilir :) esinin tavrida pek hosmus..

Birgun caresiz kaldigini yoruldugunu dusunup evet anne sen Demir'i al demeni hep kollayacaktir.

Allah kolaylik versin :)
Konus konusta nereye kadar di mi,yoruluyor insan anlasilmadigini hissettikce..
Yanlis birseyde sormus olmak istemiyorum ama annenle araniz artik daha iyi degil mi?

Eger sadece gozlerinde kaldiysa telas yapma cunku en son gozlerden gidiyor sariligin etkisi..
Bosuna tahlil fln yapmazlar umarim

Eger sadece gozlerinde kaldiysa telas yapma cunku en son gozlerden gidiyor sariligin etkisi..
Bosuna tahlil fln yapmazlar umarim

Sadece gozlerinde var suan sanirim. Rengi baya acildi. Kocakari ilaci yapmistim kendime sütten geciyormus bebege, sariligini gecirir dediler. Tam gecirmese de baya iyi geldi. Biraz daha beklim en iyisi..sagol canim

Evet nasıl da doğru anlamışsın, ne yazık ki mesele benim iki çocuk arasında perişan olmamam için bana destek vermek değil.
artık iyi bakamadığım (!) zavallı (?) Demir'i alıp hakettiği bakıma kavuşturmak... Hiç ummazdım hiç... Şimdiye dek kalbimi kıracak şeyler yaptığında hep sessiz kaldım. Saygımı ve mesafemi korudum, bir süre sonra kendisi düşündü hep davranışlarını anladı hatasını ya da bana öyle geldi bilmiyorum.
Benim anneme gelince durumumuz hep çok acıklıdır canım. Bayram geliyor mesela, düşünüyorum kara kara eşiyle oturduğu eve annem davet etmiyor hiç, istemiyor demek ki adam, sokaklarda buluşmak ta olmaz ki, bayramlaşamayacağız yine diye düşünüyorum.

Masallah :)
Bu gobek degilde vucutta bi etlilik durumu var bende de sinir oldugum :))))
Aslinda pek takilmam zaten gobegimde cok kalmadi ama garip geliyor tam anne tipi

Vucutta etlilik durumu:) iste tam tarif bende hamile kaldigimin iki kilo fazlasindayim ama o bıngıl etlilik durumu sinirimi bozuyor:)) gogusleri saymiyorum bile

Kizlar cok alakasiz olacak ama bebeklerinize d vitami veriyormusunuz ben korkuyorum bingildagi erken kapatiyomus diye duydum korkuyorum vermiyorum sizler veriyonuz mu

inşallah canım ben yinede yarın bi diyetisyene gidecem.herkesin 5-6 kilo kalmıştır.benim 15 kilo fazlam var off off

Sadece gozlerinde var suan sanirim. Rengi baya acildi. Kocakari ilaci yapmistim kendime sütten geciyormus bebege, sariligini gecirir dediler. Tam gecirmese de baya iyi geldi. Biraz daha beklim en iyisi..sagol canim

Hicbisy yapmasanda cok yavas geciyor canim ozellikle gozler iste en son onlar duzeliyor..
Tabii doktora danismak en faydalisi ama sariligi uzadi diye tahlil yaptirmistik baska bi sebebi olabilir mi bakalim demisti doktor icime kurt dusunce yaptirdim ama simdi olsa yaptirmazdim..

Akşam kaynanam yemeğe geliyo.bütün yemekleri yakasım var.

Vucutta etlilik durumu:) iste tam tarif bende hamile kaldigimin iki kilo fazlasindayim ama o bıngıl etlilik durumu sinirimi bozuyor:)) gogusleri saymiyorum bile

Cocugun bıngılına sarki soylerken ben oldum bıngıl bıngıl simdi kendime soyluyorum :)))))
Gogusler zatenn daha buyur mu meraktayim :)

o eltileri varya kaynar kazanda kaynatmak lazım.bizimde bayramda gelecekler Allahhh delirtecekler beni biliyorum.zaten cüssem kocaman bi çakarım uçarlar.

Kizlar cok alakasiz olacak ama bebeklerinize d vitami veriyormusunuz ben korkuyorum bingildagi erken kapatiyomus diye duydum korkuyorum vermiyorum sizler veriyonuz mu

Bende bu sebeple ilk 1 ay kullanmadim 2. ay basladim..Doktorda saglikocagindakilerde devamli soruyorlar..
Kemikleri icin ilerde dis cikarma asamasindada gerekli,guneste malum pek yararli degil artik zararindan kolluyoruz daha cok..

Son düzenleme:

Çocuklarda görülen D vitamini eksikliği nelere neden olur?

Süt çocuklarında D vitamini eksikliğinin bulguları çocuk 2 aylık iken ortaya çıkar. Gece huzursuzlukları, aşırı terleme, renk solukluğu, iştahsızlık, isteksizlik ilk belirtilerdir. Bronşit, zatürre ve kas kramplarına eğilim vardır. İskelette ilk önce kafatasında yumuşama, kaburgaların kemik, kıkırdak birleşim yerlerinde şişlikler görülür. Zamanla göğüs alt bölümü çan şeklinde genişler. Kaburgalar kolayca kırılır. Süt dişleri ufalanır. Kafatasında biçim bozuklukları, sırtta kamburluk, 0 veya X şeklinde bacaklar oluşur. Kaslarda genel bir güçsüzlük vardır. Yürümede gecikme ve ördekvari yürüme görülür. Tedavi edilmeyen çocuklarda boyu uzaması olmaz

canım benimde 2 hafta sonra 3 ay olcak ama bende olmadım benim bi arkadaşım 9 ay olmadı bitanesi 7 ay olmadı normal diyolarr

benim de 3 kilo fazlam var ama hepsi göbekte burda bir arkadaş mayalı hamur gibi göbeğim var demişti aynı ondan bende de varr

Neyse ki senin pes etmeyeceginide bir o kadar biliyordur kayinvaliden..
Acaba bazen davet etsen Deren'le durabilir misin Demir'le soyle soyle yapacagiz gb?
Hem duruma alisir hem Deren'e :)

Tabii sonradan dilinde olmayacaksa..

Annen icin uzuldum..Sen musaitseniz ugrayalim mi diye bir sansini denesen diyecegim ama ben bile aksi bir cevap alabileceginden tekrar uzuleceginden korktum suan..

Ben veriyorum ama kesinlikle verilmesi gerekiyor diye biliyorum tabi bingildagi normalden küçük diilse ve doktor aksini soylemediyse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…