2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hıc uzulme demek cok bos ve anlamsız kalır.. demek kı sadece dogurmakla anne olunmuyor ama sunu bıl sen MUHTESEM BIR ANNESIN... annelere de kızıyorsun ama gene de annem deyıp sarılıyorsun. benım annemde benım dogumdan 8 gun sonra benı el kadar bebeyle bıraktı gıttı evıne.. ben aglayınca anne kucuck bebeyle bırakma kal bıraz deyırınce bana zaten hamılelgın sorunklu gectı 9 ay ın 4 ayı evımden ayrı kaldım aslında kayınvalıde 5 ay baktı bana.. bır de kendı annem bana ben 18 yasında cocuk halımle sıze baktım sen mı bakamaıcan deyıp valızını hazırlamaya devam ettı. ben aglıyorum kendı anam tınlamadı benım kızım yok henuz ama kızım ya da gelınımı 8 gun sonra bırakıp gıtmem gelınıme bıle yapmam...o yuzden bazen annelerı anlamak zor..ıcımden bırsey kırıldı kocama da demedım yuzume vurur dıye.. ama hergelen ıgneledı aaaa annen neden hemen gıttı kımseye bırsey dıyemedım...cunku kaynanam 40 gun aksam geldı gece de kaldı bebegın altını actı ben korkudan yapamıyordum.. kayınvalıdem de bırsey demedı tabı arkadan dedıyse bılemem...gene de zıyarettıne gıdecegım 1o gunlugune...ben daha yenı anneyım 32 yasındayım tup bebekle ogluma kavustum ama heraglayısında bıle sesımı yukseltmıyorum cocugumu sevgıye bogacagım opucuklerle sarmalayacagım. kebndı cocukluguma bakınca annemın bızlerı opmuslugu azdır hatta bunu gecenlerde kardesımle bıle konustuk.babamın hoplatmasını havalara atmasını gıdıklamasını cok ıyı hatırlıyoruz luna parka goturmesını bızımle sakalasmasını herseyı hatırlıyoruz ama bu anılarda annemın dokunusları yok. acaba mutsuzmuydu da bıze sevgısını tam veremedı yoksa ıs guc hayat gaylesımı engel oldu yoksa ev ısı hayat mucadelesı mı yordu...aslında calısmıyordu evdeydı zamanı da calısanlara gore coktu..yanı dıyecegım senın annenle baban ayrıymıs sevgıden yoksun buyumussun ama aynı evde olupta sadece fızıksel ıhtıyaclarının karsılandıgı dokuzda zorla ben uyumak ıstemıyorum anne dememıze ragmen uyutuldugumuz hıc oyun oynanmadıgımız sadece annemın parka goturup komsularıyla sohbet etmesı bızım kendı basımıza oynamamız aklımda kalanlar....bırakıp gıtmesı yetmıyormus gıbı bırde telefonda cok kucaga alıstırma aglayıp aglayıp susar.. gece uyuyorsa uyandırma hemen odasını ayır anne dedım bıze uyguladıgın cocuk yetıstırmeyı kendı yavruma yapmayacagım tamam belkı sımarık olcak ama annesını guzel hatırlayacak. o yuzden ne annenın ne kaynananın yaptıklarını takma kafaya bıldıgınden sasma cunku sen harıka bır annesın.. ben ıkı cocuklu olsam senın kadar sabırlı olamazdım

Offf bugun karma asimizi olduk.ama utkuu cok durgunlasti korkuyorum.sureklu uyuyoo ates 36 5 bisi olurmu ya.bendeb aglamiyo durgub gozunu acamiyo sankii

bırakın uyusun bence hıç rahatını bozmayın.ateş genelde 8 saat sonra cıkıyor oda 38 olursa...calpol verın ince gıyınsın baktınız vucut ısısı yukseliyor eklem yerlerını serın tutun.aşılar gaz yapıyor onun huzursuzlugunu yaşıyorlar....1-2 gun surebiliyor halsızlık yada huysuzluk

Neyy bunalimami girdi bunu da bi dusunelim :)
Gulumsetmek adina soyledim canim kusura bakmazsin umarim..
Bizde de ayni sekildeydi geciyor rahatladikca,buyuk ihtimal seninle sakinlesecek bol bol kucakla sev konus omuzuna al sakin sakin sarki soyle..
Hemsireye naniik :) cok biliyorlar..

Haydaa..
Yarin öbür gun birsey ciksaydida neden yaptirmadin diyecekti bosver canim..Bi dahakine sende gel de yoksa cok konusmasin..
Esim surekli sunu da bunu da sordun mu diyordu haydii dedim bu kontrole beraber gidiyoruz doktoru soru yagmuruna tuttu o da rahatladi bende :)
Biliyorum uzaksiniz suan ama anlamadigina ver suan bir de ona canini sıkma..

ayni ama bugun duru yikancak

yarin asi bikac gun daha gidemem dr.a krem surup sicak tutup spor hareketleri yapiorum insallah o arada gecer bu da...

Insallah
Duru yarin tependen inmezse daha kotu olmada..

142 kusur lira..Az az yuttura yuttura veriyorlar..1. doz ile 2. doz arasinda en az 4 hafta olmaliymis..Bizde 2. ay asilarimizla yaptirdik..
Simdi nasilsin? Gece beslenmeleri toparladi mi seni biraz?

Baska hicbirsey yapacak gb degilmis malesef.....

Offf bugun karma asimizi olduk.ama utkuu cok durgunlasti korkuyorum.sureklu uyuyoo ates 36 5 bisi olurmu ya.bendeb aglamiyo durgub gozunu acamiyo sankii

Hasta gb dusun,hani halin olmaz gb..
Ateside normal..Takip et sadece atesini..Sakin kizlar daha kotuleri bekliyor bizi :)

Kızlar sabah 2. Ay aşımızı olduk çok ağlamadı şimdilik ateşimizde yok. Kilomuz 5300 kg boyumuz 58 cm 2 ay 4 günlüğüz. Sizce gelişimi nasıl iyimi.

Kizlar alakasiz olacak ama icinizden esi dostu veya bir tanıdığı askerlik alan varmi?
Esime ısrar ediyorum almasi icin yurtdisinda yasayanlardan 6.000 euro isteniyor buda
17-18 bin tl kadar yapiyor insanin kendi memleketine rahatca gidip gelmesine deger ama birazda pahali geliyor...yinede ama merak ediyorum Turkiyedekiler icin ne kadar bu fiyat bilen varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Annisler, daha once de sordum ama gozden kacti sanirim.
Kac saatte bir emziriyorsunuz gun icinde? Oglum hala iki saatte bir emmek istiyor, 3 saate cekemedim bir turlu? Sizin nasil?

Kac saatte bir emziriyorsunuz gun icinde? Oglum hala iki saatte bir emmek istiyor, 3 saate cekemedim bir turlu? Sizin nasil?

Benimkide 2 saatte bir 10 dk emiyo ne yaptiysm bu sureyi uzatamamdim uykusundan uyaniyo emmek istiyo tam doymadan memeyimi birakiyo diyorum o yuzdenmi cbuk acikiyo..70 gunluk olduk

Benimkide 2 saatte bir 10 dk emiyo ne yaptiysm bu sureyi uzatamamdim uykusundan uyaniyo emmek istiyo tam doymadan memeyimi birakiyo diyorum o yuzdenmi cbuk acikiyo..70 gunluk olduk

Benimkide abartmiyorum sure tuttum 3-4 dk emio ama hapur hapur, sonra tak birakio, bu sirada sut cok akio kan ter icinde kalio ama sonra 2 saatte acikio anlamadim bu hep boyle mi gidecek?

Kizlar merhaba bnm bi sornum var..bebegim emzirmek.resmen kabusum oldu cunku emerken surekli genzine kaciriyorve ben cok panik oluyorum..sutum cokmu gidiyo dedim sagip sonrasinda versm memeyi yine ayni ozellille gosgulserim cok dolu iken daha cok oluyo sagip sonra denyincede oluyo napacagimi sasirdim sonrasinda kizim memeyi istemiyo bidaha verip emziremiyorm bu sefer sizdede oluyomu ne onerirsinizz

Bende bu sebeple ilk 1 ay kullanmadim 2. ay basladim..Doktorda saglikocagindakilerde devamli soruyorlar..
Kemikleri icin ilerde dis cikarma asamasindada gerekli,guneste malum pek yararli degil artik zararindan kolluyoruz daha cok..

Canm mrhaba eski sayfalarda okudum sanirim senin bebeginde bingildagi kucuktu dimi.ya bn dogumu baska bi ilde yaptim ordaki cocuk doktoru ilk komtrolde bebgin bingildagi kucuk takip edilmesi gerek dedi sonrasinda bn kendi bulundugum ildeki cocuk doktoruna gosterdim hayir normal bingildagi dedi saglik ocagindaki hemsirede norml dedi 33,5 di sanirim dogum kafa olcusu .en sonda 35 ,8 di bir ay kadar once yine gidicembuara olcme insallah normaldir ya..vitaminide kullan.dediler..kafam cok karisik naapsam bilemwdm.dogumu ozelde yaptim bebefimi devlette ki bi doktora goturuyorum hayirlisi

Sezen'in annesi biz analı oğullu çok duygusalız korktum çocuğum bunalıma girdi diye:)))) doktorumuzu aradım çok iç çekio üç saat oldu geçmedi dedim aşı yapmıştır dedi ateşini ölç dedi önemli olan oymuş 36 çıkıyor dedim çünkü iç çekerken titriyordu calpol verelim dedi verdim bizim ki şimdi gülücükler atıo Rabbim gülen yüzünü doldurmasın 5850 dedi kilosuna üstünü çıkarmadan ölçtü öyle şey mi olur ... Boyuna 59 cm dedi

Son düzenleme:
Yarın iftara kayınpederimi davet ettim kv ve görümcemler yazlıkta burda yalnız gel bize dedim gelemeyeyim dedi yemeğim var dedi gel oğlanı görürsün dedim zor ikna ettim gelcek halası var eşimin o da istanbuldan geldi yalnız onu da çağırdım :) ikisini de çok severim ... Ama asıl önemli olan yarın ne pişirsem bana bi akıl verin zaten sabahtan temizliğe kadın gelicek ... Önerilerinizi bekliyorum ne pişirsem

Yaş dönümü sanırım bağımsızlığını ilan etme, ne denirse tersini yapma halinde...
Demir hep bahsedilen terrible denilen 1 ve 2 yaş dönemlerini yaşamamıştı sanırım gecikmeli ve biriktirilmiş halini yaşıyoruz şuan...
Başa gelen çekilir ne yapalım. Kardeşin gelişiyle birleşmese iyiydi ama:)

Tavuk yiyorsanız mantarlı tavuk sote, pilav, cacık,salata, vakit bulursan z.yağlı taze fasulye ya da barbunya
Ne dersin?

Sabah saatleri 3 saatte bir ama ogleden sonra keyfine gore 2 saati bile bulmuyor bazen emiyor agu yapmaya basliyor ya da uyuyor kisa surede tekrar emiyor..

Bizde boyle bir problem yok canim bi arkadas yazmisti ona olculeri soylemistik bizde..
Ilk aysa 35.8 doguma gore gelisimi normal zaten bu ayda 38 kusurlerde flndir herhalde..
Kilosu boyuylada orantilidir diye dusunuyorum..
Doktor kesmedikce brakma d vitaminini bir olcum yapilsin sonra sorarsin..

Yine 2 saat iyiymiş bizimki en fzla yarım saat dayanıyor 5 dk emiyo 15 dk sonra ağlıyo

Amiiiinnn..
Kiyamam size :)
Bari soymamis kusuratini soylemeseymis :)degisikler..Aslinda ortuyu degistirmiyorlarsa soymaman daha iyi olmus canim..
Masalllah minigine

Canim sen kg nasil yaziyosun örneğin 5700 ise 5.7 yazman lazim ağustosta bir dahaki kontrolumuz ama asidan sonra cok fazla agliyor zayifladi sanki yarın doktora goturucem
Ayni dertten muzdaribiz bende cok tombik oldum

2 saatte bir benimki de maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…