Eki Görüntüle 1190464
Eki Görüntüle 1190463
Kızlar üç ay içindeki değişimimi paylaşıyorum nasıl ama :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saglik ocaginda bakilmiyo cnm bizdede kan uyusmasligindan ertesi gun olusmustu hemen tabi sik sik emzirmeler ki sen oyle yapmissin kiko alimi gayrt iyi birde gunes isihi alnasi gerekiyo cok uzun sure degil ama ben cami acip ayaklarindan gunes isigi gecmesini saglamistir arti hide sari tulbent ortmustum yuzune isigi yansitiyomus bir kez tahlil yaptirdim cok yukselmemisse degeri doktorumuz cagarsada bi daha goturmedim kan aldirmaya yazik el kadar bebek icim dayanmadi aglamasina merak etme g ecer nasilsa...
Bir gece daha uyutma seansı sonrası yazıyorum. Çocuğu uyutmaya çalışan ben ,yatağına koyuyorum ağlıyor kucağıma alıp sakinleştirip tekrar koyuyorum ağlıyor babası gelip neden ağlatıyorsun benide uyutmuyorsun al kucağına bi türlü öğrenemedin şu çocuğu uyutmayı diye beni üzen adam...sabah işe gitcek belki oda haklı.bende çocuğun uyumasını beklemek saçma geliyor saat 18den beri uyanık her zamanki gibi saat 12 oldu.bana senin bebeğin böyle kabullen diyor bende inatla denemeye devam ediyorum daha erken uyutabilirim bi düzeni olsun diye
ben ikicgecedir gece uykusu cogalan kizima saat ayarlamaya calisiorum...1 deliksiz uyimaya baslamisti 6 ya kadar 6da uyanip 7 de uyuyp 11 e kadar uyuodu tekrar deliksiz diorum ama bi kez de olsa uyanip emio ama kapali gozle....
bende o 1 i 12 yaptim gecen gece 12 de yatirdim yatak odasindaki besigine uyumasi yine 1 buldu sonra yine bu sefer daha kisa surede simdi 11 de yatiriom 12 i buluo mesela bunu 10 a kadar cekmek amacim sabah ta 9da 10 da uyanmak ....
yetmio ya etraftaki cuhela takimi annemin komsusu dio ki ..
.. ah ah bole yapmak war nasil
ben...nasil
o..senin gibi olmak warmis bak hala bnm ki yanimda yatakta uyuo (cocuk 7 yasinda )
ben .. keske alistirsaydiniz
o...yapamadim ki ben kiamadim walla yazik el kadar sabi aglatamadim dayanamadim walla ya bogulsa ya ters donse
ben...ama olur mu hep etrafindayim
o..yok yok fatma abla gaddar anne olmak war azcik wurdum duymaz olcan bilemedik biz hayatimizin kiymetini....bak simdikilere oyuncak analik.....
sucum ..besikte cocuga uyku saatine alistirmaya tesebbus
dawali ... 3 aylik anne
dawaci ... gecmisin sewgi dolu anneleri
ceza.... warsin idam olsun....
degil mi gaddar anne oldum ben oleyim muebbetle ugrasmayin asin bni gitsin...beni anneligimle yargiladi sanki duruyu banyoya kapadi ustune de sifonu cektim bu ne ya allah askina senin ne haddine benim kizima olan sefkaimi olcmek olcup az bulmak sen kimsin ya senin cocugu gibi 2 de yatip oglen 12 demi kalksin asalak 7 yasinda cocugun yatagin ortasinda ne isi war he yelloz seni allah nasil biliosa oyle yapsin...benim anneliime kurban ol sen...pat pat dayak atarken gaddar deilsi besigine cocuk birakinca beni gaddar yaptin allaha hawale ettim seni...
Bir gece daha uyutma seansı sonrası yazıyorum. Çocuğu uyutmaya çalışan ben ,yatağına koyuyorum ağlıyor kucağıma alıp sakinleştirip tekrar koyuyorum ağlıyor babası gelip neden ağlatıyorsun benide uyutmuyorsun al kucağına bi türlü öğrenemedin şu çocuğu uyutmayı diye beni üzen adam...sabah işe gitcek belki oda haklı.bende çocuğun uyumasını beklemek saçma geliyor saat 18den beri uyanık her zamanki gibi saat 12 oldu.bana senin bebeğin böyle kabullen diyor bende inatla denemeye devam ediyorum daha erken uyutabilirim bi düzeni olsun diye
Hadsiz kadina bak sen. Kendini baya bisi sanmis. O yastaki cocuk anasiyla mi yatarmis. Benim oglum benden hic ayrilmadigi icin mecbur onunla yatiyrm. Hem ben kendimde cok ihfiyac duyuyrm ona. Ama bu tercih meselesi. O ne karisiyrsa sana anlayamadim. Bence sen haklisin cnm. Zaten hep etrafindasin. Ben de uyku duzenine yavas yavas alostirmaya calisiyrm. En azindan hep ayni saatte uyumasini saglamaya calisiyrm. 3-4 aydan sonra kendi yatagina alistirinm uyku duzeni olsun diye okumustum. Ben de o zaman yatagija gecirecegim insallah.
kilo konusulmis kizlar gercekten wericekmiyiz bu kg lari kendimden sogur oldum acaba esimin gozunde de oylemiyim bilmiorum....
gercektenbu kilolar gidicekmi biticekmi ne guzel 11 kg werdim...simdi emzirme muhabbetine nerde yatarken bile yemek uzere buluorum kendimi saka gibiyim daha da okuzlesicem biliorum..allahtan envai cesit mayo mikini dolap dolu yoksa tatilde de bi kriz yasardim...
hele ki bizim kglalarimoz tasiyan insanlar war ya sanki sirtlarinda...gecen misafir geldi bn emziriom arkada
inek nerde dedi
ben sok esim sok yigenim sok geldi sanami dedi dio bi cakasim geldi agzina dio ya ihreniorum insanlardan...neden ugrasirlar ki sze ne
emsede emmese de o kiz benim ac ta olsa tok ta olsa bnm kizim alt komsu dio ki aglio mu cok ewet dedim
aa hic sesi gelmio ki yan komsunun ki gelio banane neyi test ediosun ki allahin cezasi....
bu ne kiz bole kac katsin gore hamile sanar ..
senin kafan patlasin o karnin 100 kat olsun o kulaklarin tikansin agzini acama dilin kpsun be be de sadece bende gecim karsina guleyim ;))
bebekler 2 saatte bir acıkıyor.ben yarım saatteAllahım sen sonu hayır et delirecem.valla bestekız gebertmek istediğimiz çok kişi var bigün biri nasibini alacak ama hangi şanslı bakalım.belkide onca laftan şişiyorumdur :)
Kayınvalidem aradı bugun, ulaştık diye... Sanırım biraz düşünmüş olacak ki... Kızım üzülme, bu yaşlarda asilik başlıyor, seni çok seviyor vb telafi edici sözler söyledi. Ben sevinmedim tabii öyle yapmasına, beni seviyor diye mutlu oldum, lazım olursa benimle kalacak diye mutlu oldum dedi.
Ben de artık anladım ki, aslında benim kayınvalidem gerçekten kaynanalık yapmak isteyen biri. Yani başka biri olsa ona dünyayı dar ederdi muhtemelen ama resmen kıyamıyor. Benim iyi niyetimi, saygımı gördükçe yapmak istediklerini yapası gelmiyor ve arada böyle tutamadığı şeyler olursa sonradan muhakeme yapabiliyor...
Saol cnm..daha iyiyim. Annem 2 haftadir bakiyr bana sukur 1 kg alabildim. Daha iyiyim. Alerjim hala had safhada ama migdemi toparladik gibi.
Ne zaman isterse emiyr benim oglum. Uyanikken saaat basi ya da yarim saatte emiyr. Gece ise 3 saatte bir emiyr.
Benim oglumda oyle. Hizli emince genzine kaciyr basliyr oksurmeye. Hic birsey yapmadan bekliyrm. Oksurup kendini toparlayinca tekrar aliyr memeyi.
:)))))
Senin saygin hu kadinin vicdanina dokunuyor..Uslanacak gb :)
Sevindim canim,bari su yemek duzeni bir otursa..Birinin bazen 10 dk cocukla ilgilenmesi bile ne buyuk nimet hep uyumalarini beklemektense..
4 aydan once cok acele etmemek gerekmis,sonrasinda da hem kendi duzenini hem evin duzenini ayarlamaya calisirmis cocuklar..Galiba 2 ay sonra da alissinlar diye 10 da yataga gececek herkes :))))))
Kırıcı olmasin mumkunse yahu,sende surekli mesaidesin ne yapalim.
olabilir canim haklisin kaldi ki bu benim insanlara mesafe koymus cewap wermeye calismis halim suan...ama soldan sifirim annelik yufka yapti beni ama birini bi gu yakalicam saclarindan su ayaklarindan cocugu sallayan kaynanalariniz gibi sallicam onlari dunyalarini dondurcem. ;))
Çok alem kızsın canım sen yaa:))
Bu topikten hiç eksik olma emi neşemizsin, bu enerjini de hiç kaybetme:))
Çocuk sayısı arttıkça bu davranışların sayısı da arttı ama olsun önemli olan düşününce anlaması
Ben de biraz daha mesafeli ve temkinli olmalıyım demek ki.....
zaten bu ewin ucra kosesi degilki bahsettiim benim yastiimin yanindaki besigi alti ustu bizden once uyusun istiorum nne warki bunda...sen sonra kendi yatagina mi geciosun canim yoksa senin yataktami yatio....yani ben o nu kiniyormuyum da bana laf uzatio anne baba cocuk mutlusa bazen dogru bildigin degil bireyleri mutlu oldugu secilebilir tabikiii...koca odasi yatagi war ama daha goturmem oraya bakim arastirmadim hangi ay uygun...
Cok haklisin cnm. Mutli olundugu sekilde yasanmali. Senin yaptigin en guzeli.
Biz hastaneden eve geldik. Birkac gun yatagina yatirmaya calistim ama her koydugumda agladi ki yatagi bizim oda da. Benim sezeryan sonrasi da biras agir gecti. Kv yuzunden annem ben de kalamayinca ben de kv yi istemedim. Derken gece alip koy yapamadigim icin benimle yatti hep..esim de bizle yatiyr ama. Yani suan kucagimda uyuyr ama bizik yatakta yatiyr. Esim de capraz yatinca bebegi ezme tehlikesi olmuyr. Hastalaninca da anneme geldigim icin suan oglan hep koynumda mecbur.
anladim canim aalh yardimcimiz olsun.....
allahim senin kaynanan bir melekti lilosofiem ..... ona hep gulumse ... dereni degil demiri onda birak ..babanesinin muhtesemliginden bahset ewlatlarina ...tanri seni kutsasin......
kizma ne olur kafama vurdu artik olaylar okadar ii niyetlisin ki rabbim karsina hep sen gibi merhametlileri cikarsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?