2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ewlilik yil donumumuz geldi catti iste
...

beklemiorum hic bisi beklemiorum bir tanecik gul bir tebessum yeter

beklemiorum ki hic bisi allahim ama unutirsa essek cennetine gider :))) yazik ne cekti be ))

ben ikicgecedir gece uykusu cogalan kizima saat ayarlamaya calisiorum...1 deliksiz uyimaya baslamisti 6 ya kadar 6da uyanip 7 de uyuyp 11 e kadar uyuodu tekrar deliksiz diorum ama bi kez de olsa uyanip emio ama kapali gozle....

bende o 1 i 12 yaptim gecen gece 12 de yatirdim yatak odasindaki besigine uyumasi yine 1 buldu sonra yine bu sefer daha kisa surede simdi 11 de yatiriom 12 i buluo mesela bunu 10 a kadar cekmek amacim sabah ta 9da 10 da uyanmak ....

yetmio ya etraftaki cuhela takimi annemin komsusu dio ki ..
.. ah ah bole yapmak war nasil
ben...nasil
o..senin gibi olmak warmis bak hala bnm ki yanimda yatakta uyuo (cocuk 7 yasinda )

ben .. keske alistirsaydiniz
o...yapamadim ki ben kiamadim walla yazik el kadar sabi aglatamadim dayanamadim walla ya bogulsa ya ters donse

ben...ama olur mu hep etrafindayim
o..yok yok fatma abla gaddar anne olmak war azcik wurdum duymaz olcan bilemedik biz hayatimizin kiymetini....bak simdikilere oyuncak analik.....

sucum ..besikte cocuga uyku saatine alistirmaya tesebbus
dawali ... 3 aylik anne
dawaci ... gecmisin sewgi dolu anneleri
ceza.... warsin idam olsun....

degil mi gaddar anne oldum ben oleyim muebbetle ugrasmayin asin bni gitsin...beni anneligimle yargiladi sanki duruyu banyoya kapadi ustune de sifonu cektim bu ne ya allah askina senin ne haddine benim kizima olan sefkaimi olcmek olcup az bulmak sen kimsin ya senin cocugu gibi 2 de yatip oglen 12 demi kalksin asalak 7 yasinda cocugun yatagin ortasinda ne isi war he yelloz seni allah nasil biliosa oyle yapsin...benim anneliime kurban ol sen...pat pat dayak atarken gaddar deilsi besigine cocuk birakinca beni gaddar yaptin allaha hawale ettim seni...

Tmm canim cok sagol

Uzulme cnm. Bence de dogru olan senin yaptigin.
Ama arastirirken ve oglumla yasarken sunu farkettim. 20 dakikada derin uykuya geciyrlar. Onun icin ben 20-25dk bekliyrm ondan sonra yatiriyrm. Gunduz kendi yatiyr ama gece koynum da uyuyr.

Hadsiz kadina bak sen. Kendini baya bisi sanmis. O yastaki cocuk anasiyla mi yatarmis. Benim oglum benden hic ayrilmadigi icin mecbur onunla yatiyrm. Hem ben kendimde cok ihfiyac duyuyrm ona. Ama bu tercih meselesi. O ne karisiyrsa sana anlayamadim. Bence sen haklisin cnm. Zaten hep etrafindasin. Ben de uyku duzenine yavas yavas alostirmaya calisiyrm. En azindan hep ayni saatte uyumasini saglamaya calisiyrm. 3-4 aydan sonra kendi yatagina alistirinm uyku duzeni olsun diye okumustum. Ben de o zaman yatagija gecirecegim insallah.

bak altta yazdim ben de pes etme etme arkadasim uyucak bu cocuklar erkenden uyucak bi sik daha wermiorum duruya en werimli saate uykuyu almasi icin uyucak o cocuklar biz ertesi gun normal saat te uyanip yemek bulasik temizlik yapip aksam olmadan kendimize bi kac saat ayirmak icin uyucak bu cocuk yataga yattigim da dewriliom resmen sizlio heryerim yorgunluktan bu cocuk uyucak teze cok bilmis teze bak bu arkadasta mi kaddar

zaten bu ewin ucra kosesi degilki bahsettiim benim yastiimin yanindaki besigi alti ustu bizden once uyusun istiorum nne warki bunda...sen sonra kendi yatagina mi geciosun canim yoksa senin yataktami yatio....yani ben o nu kiniyormuyum da bana laf uzatio anne baba cocuk mutlusa bazen dogru bildigin degil bireyleri mutlu oldugu secilebilir tabikiii...koca odasi yatagi war ama daha goturmem oraya bakim arastirmadim hangi ay uygun...

bebekler 2 saatte bir acıkıyor.ben yarım saatte Allahım sen sonu hayır et delirecem.valla bestekız gebertmek istediğimiz çok kişi var bigün biri nasibini alacak ama hangi şanslı bakalım.belkide onca laftan şişiyorumdur :)

olabilir canim haklisin kaldi ki bu benim insanlara mesafe koymus cewap wermeye calismis halim suan...ama soldan sifirim annelik yufka yapti beni ama birini bi gu yakalicam saclarindan su ayaklarindan cocugu sallayan kaynanalariniz gibi sallicam onlari dunyalarini dondurcem. ;))

:)))))
Senin saygin hu kadinin vicdanina dokunuyor..Uslanacak gb :)

Sevindim canim,bari su yemek duzeni bir otursa..Birinin bazen 10 dk cocukla ilgilenmesi bile ne buyuk nimet hep uyumalarini beklemektense..

4 aydan once cok acele etmemek gerekmis,sonrasinda da hem kendi duzenini hem evin duzenini ayarlamaya calisirmis cocuklar..Galiba 2 ay sonra da alissinlar diye 10 da yataga gececek herkes :))))))
Kırıcı olmasin mumkunse yahu,sende surekli mesaidesin ne yapalim.

Çocuk sayısı arttıkça bu davranışların sayısı da arttı ama olsun önemli olan düşününce anlaması
Ben de biraz daha mesafeli ve temkinli olmalıyım demek ki.....

Çok alem kızsın canım sen yaa:))
Bu topikten hiç eksik olma emi neşemizsin, bu enerjini de hiç kaybetme:))

Çocuk sayısı arttıkça bu davranışların sayısı da arttı ama olsun önemli olan düşününce anlaması
Ben de biraz daha mesafeli ve temkinli olmalıyım demek ki.....

allahim senin kaynanan bir melekti lilosofiem ..... ona hep gulumse ... dereni degil demiri onda birak ..babanesinin muhtesemliginden bahset ewlatlarina ...tanri seni kutsasin......

kizma ne olur kafama vurdu artik olaylar okadar ii niyetlisin ki rabbim karsina hep sen gibi merhametlileri cikarsin...

Cok haklisin cnm. Mutli olundugu sekilde yasanmali. Senin yaptigin en guzeli.

Biz hastaneden eve geldik. Birkac gun yatagina yatirmaya calistim ama her koydugumda agladi ki yatagi bizim oda da. Benim sezeryan sonrasi da biras agir gecti. Kv yuzunden annem ben de kalamayinca ben de kv yi istemedim. Derken gece alip koy yapamadigim icin benimle yatti hep..esim de bizle yatiyr ama. Yani suan kucagimda uyuyr ama bizik yatakta yatiyr. Esim de capraz yatinca bebegi ezme tehlikesi olmuyr. Hastalaninca da anneme geldigim icin suan oglan hep koynumda mecbur.

anladim canim aalh yardimcimiz olsun.....

birde
dudugumu paylasmak isterim ..pedogog dior ki cocuk yataginda uyumamak icin direndiginde ii geceler opuxugu kycaklamasi yapilur bir
hikaye okunur we isik kapatilirrr katni tok gazi yok alti temizse ne kadar aglasada kucaga alinmaz dawranisini onaylamis olursun....aglayunca alio der cocuk dio ..ama sarilmakta lazim sewgine ihtiaci war o an aglarken egilip besiye saril kokla op konus sakinlessin yine uzaklas dio yattigi yerden kipirdatma dio ben yapti kucaga almak kadar etkili sonucta sariliom yattigi yerde hemen susuo emzikti guzel sozler bikac kafadan masal hemen uzaklasiom sonun da uyuttum ben ama hala saati cekiyorum asa o yuzden bitmedi dersimiz )) birde bu cocuk aliskanliklar edinmege baslayinca dio benim kizim artik koltugu besigi tw yi karanligi vb herseyi aninda kapio tersine tepki werio o yuzden basladim ..

Canım ne yapayım kotuluge kotulukle gıdınce, tas atana tas atınca olmuyor kı... Benım tarafımda butun bır aıle yok, ben onları da aılem olarak kabul ettım, cok cıddı olmadıkca uzatmamaya calısıyorum. Yalnız Deren'in dogumundan sonra benı cok uzecek seyler yaptı, burada yazamadım hepsını dolayısıyla onla ılgılı beklentım ve bakıs acım cok degıstı. Onceden dedıgın gıbıydım, annemden öte yere koymustum.

Çocuk bırakma mevzusuna gelınce......off offf canım..... Deren'i zaten bırakamam cunku bakamazlar gercekten. Nasıl bıraktıysam oyle ac, aynı bez vs alırım. Nerden mı bılıyorum? Bır kere Demır bebekken bırakmam gerekmıstı cok kucuktu. O zaman Demır'ın de gıcıklığı ustunde:) sureklı uzun uyuyor bıberonu ben vermesem almıyor aglamıyor... Gıderken dedım anne Demır boyle boyle yapıyor, suan aç en geç bır saat ıcınde su sütü içirin ya da meyve püresi vardı yedirin diye.... Bunlar bı guzel sahılde gezmısler, bı de gıttım kı esım ve anası cay ıcıp tost yıyolar, oglum da pusette uyuyo... Ohh ne guzel ne yedı ıctı dedım, ayyyyy hıc uyanmadı bız de dokunmadık!?!!.......demezler mi? Önceki açlığıyla beraber çocuk 8 saat aç kalmış, ben de şalterler attı, yahu çocugun şekeri düşmüş açlıktan uyanmıyor artık, gıderken demesem saatlerce anlatmasam neyse? Bezı falan hıc degısmemıs tabıı kı.....
Bı uyandırdım ölmüş açlıktan hem sütü hem meyveyi götürdü yavrum... O gunden sonra hıc ama hıc bırakmadım zaten...doktora fılan gıtmem gerekse, yalnız bunu yemedi.....bı de altını degıstıremedık durmadı agladı......eeeeee gerıye ne kaldı, ben tek basına da bırakabılırmısım kı zaten aglamayan bebektı........ Kendı annem ortada yok, dıgerı boyle, anlamıssındır canım neden üzerıne para verıp ellere muhtaç oldugumu(((( hıc mı alısverıse doktora vs gıtmıcem cunku... Offf sıstımmm anlatsam roman olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…