- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Dun aksam kizimla ilgilenirken esim caktirmadan fotograf cekmis.
Simdi gordum. Bakiyorum da siskonun tekiyim, cok cikinim(
İnsanlarin da moral bozmakta ustlerine yok zaten... Hele eltim !
Dogumdan 20 gun sonra geldi, hosgeldin demek icin yanina gittim.
Bana ilk kurdugu cumle: kilon aynen duruyo !
2.cumle: gobegin hic gitmemis !
Patavatsiz insanlardan, karsidakinin kirilip kirilmayacagini dusunmeden konusan insanlardan nefret ediyorum.
Gerci benim sevgili eltim ben diyet yapip bayaga kilo verdigimde bile beni gordugunde " acayip sismissin" diyen bir varlik ama...
Offf sinir oluyorum iste... Giciklar !!!
Eltilerin cogu böyledir ki sen bir CANLI getirdin dunyaya elbet zorluk cektin vucudun onu tasidi doyurdu kan verdi ee haliyle biraz kilo almamiz ve hala biraz domidik kalmamizda normal merak etme en az senin gibiyiz daha fazla kilosu olan var az olan var...
Ben hamileligimde faceye resim eklemistim hemde yemek yerkern 1 ark yorum atti az ye cok kilo almissin diye
tabi bende bos durmadim bir canli getiricem dunyaya kanimdayken ona iyi bakmam lazim minicik dogarsa uzulurum diyede bir mesj atmistim masallah kizim biz esimle uzun olmamamiza ragmen gayet iyi dogmustu 4912 gram 53 cm boyuydu... sende böyle tepki ver haklisin kiloluyum dedikce ustune gelir...
Arkadasim ben bunlari dedikten sonra hep foto yorumlarken aa ne guzel ne tatlisin vsvs dedi korkudan yalanciktan
Ne guzel 1 mucize göbisinde 1 canli varken cok ilginc Rabbimin mucizesi bazen kizima bakarken bu benim karnimdamiydi benmi dogurdum diyorum insanlarin icinden insan cikmasi hep ilginc gelmistir bana...Eki Görüntüle 1190464
Eki Görüntüle 1190463
Kızlar üç ay içindeki değişimimi paylaşıyorum nasıl ama :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Göbusun fuze gibi buradan belliymis pasa olacagi hicte kilolu degilsin hepsi karnindaymis masallah
D vitamini olmazsa olmazlardan eger bilgildagi normalinden kucukse doktor önermeyebilir.... Bilgildagi normal oldugu halde kendi kendimize vermeme karari alirsak bebegimiz icin tehlikeli olabilir sekil bozuklugu kusur vs... sorunlar ortaya cikabilir...Kizlar cok alakasiz olacak ama bebeklerinize d vitami veriyormusunuz ben korkuyorum bingildagi erken kapatiyomus diye duydum korkuyorum vermiyorum sizler veriyonuz mu
Ben arada kacamak yapiyorum hava cok guzel oldugu gunlerde kizimla gunesleniyoruz ve öyle gunlerde vermiyorum zaten ayni vitamini gunesten aliyor.
o Mayali göbis bendede var böyle pofuduk pofuduk bazen kizimin basini karnima katiyom cok yumusak geliyor sanirim hemencik Zzzzz...canım benimde 2 hafta sonra 3 ay olcak ama bende olmadım benim bi arkadaşım 9 ay olmadı bitanesi 7 ay olmadı normal diyolarr
benim de 3 kilo fazlam var ama hepsi göbekte burda bir arkadaş mayalı hamur gibi göbeğim var demişti aynı ondan bende de varr
Masallah canm cok cok sevindim insallah hep böyle fosur fosur akar sutlerin de mamadanda kesersin minikicanim bu konuda en deneyimlimiz lilacsofie...fakat kendi yaptiklarimi anlatim...bana da hep burdaki arkadslar tawsiye etti ....
oncelikle benim hergun akittigim gozyasim wardi esim annem ne olursa olsun aglicak bir sebebim wardi...morel sifirdi anlicagin...bu yuzden de sonuc almam 1 ayi buldu....
oncelikle bol su tukettim dere otu taze sogan onceden hazirlayip kaplarda her yemegime koydum tapirlardan alip bir awuc kadar...tahin helwasi ....incir suyu....tukettim ce malesef cok saglam bor beslenme istio hatta her emzirdikten sonra atistirdim hep.....surekli emzirdim sagdim emzirdim sagdim .....kulaklarimi tikadim tikadim ne kadar sagir olabildisem oldum....
sonuc aldim en sonun da saka gibi birde gundr bir kez de ya milupa yada humana iciorum ....
Bunlari yuzunemi dedin dediysen iyi ettin icinde birakma de iste acik sözlu insanlari severim hicte acik sözlu olamadigimdan sanirimkilo konusulmis kizlar gercekten wericekmiyiz bu kg lari kendimden sogur oldum acaba esimin gozunde de oylemiyim bilmiorum....
gercektenbu kilolar gidicekmi biticekmi ne guzel 11 kg werdim...simdi emzirme muhabbetine nerde yatarken bile yemek uzere buluorum kendimi saka gibiyim daha da okuzlesicem biliorum..allahtan envai cesit mayo mikini dolap dolu yoksa tatilde de bi kriz yasardim...
hele ki bizim kglalarimoz tasiyan insanlar war ya sanki sirtlarinda...gecen misafir geldi bn emziriom arkada
inek nerde dedi
ben sok esim sok yigenim sok geldi sanami dedi dio bi cakasim geldi agzina dio ya ihreniorum insanlardan...neden ugrasirlar ki sze ne
emsede emmese de o kiz benim ac ta olsa tok ta olsa bnm kizim alt komsu dio ki aglio mu cok ewet dedim
aa hic sesi gelmio ki yan komsunun ki gelio banane neyi test ediosun ki allahin cezasi....
bu ne kiz bole kac katsin gore hamile sanar ..
senin kafan patlasin o karnin 100 kat olsun o kulaklarin tikansin agzini acama dilin kpsun be be de sadece bende gecim karsina guleyim ;))
Esimde isyerinde karim dogum yapti demisti hatta 2 hafta babalik izni vardi evde kalmisti tekrar ise dönunce orada calisan bekar bir kadin esin inek mi oldu simdi dedi esimde sinirlenmis artik muhattap olmakta istemiyorum artik onunla diyordu... ne diyecegine bilememisti susmustu oda......
Sut veriyoruz bir nevi inegiz aslinda ama disaridan saygisizca bunu söyleyenlerden de kabul etmemiz gerek... inek oldugumuzu ustune basa basa söyleyen de tomris`idi.
Cok gecmis olsun canm tekrardan hicbir sorun olmamasina cok sevindim Bebisin kilosu nasildi 2. ayda ?Kızlar hastaneden geldik önce bahsetmiştim 2 haftadır kızım çok kusuyor die..Bütün tahlilleri yapıldı film çekildi ultrasonda bakıldı idrar tahlili de yapıldı hepsi güzel bi sorun yok.ultrasondaki Dr ne zaman emzirdin dedi az önce dedim idrar yapsın die dedim doğum kilosunu sordu şimdiki kilosunu sordu çok iyi bu kız çok emmekten kusuyo bak suan bile midesi tamamen dolu bi firt daha emse kusar dedi..neyse sonuçları Dr umuza götürdük hersey normal öyleyse reflü diyoruz dedikusmasi sizi aşırı rahatsız ediyorsa ilaç yazayım çünkü kilo alımı gayet iyi dedi ilaç da illa ki etkili olacak die bişey yok dedi ise yaramayabilir dedi.bu katı gıdaya ek Gıdaya başlayana kadar devam edebilir dedi.biz de yazma öyleyse dedik..Bas cevresi normal dedi..Genzinden çıkan sesleri yine sordum burun kemiği basık biraz ondan kaynaklaniyo buyudukçe geçer dedi..30 derece acıyla yatmalı dedi çok sık emzirme dedi..2 hafta kadar takip et 3. ay kilo alımına göre ilacı yazarız yoksa geçmesini beklersiniz dedi tamam dedik..
Burda aynı problem olan bazı arkadaşlar vardı oyüzden böyle ayrıntılı yazdım kızlar umarım kilo alımı mız böyle devam eder de ilaçlara gerek kalmaz kusmasina da alisiriz artik napalım..Buarada eşim yanimiZda değil aradım anlattim kızdı küçücük bebeği bisürü makinaya soktun die
napayım yani
sana bikac tavsiyede bulunayim belki isine yarar...
Biliyorsun benim kizda cok kusuyordu yuzu gözu mosmor oluyordu nefessiz kaliyordu dusun okadar cok kusuyordu careyi buldugum seyler...
1.Kizimi gunde en az 5 saat basi dik bir sekilde uyuttum yastigini yukseltip durdum...
2.Her emzirdigimeden 3-4 dk sonra gazini cikardim tekrar emzirip tekrar 3-4 dk sonra gazini cikardim
3.Onu yatirarak emzireye son verdim... Artik kucakta basini yastikla destekleyip daha havada tutarak emziriyorum
4.Elimden geldigince onu tasidigimda dik tutmaya calisiyorum ve son olarak emzirmeden öncede gazini cikariyorum surekli gaz cikarma ugrayisindayim anlayacagin.
Insallah sizinkide gecer cok sukur 1 haftadir azicik azicik kusuyor ama öyle cesme gibi fiskirircasina vs kusmalar gitti...
Biz denizden cikarken kocalar tutucak havluyu tam alacaz derken hoppp kandirdim yerken iyidi ama kal böyle demesinlermikinilere elveda buyaz desenize mayokini iyi fikir haşememı alsam diye esprı yaparken mayokini fikri içimi yumuşattı.gobek çizgim tum keseleme çabalrıma ragmen gecmiyorda....yaşasın pareolarrrr... yada denizden çıktıktan sonra deniz kenarında hemen havluyu hazır tutan kocalara alkış istiyorum bu yaz..
Canim sizinkininde kilosu bizimki gibi her anne gibi biraz az buluyorum bende.... sende benim gibi emzirmeye calis tabi alirlarsa bizde 5360 tik 2. ayda...Kızlar sabah 2. Ay aşımızı olduk çok ağlamadı şimdilik ateşimizde yok. Kilomuz 5300 kg boyumuz 58 cm 2 ay 4 günlüğüz. Sizce gelişimi nasıl iyimi.
Mama yiyecek kadar da zayif degiller ama...
Kizim istedikce emziriyorum gunduz 3-4 saatte 1 emiyor ama geceleri uykusu derin oldugundan 6-7 saatide buluyor malesefAnnisler, daha once de sordum ama gozden kacti sanirim.
Kac saatte bir emziriyorsunuz gun icinde? Oglum hala iki saatte bir emmek istiyor, 3 saate cekemedim bir turlu? Sizin nasil?