2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Aman aman ihtiyacim yok cok sukur.benim ikiside ayni sehirde ama inan minneet etmek adetim diil.elimden geldigindce kendim dustum kendim kalktim esimle......utku bana 5 yilimda geldi o yuzden birazcik kiymetlimiz:) ben ilgilenmek istiyorum bugumlerii cok bekledim.....evet gobekler gitmuyo allahtan yuzum cok güzelde siskolugumu buraz orter

Arkadaslar belki konusu gecmistir ama bisi danismak istiyrm.
Oglum 70 gunluk ve birkac gundur baya tukmuklu agzi. Sebebini bilen var mi? Surekli tukmuk siliyrm

Bizim doktor da normal dedi...Hatta bu ara tükürüklerinden dolayı öksürecektir, hastaladngını düşünmeyin normal dedi...Bir de ellerini yumruk yapıp agzına goturuyo ya, ona da normal dedi, mudahale etmeyin 4. aya girince uzanma başlayacak, bu davranısı azalacak deid

Kızlar yazdıklarınızı elimden geldigince takip ediyorum...Sıkıntılarınızı paylaşmak istiyorum, ama basına oturup cevap yazacak fırsat bulamıyorum tek tek...Kusura bakmayın... Sanırım biraz fazla bagımlı bir anne oldum ben...Evde bakıcı var ama ona cok yorulmadıgım surece bebeği vermiyorum bile... Sanki bebegim hep beni istiyor, beni görmeyince üzülecek gibi bir sanrıya takıldım... Herseyiyle kendim ilgileniim diince de kendime vakit ayıramıyorum hiç... Belki çogumuz bu durumdayızdır bilemiyorum... Etrafımdakiler abarttıgımı düşünüyor...Bilemiyorum artık...

Bu aralar ogluma zorla mama yediriyorum resmen, biberonu itiyor, mamasının tamamını hiç veremedim son zamanlarda...Sıcaklardan diye tahmin ediyorum...3. ayımız 10 gün sonra dolacak henüz 500 gr almıs 20 günde..biraz az geldi bana...Benzer durum yasayan var mı merak ettim

Ayni bagimlilik ben de de var ve cevrem abartiyrsun diyr. Ben kulak asmiyrm. Ben de bakici da yok cok yoruluyrm. Suan mecbur annemdeyim.ama onlara da pek vermiyrm. Sanirim iki dusukten sonra kavustugum icin bu duskunlugum.

Ben anne sutu veriyrm cnk sadece. Ama dedigin gibi sicaklardan dolayi cok yemiyr olabilir bebegin. Bir de bizim burda ikizler var. Farkli mama markasi verince yemiyrlarmis.

Aynen ben de annemlerin yanindayim sanki kızım sadece benimle duracakmis gibi geliyo annem kayinvalidem ver biraz biz ilgilenelim sen uykusuzsun uyu diyorlar veriyorum ama onun ağlama sesini bi duyayim uyku girmiyor gözüme gel de uyu..o da gerçekten sadece bende susuyo.hicbirsey yapamıyorum 5 dk uyusa ya wc ye gidiyorum ya bişey atistir yorum hemen ya da duşa giriyorum saç kurutma eskisi gibi fon duzLestirme falan hayal zaten..dışarı da cikmiyorum akşamdan aksama iftara davet edilirsek. .Onda da kızım hiç durmuyo herkes acır gözlerle bana bakiyo

Kizlar momfortbaby almayi dusunuyorum. Kullanan var mi? Nasil memnun musunuz? Kizimdan kalan bir sirt agrim var ustelik ufak tefegim (kilo var ama guclu sayilmam).

DUn disari ciktim kizim ve oglumla. Aman Allah'im bu nasil bir acemiliktir!! Yanimda kuzenim vardi olmasa yanmistim. Arabayi tasi ac kapat taksiye al, cocuklarii tut kizi takip et oglana ruzgar gelmesin agladi emzirecwk yer bul!! Ben uc gunden fazla evde duramam ki. Esim de arabayi birakmiyor kizimi araba tuttugu icin iki cocukla idare edemeyecegimi dusunuyor. Haksiz da siylmaz kizim ciddi anlamda kotulesiyor. Simdik chicco'nun kangurusu var gelinimiz verdi ama cok rahatsiz etti hem beni hem sipami. Momfort hajkinda guzel seyler duydum. Varsa aranizda kullanan yorum istiyorum:)

Ben aldım bikacgun önce geldi ama henüz hiç kullanmadım dışarda.. içerde bikaç deneme yaptık güzel gibi burda bi arkds kullanıyor o onermisti bana da ben begendim çok da şık..inş dışarıya çıkarsak yine tecrübemi Paylasirim an benim cadi kizimla henüz zor hiç susuyor çünkü kucakta bile

Arkadaslar belki konusu gecmistir ama bisi danismak istiyrm.
Oglum 70 gunluk ve birkac gundur baya tukmuklu agzi. Sebebini bilen var mi? Surekli tukmuk siliyrm

Bende tukuruk silip duruyom hemde balonlu tukuruk :))
Psikologanne benim kizimda öksuruyor hep hastalandi kesin diyordum bende bunu ögrenmem iyi oldu....

Kizim da önceleri yatagina koydugum gibi agliyordu kendi yatagimiza koydugum gibide susuyordu...
Esimde o uyaninca sinirleniyordu uykusu bölundugunden bende kovdum onu 1,5 aydir baska odada uyuyor....
Kizimla bende bizim yatakta kocaman yatak ikimize kaldi

Masallah geceleri kizim 11-12 gibi uyur 5-6 ya kadar uyanmadan nereye koysam uyur besigindede uyuyacagini bilmeme ragmen besigine koymak istemiyorum cok alistim onun kokusunu icime cekip yatmaya biliyorum yataginda yatmasi alismasi daha iyi ama biraz bencillik ediyorum sanirim :))

Az önce doktordan geldik tam doktor kizimin gözunu kontrol edecekken esim aldigim park vakti bitecek ben arabanin yanina gidiyorum sen kendini idare edebilirmisin diyo bide... idare edemem dedim yarim yamalak isveccemle mecbur kalip parka indim o kaldi yani doktorun yorumlarini duymadim...

Dedigi kadariyla damlalara malesef 1 ay daha devam edecekmisiz gunde 2 damla aliyorduk simdi sadece 1 damla alacakmisiz... aniden birakirsak virus geri dönebilirmis.... buyuzden yavas yavas birakmamiz gerekiyor gözu tamamen iyi demis... Göz bebegi dedigimiz pupilasinin buyumesi icin damla katti iki göz ayni boyuttami degilmi icinde virus görunuyormu diye ama ilaci sadece 15 dk bekletti sonra bakti gözune normalde o ilac damlatildiktan 40-50 dk sonra bakilmasi gerekiyormus gözune ki ozaman pupilasi yeteri buyukluge ulasiyormus...
Kizim ilactan yorgun dusup uyudu uyaninca dikkat etmem lazim pupilasinin buyuklugune...
1 ay boyunca hergun 1 damla alacak... 1 ay sonra tekrar randevumuz var

1 yil boyunca bikac ayda bir kontrol edeceklermis ki virusun kesin gidip gitmediginden emin olmak icin...
Bu kontroller esnasinda kizim kiyameti koparmis dedi esim ilk kez böyle agladigini gördum diyodu...
Ben gözunun icindekini bakteri saniyordum meger en tehlikeli olan virusmus gözun tamamen iyilestigini gösterip geride dönebiliyormus...
Malesef bu seferde kurtulamadik ama dahada azalttildiginada sukur...

Son düzenleme:

Canım bende okullar açıldığında başlayacağım işe, annem bakacak benimde. Sana süt olayını sormak istiyordum. İş yerinde sağıp nerede muhafaza ediyosun, eve nasıl getiriyorsun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben aldım canım çok memnunum şu çok sıcaklar olana kadar kullandım da şu anda bunalır diye kullanamıyorum. Bi arkadaşa daha önermiştim. Gerçekten kullanımı çok rahat yurt dılındaki ergobaby markasının türk versiyonu ve fiyatı daha uygun. Sahibesi Çağdaş Hanımda çok ilgili. Eminim sende memnun kalırsın

Kaç aya kadar kullanılabiliyor peki veya kaç kiloya kdr? Ben sling aldım, hiç kullanamadım da

Yok canım:))) Cumartesi öğlen yola çıkıyoruz, 4 gece 5 gün ordayız kısmetse ne zaman görüşebiliriz ki acaba?
Ne kadar heyecanlıı:)))))

Kaç aya kadar kullanılabiliyor peki veya kaç kiloya kdr? Ben sling aldım, hiç kullanamadım da

Yenidoğan- 3 yaş arası kullanılabiliyor. Fiyatı da 149 tl internette momfortbaby yazdığınızda çıkıyor sayfası bir inceleyin isterseniz. Tüm özellikleri yazıyor.

Benim kizce kaucuk olani aliyor sadece belki fikir olur digerinle vereyim dedim bi kere emzik gb ittiriyor kandirdigimi sandi galiba :))))
Buarada doktorun soylediklerini aktardigin iyi okdu bende nedenn oksuruyor acaba diyordum :)

Buna bin sukur canim..
Insallah geri donmez ve gerek kalmaz tekrar tedaviye..
Bazi seylerin bedelini kucucuk cocugun cekmesi cok uzucu..Eger dogru dusunuyorsam tabii..dogumda oldugunu saniyorumda

Yok canım:))) Cumartesi öğlen yola çıkıyoruz, 4 gece 5 gün ordayız kısmetse ne zaman görüşebiliriz ki acaba?
Ne kadar heyecanlıı:)))))

Esim pazar izinli oldugu icin biz ancak pazar ugrayabiliriz yaniniza,haftaici aksam saatleride olabilir ama pazar gunduz daha keyifli olur sanki :)
Gercekten cok heyecanli :)

Janicee ve Minnaklar'la da gorusecegiz en kisa zamanda nasipse..
Simdilik hem burdan hem whatsapptan idare ediyoruz :)

Sezen bana ne guzel seyler kattı kendisiyle beraber :) iyi ki tanidim sizleri..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…