Ben aldım bikacgun önce geldi ama henüz hiç kullanmadım dışarda.. içerde bikaç deneme yaptık güzel gibi burda bi arkds kullanıyor o onermisti bana da ben begendim çok da şık..inş dışarıya çıkarsak yine tecrübemi Paylasirim an benim cadi kizimla henüz zor hiç susuyor çünkü kucakta bile
Ben aldım canım çok memnunum şu çok sıcaklar olana kadar kullandım da şu anda bunalır diye kullanamıyorum. Bi arkadaşa daha önermiştim. Gerçekten kullanımı çok rahat yurt dılındaki ergobaby markasının türk versiyonu ve fiyatı daha uygun. Sahibesi Çağdaş Hanımda çok ilgili. Eminim sende memnun kalırsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben aldım canım çok memnunum şu çok sıcaklar olana kadar kullandım da şu anda bunalır diye kullanamıyorum. Bi arkadaşa daha önermiştim. Gerçekten kullanımı çok rahat yurt dılındaki ergobaby markasının türk versiyonu ve fiyatı daha uygun. Sahibesi Çağdaş Hanımda çok ilgili. Eminim sende memnun kalırsın
Az önce doktordan geldik tam doktor kizimin gözunu kontrol edecekken esim aldigim park vakti bitecek ben arabanin yanina gidiyorum sen kendini idare edebilirmisin diyo bide... idare edemem dedim yarim yamalak isveccemle mecbur kalip parka indim o kaldi yani doktorun yorumlarini duymadim...
Dedigi kadariyla damlalara malesef 1 ay daha devam edecekmisiz gunde 2 damla aliyorduk simdi sadece 1 damla alacakmisiz... aniden birakirsak virus geri dönebilirmis.... buyuzden yavas yavas birakmamiz gerekiyor gözu tamamen iyi demis... Göz bebegi dedigimiz pupilasinin buyumesi icin damla katti iki göz ayni boyuttami degilmi icinde virus görunuyormu diye ama ilaci sadece 15 dk bekletti sonra bakti gözune normalde o ilac damlatildiktan 40-50 dk sonra bakilmasi gerekiyormus gözune ki ozaman pupilasi yeteri buyukluge ulasiyormus...
Kizim ilactan yorgun dusup uyudu uyaninca dikkat etmem lazim pupilasinin buyuklugune...
1 ay boyunca hergun 1 damla alacak... 1 ay sonra tekrar randevumuz var
1 yil boyunca bikac ayda bir kontrol edeceklermis ki virusun kesin gidip gitmediginden emin olmak icin...
Bu kontroller esnasinda kizim kiyameti koparmis dedi esim ilk kez böyle agladigini gördum diyodu...
Ben gözunun icindekini bakteri saniyordum meger en tehlikeli olan virusmus gözun tamamen iyilestigini gösterip geride dönebiliyormus...
Malesef bu seferde kurtulamadik ama dahada azalttildiginada sukur...
Merhaba, telefondan alıntıyı pek beceremiyorum, ben de momfortbaby almak istiyorum, nerden ve nasıl aldığını paylaşır mısın, tşk
Cnm nerden aldın ben de almak istiyorum ama bulamadım hiçbiryerde
Benim kizce kaucuk olani aliyor sadece belki fikir olur digerinle vereyim dedim bi kere emzik gb ittiriyor kandirdigimi sandi galiba :))))
Buarada doktorun soylediklerini aktardigin iyi okdu bende nedenn oksuruyor acaba diyordum :)
Buna bin sukur canim..
Insallah geri donmez ve gerek kalmaz tekrar tedaviye..
Bazi seylerin bedelini kucucuk cocugun cekmesi cok uzucu..Eger dogru dusunuyorsam tabii..dogumda oldugunu saniyorumda
Esim pazar izinli oldugu icin biz ancak pazar ugrayabiliriz yaniniza,haftaici aksam saatleride olabilir ama pazar gunduz daha keyifli olur sanki :)
Gercekten cok heyecanli :)
Janicee ve Minnaklar'la da gorusecegiz en kisa zamanda nasipse..
Simdilik hem burdan hem whatsapptan idare ediyoruz :)
Sezen bana ne guzel seyler kattı kendisiyle beraber :) iyi ki tanidim sizleri..
Canım sahibinden.com adresinde ben ordan siparis ettim 3 günde geldiMerhaba, telefondan alıntıyı pek beceremiyorum, ben de momfortbaby almak istiyorum, nerden ve nasıl aldığını paylaşır mısın, tşk
Çok şeker görünüyo sunuz biz henüz kullanmadık geleli bikacgun oldu ama..Ben yenidoğan kundağıyla almıştım kızlar bir aylıktan beri kullanıyorum momfortbaby i Eki Görüntüle 1192131
Kaç aya kadar kullanılabiliyor peki veya kaç kiloya kdr? Ben sling aldım, hiç kullanamadım da
ben geldim bitanelerim))
durudan haberler.....
masallahi war 5800 kg da 60 cm 39 bas cewresi ...asilarimiz bitti hic aglamadi o aglamayinca benim yuregim tas kesti icim sizladi onun yerine aglayasim geldi ;((( suan sakin 36 ..37 arasi degisken atesi allah hepimizin yardimcisi olsun....
dr.dan haberlerde soyle ki duru asi sonrasi ii olunca masallahi vardi kizimin babam beni de dr.a goturdu cunku esim cok israr etti kprka kprka gitim tum sikayetlerimi uzunca dinledikten sonra ssunlari soyledi.....
...hamilelikten kaldigina %99 eminim malesef tamamen gecis suresi en az 6 ay bu arada agrini hafifletecek cok guclu ilaclar war ama emziriosun istirahetle insalah hafifler...krem surulcek majezik werdi emzirme sagma saatlerini ayarlyip kullanabilirsin dedi.....eger 10 gu icinde ara ara ya dusmezse sanci hic hafifleme olmazsa ozamn bikez emara aliriz emin olur bekleriz dedi...simdi rontgene bile gerek yok dedi vucudun kendini toplama suresimis rahimi 40 gundu kalcamin 6 ay allahim neden bitek biz cekioz da kocalarimiz sadece kizini gelip sewip oksuo... ....
cok uzuldum iiylesme suresi cok gec ve hic bir tedawisi yok diye ama halam aradi buyuk hala onun komsu kizi olmus tam 6. ay da tik die kesilmis tedawisi cozumu yokmus oda cok cekmis...
duruya baktim agladim demi ne acilar cektim senin ici cekiorum da ama keske o asilari bile bana vursalardi da senin canin hic yanmasa dedim.....
hamilelik annelik bebek buyutmek ne kadar basitlesio dimi halbuku icimiz curuyor kanimiz cekilio hepinizi sewiorum yuzunu gorup sesini duymadigim canlarim))
Demir'i doğurduğumda bende de dayanılmaz bel ağrısı olmuştu, hamileliğe bağlanmıştı ve fıtık olabileceği söylenmişti
Düzenli fizik tedavi filan denilmişti ama Demir'i bırakıp ta nereye gideceğim tabii ağlaya ağlaya dönmüştüm eve
Bana da çok güçlü ağrı kesiciler vermişti iğne yapmıştı ayrıca buscopan tarzında bir kas gevşetici de vermişti
Sanki ameliyat olmadan geçemez diye düşündüğüm ağrılar şak diye kesilmişti birkaç günde
Sonra da tekrarlamamıştı
İstersen bir gün boyunca sütünü sağıp dök, stoklardan verirsin arada mama
Bakalım ağrı kesicinin ya da diğer ilaçların etkisi oluyor mu belki de sen de rahatlarsın
Umarım da benimki gibi Allah yardımcın olur da altı ay dense de geçer hemen...
Pazar harika olur bence de:) Minnaklar bize çok yakın oturuyor, biz de görüşeceğiz ilk fırsatta kısmetse.
Janicee'i bilmiyordum isterseniz Pazar günü hepberaber biraraya gelelim?
Ben yenidoğan kundağıyla almıştım kızlar bir aylıktan beri kullanıyorum momfortbaby i Eki Görüntüle 1192131
ben geldim bitanelerim))
durudan haberler.....
masallahi war 5800 kg da 60 cm 39 bas cewresi ...asilarimiz bitti hic aglamadi o aglamayinca benim yuregim tas kesti icim sizladi onun yerine aglayasim geldi ;((( suan sakin 36 ..37 arasi degisken atesi allah hepimizin yardimcisi olsun....
dr.dan haberlerde soyle ki duru asi sonrasi ii olunca masallahi vardi kizimin babam beni de dr.a goturdu cunku esim cok israr etti kprka kprka gitim tum sikayetlerimi uzunca dinledikten sonra ssunlari soyledi.....
...hamilelikten kaldigina %99 eminim malesef tamamen gecis suresi en az 6 ay bu arada agrini hafifletecek cok guclu ilaclar war ama emziriosun istirahetle insalah hafifler...krem surulcek majezik werdi emzirme sagma saatlerini ayarlyip kullanabilirsin dedi.....eger 10 gu icinde ara ara ya dusmezse sanci hic hafifleme olmazsa ozamn bikez emara aliriz emin olur bekleriz dedi...simdi rontgene bile gerek yok dedi vucudun kendini toplama suresimis rahimi 40 gundu kalcamin 6 ay allahim neden bitek biz cekioz da kocalarimiz sadece kizini gelip sewip oksuo... ....
cok uzuldum iiylesme suresi cok gec ve hic bir tedawisi yok diye ama halam aradi buyuk hala onun komsu kizi olmus tam 6. ay da tik die kesilmis tedawisi cozumu yokmus oda cok cekmis...
duruya baktim agladim demi ne acilar cektim senin ici cekiorum da ama keske o asilari bile bana vursalardi da senin canin hic yanmasa dedim.....
hamilelik annelik bebek buyutmek ne kadar basitlesio dimi halbuku icimiz curuyor kanimiz cekilio hepinizi sewiorum yuzunu gorup sesini duymadigim canlarim))
Kızlar yazdıklarınızı elimden geldigince takip ediyorum...Sıkıntılarınızı paylaşmak istiyorum, ama basına oturup cevap yazacak fırsat bulamıyorum tek tek...Kusura bakmayın... Sanırım biraz fazla bagımlı bir anne oldum ben...Evde bakıcı var ama ona cok yorulmadıgım surece bebeği vermiyorum bile... Sanki bebegim hep beni istiyor, beni görmeyince üzülecek gibi bir sanrıya takıldım... Herseyiyle kendim ilgileniim diince de kendime vakit ayıramıyorum hiç... Belki çogumuz bu durumdayızdır bilemiyorum... Etrafımdakiler abarttıgımı düşünüyor...Bilemiyorum artık...
Bu aralar ogluma zorla mama yediriyorum resmen, biberonu itiyor, mamasının tamamını hiç veremedim son zamanlarda...Sıcaklardan diye tahmin ediyorum...3. ayımız 10 gün sonra dolacak henüz 500 gr almıs 20 günde..biraz az geldi bana...Benzer durum yasayan var mı merak ettim
Az önce doktordan geldik tam doktor kizimin gözunu kontrol edecekken esim aldigim park vakti bitecek ben arabanin yanina gidiyorum sen kendini idare edebilirmisin diyo bide... idare edemem dedim yarim yamalak isveccemle mecbur kalip parka indim o kaldi yani doktorun yorumlarini duymadim...
Dedigi kadariyla damlalara malesef 1 ay daha devam edecekmisiz gunde 2 damla aliyorduk simdi sadece 1 damla alacakmisiz... aniden birakirsak virus geri dönebilirmis.... buyuzden yavas yavas birakmamiz gerekiyor gözu tamamen iyi demis... Göz bebegi dedigimiz pupilasinin buyumesi icin damla katti iki göz ayni boyuttami degilmi icinde virus görunuyormu diye ama ilaci sadece 15 dk bekletti sonra bakti gözune normalde o ilac damlatildiktan 40-50 dk sonra bakilmasi gerekiyormus gözune ki ozaman pupilasi yeteri buyukluge ulasiyormus...
Kizim ilactan yorgun dusup uyudu uyaninca dikkat etmem lazim pupilasinin buyuklugune...
1 ay boyunca hergun 1 damla alacak... 1 ay sonra tekrar randevumuz var
1 yil boyunca bikac ayda bir kontrol edeceklermis ki virusun kesin gidip gitmediginden emin olmak icin...
Bu kontroller esnasinda kizim kiyameti koparmis dedi esim ilk kez böyle agladigini gördum diyodu...
Ben gözunun icindekini bakteri saniyordum meger en tehlikeli olan virusmus gözun tamamen iyilestigini gösterip geride dönebiliyormus...
Malesef bu seferde kurtulamadik ama dahada azalttildiginada sukur...
kaynana her şekilde kaynana galiba.senin gibi insanı bulmuşlar öpsünde başına koysunlar dimi.
sana yazdıklarımı görmedin sanırım canım.Demir nasıl biraz geçtimi asliği?
güzel haberlerle gel canım inşallah
Eltilerin cogu böyledir ki sen bir CANLI getirdin dunyaya elbet zorluk cektin vucudun onu tasidi doyurdu kan verdi ee haliyle biraz kilo almamiz ve hala biraz domidik kalmamizda normal merak etme en az senin gibiyiz daha fazla kilosu olan var az olan var...
Ben hamileligimde faceye resim eklemistim hemde yemek yerkern 1 ark yorum atti az ye cok kilo almissin diye
tabi bende bos durmadim bir canli getiricem dunyaya kanimdayken ona iyi bakmam lazim minicik dogarsa uzulurum diyede bir mesj atmistim masallah kizim biz esimle uzun olmamamiza ragmen gayet iyi dogmustu 4912 gram 53 cm boyuydu... sende böyle tepki ver haklisin kiloluyum dedikce ustune gelir...
Arkadasim ben bunlari dedikten sonra hep foto yorumlarken aa ne guzel ne tatlisin vsvs dedi korkudan yalanciktan
Ne guzel 1 mucize göbisinde 1 canli varken cok ilginc Rabbimin mucizesi bazen kizima bakarken bu benim karnimdamiydi benmi dogurdum diyorum insanlarin icinden insan cikmasi hep ilginc gelmistir bana...
Göbusun fuze gibi buradan belliymis pasa olacagi hicte kilolu degilsin hepsi karnindaymis masallah
D vitamini olmazsa olmazlardan eger bilgildagi normalinden kucukse doktor önermeyebilir.... Bilgildagi normal oldugu halde kendi kendimize vermeme karari alirsak bebegimiz icin tehlikeli olabilir sekil bozuklugu kusur vs... sorunlar ortaya cikabilir...
Ben arada kacamak yapiyorum hava cok guzel oldugu gunlerde kizimla gunesleniyoruz ve öyle gunlerde vermiyorum zaten ayni vitamini gunesten aliyor.
o Mayali göbis bendede var böyle pofuduk pofuduk bazen kizimin basini karnima katiyom cok yumusak geliyor sanirim hemencik Zzzzz...
Masallah canm cok cok sevindim insallah hep böyle fosur fosur akar sutlerin de mamadanda kesersin minikiBiliyorum sut diye diye top gibi olucaz ama dedigin gibi denize girerken mayo giyeriz ancak kom liza mayolari cok iyi gider mayis analarina bu sene
Bunlari yuzunemi dedin dediysen iyi ettin icinde birakma de iste acik sözlu insanlari severim hicte acik sözlu olamadigimdan sanirim
Esimde isyerinde karim dogum yapti demisti hatta 2 hafta babalik izni vardi evde kalmisti tekrar ise dönunce orada calisan bekar bir kadin esin inek mi oldu simdi dedi esimde sinirlenmis artik muhattap olmakta istemiyorum artik onunla diyordu... ne diyecegine bilememisti susmustu oda......
Sut veriyoruz bir nevi inegiz aslinda ama disaridan saygisizca bunu söyleyenlerden de kabul etmemiz gerek... inek oldugumuzu ustune basa basa söyleyen de tomris`idi.Hep beraber Mööö!
Cok gecmis olsun canm tekrardan hicbir sorun olmamasina cok sevindim Bebisin kilosu nasildi 2. ayda ?
sana bikac tavsiyede bulunayim belki isine yarar...
Biliyorsun benim kizda cok kusuyordu yuzu gözu mosmor oluyordu nefessiz kaliyordu dusun okadar cok kusuyordu careyi buldugum seyler...
1.Kizimi gunde en az 5 saat basi dik bir sekilde uyuttum yastigini yukseltip durdum...
2.Her emzirdigimeden 3-4 dk sonra gazini cikardim tekrar emzirip tekrar 3-4 dk sonra gazini cikardim
3.Onu yatirarak emzireye son verdim... Artik kucakta basini yastikla destekleyip daha havada tutarak emziriyorum
4.Elimden geldigince onu tasidigimda dik tutmaya calisiyorum ve son olarak emzirmeden öncede gazini cikariyorum surekli gaz cikarma ugrayisindayim anlayacagin.
Insallah sizinkide gecer cok sukur 1 haftadir azicik azicik kusuyor ama öyle cesme gibi fiskirircasina vs kusmalar gitti...
Biz denizden cikarken kocalar tutucak havluyu tam alacaz derken hoppp kandirdim yerken iyidi ama kal böyle demesinler
Canim sizinkininde kilosu bizimki gibi her anne gibi biraz az buluyorum bende.... sende benim gibi emzirmeye calis tabi alirlarsa bizde 5360 tik 2. ayda...
Mama yiyecek kadar da zayif degiller ama...
Kizim istedikce emziriyorum gunduz 3-4 saatte 1 emiyor ama geceleri uykusu derin oldugundan 6-7 saatide buluyor malesef
Çok şeker görünüyo sunuz biz henüz kullanmadık geleli bikacgun oldu ama..
Canım ne yapayım kotuluge kotulukle gıdınce, tas atana tas atınca olmuyor kı... Benım tarafımda butun bır aıle yok, ben onları da aılem olarak kabul ettım, cok cıddı olmadıkca uzatmamaya calısıyorum. Yalnız Deren'in dogumundan sonra benı cok uzecek seyler yaptı, burada yazamadım hepsını dolayısıyla onla ılgılı beklentım ve bakıs acım cok degıstı. Onceden dedıgın gıbıydım, annemden öte yere koymustum.
Çocuk bırakma mevzusuna gelınce......off offf canım..... Deren'i zaten bırakamam cunku bakamazlar gercekten. Nasıl bıraktıysam oyle ac, aynı bez vs alırım. Nerden mı bılıyorum? Bır kere Demır bebekken bırakmam gerekmıstı cok kucuktu. O zaman Demır'ın de gıcıklığı ustunde:) sureklı uzun uyuyor bıberonu ben vermesem almıyor aglamıyor... Gıderken dedım anne Demır boyle boyle yapıyor, suan aç en geç bır saat ıcınde su sütü içirin ya da meyve püresi vardı yedirin diye.... Bunlar bı guzel sahılde gezmısler, bı de gıttım kı esım ve anası cay ıcıp tost yıyolar, oglum da pusette uyuyo... Ohh ne guzel ne yedı ıctı dedım, ayyyyy hıc uyanmadı bız de dokunmadık!?!!.......demezler mi? Önceki açlığıyla beraber çocuk 8 saat aç kalmış, ben de şalterler attı, yahu çocugun şekeri düşmüş açlıktan uyanmıyor artık, gıderken demesem saatlerce anlatmasam neyse? Bezı falan hıc degısmemıs tabıı kı.....
Bı uyandırdım ölmüş açlıktan hem sütü hem meyveyi götürdü yavrum... O gunden sonra hıc ama hıc bırakmadım zaten...doktora fılan gıtmem gerekse, yalnız bunu yemedi.....bı de altını degıstıremedık durmadı agladı......eeeeee gerıye ne kaldı, ben tek basına da bırakabılırmısım kı zaten aglamayan bebektı........ Kendı annem ortada yok, dıgerı boyle, anlamıssındır canım neden üzerıne para verıp ellere muhtaç oldugumu(((( hıc mı alısverıse doktora vs gıtmıcem cunku... Offf sıstımmm anlatsam roman olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?