kızlar bugün doktora gittim, geçen hafta kalp atışını görmek için çağırmıştı. karından ultrasonla baktı hiç birşey göremedi. sonra için rahat etcekse vajınal ultrason yapalım dedi, tamam dedım. vajınal ultrasonda kalp atışı zayıf olduğunu ve 5 haftalık 5 gunluk olduğumu crl 2.5 mm olduğunu, kesenın normal olduğunu ama cuma gunu gelmemi yıne zayıf olursa doplere gönderecegını söyledı. kalp atışının zayıf olması benı endişelendırdı doktoruda galıba. cuma kesın ne yapacagımıza karar verıcez duruma göre dedı. bunu yaşayan var mı aranızda. endişelendım doğal olarak. benım bu hafta 7. haftada olmam gerekıodu, 5 hafta 5 gun cıktım ve kalp atışıda zayıf. :18::18::18::18:
cnm 5 h 5 günse kalp atışını zayıf olması normla değil m, sat göre geri olman da geç döllenme olabilr hemn kötü düşünme , duacı ol
Yah beni de ekleyin bu listeyeee :)
Bizim de tahmini doğum tarihimiz 23 Mayıs 2014. Biz de bahar bebeğiyiz :)
Ben hamile olduğumu 4 haftalıkken öğrendim.
Perşembe günü ikinci kontroldeydim. Kalpatışlarını duyduk çok şükür herşey yolunda.
bende geldim
doğuma kadar burada yım hasta oldum soğuklara dikkat.
görüşürüz mmm
İyi aksamlar kizlar bugun biraz daha iyiyim kusmalarim olsada yemwk yedim biraz ayaga kalktim.dr gittim beni cok sinir etti dr kalp atisi icin gitmisdim cumartesi goremedi pzts gel dedi gittim varla yok arasi dedi nasil ya dedim bakti sekreterine gosterdi ve var dimi dedi sonra evet var deyip kalkti gitti
Giyinip geldim bisey sormama bile firsat vermeden ekim sonu gel dedi bulantilaeim dedim bisey olmaz ilac yok dedi sacima bakip sac boyasi da yok dedi bende tamam deyip ciktim esimi aradim dr begenmedim baska hastaneye gitcem dedin oda bekle beraber gidelim dedi cumayi bekliyorum başka hastaneye gidecegim.
İyi akşamlar okuyanadım sayfaları umarım herkes iyidir.
Ben çok hastayım sabah akşam ballı limonlu ıhlamur içiyorum ay çok zor bu halde hasta olmak
günaydın kızlar, nasılsınız ?
günaydın güzel mayıs anneleri:)
havalar çok soğuduuuu biz donuyoruz bebişimle. dikkatli olun kalın giyinin kış geldi kızlarrrr..
arkadaşın birisi sormuş ama cevap veren olmamış sanırım. kızlar isim düşündünüz mü hiç? ben oğlum olursa aras, kızım olursa azra yada hira koymak istiyorum. :)
Günaydın canım dün test sonuçlarını sormuşsun açıkladım okudun mu ??
Günaydın ...
Herkes iyidir inşallah..
Bizde herşey yolunda şükür...Sürekli kahverengi akıntım oluyor..bende bunu sorucam bugün..onun dışında bişeyim yok ..
Ben erkek ismi daha düşünmedim,ama kız ismini eşimle nişanlıyken düşünmüştük,kız olursa yağmur koyucaktık erkek oldu.Kızımız olursa koyarız dedik.Kız olursa Berre Yağmur olucak inşallah..Erkek olursa adını oğlum koyucakmış bizi karıştırmıyor..
günaydın güzel mayıs anneleri:)
havalar çok soğuduuuu biz donuyoruz bebişimle. dikkatli olun kalın giyinin kış geldi kızlarrrr..
arkadaşın birisi sormuş ama cevap veren olmamış sanırım. kızlar isim düşündünüz mü hiç? ben oğlum olursa aras, kızım olursa azra yada hira koymak istiyorum. :)
Sanırım kızım olursa Akasya koyucam ama erkek ismi düşünmedim :) Çok zor isme karar vermek isimlerin bi de kader üzerinde etkisi var ya aslında harflerin çağrışımlarını isimlerin çağrışımlarını iyi incelemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?