2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydın kızlar bu cuma kontrolüm var ama düşük rüyaları görmekten uyuyamaz oldum ya psikolojim bozuldu galiba. ya düşük rüyası görüyorum yada boş kese. cuma gel artıkkk

canım lütfen stres yapmamaya çalış, sonuçta anne ne hissederse bebek de onu hisseder. Her zaman olumlu düşün :)

canım ben bi yerde okumuştum bu kahverengi pembe akıntıları.. bu tür kanamalar plesenta gelişiminde de oluyormuş...

Canım ne güzel bir bilgilendirme oldu bu teşekkür ederim. En azından karnımın neden bu kadar şiş olduğunu anlamış oldum

Merhaba kızlar hayırlı mutlu güzel sabahlar

Yazmasam da sayfayı hergün takip ediyorum. Benim hayatta öğrenmek istediğim şeylerin başında dikiş dikmek geliyor, bunun için özel bi kursa önkayıt olmuştum. Dün mesaj attılar yarın başlıyoruz diye. Yani ilk ders bugün. Yeri itibarıyla biraz sıkıntılı, yürüme gitsem daha çabuk olur ama ıssız ve epey bayır yolu, otobüsle gitsem süreyi uzatmış olurum. Ayrıca tam gün, düşük tehlikem olduğu için pek güvenemiyorum bu aralar kendime. Ama çok da istiyorummm. Bugün arayıp eğer kabul ederlerse riskli günlerimi atlattıktan sonra gelmek istediğimi söyleyeceğim, inşallah kabul ederler

Dikiş bilen dikmeyi seven yada öğrenmek isteyenler var mı başka? Geçen sene şirin bi makine de aldık, azcık ders de aldım ama etek dikebiliyorum sadece şuan. Ama elbise hastasıyımmm, modelini gördüğüm elbiseyi hemen dikebilmek istiyorum, bakalım o seviyeye ne zaman gelirim

Kızlar teşekkür ederim..7+5 im şuan ben..Plesanta oluşumunda oluyormuş duymuştum bende doğru..

Bende çok hevesliyim ama vakit yaratıp henüz gidemedim. Annem az çok biliyor en azından çeyizimdeki perdeleri ve nevresimleri o dikti. Şimdi ona güveniyorum ufaklığın nnevresimlerini de ona diktirtecem bakalım..

Bende çok hevesliyim ama vakit yaratıp henüz gidemedim. Annem az çok biliyor en azından çeyizimdeki perdeleri ve nevresimleri o dikti. Şimdi ona güveniyorum ufaklığın nnevresimlerini de ona diktirtecem bakalım..

Aynen benim çeyizimi de annem yaptı baya bilgili bu konuda, bebeğimiz için sıkıntı yapmıyorum çünkü hem anneannesi hem babannesi yapabiliyor bu işleri. Ama ben kendim istediğim model kıyafet dikebilmek istiyorum, bebeğimize de dikerim öğrenirsem tabi

Kızlar teşekkür ederim..7+5 im şuan ben..Plesanta oluşumunda oluyormuş duymuştum bende doğru..

çok sevindim ben herzaman giremiyorum ama dün çok baktım bi haber varmı senden diye iyi olmana çok sevindim,hepimizin endişeleri boşa çıkar inşallah sağlıcakla kucaklayalım meleklerimizi
ben bugün doktora gittim,mininğim 11+3 imiş , ben Sat ımdan tam emin değildim demekki yanlış hatırlamışım,herkesi kocaman öpüyorum sevgilerrr

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum kanama benimde oldu hala kese arkasında kanama var doktorum ara ara kanaman olur korkma dedi.kasık ağrılarımda hala var azıcık çok yürüsem karnıma bıçak batıyor resmen.lütfen umutsuz olma benimki tüp bebek belkide içtiğim ve olduğum sayısız iğne yüzünden bebeğim düşmüyor ya ilaçlar kesilince ne olacak bende bunu düşünmeden edemiyorum.birde hiçbir hamilelik belirtim yok benim ne bulantı ne kusma nede aşerme.allah yardımcımız olsun bol bol dua edeceğiz.

Ben komşuya gidiyorum kızlar günlerdir evde çok sıkıldım görüşürüz .....

ohh iyi gezmeler

ben siliyorum süpürüyorum yavaş yavaş ta camlar falan silinmesi gerekiyodu işte benim eşim hayatta yapmaz be dursu diyo ne olacak

benim eşimde yapmaz asla dır dır kafasının etini yedim haftasonu zorla evi süpürdü.tabi surat bir karış sanki keyfimden yatıyorum ben

dün bende baktım hamile kıyafetleri ama almaya korktum.hala tam emin olamadımki ne olacağından.

Mucize teşekkür ederim canım herşey yolunda şükür..

Bu arada dr. bana 1 kasıma randevu verdi,11 haftalıkken ikili testini yapalım dedi..Tam zamanı çünkü dedi.
Sizler kaç hatfalıkken yaptıracaksınız ?

günaydın kızlar bu sabah biraz daha iyiyim geceleri kötü oluyorum genel anlamda bulantı aşırı uyku hali vs ama bugün daha iyiyim ryamı paylaşmak istedim rüyamda elma gördüm ama resmen elmaya aş eriyorum rüyamda ve alışveriş yapmışız birsürü meyve almışız armut almışız ve armutların arasından sadece birtane elma çıkıyor elime alıyorum ya biz neden elma almadık bu bir tane bana yetmeski diyorum sonra elmayı yiyorum ve bir kız çocugu haberi alıyorumm hamileliğimden buyana ilk defa bebişimin cinsiyetine dair rüya gördüm merakla bekliyorum

kızlar bende Avrupa yakasında doktor arayışındayım varmı tavsiyeniz.benim doktorum tüp bebekçi olduğundan çok yoğun ben daha sakin takip olabileceğim bir yer daha arıyorum.

Ben 12+2 de çağırdı doktor canım

kzılar dünde sormuştum sanırım okuyan olmadı , tekrar soruyom sizlerde de sarı akıntı oluyo mu normal mi bu

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli
dün dr a gittim miniği gördük sonunda kalbi de atıyordu ekranda gördük ama duyamadık, dr cihazın doppler özelliği olmadığından duyamadığımızı söyledi 12mm miş bebeğim, haftasını da yakalamış bugünn itibariyle 7+4 olduk...ama rahim içinde kanamaya benzer şeyler gördü progestan verdi:18:
mide bulantılarım için şiddetlenirse emedur kullan dedi zararı olur mu diye sorunca olmaz dedi,elevit içemiyorum dedim folidoce yazdı
ağda yapabilir miyim diye sordum bir sakıncası yok ama sen yinede 12. haftadan sonra başla dedi, ağda yaparken acıyı azaltmak için anestol krem kullanabilir miyim diye sordum kullanabilirsin dedi...2 hafta sonra kontrole çağırdı bir de kızlar kalp atışını duymayınca tatmin olmadımgörümcem de ultrason görüntüsü net değil dedi dr umun cihazı iyi değil mi acaba yaa baka dr a gitsem mi kime giderim onu da bilmiyorum:44: pendik bölgede oya hanıma gidiyorum var mı sizin tavsiyeniz

selam kızlar
giremedim iki gündür hem eşim evdeydi hemde oğlum biraz rahatsızlandı,
günlerdir uykusuzluk çekiyoruz bakalım nereye kadar
ilk çocuğu olacak olanlar, bol bolll uyuyun sakın uyumamazlık yapmayın
geçmişi malesef okuyamadım, oğluma çorbasını hazırlamam lazım,
inşallah olumsuz haberler yoktur ve herkesin hamişliği mutlu ve huzurlu geçiyordur

kzılar dünde sormuştum sanırım okuyan olmadı , tekrar soruyom sizlerde de sarı akıntı oluyo mu normal mi bu

Sarı değilde bende beyaz akıntı oluyor. Normaldir herhalde . İdrar yaparken yanma ve kötü koku varsa idrar yolu enfeksiyonuda olabilir.

Canım, bende pendikte oturuyorum ve DR bulamama derdim benimde var. şimdilik şifada soner sezer e gidiyorum genelde çevremdekiler ondan memnun. epidural doğumda iyiymiş. ben ultrasonunu beğenmiyorum karıncaların filmi gibi.
daha önce Tahir Tosyalı ya gidiyordum (Dragos Şifa) ama artık uzak diye gitmedim.
bir de Remedy de yüksel sezenere gitmiştim. ama onda bir düşük tecrübem var bu nedenle artık ona gidemiyorum (psikolojık)

bende oluyo canım doktoruma sormuştum normal dedi ve ben bu akıntılardan rahatsız oldugum için günlük ped kullanıyordum doktorum kesinlikle önermedi kullanma dedi ve pamuklu iç çamaşırı kullan dedi şimdi öyle yapıyorum günlük sıksık değiştiriyorum artık yapacak bişey yok

herkeze hayırlı güzel günler nasılsınız bakalım bende günlerdir yazmasamda takip ediyorum kaçırmamaya çalışıyorum kızkardeşimdede lekenmeler oluyo 3 gündür korkulacak bir durum yoktur umarım sanıyorumki devir teslim (plesenta) işleri neden oluyo bende bol bol uzan dedim ... inşaAllah hepinizde şu zor zamanları atlatırsınız bir an önce sonra sağlıkla kucaklarsınız mis koklu bebeklerinizi

Herkese merhaba,
Öncelikle hasta olanlara çok geçmiş olsun, dikkatli olmalıyız artık bu havalarda. Hasta oan kişilerden de mutlaka uzak durmalıyız.
İsimler düşünülmeye başlamış. Çok şükür kızıma ismini ben koydum ama sanırım bunda benim koymam biraz zor olucak gibi. Eşim şimdiden babasının koymasını istiyor. Ailede büyükler yada eşiniz baskınsa düşündüğünüz ismi koyamamak hayal kırıklığına sebep olabilir ki bu lohusalık döneminde yaşanırsa daha kırıcı oluyor. Eşinizle cinsiyet belli olduktan sonra isim konusunda nasıl hareket edeceğinize karar verip ismi öyle düşünmeye çalışmanızı tavsiye ederim.
Birde çok bebek kaybı yaşayan biri olarak şimdiden çok fazla alışveriş yapmayn kızlar. Alacaksanız bile oda dekorasyonu vb. alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…