Yaaa evet belki kilodan değil ama gerçekten pantolonların bel kısımları acayip sıkmaya başladı, hani kalça basen ve yüzümde kiloya bağlı bir değişim yok ama göbek aldı başını gidiyor gaz mı şişlik mi nedir bilemedim , kız olacak galiba balkabağım kızlarda göbek erken çıkarmış ya :)
günaydın kızlar bu sabah biraz daha iyiyim geceleri kötü oluyorum genel anlamda bulantı aşırı uyku hali vs ama bugün daha iyiyimryamı paylaşmak istedim rüyamda elma gördüm ama resmen elmaya aş eriyorum rüyamda ve alışveriş yapmışız birsürü meyve almışız armut almışız ve armutların arasından sadece birtane elma çıkıyor elime alıyorum ya biz neden elma almadık bu bir tane bana yetmeski diyorum sonra elmayı yiyorum ve bir kız çocugu haberi alıyorumm hamileliğimden buyana ilk defa bebişimin cinsiyetine dair rüya gördüm merakla bekliyorum
kzılar dünde sormuştum sanırım okuyan olmadı , tekrar soruyom sizlerde de sarı akıntı oluyo mu normal mi bu
Herkese merhaba,
Öncelikle hasta olanlara çok geçmiş olsun, dikkatli olmalıyız artık bu havalarda. Hasta oan kişilerden de mutlaka uzak durmalıyız.
İsimler düşünülmeye başlamış. Çok şükür kızıma ismini ben koydum ama sanırım bunda benim koymam biraz zor olucak gibi. Eşim şimdiden babasının koymasını istiyor. Ailede büyükler yada eşiniz baskınsa düşündüğünüz ismi koyamamak hayal kırıklığına sebep olabilir ki bu lohusalık döneminde yaşanırsa daha kırıcı oluyor. Eşinizle cinsiyet belli olduktan sonra isim konusunda nasıl hareket edeceğinize karar verip ismi öyle düşünmeye çalışmanızı tavsiye ederim.
Birde çok bebek kaybı yaşayan biri olarak şimdiden çok fazla alışveriş yapmayn kızlar. Alacaksanız bile oda dekorasyonu vb. alın.
Canım, bende pendikte oturuyorum ve DR bulamama derdim benimde var. şimdilik şifada soner sezer e gidiyorum genelde çevremdekiler ondan memnun. epidural doğumda iyiymiş. ben ultrasonunu beğenmiyorum karıncaların filmi gibi.
daha önce Tahir Tosyalı ya gidiyordum (Dragos Şifa) ama artık uzak diye gitmedim.
bir de Remedy de yüksel sezenere gitmiştim. ama onda bir düşük tecrübem var bu nedenle artık ona gidemiyorum (psikolojık)
canım ben de tuzlada oturuyorum,tuzla tıp ta şadi yazıcının eşi var fatma yazıcı ona da bir görünsem mi diye düşünüyordum ki müdürümün eşi geçenlerde gebelik zehirlenmesi yüzünden erken doğum yaptı bebek bir süredir beslenmiyormuş ve yağ dokusu gelişmemiş falan anne-bebek yoğun bakıma alınmış dr u fatma yazıcıymış...bu olaydan sonra oraya gitmeye de çekinir oldum kurtköyde emsey hastanesine gidiyor arkadaşım bir de onun dr una mı gitsem acaba ama kurtköy de uzak kalıyor bana biraz kafam karışık bu mevzuda,
herkes düşündüğü ismi yazmış biz anlaşmıştık eşimle kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı ismini, erkek olursa adı demir ali, kız olursa elif asya
Kızlar progestanım bitiyor tekrar yazdırayım mı diye dr u arayacağım ama hastane 444lü numara, 500 dk her yöne konuşmam var acaba 444lü numaraları içeriyor mu bilen var mı? Onun dışında kontorum yok suan çünkü.
kzılar dünde sormuştum sanırım okuyan olmadı , tekrar soruyom sizlerde de sarı akıntı oluyo mu normal mi bu
Avrupa yakasında doktor tavsiye edecek kimse yokmu kızlar
Ben de mayis annesi olacagim ins. Bu kulube hamilelik ve annelik hakkinda bilgileri detayli bi şekilde ogrenmek icin geldim
Ben de mayis annesi olacagim ins. Bu kulube hamilelik ve annelik hakkinda bilgileri detayli bi şekilde ogrenmek icin geldim
Avrupa yakasında doktor tavsiye edecek kimse yokmu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?