2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım benm 4 ile 6 hafta arası acayip göbeğim çıktı sanırm gaz doktorm öle demşti ama bu hafta indi şuan dümdüz belki mide bulantılarımdan diyorum bu haftalar çok yoğun oluyomuş

Rüyada gördüğün cinsiyet ne ise bebeğinde o ciniyetten olur diye biliyorum. Kızımda kız görmüştüm hatta rüyalar tersine çıkar diye düşünmüştüm ama kızım oldu.

kzılar dünde sormuştum sanırım okuyan olmadı , tekrar soruyom sizlerde de sarı akıntı oluyo mu normal mi bu

Sarı sümüksü akıntıyı duymuştum. Özellikle ilk hamilelik belirtilerinden biri diye okumuştum, hamilelik boyunca sürenlerde varmış. Tabi seninki bu mu bilmiyorum tahlillerinde enfeksiyon varmıydı?

Haklısın canım kesinlikle uzak durmak gerek,
bu aralar birde salgın var herkes hasta gibi.
Dün akşam eczaneden oğluma ilaç alcaktım eczane hasta kaynıyordu,
tam mevsimi şu an, bol bol vitamin almamız gerek birde.
Alışveriş konusuna katılıyorum kızlar, heves olması normal çokta güzel tabi ama biraz daha sabredin.
Birde almaya başladığınızda çok fazla almayın zaten fazla giyemiyorlar 3. aya kadar çabuk büyüdükleri için, artı hediyede çok gelecek.
Ben oğlumda o hatayı yaptım hep aldım aldım, çoğunu giymeden kaldırmak zorunda kaldım,
artık oda kardeşine kısmetmiş inşallah

canım ben de tuzlada oturuyorum,tuzla tıp ta şadi yazıcının eşi var fatma yazıcı ona da bir görünsem mi diye düşünüyordum ki müdürümün eşi geçenlerde gebelik zehirlenmesi yüzünden erken doğum yaptı bebek bir süredir beslenmiyormuş ve yağ dokusu gelişmemiş falan anne-bebek yoğun bakıma alınmış dr u fatma yazıcıymış...bu olaydan sonra oraya gitmeye de çekinir oldum kurtköyde emsey hastanesine gidiyor arkadaşım bir de onun dr una mı gitsem acaba ama kurtköy de uzak kalıyor bana biraz kafam karışık bu mevzuda,

herkes düşündüğü ismi yazmış biz anlaşmıştık eşimle kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı ismini, erkek olursa adı demir ali, kız olursa elif asya

merhaba,
bende de wc ye gittikten sonra hafif sarı yeşilimsi bir akıntı geliyor ama az olduğu için DR a sormadım.

alışverişten konuşuluyor, ben Allah nasip ederse son aylarda herşeyini almayı düşünüyorum. zaten koyacak yerimde yok.
beşik falan zaten alamam yerim yok koymaya. anca şu küçücük (bit kaç aylık olcak şekilde küçük beşikler) beşiklerden alrım diyom.
6 ayına kadar belki onda yatar.
alışverişi, cinsiyeti ismini hiç düşünmüyom, yeterk, bebeğim sağlıklı olsun Allah ona uzun ömürler versin sağlık sıhhat versin benimle kalsın diye dua ediyorum.

alışveriş son zamana kalırsa hepsini bir yerden alacağım için belki bana pahallıya gelir ama yapcak bişey yok.
belki de kendimi iyi hissedersem şu havuzlu han(Eminönü) a giderim diyom. orda herşey varmış. fiyatı da uygunmuş.

cnm, ben emsey hastanesine yakın sayılırım. orada hangi dr a gidiyor acaba, bir de muyene ücreti ne kadar biliyor musun?

Kızlar progestanım bitiyor tekrar yazdırayım mı diye dr u arayacağım ama hastane 444lü numara, 500 dk her yöne konuşmam var acaba 444lü numaraları içeriyor mu bilen var mı? Onun dışında kontorum yok suan çünkü.

internetten hastanenin kendi numarasına bak ara garanti olur.

herkese selam

hani üstümden tır geçti diye bir ifade vardır ya aynısını yasıyorum suan

cok yorgun hissediyorum cokkk bir sürü kabus gördüm akşam onun haricinde pekbi sorunumuz yok suan

bayramdan sonra gidicem kontrole hayırlısı inşallah

kzılar dünde sormuştum sanırım okuyan olmadı , tekrar soruyom sizlerde de sarı akıntı oluyo mu normal mi bu

Canım bende de oluyor, enfeksiyon olduğunu falan gösteriyormuş ama çok korkulacak birşey de yok ileri seviyede bebeğe zarar veriyormuş ancak ama iyi de değilmiş, sağlık ocağındaki doktorunla bi görüş istersen bol bol da su iç bana bunları tavsiye etmişti doktor bir arkadaşım

Kızlarrr benim doktorla randevum 13 hafta 4 günlükken acaba çok mu geç testler için ?

Kızlar bizim satlar genelde ağustosta, çin takviminden ağustosa mı bakacağız eylül e mi? Birde bazı yerlerde yaşınıza +1 ekleyin yazıyor bazı yerde öyle bişi yok. Merak ediyorum bakacağım ama neye bakacağımı şaşırdım:)

Ben de mayis annesi olacagim ins. Bu kulube hamilelik ve annelik hakkinda bilgileri detayli bi şekilde ogrenmek icin geldim

Evet ilk olacak tesekkur ederim gerci bu sayfayi kullanmayi pek bilmiyorum neyi nereye yazacagimi falan.facede grup var mi aceba.ordan daha rahat anlastirabilirim kendimi

Avrupa yakasında doktor tavsiye edecek kimse yokmu kızlar

Canım ben Fatih Medical Park Şule Selman'a gidiyorum çok memnunum drumdan kızımdada oraya gitmiştim şimdide gidiyorum normal doğum yanlısı sezeryan zorunlu bir durum olmadıkça yapmıyor ikili testi önermiyor isteğe bağlı kürtaj kesinlikle yapmıyor ben çok seviyorum doktorumu herkesede tavsiye ederim..

Face grubu yok bildiğim kadarıyla, açılmaya çalışıldı ama bişiler oldu o olayları ben tam anlamadım sonradan okuduğum için, neticede bildiğim kadarıyla yok facete grup.

İkili test, üçlü test vs bunlar hakkında bilgim yok hiç. Drumla da henüz konuşmadık erken olduğu için ama merak ediyorum bu konuda ne diyeceğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…