2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kan testini ne zaman yaptırdınız acaba.benim sat 17 ağustos.bat 14 eylül ama ben yarın kan testi yaptırayım dıyorum.merak ettim kanda kaç gün kala çıktı diye??????*

Son düzenleme:
İsim: eda
Sat: 25 Ağustos, doğum tarihiniz 1 Mayıs 2014

İlk: 8 haftalık kürtaj
İkinci: 33 aylık Nur topu gibi bir oğlum var :)
Nasip olursa Buda 3. Gebeliğim olacak Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayası nasip etsin.

Yer/ yurtdışı

Oğlumun varlığını da 1 Mayıs'ta öğrenmiştim :)

slm arkadaşlar ben bugun doktora gittim doktor bebek daha oluşmamış dedi kan pıhtısı halinde dedi 2 hafta sonra gel tahlillerinide ozaman yaparız dedi birde benim hesabıma göre 5+4 görünüyor yani görünmesi gerekmezmi gerçi doktor 5 haftalık felan dedi ama dış gebelik felan olsa görülürdü sanırım değilmi

kızlar kan verdim sonucum 20878 çıktı,keseyi görmeye pazartesi gitcem beklicem artık napalım:) sat 1 ağustos
muhtemel doğum tarihi 09 mayıs 2014
ilk gebeliğim
yer:istanbul/levent
bilgiler yeterli sanırım unutmamışımdır bişey

kızlar henüz değerim düşük doktora gitmedim ama ben de hamileyim sanırım minnoşum sağlıklıysa ben de mayıs annesi olacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
kan testini ne zaman yaptırdınız acaba.benim sat 17 ağustos.bat 14 eylül ama ben yarın kan testi yaptırayım dıyorum.merak ettim kanda kaç gün kala çıktı diye??????*

merhaba cnm,benim bat 29 ağustosdu 1 eylülde kanda baktırdım 2965 çıkmıştı,bugun tekrar baktırdım 20878 çıktı maşallah degerimiz çok güzel gidiyor bana kalırsa acele etme adetinin geçmesini bekle bence

sat 5 ağustos
beklenem doğum tarıhi 13 mayıs
ilk anneliğim olacak inş
yaş 26 istanbul

canım erken yaptırmak iyi değil diyor dr lar ama ben ateş,diyare ve kusmayla acillik olunca tahlil yaparlarken gebelikte bakmışlar sata 9-10 gün falan vardı betahcg (66) çıktı çok şaşırdık bir önceki ay dondurulmuş embriyo transferim başarısız olmuştu kısaca sata 10 gün kala falan genelde sonuç doğru çıkıyor,ama negatif olursa tekrarlanmasında fayda var....İnşallah güzel haberlerini alırız.....

bende mayıs annesi olcam inşallah dün öğrendm hamile olduğmu hala çok garip hissediorum hatta inanamıorm bu arada sat :10 agustos

tamam canım :)

işyerinde sorun yok, rahatım. benim problem yolda. servisim de yok. diyomki gebelik bitene kdr burdan ev mi kiralasam ama aldığım 1000 lira para o da burada kiraya yetmez bile.
servis olmamasi slklntl.o zaman bilecek senin.is mi bebek mi desen bebek derim ben.kim bakacak peki dogdugunda.anneler hayatta ve yakinmi.yoksa sen mi buyuteceksin

selamlar.ins.bende listede yer alacagim bebegim de benim kadar isterse
----------------------------------------
sat:28/07/2013
tahmini dogum: 4 mayis
ilk gebelik 9.haftada kalp atisi durdu kurtaj
ist-buyukcekmece
yas:27
sevgiler

Kızlar doktorum ZOFER diye mide bulantısı ilacı verdı. diğerleri fayda etmeyince. acaba kullanan oldumu bu ilacı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…