selam kızlar
sat 4 ağustos
bebeğimin doğum tar. 11 mayıs
ikinci bebiş, 1. si 22 aylık kız
sezeryan oldum
İstanbul
canım oğlumda 7+1 de görmüştük 7-8 hafta arasında görülüyor kesin olması için sabredebilirsen 8 i bekle derim sen bilirsin
kan testini ne zaman yaptırdınız acaba.benim sat 17 ağustos.bat 14 eylül ama ben yarın kan testi yaptırayım dıyorum.merak ettim kanda kaç gün kala çıktı diye??????*
kızlar henüz değerim düşük doktora gitmedim ama ben de hamileyimsanırım minnoşum sağlıklıysa ben de mayıs annesi olacağım
teşekkür ederim katıldım bile peşinizdeyimmm
öyleyse tüm arkadaşlardan sat tarihleri tahmini doğum tarihi ilk çocukları varsa yaşalrı ve cinsiyetlerini ilk doğum normal/sezeryan yazarlarsa bi liste oluşturayım ben listeyi hazırlayınca eklerim böylelikle tüm arkadaşları daha iyi takip edebiliriz epey hamiş var hadi kızlar kolları sıvayın
kızlar henüz değerim düşük doktora gitmedim ama ben de hamileyimsanırım minnoşum sağlıklıysa ben de mayıs annesi olacağım
kan testini ne zaman yaptırdınız acaba.benim sat 17 ağustos.bat 14 eylül ama ben yarın kan testi yaptırayım dıyorum.merak ettim kanda kaç gün kala çıktı diye??????*
servis olmamasi slklntl.o zaman bilecek senin.is mi bebek mi desen bebek derim ben.kim bakacak peki dogdugunda.anneler hayatta ve yakinmi.yoksa sen mi buyuteceksintamam canım :)
işyerinde sorun yok, rahatım. benim problem yolda. servisim de yok. diyomki gebelik bitene kdr burdan ev mi kiralasam ama aldığım 1000 lira para o da burada kiraya yetmez bile.
öyleyse tüm arkadaşlardan sat tarihleri tahmini doğum tarihi ilk çocukları varsa yaşalrı ve cinsiyetlerini ilk doğum normal/sezeryan yazarlarsa bi liste oluşturayım ben listeyi hazırlayınca eklerim böylelikle tüm arkadaşları daha iyi takip edebiliriz epey hamiş var hadi kızlar kolları sıvayın
selamlar.ins.bende listede yer alacagim bebegim de benim kadar isterse
----------------------------------------
sat:28/07/2013
tahmini dogum: 4 mayis
ilk gebelik 9.haftada kalp atisi durdu kurtaj
ist-buyukcekmece
yas:27
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?