İyi akşamlar okuyanadım sayfaları umarım herkes iyidir.
Ben çok hastayım sabah akşam ballı limonlu ıhlamur içiyorum ay çok zor bu halde hasta olmak
Avrupa yakasında doktor tavsiye edecek kimse yokmu kızlar
Merhaba kızlar hayırlı mutlu güzel sabahlar
Yazmasam da sayfayı hergün takip ediyorum. Benim hayatta öğrenmek istediğim şeylerin başında dikiş dikmek geliyor, bunun için özel bi kursa önkayıt olmuştum. Dün mesaj attılar yarın başlıyoruz diye. Yani ilk ders bugün. Yeri itibarıyla biraz sıkıntılı, yürüme gitsem daha çabuk olur ama ıssız ve epey bayır yolu, otobüsle gitsem süreyi uzatmış olurum. Ayrıca tam gün, düşük tehlikem olduğu için pek güvenemiyorum bu aralar kendime. Ama çok da istiyorummm. Bugün arayıp eğer kabul ederlerse riskli günlerimi atlattıktan sonra gelmek istediğimi söyleyeceğim, inşallah kabul ederler
Dikiş bilen dikmeyi seven yada öğrenmek isteyenler var mı başka? Geçen sene şirin bi makine de aldık, azcık ders de aldım ama etek dikebiliyorum sadece şuan. Ama elbise hastasıyımmm, modelini gördüğüm elbiseyi hemen dikebilmek istiyorum, bakalım o seviyeye ne zaman gelirim
Mucize teşekkür ederim canım herşey yolunda şükür..
Bu arada dr. bana 1 kasıma randevu verdi,11 haftalıkken ikili testini yapalım dedi..Tam zamanı çünkü dedi.
Sizler kaç hatfalıkken yaptıracaksınız ?
oferta bende avrupa yakasında oturuyorum bahçelievlerde yaşam hastanesi var orda bayan doktorum eğer yakınsa sana doktorun isminide verebilirim benim bebeğimde tüp bebek olduğu için çok araştırdım
Selam kızlar bir halsizlik varki sormayın, elimi kaldıracak halim yok, mutfağı toparlayamadım.
Birde sürekli soluma yatmaktan heryerim ağrıyor.
Hayırlısıyla inşallahKızlarrr farkındamısınız mayıs en özel ay.Anneler gününün olduğu bir ayda en güzel hediyelerimiz gelecek inşAllah. İlk kez ( 2. 3. kez olanlarda var tabi ) anneler gününü yavrularımızla geçiriyoe olucaz.
Kızlar bizde şuan 8+4 üz inşAllah. Hamilelik öncesinde daha çok göbeğim vardı. Şuan tam tersi karnım dümdüz. Cumartesi kontrolümüz var. Bebişimi görücemm çok heycanlıyım. Özledimmm. Gittiğimde 9+1 olucam inşAllah. Benim haftalarımda olan arkadaşlar bebişlerinşn hareketlerini görmüşler. Bu gidişimde bende görürüm heralde bebişimin dönüp duruşunu.
Biz henüz hiç isim düşünmedik. Daha önce kayıp yaşadığım için sanırım bu defa kendimi biraz geri çekiyorum. Hayırlısıyla şu riskli dönemleri bir atlatalımda sonra herşey sırayla yapılır elbet diyorum.
Benim bağlı olduğum bir cemaat var. En başındaki büyüğümüzden isim istetmeyi düşünüyorum. Ama onlarda doğmadan isim vermiyorlar. Eğer öyle olursa doğduktan sonra ismi belli olacak sanırım.
benim eşimde erkekse eger isim istetecekmiş doğmadan isim vermediklerini bilmiyordumm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?