2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben ne isim düşündüm nede kıyafet almayı doktor bile bulamadım aklımda 2 isim var ama o kadar kararsızım ki..

kızlaryumurta yiyebiliyormusunuz, ben yiyemiyorum ve büyük eksiklik gibi geliyor.
süt içmeye dün başladım, cevizide aksatmadan hergün yiyorum.
biraz daha iyi olayım harnup pekmezinide yicem ama yumurtada aklım kalıyor....

evet gerçekten güzel isimmiş. Böyle isimlerin geleceğini bilsem bende isdetirim ama hatice ayşe fatıma falan gelir diye cesaret edemiyorum...

Hepsi güzel bence canım. Arkadaşımın kızı bahsettiğim mihracemiz. Otururken ne olsun bebeğimizin adı dedim. O da ravza olsun dedi. Onun söylediği ismide beğendim.

O ismin şans getirdiği için mi yoksa başka bir manası var mı ya da cemaatte bu bi kural mı ? Rabbim bütün yavruların şansını bahtını açık etsin ismiyle yaşasın ...

Doktorum son gidişimde kilo vermişsin yemek yiyemiyormusun dedi. Haftada 2 gün kırmızı et, 1 günde tavuk yemene özen göster dedi. Hiçbirini yiyemesen bunları aksatma dedi.

O ismin şans getirdiği için mi yoksa başka bir manası var mı ya da cemaatte bu bi kural mı ? Rabbim bütün yavruların şansını bahtını açık etsin ismiyle yaşasın ...

Bu bir kural değil canım. Hani büyüklerimize danışırızya, saygıdan onlar isim koysun deriz. Öyle düşün. Cemaat büyüklerimize danışıyoruz, onların vermiş olduğu bir ismi anmak istiyoruz. Bir zorunluluk yok. İsteyen bunu yapıyor.

Ne güzel ya maşallah burda dergilerinden bahsediyorsun sanırım. birkaç dergim var evet. inşallah bende iyi bi dikişçi olurum

Kızlar hastaneyi kaç kere aradım bi dra bağlanıp ilacımı sormadım bu nedir ya

Ama sanırım devam ettirecek progestana, 3 aya kadar kullanılıyormuş galiba, gidip yazdırsam mı aile hekimine..

iyi fikir... ama 2 isimden dolayı oğlumda ağzım yandı, 2. çocuğumda tek isim koyucam dedim halada öyle düşünüyorum nasip...

Benim eşimde öyle on tane isim istemem. 1 tane olsun dedi. O da kafaya takmış. Babama soracakmış. Kayınpederim ne derse onu koyarım dedi. Bende o zaman sevdiğim ismi babama söylerim. Sen sorunca o sana aynı ismi söyler dedim :))

Ben 4. 5. haftalarda deli gibi yumurta yiyordum , gün içinde bile ikişer ikişer haşlayıp haşlayıp yiyordum. 6. haftada bi tiksindim hala yiyemiyorum ama ben elevit kullanıyorum dr vitaminsiz kalmışsın dedi, o takviye ediyordur umarım..

Anladım çok saol bilgi için merak ettim de :)) umarım bunaltmamışımdır:)

saygıdan ziyade mübarek insanlar olduğu için verdikleri isimlerde hayırlıdır diye düşünüyorum.Hem verdikleri isime dua da ediyorlar... e onların duasıda bizimkiler gibi değil işde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…