Doğmadan vermiyorlar dedi arkadaşım. O da istemişti. Eşin biliyordur belki.
Benim midem hem kazınıyo hem feci bulanıyo hemde sıyrılıyoooo
Canım cemaatin başındaki kişinşn yanında görevliler var. Onlar aracılığıyla isim istiyosun. Onlar cemaat büyüğü ile konuşuyorlar ve büyüğümüzün söylediği ismi sana söylüyorlar. Sende o ismi koyuyorsun.Isim istetmek ne demek ilk kez duyuyorum ? Merak ettim gerçekten
isim isdetecek arkadaşlar istettikten sonra o ismi koymamazlık yapmayın iyi değilmiş.....
Evet canım biliyorum. Benim bir arkadaşım istetti. Kızı için. Mihrace ismi geldi. Çok beğendim ben bu ismi.
evet gerçekten güzel isimmiş. Böyle isimlerin geleceğini bilsem bende isdetirim ama hatice ayşe fatıma falan gelir diye cesaret edemiyorum...
evet gerçekten güzel isimmiş. Böyle isimlerin geleceğini bilsem bende isdetirim ama hatice ayşe fatıma falan gelir diye cesaret edemiyorum...
Canım cemaatin başındaki kişinşn yanında görevliler var. Onlar aracılığıyla isim istiyosun. Onlar cemaat büyüğü ile konuşuyorlar ve büyüğümüzün söylediği ismi sana söylüyorlar. Sende o ismi koyuyorsun.
kızlaryumurta yiyebiliyormusunuz, ben yiyemiyorum ve büyük eksiklik gibi geliyor.
süt içmeye dün başladım, cevizide aksatmadan hergün yiyorum.
biraz daha iyi olayım harnup pekmezinide yicem ama yumurtada aklım kalıyor....
O ismin şans getirdiği için mi yoksa başka bir manası var mı ya da cemaatte bu bi kural mı ? Rabbim bütün yavruların şansını bahtını açık etsin ismiyle yaşasın ...
Eğer rahatsız olmazsanız ikinci isim olarak koyarsınız istettiğiniz ismi...
Ben çiziyorum kalıp hazırlayabiliyorum dikiyorum kişiye özelde oluyor,uzun zaman çok yaptım tasarım dans kıyafetleride diktim.Şimdi sadece kendime dikiyorum çok nadir isteyenlere evet diyorum rahatsızlığımdan dolayı yoğunlaştırmamak için.Çok keyif veren birşey.Şimdi kendime kabana başlıyorum yavaş yavaş ilerleyen aylardada miniğin çoğu ihtiyacını ben yapmak istiyorum,şimdi daha keyifli geliyor..Kolay olsun istiyorsan dergiler var biliyorsundur,orda sıra sıra işlemleri anlatıyor zaten elbiselerde çok çok zorlayacak birşey yokoldukça yardımcı olur zaten zamanda var
iyi fikir... ama 2 isimden dolayı oğlumda ağzım yandı, 2. çocuğumda tek isim koyucam dedim halada öyle düşünüyorum nasip...
Doktorum son gidişimde kilo vermişsin yemek yiyemiyormusun dedi. Haftada 2 gün kırmızı et, 1 günde tavuk yemene özen göster dedi. Hiçbirini yiyemesen bunları aksatma dedi.
kızlaryumurta yiyebiliyormusunuz, ben yiyemiyorum ve büyük eksiklik gibi geliyor.
süt içmeye dün başladım, cevizide aksatmadan hergün yiyorum.
biraz daha iyi olayım harnup pekmezinide yicem ama yumurtada aklım kalıyor....
Anladım çok saol bilgi için merak ettim de :)) umarım bunaltmamışımdır:)Bu bir kural değil canım. Hani büyüklerimize danışırızya, saygıdan onlar isim koysun deriz. Öyle düşün. Cemaat büyüklerimize danışıyoruz, onların vermiş olduğu bir ismi anmak istiyoruz. Bir zorunluluk yok. İsteyen bunu yapıyor.
Bu bir kural değil canım. Hani büyüklerimize danışırızya, saygıdan onlar isim koysun deriz. Öyle düşün. Cemaat büyüklerimize danışıyoruz, onların vermiş olduğu bir ismi anmak istiyoruz. Bir zorunluluk yok. İsteyen bunu yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?