2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
2 gün kırmızı et ve tavuk :) ayda yiyebilirim bunları ancak.
sen yiyebiliyormusun canım, ne şekilde tüketiyorsun...

Tavuk göğüs aldım. Az az sote tarzı yapıyorum. Et de köfte felan yapıyorum. Eşim duyduya bunu zorla tıkıyo ağzıma. Yemeğe çıkarıyo zorla köfte istiyo o tabak bitecek diyo. Önümüz bayram. Napıcam bilmiyorum bol bol yedirir heralde

yazdır bence canım, benim ilk gebeliğimde düşük riskim bile yoktu doktor her ihtimale karşı kullandırttı, zararrı olsa kullandırtmaz zaten. bi tanıdığımda garanti olsun diye kullandırtıyor.

hay maşallah nasıl yiyirdun canım ya, ben çok zor yiyorum ayda 1 kez belki ama biraz daha iyi olayım zorla yicem.
vitaminlere güvenmiyorum canım. folik asitde kullansam yer fıstığı ve ceviz mutlaka yiyorum...

hay maşallah nasıl yiyirdun canım ya, ben çok zor yiyorum ayda 1 kez belki ama biraz daha iyi olayım zorla yicem.
vitaminlere güvenmiyorum canım. folik asitde kullansam yer fıstığı ve ceviz mutlaka yiyorum...

Deli gibi yumurta çekiyordu canım çok yemek istiyordum öyle yiyordum yoksa yenemez ki herhalde yumurta aşermesi oldu şimdi kokusuna dahi tahammülüm yok. Kırmızı et yemiyorum ben kendimi bildim bileli (6 yaşımdan beri) kıyma,köfte vs dahil. O yüzden takviyeye ihtiyacım var. Ceviz fındık badem yiyorum yine ama vitamin ilacımı da kullanıyorum.

iyi fikir... ama 2 isimden dolayı oğlumda ağzım yandı, 2. çocuğumda tek isim koyucam dedim halada öyle düşünüyorum nasip...

Niye ağzın yandı canım :44: biz kız olursa da erkek olursa da çift isim düşünüyoruz inşallah.

Ama aile büyüklerinin karışmasını hiç istemiyorum yok dedesinin ismi olsun yok ninesinin ismi diye inşallah karışmazlar babannem ben doğduğumda illa halasının ismi olsun diye tutturmuş, halam annemle yaşıt bi kadın onun ismini niye taşıyayım ben sonra babam başka bi isim yazdırmış nüfus kağıdıma, yoksa halamla adaş olacaktık hiç yoktan

bende kızlar dışarı çıktım bikaç bişey alıyım diye dün alanlara özendim ama hiç güzel olmadı hamile pantolonları üzerime bacaklardan oldu ama belli çok bol oldu çirkin durdu moralim bozuldu benimde eve geldim bişey almadan

Lcw de güzel kotlar vardı ... Bana da en küçük olanları da büyük geldi ama tipi çok güzel .. Yandaki düğmelerini en dar şekline alıp kullanmaya çalışıyorum ... :) bu arada çatal kremini 10 gündür kullanıyorum

2 isim kullanılmıyor canım, oğlumun 2 ismi var okulda falan ilk ismini söylüyorlar çocuk bakmıyor bile yabancı geliyor ilk ismi.
Ben bile hastane kayıtlarında ilk ismini unutuyorum sonra kayıt bulunamıyor falan bir sürü işi var.
Ama mesela alirıza mehmetali gibi birleşikse sorun yok...

karın çatlakları yırtılmalar için krem kullanan varmı kızlar?

ben bebek yağı alıcam bi çıktığımda 12. haftada başlarım.

çok beyenerek girdim kabine denedim işte ama güzel olmadı kulnmıyorum ama ne kullansam diye bende soracaktım

Son düzenleme:

Miniğim süpriss yaparsa inşallah hem bana hediye olmuş olacak hemde babasıyla doğum günleri aynı olacak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tabii,hepimizin

Bende kendime tunik baktım. İşe giderken pantolon üstüne bol bol giyinir rahat ederim diye. Hamile tuniklerinin çoğunda bebek resmi bebek yazıları felan var. Bende öyle nasıl giyineyim. Öğrencilerin karşısında bakınnnn benim bebeğim var der gibi. Bir tane kazak buldum uzuk tunik gibi. Normal giyim reyonunda. Onun xl sini aldım. O güzel oldu sadece.

Çok sevdiğin bir daha giymem dediklerini önden ay şeklinde fermuarı cıkacak biçimde düzgünce kesip oraya seni rahat tutacak uyumlu bi renkte ya da sevimli olabilir bir kumaş ayarlayıp dikersen tabi ki esnek bir kumaşla,pantalonun senin bedeninede miniğin yuvayada uymuş olur :) doğumdan sonrada giyilebilir

Ben şuanki kıyafetlerimle 1 ay daha idare etmek istiyorum. Rahatsız etmiyorlar beni. Sonrasında yavaş yavaş bişeyler alırım diyorum. Eteklerim çok dar değil. Pantolonlar rahatsız ederse etek gömlek giyerim işe giderken. Zaten normalde de kıayfetlerimi çok dar almıyodum. Bol pantolonlarım var pantolon eteklerim var. Hepsi yetiyor bana şuan.

slm arkadaşlar nasılsınız?benim 2 gündür iyi gidiyor yani biraz yemek yemeye başladım çalışmaya başladım stres ve herkesten tiksinme duygularım yavaş yavaş geçiyor sanırım en kısa zamanda sizinde geçer inşallah daha kendime hiç hamile kıyafeti almadım ama aklımda bir kaç şey var bir elbise almak istiyorum benim 2. bebeğim ilkinde yaşamadıklarımı yaşamak istiyorum ilk hamileliğimde bende sürekli bebe yağı kullandım ama hiç bir etkisi olmadı karnım harita gibi badem yağınıda önermiyorlar çok tüylendiriyor diye bilmiyorum aslında yağlamak şu yönden iyi göbek büyüdükçe fena halde kaşınıyor tatlı tatlı ve pul pul deri dökülüyor yağlamak bu dökülmeye iyi geliyordu bende benim en çok korktuğum konulardan biride doğum sonrası emzirme ilk 3 ay çok acıyo göğüsler

Hepsi güzel bence canım. Arkadaşımın kızı bahsettiğim mihracemiz. Otururken ne olsun bebeğimizin adı dedim. O da ravza olsun dedi. Onun söylediği ismide beğendim.

Ay ne güzel isim düşünür olduk bende bakıyorum her gün yeni isimleri pek sevmiyorum :)

Benim oğlumda aile cemaati koydu ismin ben istemedim bunda nasipte ben koyacağım :)

kzılar dünde sormuştum sanırım okuyan olmadı , tekrar soruyom sizlerde de sarı akıntı oluyo mu normal mi bu

Canım benim de hamileliğin başından beri var hata ben adet olmayı beklerken habire akıntı geliyordu ama normalmiş :)

Koku, yanma olmadığı sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…