2 gün kırmızı et ve tavuk :) ayda yiyebilirim bunları ancak.
sen yiyebiliyormusun canım, ne şekilde tüketiyorsun...
Ne güzel ya maşallahburda dergilerinden bahsediyorsun sanırım. birkaç dergim var evet. inşallah bende iyi bi dikişçi olurum
Kızlar hastaneyi kaç kere aradım bi dra bağlanıp ilacımı sormadım bu nedir ya
Ama sanırım devam ettirecek progestana, 3 aya kadar kullanılıyormuş galiba, gidip yazdırsam mı aile hekimine..
Anladım çok saol bilgi için merak ettim de :)) umarım bunaltmamışımdır:)
Ben 4. 5. haftalarda deli gibi yumurta yiyordum , gün içinde bile ikişer ikişer haşlayıp haşlayıp yiyordum. 6. haftada bi tiksindim hala yiyemiyorumama ben elevit kullanıyorum dr vitaminsiz kalmışsın dedi, o takviye ediyordur umarım..
hay maşallah nasıl yiyirdun canım ya, ben çok zor yiyorum ayda 1 kez belki ama biraz daha iyi olayım zorla yicem.
vitaminlere güvenmiyorum canım. folik asitde kullansam yer fıstığı ve ceviz mutlaka yiyorum...
iyi fikir... ama 2 isimden dolayı oğlumda ağzım yandı, 2. çocuğumda tek isim koyucam dedim halada öyle düşünüyorum nasip...
bende kızlar dışarı çıktım bikaç bişey alıyım diye dün alanlara özendim ama hiç güzel olmadı hamile pantolonları üzerime bacaklardan oldu ama belli çok bol oldu çirkin durdu moralim bozuldu benimde eve geldim bişey almadan
Niye ağzın yandı canım :44: biz kız olursa da erkek olursa da çift isim düşünüyoruz inşallah.
Ama aile büyüklerinin karışmasını hiç istemiyorum yok dedesinin ismi olsun yok ninesinin ismi diye inşallah karışmazlarbabannem ben doğduğumda illa halasının ismi olsun diye tutturmuş, halam annemle yaşıt bi kadın onun ismini niye taşıyayım ben sonra babam başka bi isim yazdırmış nüfus kağıdıma, yoksa halamla adaş olacaktık hiç yoktan
Lcw de güzel kotlar vardı ... Bana da en küçük olanları da büyük geldi ama tipi çok güzel .. Yandaki düğmelerini en dar şekline alıp kullanmaya çalışıyorum ... :) bu arada çatal kremini 10 gündür kullanıyorum
Kızlarrr farkındamısınız mayıs en özel ay.Anneler gününün olduğu bir ayda en güzel hediyelerimiz gelecek inşAllah. İlk kez ( 2. 3. kez olanlarda var tabi ) anneler gününü yavrularımızla geçiriyoe olucaz.
karın çatlakları yırtılmalar için krem kullanan varmı kızlar?
ben bebek yağı alıcam bi çıktığımda 12. haftada başlarım.
bende kızlar dışarı çıktım bikaç bişey alıyım diye dün alanlara özendim ama hiç güzel olmadı hamile pantolonları üzerime bacaklardan oldu ama belli çok bol oldu çirkin durdu moralim bozuldu benimde eve geldim bişey almadan
Hepsi güzel bence canım. Arkadaşımın kızı bahsettiğim mihracemiz. Otururken ne olsun bebeğimizin adı dedim. O da ravza olsun dedi. Onun söylediği ismide beğendim.
kzılar dünde sormuştum sanırım okuyan olmadı , tekrar soruyom sizlerde de sarı akıntı oluyo mu normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?