- 26 Kasım 2013
- 262
- 43
- 73
el kızı ne demek canım ya o zaman yaşasın anasıyla.hey allahım kusura bakma kızıyorum ben bu kayınvalide olaylarına.yaşadığım olaylar geliyor aklıma.sende dik dur lütfen bebek senin koca senin ev senin bunu hiç unutma herkes yerini bilecek bu dünyada.
Ah canım ah.. Benim evime misafir çağırıyor, akşam bizde yiyelim şeklinde! Bi çay demlemişliğin var mı diyecektim!
Deren'in iştahsızlığı beni iyice üzüyor kızlar, ayın beşindeki kontrole zor dayanacağım vallahi...
Sabah 08:30 da emzirmiştim, iyi de emdi. Sonra Demir'i alıp parka çıkardım, 12:00'de geldiğimde 40 cc sütü zorla içirmişti ablası.
Üç bucuk saatte 40 cc bile zorla içilir mi? Enfeksiyon da yok, nesi var yavrumun deli olacağım....
Düşününce tam bu zamanlarında Demir de aynısını yapmıştı hatırlıyorum. O yuzden dört aylıkken meyve püresi ile ek gıdaya başlamıştık. Bu aylarda memeyi reddetme dönemi vardır biliyorum ama benimki biberon istemiyor. Sadece meme emerken rahar ve daha istekli, biberon verince 10-20 cc anca içiyor sonra başlıyor dili dışarda sürekli itmeye ucunu, zaten binbir emekle sağdığım sütlerim akıyor ağzından hep....
Çok canım sıkkın. Demir de tam bir haydut oldu. Artık ne dur, ne sustan anlıyor. Ben beyefendi oğlum gitti yerine bir külhanbeyi geldi. Artık gözlerimin içine bile bakmıyor...
Çok kötüyüm bugun hersey ustume gelıyor........
Lılacsofıe ben de aynı durumdayım bızımkı de bınbır emek sagdıgım sutlerı zıyan edıyor , 20 cc ıctıkten sonra dılıyle bıberonu ıttırıp oyuna cevırıp agulayıp gugulayarak kurtulmaya calısıyordu. Annelık bu noktada devreye gırıyor ıste, kaprım kasıgı koydum bıra yastıgı sırtına , bıtırdık kalan sutlerı . Sımdı annemlerde ( k. valıdem de annemde ) tembıhlı kalan sutlerı kasık kasık verıyoruz , bır onluk takmakta fayda var akıyor dokuluyor ıslanıyor olsun umrumda degıl 1 kasık fazla gıtsın mıdesıne benım ıcım rahat edıyor , tavsıye ederım . Kuzey kasıkla olunca ıtıraz edemıyor agzına gelenın bır kısmınıda olsa yutuyor. Ama bıberon elımde satlerce beklesem yutmuyordu .
Sevgıler
Bende nazar ayetini, korunma dualarini felak nas ayetelkursu hepsini yazdim muska yaptim kizima icim böyle daha rahat oluyor. Hatta gosterim
Yaa zaten iyi ne varsa anasından kötü ne varsa benden.. Susmamam lazım bencede
Deren'in iştahsızlığı beni iyice üzüyor kızlar, ayın beşindeki kontrole zor dayanacağım vallahi...
Sabah 08:30 da emzirmiştim, iyi de emdi. Sonra Demir'i alıp parka çıkardım, 12:00'de geldiğimde 40 cc sütü zorla içirmişti ablası.
Üç bucuk saatte 40 cc bile zorla içilir mi? Enfeksiyon da yok, nesi var yavrumun deli olacağım....
Düşününce tam bu zamanlarında Demir de aynısını yapmıştı hatırlıyorum. O yuzden dört aylıkken meyve püresi ile ek gıdaya başlamıştık. Bu aylarda memeyi reddetme dönemi vardır biliyorum ama benimki biberon istemiyor. Sadece meme emerken rahar ve daha istekli, biberon verince 10-20 cc anca içiyor sonra başlıyor dili dışarda sürekli itmeye ucunu, zaten binbir emekle sağdığım sütlerim akıyor ağzından hep....
Çok canım sıkkın. Demir de tam bir haydut oldu. Artık ne dur, ne sustan anlıyor. Ben beyefendi oğlum gitti yerine bir külhanbeyi geldi. Artık gözlerimin içine bile bakmıyor...
Çok kötüyüm bugun hersey ustume gelıyor........
Sizleri cok ozledimmm kac gundur giremedim nete fırsat bulup...önce kayınvalidemin yanına agvaya gittik ordan geldim ertesi sabah cesmeye geldim ucakla...kocam da gelmedi işler yuzunden..,tek basıma biraz zorlandım ucaga binerken ama aglamadı ucakta hiç...ama eve gelince o gun epeyce huzursuzdu.
Kayınvalideler konusulmus, ne kadar benzer hikayelerimiz var..inşallah bizimkiler buyuyunce biz de boyle kaynanalık yapmayız...
Ben biraz moralsizim buralarda...cesmedeyim ama plaja daha gidemedim...bizim burda sabah 10 dk denize girdim...aksamları da evdeyim hep...tek basıma cıkamıyorum ya da can huysuzlanıyor oturuorum yine...bir de gecen yazlatı dusunuyorum...sabah erkenden plaja gider, eve gelir dus alır, yemeklere gezmeklere cıkardım aksam yeniden...simdi 2 gun oldu evdeyim....offff bir de mayo giyecek halim de yok, deniz anası gibi olmusum, utanıyorum, hala da yiyorum...offffff
canım bizde bayramda memlekete eşimin ailesinin yanına gittik biliyorum kv bebişi bana bırakmıcak ben ilk gece den önlemimi aldım biraz cadıyımdıryol 5 saat falandı ve bebişim yol boyu uyudu eve gidince de uyandı verdim eline anne ben yatıyorum sen uyut getir dedim gecenin 3 falandı zaten tabi uyutamadı bir bucuk saat falan uğraştı bende kendimi tuttum çıkmadım odadan sonra bidaha ne ben tutuyum ne ben uyutuyum dedi
sabah kadının gözler şiş uykuzusluktan
eşimde çok fenasın diyoofenayımmm
Orda aklıma geldin cnm,zamanımız olupta kalabilseydik buluşurduk,başka zamana inş yolumuz düşerse,genelde tekirdaga giderizde biz,kuzenim karasudan yazlık almış onlar davet etti misafirdik 1 gün,kendi arabamızla gitmemize ragmen ilayda huysuzlandı arabada,birde kocaelinde kaza olmuştu yarım saat trafikte kaldık,otobüsle falan düşünemiyorum yolculuk,Allah kolaylık versin otobüsle yolculuk yapanlara...
Ben sahile bile gitmedim cnm,dalgada çoktu zaten girmezdim denize,o gün bogulanlarda olmuş..Bahçede mangal yaktık,ilaydayada salıncak yaptık serin serin uyudu akşama kadar,istanbulda uyumayan bebek orda akşama kadar uyudu,emzirmek için bile zorla uyandırdırdım...
Büyük oğlum Kuzey hep öyle yedi.Bu kuzeyler hep böyle demekki :)
off canım bu çocuklara ne oluyor böyle..Çok iyi bilirsinki süt olayı direk moralle ve inanmakla alakalı bu yüzden sütüm azaldı lafını bile etmekten korkuyorum.iştahsızlık konusuna gelince bizim paşada çok az emiyor ama öyle bağırıp çağırmıyorda yani yetiyor sanki emdiği.ben gündüz işte süt sağıyorum biliyorsun gündüz eve gidemezsem annem onları veriyor Ayaza.Anne sütünü 100 cc içiyormuş ama mama yapınca zar zor 20 cc içiyormuş oda ilginç geliyor bana.çocuk tat ayırıyor resmen..annem halinden şimdilik memnun çünkü büyük oğlum biberonu ağzına bile sürmemişti.ben 3 aylıkken işe başlamıştım kaşıkla beslemek zorunda kalmıştı biberonu asla kabul etmiyordu.akşamları beni emiyordu sadece .belki Derende biberonu sevmiyor olabilirmi kaşıkla beslemeyi denesen çokmu zor olur sana.annemi hatırlıyorum çok uğraşıyordu ama yavaşta olsa gerektiği kadar içirebiliyordu Kuzeye.
bizimde ayın beşinde kontrolümüz var bende çok merak ediyorum gelişimini.
büyük çocuklar cidden içlerinde tuttukları canavarları dışarı çıkardılar bu süreçte.bizimkide öyle ipten kazıktan çıktı derler ya aynı işte.artık yaptılarına takılmıyorum inan bağırmıyorum bile evi yıkıyor döküyor resmen.biraz kararlı olmaya başladım sadece ipleri ele geçirme zamanı geldi hadi ilk aylar neyse bebekti kardeşti kıskançlıktı ama bu böyle sürmezki dimi bizede yazık sonuçta.
el kızı ne demek canım ya o zaman yaşasın anasıyla.hey allahım kusura bakma kızıyorum ben bu kayınvalide olaylarına.yaşadığım olaylar geliyor aklıma.sende dik dur lütfen bebek senin koca senin ev senin bunu hiç unutma herkes yerini bilecek bu dünyada.
canım yaa aynı dertler bi kaç gündür bende de var sizleri okumasam bayramda nazar degdi dicem ama çogumuz aynı durumu yaşıyoruz emmeye bayılan yavrum şimdi çığlık atıyo çok zorlarsam 3 5 dk anca emiyo yağlı süte gelemden bırakıyoo inşallah sütümüze bişey olmadan atlatırız bu dönemi doktor 3. aydan sonra kilo alımı yavaşlar demişti demek ki bu yüzdenn
Benim oğlumda da bir iştahsızlık durumu var, hatta bıraksam hiç emmeyecek, elini emip duracak! Gece aynen senin daha önce yazdığın gibi uyanmadı elini emmekten. Kaldırıp meme verdim, kendini ayırdı ağlamaktan, emmek istemedi. Bide kv var üstüne, durmadan ver bana sakinleşir ver bana emmek istemedi işte diyen. Velette her ver bana dediğinde susuyor, hayır sen misin onun annesi diyicem denmiyo, ver kucağımda uyusun nedir yani? Niye senin kucağın? O benim demek istiyorum..
Estağfurullah o ne demek.. Aşkolsun.. Okudukça rahatlıyorum. Aynen öyle.. 1 haftadır evimde kalıyor daha 1 kere altını açmışlığı yok.. Ama lafı sözü çok..
Günde 3 paket sigarasıyla hiç sigara içilmemiş evimde yaşıyor.. Anlatsam roman olur.
Yeğeni ile kıyaslıyor, o ne yaparsa ama doğru, o bepanten kullandı en iyisiymiş, o emzik verdi en rahatı, o mama verdi çocuk tok, onunki uyuyo mamadan, benimki uyumuyo çocuk aç, sütüm az.. Delirmem
Sizleri cok ozledimmm kac gundur giremedim nete fırsat bulup...önce kayınvalidemin yanına agvaya gittik ordan geldim ertesi sabah cesmeye geldim ucakla...kocam da gelmedi işler yuzunden..,tek basıma biraz zorlandım ucaga binerken ama aglamadı ucakta hiç...ama eve gelince o gun epeyce huzursuzdu.
Kayınvalideler konusulmus, ne kadar benzer hikayelerimiz var..inşallah bizimkiler buyuyunce biz de boyle kaynanalık yapmayız...
Ben biraz moralsizim buralarda...cesmedeyim ama plaja daha gidemedim...bizim burda sabah 10 dk denize girdim...aksamları da evdeyim hep...tek basıma cıkamıyorum ya da can huysuzlanıyor oturuorum yine...bir de gecen yazlatı dusunuyorum...sabah erkenden plaja gider, eve gelir dus alır, yemeklere gezmeklere cıkardım aksam yeniden...simdi 2 gun oldu evdeyim....offff bir de mayo giyecek halim de yok, deniz anası gibi olmusum, utanıyorum, hala da yiyorum...offffff
Lilacsofie, ne iyi bir insansın sen.. Burdaki herkes öyle, kimse yargılamıyor, anlıyor.. Çok rahatladım inan. Benim oğlumda asla biberon almadı, ama sağma önerini dinleyeceğim. Haklısın süt üretiminin devamlılığını sağlamak gerekli..
yanıma yatırıp emzirmeyi denedim, benim için çok konforlu oldu ama oğlum emmek yerine meme ağızda uyudu..
Pesetmeyeceğim..
Lılacsofıe ben de aynı durumdayım bızımkı de bınbır emek sagdıgım sutlerı zıyan edıyor , 20 cc ıctıkten sonra dılıyle bıberonu ıttırıp oyuna cevırıp agulayıp gugulayarak kurtulmaya calısıyordu. Annelık bu noktada devreye gırıyor ıste, kaprım kasıgı koydum bıra yastıgı sırtına , bıtırdık kalan sutlerı . Sımdı annemlerde ( k. valıdem de annemde ) tembıhlı kalan sutlerı kasık kasık verıyoruz , bır onluk takmakta fayda var akıyor dokuluyor ıslanıyor olsun umrumda degıl 1 kasık fazla gıtsın mıdesıne benım ıcım rahat edıyor , tavsıye ederım . Kuzey kasıkla olunca ıtıraz edemıyor agzına gelenın bır kısmınıda olsa yutuyor. Ama bıberon elımde satlerce beklesem yutmuyordu .
Sevgıler
:)))bu da akillica..Bize de bi buyugumuz corek otu okumustu nazar icin ama hep bi onceki kiyafette unutuyorum kac kez yikandi :)))))
Sen annene gidince o ne yapacakti gercekten merak ettim,ilginc.
Evde senin kocanda bence de bunu aklindan cikarma..
Cok diretiyorlarsada tepki vermedigin surece anlamayacaklardir malesef..Ofertayi gorduk hepimiz ayip mi gunaha mi giriyorum diye dusunen kizi ne hale getirdiler..
Benimde aklima kasikla ya da enjektorle denemen geldi.Ya da biberon degistirmeyi denedin mi? Bizim ilk biberonu almiyor Sezen'de kaucuk olani aliyor.Degisik evlatlar..
Emme araliklarida cok mu yine?
Her hafta bir supriz her ay baska dert,daha yolun cok basindayiz sanirim..
Sen Can simidi oluyorsun :))))
Kizdirmadim insallah :)
Bende deniz deniz diye sayikliyorum ama girmek hayal olacak gb,aslinda bir yanimda kime ne diyor o yanimi seviyorun bazen :)
Bu istah meseleside buara herkeste patlak verdi,durduramiyorum kendimi bende..Guluyorlar bide bazen bozuyorum hep esime denk geliyor uzuluyorum sonra da..
Neyse olsun evindesin ya :) nasilda seneye kuzularla birlikte cok eglenceli olacak tatiller denizler alisverisler :) insallah.
cok guldüüüm..Bi an yazik diye gecirdim icimden ama taniyorsun sonucta sen kayinvalideni :)
Karasunun denizi hep ayni iste.Adi ustunde KARAdeniz,KARAsu
Nasipse seneye boyle gorusmeler daha kolay olacak gb,insallah nasip olur..
Bir de gercekten otobuslerle gidenlere Allah kolaylik versin..
Kendi arabamizla olmamizw ragmen kisacik mesafeler bile bu havada iskenceydi..
eee yemeğide senmi yapıyorsun üstelik pess yani.
Benim oğlumda da bir iştahsızlık durumu var, hatta bıraksam hiç emmeyecek, elini emip duracak! Gece aynen senin daha önce yazdığın gibi uyanmadı elini emmekten. Kaldırıp meme verdim, kendini ayırdı ağlamaktan, emmek istemedi. Bide kv var üstüne, durmadan ver bana sakinleşir ver bana emmek istemedi işte diyen. Velette her ver bana dediğinde susuyor, hayır sen misin onun annesi diyicem denmiyo, ver kucağımda uyusun nedir yani? Niye senin kucağın? O benim demek istiyorum..
Deren'e kaşıkla vermeyi denedim ilk denediğimde kalan 50 ccyi içince sevinçten havalara uçtum, oldu bu iş diye.
Sonraki denemelerimde o da öğrendi ve bir süre sonra açmamaya başladı ağzını. Demir'den kalan tamamen yumusak silikon kaşıklarım var onları cıkardım steril ettim. Sonucta normal kasıkla içmek istemeyınce, agzını acıtmaktan korkuyorum.
Bır de içimde bir yerde, bu zorla ite kaka besleme olayı travma yaratmış. Demir'de çok uğraştım hala da uğraşıyorum. Mümkünse kızımda aynı seylerı yasamak ıstemıyorum.
Ben bu durumdakı arkadaslara meme konusunda ısrarcı olmalarını, olmuyorsa sağıp biberonla vermelerini çok öneririm. Bizim sorunumuz tam tersi meme emip, biberona karşı koyması. Kilo alımı sorunu olmasa hiç problem değil zaten kırk yılda bir işim olur biberonla.
Buarada kilo alımının yavaşlaması yanılmıyorsam hareketlenmeleri ile ilgili. Hele emeklemeye ve yürümeye bir başlasınlar bu kilo alımlarını mumla arayacağız...
Aman elini parmağını emmeye alıştırmayın. Vallahi sabhaa kadar başında bekleyip emzik sokuşturum ağzına ama yine de izin vermeyin. Çünkü emziğe alışınca, emziği bıraktırmak isterseniz uğraşsanız bile emziği yok etmeniz yeterli. Parmağa alışırsa maalesef o parmağı yok etmek mümkn değil, parmağın o niyetle kullanılabildiğini asla bilmemeli bence çocuklar
Moralini bozmasına izin verme. Aksine sen de bir metod uygulayıp aptala yat. " Yaaaa öyle mi, aaa öyle mi neden iyiymiş yaa nerden almış vayyy nasıl da aklına gelmıs " diye sor konustukca konussun yorulana dek:)))))). Ee tabıı kı sen kendı bıldıgını okumaya devam et)
Biz de özledik:) Lütfen kendını eve kapama. Al oğlunu ve esyalarını yanına temiz havaya çık, denız kenarına gır. Sanslısın annen yanında. Mamaydı, memeydi derken yorucu günler geçirdin, biraz nefes almaya fırsat yarat kendıne.
Lutfen kendını kapatma eve bu hatayı yapma.
Sağol canım siz de benim tek desteğimsiniz şuanda. Her anımda buraya kosuyorum paylasmaya artık.
Buarada madem yan yatırınca meme alıyor aklıma bir hin fikir geldi: Sağdığın sütü al yanına içir, sonra da koy yanına yat. Sen de kitabını, bilgisayarını vs yanına al. Ay ne guzel iştahı açıldı, bırakmıyor gögsümü kereta de. Kapa kapını keyif yap oğluşunla.
İçeri gelirse alttan topuğunu iki fıştıklarsın kuzunun ağzı oynar:))) varsın memede uyusun.....
Insallah boyle uyumaya alısmadan da kayınvaliden evıne döner))
Kaşığı denemez mıyım canım
Neyse ben pazartesi kontrolüne dek sakınlıgımı koruyacagım
Asırı bır besleme cabasına da gırmeyecegım kı, doktorda neyse o durum cıksın tartıda
Ins onemlı bır duraksama yoktur kılosunda
Cunku bugun resmen aydınlandım:))) Oğlumda çok uğrasmıstım ama kızımda aynı hatalara dusmeyecegım ınsallah
Sağlığı yerınde olsun. İstahsızlık yapan baska bır neden olmasın da varsın kılosu az olsun sınırda olsun
Neydı oğlumda oyle elimde kağıt kalem saatleri cc leri yazarım surekli
100 luk mama yaparım, 10 içer 20 içer dökerimmm
Emzirmeye zaten herkes karısır, ne içiyor bilmiyoruz şimdi neden meme veriyorsun diye!!!!
Süt var, meme var isteyen içer, istemeyen içmez kardeşimmmm bundan sonra böyle:))))))
Silikon kaşıkları deneyeceğim ama önce pzt bir kilo alımına bakalım canım
Metal kasıkla verdım ama agzını kapıyor korkuyorum acıtır muhakkak
Biberon konusunda da kucuk bır koleksiyonum oldu, sorusu olan varsa hepsınden resımlı bılgı verebılırım :))
Iyı dusunup kendımı motıve edeceğım
Eger sağlık sorunu yoksa (Allah korusun) sonucta uc aylık ta olsa ona isteklerine, doymussa tercıhıne saygı duymalıyım
Deren'e kaşıkla vermeyi denedim ilk denediğimde kalan 50 ccyi içince sevinçten havalara uçtum, oldu bu iş diye.
Sonraki denemelerimde o da öğrendi ve bir süre sonra açmamaya başladı ağzını. Demir'den kalan tamamen yumusak silikon kaşıklarım var onları cıkardım steril ettim. Sonucta normal kasıkla içmek istemeyınce, agzını acıtmaktan korkuyorum.
Bır de içimde bir yerde, bu zorla ite kaka besleme olayı travma yaratmış. Demir'de çok uğraştım hala da uğraşıyorum. Mümkünse kızımda aynı seylerı yasamak ıstemıyorum.
Ben bu durumdakı arkadaslara meme konusunda ısrarcı olmalarını, olmuyorsa sağıp biberonla vermelerini çok öneririm. Bizim sorunumuz tam tersi meme emip, biberona karşı koyması. Kilo alımı sorunu olmasa hiç problem değil zaten kırk yılda bir işim olur biberonla.
Buarada kilo alımının yavaşlaması yanılmıyorsam hareketlenmeleri ile ilgili. Hele emeklemeye ve yürümeye bir başlasınlar bu kilo alımlarını mumla arayacağız...
Aman elini parmağını emmeye alıştırmayın. Vallahi sabhaa kadar başında bekleyip emzik sokuşturum ağzına ama yine de izin vermeyin. Çünkü emziğe alışınca, emziği bıraktırmak isterseniz uğraşsanız bile emziği yok etmeniz yeterli. Parmağa alışırsa maalesef o parmağı yok etmek mümkn değil, parmağın o niyetle kullanılabildiğini asla bilmemeli bence çocuklar
Moralini bozmasına izin verme. Aksine sen de bir metod uygulayıp aptala yat. " Yaaaa öyle mi, aaa öyle mi neden iyiymiş yaa nerden almış vayyy nasıl da aklına gelmıs " diye sor konustukca konussun yorulana dek:)))))). Ee tabıı kı sen kendı bıldıgını okumaya devam et)
Biz de özledik:) Lütfen kendını eve kapama. Al oğlunu ve esyalarını yanına temiz havaya çık, denız kenarına gır. Sanslısın annen yanında. Mamaydı, memeydi derken yorucu günler geçirdin, biraz nefes almaya fırsat yarat kendıne.
Lutfen kendını kapatma eve bu hatayı yapma.
Sağol canım siz de benim tek desteğimsiniz şuanda. Her anımda buraya kosuyorum paylasmaya artık.
Buarada madem yan yatırınca meme alıyor aklıma bir hin fikir geldi: Sağdığın sütü al yanına içir, sonra da koy yanına yat. Sen de kitabını, bilgisayarını vs yanına al. Ay ne guzel iştahı açıldı, bırakmıyor gögsümü kereta de. Kapa kapını keyif yap oğluşunla.
İçeri gelirse alttan topuğunu iki fıştıklarsın kuzunun ağzı oynar:))) varsın memede uyusun.....
Insallah boyle uyumaya alısmadan da kayınvaliden evıne döner))
Kaşığı denemez mıyım canım
Neyse ben pazartesi kontrolüne dek sakınlıgımı koruyacagım
Asırı bır besleme cabasına da gırmeyecegım kı, doktorda neyse o durum cıksın tartıda
Ins onemlı bır duraksama yoktur kılosunda
Cunku bugun resmen aydınlandım:))) Oğlumda çok uğrasmıstım ama kızımda aynı hatalara dusmeyecegım ınsallah
Sağlığı yerınde olsun. İstahsızlık yapan baska bır neden olmasın da varsın kılosu az olsun sınırda olsun
Neydı oğlumda oyle elimde kağıt kalem saatleri cc leri yazarım surekli
100 luk mama yaparım, 10 içer 20 içer dökerimmm
Emzirmeye zaten herkes karısır, ne içiyor bilmiyoruz şimdi neden meme veriyorsun diye!!!!
Süt var, meme var isteyen içer, istemeyen içmez kardeşimmmm bundan sonra böyle:))))))
Silikon kaşıkları deneyeceğim ama önce pzt bir kilo alımına bakalım canım
Metal kasıkla verdım ama agzını kapıyor korkuyorum acıtır muhakkak
Biberon konusunda da kucuk bır koleksiyonum oldu, sorusu olan varsa hepsınden resımlı bılgı verebılırım :))
Iyı dusunup kendımı motıve edeceğım
Eger sağlık sorunu yoksa (Allah korusun) sonucta uc aylık ta olsa ona isteklerine, doymussa tercıhıne saygı duymalıyım
Canım silikon kaşık olarak wee nin ikili ailikon kaşıkları var onlardan alabilirsin fiyatı da çok uygun. Metal kaşıkları doktorlar önermiyor damak ve dişler için kullanma bencede
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım aynen öyle üstüne düşme sağlığı yerinde olsun önemli olan o . Ben kızım doğduğundan beri kaç cc emiyor diye hiç takip etmemiştim. Baktım burda herkes kontrol ediyor falan bir ara bende takip edeyim dedim görsen takıntılı hale geldim sonra bqktım olmayacak bıraktım bebek bi gün çok emer diğer gün huzursuzdur sıcaktır az emer kilo alımı sınırın altında olmasın bi sıkıntısı olmasın yeter bence üzme sen kendini ��
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Her aksam kapi pencereyi acisimizda icerisi sivrisineklerle dolar...
Dun sinek sivrisinek minik 1 de ari hepsi girmis iceri lambanin etrafina sarilmislardi...
Bu sabah kalktigimda hepsi ölmustu özellikle oturma masasinin ve televizyon masasinin ustundelerdi ölu sinekler parlak beyaz oldugundan sanirim.... lampayi kapadigim gibi oraya ucmuslar demekki ...
Isigi kapayip pencereleri acinca gelmiyor bu kadar sinekler...
Napacaz yahu niye isiga geliyor bunlar korkudan hemen kizimi alip odamiza uyumaya gidiyoruz her gece isirilmamak icin...
sabah olunca tek 1 tanesi kalmiyor hepsi öluyor.
Simdi temizlik yapacagm sabahtandir en az 6-7 sinek gördum ölu birde halida olup göremedigim kac sinek vardir kimbilir.:18:
Kuzu tandiri gecenin 2 bucugunda yani az önce firindan cikardimDayanamayip yedim bide ustunede bayramdan kalan baklavayi yedim. göbegim daha beter cikti.
Sözde aksam yemegi olacakti ama benim gibi tembel biri tum gun bosverdi yemegi aksam olup kurt gibi acikincadakahvaltilik hazirlayip yedi amaaan yarinda evde degilim yetismem diyerekten gece verdim firina
Yarin eltime gidecegm ninesi ölmus telefon actim yarin geliyorum diye .... iyi niyetimle gitmek amacim bas sagligi dilemekti uzulmus gibi yapip surat asarcasina konustu benimle ne diyecegimi bilemedim yarin gelicez musaitsen diyip kapadimki 3 gun önce esiyle cocuklariyla Skara Sommarland diye cok uzak olan eglence yerine gittiler cenazesi olan uzulen biri öyle sirf eglence yerine gitmezdi.
Okuyunca benim kaynanam geldi hemen ve ilk gunlerim hala düşündükçe sinirden deli oluyorum benin bebegim yaklasik 2 hafta memeyi kavrayamadi emzirme konusunda cok sıkıntı yasadim her defasinda da kv basimda emmez o ver bana salinlestireyim diyip diyip göğsümden aldi durdu cocugu. Kucagimda ben sakinlestirmeye kaltigim zamanlarda da cekip cekip aldi yok gazi var ver ben cikariyim uykusu var ver ben uyutuyum kucaginda uyutup duruyordu ben de gece boyu ettaflarinda dolasiyordum 2 haftanin sonunda bi gun evde kapilari carptim sinirden yinr kucagimdan alip gidince esimde evdeydi kimsenin sesi cikmadi. Ki o kadar bile iyi sabretmisim. Sonra bir daha gelip oyle alamadi. Brn aliyim mi diye sordugunda da ben vermedim. Odaya kapandim 3 gun dogru duzgun sevemedi bile sonra cekti gitti. Insallah seninki de fazla kalmadan gider boyle insanlardan nefret ediyorum. Simdi bile kucagina aldiginda huzursuz oluyorum.iki miziklasa kucaginda emziriyim diye alıyorum halbuki bazen karni tok bile oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Önerini dinledim aldım yattım yanıma. Keyif yaptım hatta içim geçmiş uyumuşum oğlum bağırana kadar, hiç olmazsa ana oğul takıldık güzel oldu iyi geldi. Elini emeceğine emzik alması konusunda kesinlikle haklısın, emzik almadı ilk denemelerimde, kayınvalidem şimdi hırs yaptığı ve ben tuttururum dediği için şu an hiç istemiyorum emzik almasını. O gitsin ben alıştırayım. Şimdi onun başarısı olur, sen yapamadın ben yaptım der hepten deli olurum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?