Ne kadar iyi bir insansın, zaten görünce de içimden dedim ki su gibi duru bir insan...
Allah'ta anneciğinin dediği gibi senin gönlünden geçenleri hep duysun inşallah.
prensesimin yeni fotoları yükledimm teyzeleriiiii
Reflü mü acaba???
Amin,cumlemizin canim..
O senin butun iyi tarafinla bakisindan..
Tekrar sarilisimiz hic cikmiyor ama aklimdan :))
Aslinda dusununce uzun zamandir tanidigim kimseyle boyle samimi sarilmamistim..hissettirmek ne kadar onemli..
Masallah minise,bu bayramin sekeri olmus :)
Cok ısırılası oldular :)))
Bu mayıs bıdıkları çok yaramaz valla, herbirinde ayrı huylar, bize papucu ters giydirecekler:)Fıskırarak kusmuyor bitanem o yuzden mıdesıı kucuk diye dusunuyorum. ( doktoru da oyle dedi)
Ben Yaşıyorum canım 2 ay olcak hala devam ediyo kaka problem i Dr lar 10 güne kadar normal dio 3 farklı Dr a sordum hep cvp aynı bazen fitil veriyorum bazen zeytinyağı bazen de kendi yapıyo ama çok düzensiz..bir haftaya kadar bekliyorum yapmazsa fitil mecbur napayım aslında alıştırma da istemiyorum fitile ama bu hafta bekledim yapmadı 10. Gün artık ben dayanamadım fitil verdim dediğin gibi kaka yapamadığı için gazı kokuyor..düzene girer diyorlar bekliyorum ben de..bi tanıdığın bebeği de bole olmuştu 4. Ayında düzeldi inş bizimkiler de normal yapmaya başlar. .bir de kaka temizlemeyi unuttum hafta da bir 10 günde bir yapınca malum dolduruyor tasiriyo elim ayagim dolaşıyor direk banyoya götürüp belden aşağı çıkıyorum temizlenecek gibi değil yani yavrum 10 günün birikmiş ini çıkardı bayramın ilk günü bayramlik falan kalmadı yani batırdı hepsini
Canim Allah yardimcin olsun cok zor. Benim buyuk kizim boyle oldu gun boyunca aglamisti aksama kadar hic durmadan ne yaptiysam fayda etmemisti aksam esin gelince kucagina aldiginda gidisi cok kotu kizarip kabarmisti meger ondan agliyormus hemen yikayip pisik kremi surmustuk susmustu sen de bak belki ondan olabilir koltuk altina eklem yerlerini iyice kontrol et malum hava cok sicak:2::2:bebeğim bayramın birinci gününden bu yana gündüzleri durmadan ağlıyor. aksam 9 gibi uyuyor 2 gibi uynaıyor elini emmesine uyanıyorum.
uykulu uykulu biraz emyor,bir üç saat daha uyuyor sonra uyanıyor.sonr yine aaynı sabah oldu mu mememi aglamaktan agzına alamıyor.
dün saglık ocagındaki doktora götürdük,kulagına baktı bişey yok dedi,gazı çok az dedi,kilosuna baktı gayet iyi 81 günlük su anda 15 günde 700 gram almıs 6400 kilo geldi maşallah. agrsı olsa gece özellikle hiç uyumaz dedi. aç mı acaba ondan mı diyordum.
ne yapacagımı sasırdım,önceden agladıgında kucagıma alınca susardı,şimdi susmuyor. öyleki biraz sussa elimi değştirince tekrar aglıyor. dün eşimle yıkayalm dedik su dökünce susuyor,kovadan su alırken o arada yine bsıyor cıglıgı. delirdim kaç gündr resmen bir kac defa da bagırdım ne stiyorsun yetr dedim,beraber agladım onunla sonra da. küstü mü bana acaba. çok kötü durumdyım. eşimde inatlastı sanki doktora götürmedi,yarın da böylreolursa kesin götürcem doktora.
güç bela biraz emiyor,biraz sakin duruyor gülüyor yavrum,uyuma yok belki bir 15 dk filan sonra susturulamayan ağlama nöbeti.
lütfen bana birşey söyleyin,içiniçeke çeke uyuyor yavrum ben de başında ağlyorum.
Canim Allah yardimcin olsun cok zor. Benim buyuk kizim boyle oldu gun boyunca aglamisti aksama kadar hic durmadan ne yaptiysam fayda etmemisti aksam esin gelince kucagina aldiginda gidisi cok kotu kizarip kabarmisti meger ondan agliyormus hemen yikayip pisik kremi surmustuk susmustu sen de bak belki ondan olabilir koltuk altina eklem yerlerini iyice kontrol et malum hava cok sicak:2::2:
baktım canım her yerine hiç bişey yok,acaba bir yeri mi incindi diye de düşndm ama ne olursa olsun ,agrısı olsa gece niye uyusun demekten kendimi alıkoyamıyorum ve rahatlıyorum biraz. allahım agrıdan aglamasın lütfen diye yalvarıyum her agladıgında tabi ben de aglıyorum. agrdan olmasın da ne bileyim öylesine gıcıklıgına aglasın razıyım. ama nolur daha fazla sürmesin. 5 gün boyunca eşimle birbirimize girdik her aglaıgında gerilp ,beyefendi bugün bu havada arkadaslarıyla denize gitti tek basıma kaldım bugün. offf çok kötüyüm ya gündüz yine aynı olacak diye.
bebeğim bayramın birinci gününden bu yana gündüzleri durmadan ağlıyor. aksam 9 gibi uyuyor 2 gibi uynaıyor elini emmesine uyanıyorum.
uykulu uykulu biraz emyor,bir üç saat daha uyuyor sonra uyanıyor.sonr yine aaynı sabah oldu mu mememi aglamaktan agzına alamıyor.
dün saglık ocagındaki doktora götürdük,kulagına baktı bişey yok dedi,gazı çok az dedi,kilosuna baktı gayet iyi 81 günlük su anda 15 günde 700 gram almıs 6400 kilo geldi maşallah. agrsı olsa gece özellikle hiç uyumaz dedi. aç mı acaba ondan mı diyordum.
ne yapacagımı sasırdım,önceden agladıgında kucagıma alınca susardı,şimdi susmuyor. öyleki biraz sussa elimi değştirince tekrar aglıyor. dün eşimle yıkayalm dedik su dökünce susuyor,kovadan su alırken o arada yine bsıyor cıglıgı. delirdim kaç gündr resmen bir kac defa da bagırdım ne stiyorsun yetr dedim,beraber agladım onunla sonra da. küstü mü bana acaba. çok kötü durumdyım. eşimde inatlastı sanki doktora götürmedi,yarın da böylreolursa kesin götürcem doktora.
güç bela biraz emiyor,biraz sakin duruyor gülüyor yavrum,uyuma yok belki bir 15 dk filan sonra susturulamayan ağlama nöbeti.
lütfen bana birşey söyleyin,içiniçeke çeke uyuyor yavrum ben de başında ağlyorum.
bir de önceden en kötü aglamasında battaniyede sallardık eşimle şimdi o da kar etmiyor,biir sıkıntısı vr ama ne olabilir psikolojim iyice allak bullak oldu 5 günde,normalde gündüz en az 2 saat uyuyan,emip biraz oyalanıp yeniden uyuyan cocuk bıcakla kesilr gibi huy degistirdi. ne olmus olabilir acaba. bayramın birinci günündn bu yana.
Kızlar nedir bu istahsızlıktan cektigimiz?! Ben de 60 cc mamayı zor iciorum 6 saatte.... Gogsumden de cok emmiyor aglıyo, buraya kocaman hastane pompasını da getiremedim, sür iyice azaldı... Ne zaman normale döner acaba?
Gece uyku düzenimiz de bozuldu burda... Can normalde 8 de yatar 3 e kadar uyanmaz sonra mama yer yine yatar 7-8 gıbı uyandırıdı. Simdi gece 11 de acıkıyor uyanıyor mama istiyor, sonra yine 3 te kalkıyor...dun 3 ten sonra hiç uyumadı sabaha kadar oturduk mesela...gun içinde de kolayca uyurdu, burda yeni adet sürekli aglıyor uykusu gelince bir turlu dalamıyor..noluyor bu cocuga anlamıyorum...
bebeğim bayramın birinci gününden bu yana gündüzleri durmadan ağlıyor. aksam 9 gibi uyuyor 2 gibi uynaıyor elini emmesine uyanıyorum.
Canim sen iyi olacaksin ki bebegine bakabilesin guclu ol erkeklerin cogu oyle malesef. Bizim gibi degiller annelik cok zor yarin bidaha bir doktora gotur. İlk bebegin mi cocuklar kolay buyumuyorlar. Bazen sebepsiz yere de agliyor huysuz olabilirler benimki de gunduz uyumuyor en fazla yarim saat.
Çok üzüldüm durumunuza, tez vakitte rahatlar minik inşallah. Ne olabilir ki canım benim acaba nazar mı değdi nedir?
Düşünsene 6 saatte bir 60 cc, yaklasık 250 cc yapar. Nerde kaldı bu kg basına 150 cc.ler
Vallahi ben ilk kez burada duyuyorum bu kadar iştahsız bebekleri, Deren ve Demir'i istisna sanıyordum.
Keşke dilleri olsa da konussalar ne oluyor boyle anlatsalar((((
kolik olabilir canım öyle ağlamaya başlayınca saç kurutma mak aç sakinleşsin
sağ ol canım ilk bebegim evet ve ben bu koskoca istanbulda tek basımayım,bir 5 dk tut ta bir şeyler yiyeyim bir bardak su içeyim diyecegm kimsem yok. galiba ben de çok mutsuzum bu da bebegime yansıyor
bir de önceden en kötü aglamasında battaniyede sallardık eşimle şimdi o da kar etmiyor,biir sıkıntısı vr ama ne olabilir psikolojim iyice allak bullak oldu 5 günde,normalde gündüz en az 2 saat uyuyan,emip biraz oyalanıp yeniden uyuyan cocuk bıcakla kesilr gibi huy degistirdi. ne olmus olabilir acaba. bayramın birinci günündn bu yana.
Artik her gece dua ederken bebisler aklimda..Kaka yapayanlar,emmeyenler,dertli anneler,akil versin dedigim kayinvalideler vs..
Annem derdi ki sen baskasina dua et senin gonlundekini Allah bilir zaten..
Simdi ne demek istedigini anliyorum..
Emsin emmeyene dua,kaka goreyim gormeyene dua..
Gulsun,gulumsedigine sukur..
Anne olmak cok guzelmis..
Insallah guzel haberleriniz olsun..
Hissettiriyormussun!?
Vicdanida dürtüyormus cok sukur :)
Yardimin bebege bakmak oldugunu saniyorlar bazi insanlar malesef,her ortamda soyledim dogumdan once ben bebege bakarim bana islerimde yardimci olabilecek birileri olsun yeter cunku isler olmasada olur ama yalniz kaldigimda bebege bakmaya alismis olayim..
Bence yolundan sasma,evet o da anne ama o zaman kayinvalidelik yapmasin annelik yapsin sana,gonlu elvermesin sen is yaparken,ben yaparim sen cocuga bak desin yeter boyle olunca sen zaten vereceksin cocugu sevmesi icin..
Off icim sisti :)
Kızlar nedir bu istahsızlıktan cektigimiz?! Ben de 60 cc mamayı zor iciorum 6 saatte.... Gogsumden de cok emmiyor aglıyo, buraya kocaman hastane pompasını da getiremedim, sür iyice azaldı... Ne zaman normale döner acaba?
Gece uyku düzenimiz de bozuldu burda... Can normalde 8 de yatar 3 e kadar uyanmaz sonra mama yer yine yatar 7-8 gıbı uyandırıdı. Simdi gece 11 de acıkıyor uyanıyor mama istiyor, sonra yine 3 te kalkıyor...dun 3 ten sonra hiç uyumadı sabaha kadar oturduk mesela...gun içinde de kolayca uyurdu, burda yeni adet sürekli aglıyor uykusu gelince bir turlu dalamıyor..noluyor bu cocuga anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?