2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Evet evet bunları okuduğumda daha da iyi anlıyıp öğreniyorum; oğlum evlendiğinde nasıl bir kayınvalide olmam gerektiğini.
Karşındaki de birilerinin el bebek gül bebek büyüttüğ kızı... Hoş öyle olmasa da ne olur, insan evladı sonuçta...
Kendi kızının çocuğu ağlasa kızına, bir anne gözüyle yaklaşabiliyorsun da, gelinine neden böyle yapıyorsun
Çok mu zor kızım üzülme, geçer hızla büyüyecekler zaten, ne güzel iyi bir annesin sabırla uğraşıyorsun vs demek
Bunu dese zaten o gelin ona karşılığını kat kat fazlasıyla vermez mi

Ofertaaammm okurken bayıldım yorgunluktan .. evet calısan anne ve ıkı cocuk masallah sana allah kolaylık versın enerjın hıc bıtmesın ..
Dakıkanın bos kalmadıgını anlıyorum arkadasım .
Tebrıkler .. ay evet o utulerde olmasa ...

Kaşığı denemez mıyım canım
Neyse ben pazartesi kontrolüne dek sakınlıgımı koruyacagım
Asırı bır besleme cabasına da gırmeyecegım kı, doktorda neyse o durum cıksın tartıda
Ins onemlı bır duraksama yoktur kılosunda
Cunku bugun resmen aydınlandım:))) Oğlumda çok uğrasmıstım ama kızımda aynı hatalara dusmeyecegım ınsallah
Sağlığı yerınde olsun. İstahsızlık yapan baska bır neden olmasın da varsın kılosu az olsun sınırda olsun
Neydı oğlumda oyle elimde kağıt kalem saatleri cc leri yazarım surekli
100 luk mama yaparım, 10 içer 20 içer dökerimmm
Emzirmeye zaten herkes karısır, ne içiyor bilmiyoruz şimdi neden meme veriyorsun diye!!!!
Süt var, meme var isteyen içer, istemeyen içmez kardeşimmmm bundan sonra böyle:)))))

Cannımmm ne olur özel mesaj kutunu bır bosalt yaaaaaaaaa kaç kez yazdımyazdım sana ; gonderemedım . Oferta ıle sana bır sey solıcez
Deren ıcınde , bırsey kalmamış kontrolunuze hele bır kılosunu ogren bakalım, dedıgın gıbı panık yapmaya gerek yok hemen, bende sakınledım bu aralar :)
Sağlığı yerınde olsun. İstahsızlık yapan baska bır neden olmasın da varsın kılosu az olsun sınırda olsun bak bu cumle hıc aklımızdan cıkmasın sısman cocuk saglıklı dıye bır sey yok kı bılıyoruz. Sen mumkun oldugunca sutunu ver daha fazla alması ıcınde deneyecegın yontemler olacak muhakkak . Deren cok kusmıyor dımı ben bırde zar zor mıdesıne gonderıyorum ıkı sanıye sonra cıkarıyor oglum demek kapasıtesı yok napalım

Hadi şekerim sen şu kutuyu bir boşalt görüşelim .
Öpüyorummm

Wee markasinin kasiklari var hem kucuk hem derin hem yumusak. İkili satiliyor. Sapi renkli agzi seffaf siddetle tavsiye ederim. 5 gunluk bebege kullanmistim.

Kola !!! Kv benimki 2 yas civariyken vermeye basladi yanimda cani istermis falan. Baya baya her yemekte bardaga koydu verme dememe ragmen. Cikisinca kesti. Sindi de meyve suyu muhabbeti var hamileyken kolayima geldi verdim simdi istemiyor su istiyor yalnizca ama kv birakamadi her yemekte bir bardak koyuyor icmiyor diyorum. Sertce uyarana kadar devam.

Bilgi verirsin cok iyi biliriz :)
Allah korusun saglik sorunu olmadigina inaniyorum,Deren'de bi sureci atlatiyor..
Ufakliklarinda isi cok zor :)

Emmenin tadina tamamen varinca biberonu istemiyor sadece demek akilli kizce :)
Daha hizli emdigini dusunerek bu ay kontrolun iyi gececegini dusunuyorum..

Onceden memeden inmiyorlar derdik,simdi emdikten sonra tekrar tekrar deniyorum biraz daha alir mi diye..

Kızlar çok mutsuzum 14 Ağustos'ta işe başlıyorum yarın gün (( Şubat'a kadar yarım gün çalışıcam ama resmen dekorasyona girdim nasıl bırakır da giderim diye

Bu hin fikirlere benden alkis alkis alkiş

Bu hin fikirlere benden alkis alkis alkiş

Evet hakedene bence gereken tavrı koymak lazım... Keşke kvalideler, gelinlerinin önemini anlasalar...
Eşim dün akşam, sen annemle konuştun mu dedi, hayır neden dedim.
İki gün önce aradı, tersledim kapattım dedi. Nasıl yani dedim? Ay ne bileyim kaçtır arıyor tersliyorum bağırıyorum, yüzüme kapattı en son dedi. Eee neden ki dedim??? Abuk subuk konuşuyor, uzatıyor içim sıkılıyor dedi.....

İçimden bir süredir biraz kırgındım eşimin annesine aslında.....Anlamayacağını bildiğim için hiçbirşey demedim eşime ama yine de çok üzüldüm annesine böyle davranmasına...

Bu sabah ben onu aradım uzun uzun konuştuk, herhalde kırk dk konusmusuzdur. Uzun uzun Deren'i sordu, Pazartesi kontrole geleyim ben de yardımcı olurum dedi, çünkü Demir'in de aşısı vardı, iki çocukla zor olacak diye... Baktım ses tonundan anladım ki, ne varsa yine gelinimde var diye anlamış:)))

İnşallah dediğin gibi olur canım dua et bize...
Bugunden ıtıbaren ınek sutu urunlerı rejımıne basladım. Ayrıca alerjık bazı gıdaları da yemeyecegım. Onun dısında kendime dünyayı zindan etmeyeceğim zaten, inan öyle olunca bebeğinle geçireceğin güzel zamanlardan çalıyorsun. Yeter ki önemli bir sorunu olmasın...

Pazarlar vişne kaynıyor, az şeker, limon suyu koyup kaynatmak bu kadar mı zormuş ki küçücük çocuğa kola veriyor? Pes doğrusu...
Eskiden anneler geleneksel, doğal ve sağlıklı olanı bilir ve yapalım diye tuttururlardı. Şimdi tam tersi oldu.

Artık yatarak emzirmediğimden beri hiç kusmuyor Deren (çok şükür)
Kuzey de kusma mı var?
Buarada msj kutumda daha hakkımvar gibi görünüyor ama tekrar temizledim
Çok merak içindeyim bakimm ne diyecek olabilirsiniz çabukk yazın çatlatmayınn beniii

Son paragrafın altına imzamı atarım! Bakalım ufaktan gitme lafları etmeye başladı. Aslında çok üzülüyorum surat yapınca, oda anne. Ama ne yapayım gönlüm doğrulmuyor. Kendini işe yaramaz hissettiriyormuşum, böyle dedi, ben bulaşık yıkarken o çay sigara yapıyordu da!

Evet canım Kuzey yedıgının yarısından cogunu kusuyor.

Artik her gece dua ederken bebisler aklimda..Kaka yapayanlar,emmeyenler,dertli anneler,akil versin dedigim kayinvalideler vs..
Annem derdi ki sen baskasina dua et senin gonlundekini Allah bilir zaten..
Simdi ne demek istedigini anliyorum..
Emsin emmeyene dua,kaka goreyim gormeyene dua..
Gulsun,gulumsedigine sukur..
Anne olmak cok guzelmis..
Insallah guzel haberleriniz olsun..

Hissettiriyormussun!?
Vicdanida dürtüyormus cok sukur :)
Yardimin bebege bakmak oldugunu saniyorlar bazi insanlar malesef,her ortamda soyledim dogumdan once ben bebege bakarim bana islerimde yardimci olabilecek birileri olsun yeter cunku isler olmasada olur ama yalniz kaldigimda bebege bakmaya alismis olayim..
Bence yolundan sasma,evet o da anne ama o zaman kayinvalidelik yapmasin annelik yapsin sana,gonlu elvermesin sen is yaparken,ben yaparim sen cocuga bak desin yeter boyle olunca sen zaten vereceksin cocugu sevmesi icin..
Off icim sisti :)

Aman oğullarından dirsek görmeden bize yanaşmasınlar zaten!

Benim eltimde gögsü acıyor diye hiç emzirmemiş hep mama vermişler,çocuguna bakmadı bile,çocugun beşigi kayınvalidemin yatakodasındaydı kayınvalideyle kayınpeder baktı çocuga 7 yaşına kadar,okula başladıda çocugu kendi evlerinde yatırmaya başladılar sonra,gerçekten bazılarına annelik hiç yakışmıyor...

Ne kadar iyi bir insansın, zaten görünce de içimden dedim ki su gibi duru bir insan...
Allah'ta anneciğinin dediği gibi senin gönlünden geçenleri hep duysun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…