2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sarı değilde bende beyaz akıntı oluyor. Normaldir herhalde . İdrar yaparken yanma ve kötü koku varsa idrar yolu enfeksiyonuda olabilir.
yok cnm yanma koku falan yok, normaldir belkide cuma günü dr a gidicem sorarım yined e size bilgi veririrm

ben tuvalet kağıdı bırakıyorum uzun zmndır , her gittiğimde değiştiği için sakıncası yoktur heralde

su pek içmiyorum cnm bazen bilinçli zorla içiom bazen , pek içimom

Sarı sümüksü akıntıyı duymuştum. Özellikle ilk hamilelik belirtilerinden biri diye okumuştum, hamilelik boyunca sürenlerde varmış. Tabi seninki bu mu bilmiyorum tahlillerinde enfeksiyon varmıydı?[/QUOTE]
idarrada hafifenfekssiyon var demişti belki de ondandır ama çok az demişti

canım sadece merak ettiğimiçin soruyorum onların isim göndermesinin ne önemi var , güzel anlmalı isimler siz de bulabilirsiniz , sevap mı ayrıcalığı ne

Canım benim de hamileliğin başından beri var hata ben adet olmayı beklerken habire akıntı geliyordu ama normalmiş :)

Koku, yanma olmadığı sürece.
inşallah cnm yanma flan yok inş. sorunsuz yaşarız bu dnmleri

Kızlar bugün doyamıyorum resmen ya önceden böyle bişi olmuyordu bugün yiyorum ardından hiç yememişim gibi midem kazınıyor doyma hissim firarda bugün

İyi geceler kızlar ben bişey sorucam anadolu yakasında oturan varmı aranızda ya doktor arastırmasındayımda küçükyalıda oturuyorum ben henüz sabıt bı doktorum yok sımdılık kızılaya gıdıyorum

Son düzenleme:
karın çatlakları yırtılmalar için krem kullanan varmı kızlar?

ben bebek yağı alıcam bi çıktığımda 12. haftada başlarım.
Ben pregnacare kullanıyorum drum verdi bitkisel bir krem canım..
Iyi geceler kizlar bulantidan yatamiyorum bugun cok kotu gecti isyanlardayim artik...

Ayyy Allah yardımcın olsun benimde 2 gündür kesildi bulantılarım 10. Haftadayım artık normal heralde

merhaba kızlar
bugun kontrolumuz vardı bebiş çok iyi maşallah gününü de yakalamış daha önce 5 gün gerideydi şimdi sata uyumlu çok şükür
doktorla tarama testlerini konuştuk ben yaptırmak istemediğimi söyledim o da down sendromlu da olsa doğurucam diyosan yaptırma tabi ki dedi. çünkü risk çıkarsa 9 ay doluncaya kadar stres içinde geçirmek istemiyorum. ben inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı bir bebek dünyaya getireceğime
bir de rubellam negatif çıktı doktor çok şaşırdı böyle olan ikinci hastamsın dedi. 1.5 ay çocuklardan uzak dur kalabalık ortamlara girmemeye çalış dedi. karantinaya alındım kızlar :90:

cnm, ben emsey hastanesine yakın sayılırım. orada hangi dr a gidiyor acaba, bir de muyene ücreti ne kadar biliyor musun?
canımücreti sgk lıya 40 ya da 45 sanırım o pınar hanıma gidiyor ve mennun
4.5. haftalarda ben de ok üzel besleniyordum yumurta eksik olmuyordu kahvaltımdan ama şimdi hiçbirş ey yiyemiyorum sadece elmayı rahat yiyorum onu da yedikten bir süre sonra midemde kazınma oluyor gerçi neyi yesemyedikten biraz sonra fena yapıyor ama imdilik canım çekerek yediğim birtek elma var
ben de gittim bugün kotlarımın beli düşük tam rahime denk geliyor beğendim bir tane bedeni yoktu gelince arayacaklar bedenime göre esnek birşey alıp göbek kısmını lastikten sıkarak kullanmayı düşünüyorum
erken değil mi yaa ben daha başlamadım gerçi bugün ilk kez göğüslerime biraz badem yağı sürdüm ama korktum tüylenme olur diye zira bebek fasülye kadar 3. aydan sonra karnım biraz çıkmaya başlayınca lierac kullanmayı düşünüyorum kızlar önce göğüsler şişiyor dikkat göbekten önce göğüslere sürün
Iyi geceler kizlar bulantidan yatamiyorum bugun cok kotu gecti isyanlardayim artik...
aman ne lanet eymiş bu bulantı gün içinde yediklerimi toplasan 1 öğün yapmaz yesem bulanıyor yemesem bulanıyor gerçi bu halimize de şükür Allah beterinden korusun ama bu günlerde çabuk geçsin yaa

gözün aydın canım ben de acaba test yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama eğer öyle birey olursa da bunu bilirsem daha mı iyi olur acaba diyorum karar veremedim henüz bu arada geçmiş olsun ama rubellam negatif çıktı demişsin o ne oluyor ben bilemedim de:44:

Benim rubellam da negatif döküntülü hastalık geçiren çocuklardan uzak dur dedi doktor ... Aslında 2009 da bunu aşısı yapılmış bizi unutmuşlar demek ki ( Rabbim korusun biz de dikkat edicez kızamıkcık geçirseydik keşke küçükken yada aşı olsaydık ...

selam kızlar nasıl gidiyorrr bakalım ? :) yaa ben çok sık acıkır oldum tutamıyorum kendimi aşırı yiyorum artık açım demeye çekinir oldum

selam kızlar nasıl gidiyorrr bakalım ? :) yaa ben çok sık acıkır oldum tutamıyorum kendimi aşırı yiyorum artık açım demeye çekinir oldum

ahhhh cnm aynı bnde öleee sabahları özellikle midemi tek bastıran şey simit ve poğaça.bazen dayanamayıp bi simit bi poğaça yediğim oluyor.ama kilo da almadım çok şükür 2 aylık süreçte.senn kilo durumu ne alemde

Gunaydin kizlarr
Oluyorum grip oldum bogazim ağrıyor dun hic birseyim yoktu sabah uyandım ki fenayim ise gitmedim evdeyim ama canim cok sıkıldı. Bebisime bisey olmaz dini bogazim falan iltehaplandiysa?

Gunaydin kizlarr
Oluyorum grip oldum bogazim ağrıyor dun hic birseyim yoktu sabah uyandım ki fenayim ise gitmedim evdeyim ama canim cok sıkıldı. Bebisime bisey olmaz dini bogazim falan iltehaplandiysa?

geçmiş olsun cnmmm. sana tavsiyem pekmez özellikle dut pekmezi çok ii geliyor direncini artırıor.içini ferah tut bişi olmaz inş bebiklerimizeee

Günaydın

Dün gece feci mide bulantılarından sonra bugün sabah zor da olsa evde yaptığım ekmek arasını ve sıcak sütü yiyebilmeyi başardım. çok şükür şu anda bulantım yok.

kızlar doktorum bana pazartesi gel dedi ama o an benim aklıma gelmedi pazartesi arefe, hastaneyi arayacam eğer pazartesi çalışılmıyorsa sizce cumartesi mi gideyim yoksa bayramdan sonra mı gideyim ?

Günaydin kizlar yarin esim geliyor 1 aydir ayriyiz cok sevinçli bebegi duyunca delirdi zaten ben sana bakcam diyor bugun inssllah biraz iyi olurum cünku evi toplamam gerek simdi kahvalti yapsbilirsem yspcam gun icinde görüsürüz.

Günaydin kizlar yarin esim geliyor 1 aydir ayriyiz cok sevinçli bebegi duyunca delirdi zaten ben sana bakcam diyor bugun inssllah biraz iyi olurum cünku evi toplamam gerek simdi kahvalti yapsbilirsem yspcam gun icinde görüsürüz.

Gözün aydın canım, Allah kavuştursun :)

Günaydın kızlar

nasılsınız bakalım? bazı arkadaşlar testlerden falan bahsetmiş ne testi bunlar?
bana doktorum testten falan bahsetmedi.9 haftalıkken kalp atışlarını dinledik en son.ondan sonra da ayda bir kontrole gelirsin dedi.zaten tekrar geldiğimde 13 haftalık olcağı için tarama testlerini yapcaz dedi.şu an yapılan ne testidir ki ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…