yok cnm yanma koku falan yok, normaldir belkide cuma günü dr a gidicem sorarım yined e size bilgi veririrmSarı değilde bende beyaz akıntı oluyor. Normaldir herhalde . İdrar yaparken yanma ve kötü koku varsa idrar yolu enfeksiyonuda olabilir.
ben tuvalet kağıdı bırakıyorum uzun zmndır , her gittiğimde değiştiği için sakıncası yoktur heraldebende oluyo canım doktoruma sormuştum normal dedi ve ben bu akıntılardan rahatsız oldugum için günlük ped kullanıyordum doktorum kesinlikle önermedi kullanma dedi ve pamuklu iç çamaşırı kullan dedi şimdi öyle yapıyorum günlük sıksık değiştiriyorum artık yapacak bişey yok
su pek içmiyorum cnm bazen bilinçli zorla içiom bazen , pek içimomCanım bende de oluyor, enfeksiyon olduğunu falan gösteriyormuş ama çok korkulacak birşey de yok ileri seviyede bebeğe zarar veriyormuş ancak ama iyi de değilmiş, sağlık ocağındaki doktorunla bi görüş istersen bol bol da su iç bana bunları tavsiye etmişti doktor bir arkadaşım
canım sadece merak ettiğimiçin soruyorum onların isim göndermesinin ne önemi var , güzel anlmalı isimler siz de bulabilirsiniz , sevap mı ayrıcalığı neKızlar bizde şuan 8+4 üz inşAllah. Hamilelik öncesinde daha çok göbeğim vardı. Şuan tam tersi karnım dümdüz. Cumartesi kontrolümüz var. Bebişimi görücemm çok heycanlıyım. Özledimmm. Gittiğimde 9+1 olucam inşAllah. Benim haftalarımda olan arkadaşlar bebişlerinşn hareketlerini görmüşler. Bu gidişimde bende görürüm heralde bebişimin dönüp duruşunu.
Biz henüz hiç isim düşünmedik. Daha önce kayıp yaşadığım için sanırım bu defa kendimi biraz geri çekiyorum. Hayırlısıyla şu riskli dönemleri bir atlatalımda sonra herşey sırayla yapılır elbet diyorum.
Benim bağlı olduğum bir cemaat var. En başındaki büyüğümüzden isim istetmeyi düşünüyorum. Ama onlarda doğmadan isim vermiyorlar. Eğer öyle olursa doğduktan sonra ismi belli olacak sanırım.
inşallah cnm yanma flan yok inş. sorunsuz yaşarız bu dnmleriCanım benim de hamileliğin başından beri var hata ben adet olmayı beklerken habire akıntı geliyordu ama normalmiş :)
Koku, yanma olmadığı sürece.
Ben de mayis annesi olacagim ins. Bu kulube hamilelik ve annelik hakkinda bilgileri detayli bi şekilde ogrenmek icin geldim
Kızlar bugün doyamıyorum resmen ya önceden böyle bişi olmuyordu bugün yiyorum ardından hiç yememişim gibi midem kazınıyor doyma hissim firarda bugün
Ben pregnacare kullanıyorum drum verdi bitkisel bir krem canım..karın çatlakları yırtılmalar için krem kullanan varmı kızlar?
ben bebek yağı alıcam bi çıktığımda 12. haftada başlarım.
Iyi geceler kizlar bulantidan yatamiyorum bugun cok kotu gecti isyanlardayim artik...
canımücreti sgk lıya 40 ya da 45 sanırım o pınar hanıma gidiyor ve mennuncnm, ben emsey hastanesine yakın sayılırım. orada hangi dr a gidiyor acaba, bir de muyene ücreti ne kadar biliyor musun?
4.5. haftalarda ben de ok üzel besleniyordum yumurta eksik olmuyordu kahvaltımdan ama şimdi hiçbirş ey yiyemiyorum sadece elmayı rahat yiyorum onu da yedikten bir süre sonra midemde kazınma oluyor gerçi neyi yesemyedikten biraz sonra fena yapıyor ama imdilik canım çekerek yediğim birtek elma varBen 4. 5. haftalarda deli gibi yumurta yiyordum , gün içinde bile ikişer ikişer haşlayıp haşlayıp yiyordum. 6. haftada bi tiksindim hala yiyemiyorumama ben elevit kullanıyorum dr vitaminsiz kalmışsın dedi, o takviye ediyordur umarım..
ben de gittim bugün kotlarımın beli düşük tam rahime denk geliyor beğendim bir tane bedeni yoktu gelince arayacaklar bedenime göre esnek birşey alıp göbek kısmını lastikten sıkarak kullanmayı düşünüyorumbende kızlar dışarı çıktım bikaç bişey alıyım diye dün alanlara özendim ama hiç güzel olmadı hamile pantolonları üzerime bacaklardan oldu ama belli çok bol oldu çirkin durdu moralim bozuldu benimde eve geldim bişey almadan
erken değil mi yaa ben daha başlamadım gerçi bugün ilk kez göğüslerime biraz badem yağı sürdüm ama korktum tüylenme olur diye zira bebek fasülye kadar 3. aydan sonra karnım biraz çıkmaya başlayınca lierac kullanmayı düşünüyorum kızlar önce göğüsler şişiyor dikkat göbekten önce göğüslere sürünLcw de güzel kotlar vardı ... Bana da en küçük olanları da büyük geldi ama tipi çok güzel .. Yandaki düğmelerini en dar şekline alıp kullanmaya çalışıyorum ... :) bu arada çatal kremini 10 gündür kullanıyorum
aman ne lanet eymiş bu bulantı gün içinde yediklerimi toplasan 1 öğün yapmaz yesem bulanıyor yemesem bulanıyor gerçi bu halimize de şükür Allah beterinden korusun ama bu günlerde çabuk geçsin yaaIyi geceler kizlar bulantidan yatamiyorum bugun cok kotu gecti isyanlardayim artik...
gözün aydın canım ben de acaba test yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama eğer öyle birey olursa da bunu bilirsem daha mı iyi olur acaba diyorum karar veremedim henüz bu arada geçmiş olsun ama rubellam negatif çıktı demişsin o ne oluyor ben bilemedim de:44:merhaba kızlar
bugun kontrolumuz vardı bebiş çok iyi maşallahgününü de yakalamış daha önce 5 gün gerideydi şimdi sata uyumlu çok şükür
doktorla tarama testlerini konuştuk ben yaptırmak istemediğimi söyledim o da down sendromlu da olsa doğurucam diyosan yaptırma tabi ki dedi. çünkü risk çıkarsa 9 ay doluncaya kadar stres içinde geçirmek istemiyorum. ben inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı bir bebek dünyaya getireceğime
bir de rubellam negatif çıktı doktor çok şaşırdı böyle olan ikinci hastamsın dedi. 1.5 ay çocuklardan uzak dur kalabalık ortamlara girmemeye çalış dedi. karantinaya alındım kızlar :90:
merhaba kızlar
bugun kontrolumuz vardı bebiş çok iyi maşallahgününü de yakalamış daha önce 5 gün gerideydi şimdi sata uyumlu çok şükür
doktorla tarama testlerini konuştuk ben yaptırmak istemediğimi söyledim o da down sendromlu da olsa doğurucam diyosan yaptırma tabi ki dedi. çünkü risk çıkarsa 9 ay doluncaya kadar stres içinde geçirmek istemiyorum. ben inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı bir bebek dünyaya getireceğime
bir de rubellam negatif çıktı doktor çok şaşırdı böyle olan ikinci hastamsın dedi. 1.5 ay çocuklardan uzak dur kalabalık ortamlara girmemeye çalış dedi. karantinaya alındım kızlar :90:
selam kızlar nasıl gidiyorrr bakalım ? :) yaa ben çok sık acıkır oldum tutamıyorum kendimi aşırı yiyorum artık açım demeye çekinir oldum
Gunaydin kizlarr
Oluyorum grip oldum bogazim ağrıyordun hic birseyim yoktu sabah uyandım ki fenayim ise gitmedim evdeyim ama canim cok sıkıldı. Bebisime bisey olmaz dini bogazim falan iltehaplandiysa?
Günaydin kizlar yarin esim geliyor 1 aydir ayriyiz cok sevinçli bebegi duyunca delirdi zaten ben sana bakcam diyor bugun inssllah biraz iyi olurum cünku evi toplamam gerek simdi kahvalti yapsbilirsem yspcam gun icinde görüsürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?