2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canim 3. ayi bitirmek uzereiz ...... dr istersen goz drna gotiur dedi belki goturucez bakalim cunku goz icinde degil disarsinda hafif puturluk goz icine antibiotigi kafam almadi...

istanbul palace tayim kizlar kuzenime geldik :)) ) ama yarin donucez sanirim

Biz de atıştık, çok canım sıkkın... Bu erkekler nasıl yaratıklar bilmiyorum!!!

Sut poseti uzerinde kac derecede ne kadar sure dayanacagi yazmasi lazim. Bi bak guzelim. Ona gore saklarsin ama erk3n degip bence.
Benim arkadasin bebegi 27 haftalik dogmustu. Her gun hastaneye sut goturd. Bi kismininda depoladi. 70 gun sonra bebek eve dondu. O zamanda depoladigi sutleri icirdi cunku sutu cok azalmisti. Bebegide mis gib8 icti. Simdi 2 yasinda

Bebeklerimiz üç ayı doldurdular..........Eşi şuana dek bebeğinin altını hiç değiştirmemiş, 1 dk. bile olsa biberonunu tutmamış, yıkamaya yardımcı olmamış kaç kişiyiz arkadaşlar? Sadece merak ettim, belki de teselli arıyorum....

Merhaba. Bugun ilk kez dondurdugum posetlerden bırını çözdurup vereyım dedim, leşşşşş gibi kokuyordu attım.
Affedersın iğrençti resmen... O poşeti buzluktan çıkarıp donuk vazıyette sokakta yanımda gezdırdım bır sure. Termoslu kaptaydı ama çözündü nihayetinde... Acaba b yuzden mı bozulup koktu anlayamadım. Yarın bir poşeti daha uygun kosullarda cözdurup kokuyor mu dıye bakacagım. Haber verırım sıze.

Bız hepımız varız canım askolsunn

Ilk cocugum dogdugunda, candostum sandıklarımın, nasıl bırer bırer hayatımdan cıktıgını gorunce, çok hayalkırıklığı yasamıstım...

Şimdi 4 yıl oldu nerdeyse zaten kımseden bır beklentım de kalmadı((

iki cocuk arasinda kalmak cidden yorucu olmali. Fiziksel yorgunluktan cok manevi yorgunluk vardir diye dusunuyrm. Allah yardimcin olsun cnm.

bu erkek tarafinin derdi niye hic bitmez ki her haftasonu sanki mecburuz gitmeye. Ayni benim kv giller. 2 gune bir bana geliyr bisileri bahane edip ama hala esimi arayip karin beni istemiyr diye agliyr .. bari agzimi acip.cidden laf soylemis olsam da bunlari yapsa. Cok yoruyrlar insani.

Uzulme cnm..sonuc da bebegini ac birakmamak icin yapiyrsun.
Benimdde oglum iki gundur huysuz. Hep kucagimda. Yerine koyunca uyanip agliyr. Az emiyr. Ben de sutum azaldi sandim ama bence ac degil ondan emmiyr. Bi istahsizligi var.
gecen de denemistim. Gece de denedim. Hep ise yaradi. 1 bardak lactamil ictim. 2 saat icinde goguslerim catlayacak kadar sut doldu. Ama uyarayim normalde sut bana dokunur. Lactamilde sutlu urun. Onun icin baya gaz yapti bana.

Biz de atıştık, çok canım sıkkın... Bu erkekler nasıl yaratıklar bilmiyorum!!!

Aslinda erkeklerden ziyade analarindan kaynakli bence cnm

Bak şimdi benimde kafam takıldı Ayazda genelde bir iki öğün donmuş süt içiyor acaba kötü oldularmı hiç bilmiyorum anneme sorayım bende yarın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hic yapmadim ama arkadasim soyle yapiyrmus. Poseti disari cikarip biberona dokulebilir hale gelince alip, kaynamis suya daldirip isitiyormus. Hep oyle besledi prematureyi.

Bızım bu aksamkı tartısmamız dırek kendıyle ılgılı de, olsa olsa anasının yetıstırme tarzından olabılır...Zaten soyler annesı de hep elmayı bıle soyup dograyıp elıne verdım dıye. Suyu daha ıstemeden ayagına goturdum, ben kotu alıstırdım dıye.
Tum gun canım cıktı, Deren de sureklı meme ıstedı. Ikı dk emzırıp, ıkı dk iş yaptım tum gun... Bır taraftan Demir'i, diğer taraftan Deren'i oyalıyorum, yemek hazırlıyorum, o da balkonda kitap okuyor. Deren ağlıyor istifini bozmuyor hiç.

ben mayıstan berı buzluga sut atıyorum.. ılk kez 1 hazıranda ıcırmeye basladım ... hergun bır poset ındırdım. ben buzdolabının alt rafına ındırıyorum gece kalkınca... gunduzde bıberonla verıyorum hıcbır sıkıntı olmadı. zaten posetın kutusunun uzerınde de buzdolabının alt rafına ındırın ya da posetı soguk suyun altına tutup ındırın dıye yazıyor...dısarı da cozersenız tabıkı de kokar... ıyıkıde derındondurucuya atmısım cunku sankı sutum azalıyor gıbı oluyor..kurtarıcım oldu. benım oglan ıyı kı memeyı tatamamıs dıyorum ılk zamanlar yoksa bu kadar depolamazdım. sımdı allaha sukur hem emıyor gece de veya dısarı cıktıgımızda kolayıma gelıyor bıberonla sagılmıs sut verıyorum.. oglanın keyfıne gore bazen hıc bıberon emmez hep meme bazende sureklı meme emer

Bn de çödürme şeklimden ötürü koktugunu daha dogrusu bozuldugunu dusunuyorum, havalar da o kadar sıcak ki, muhallebı olsa yerıdır zaten durdugu yerde:)
Yıne de yarın bır tanesını ındırıp bakacagım. Ben de stoklayıp durdum ama bakalım ne zaman ıse yarayacak cunku benım bıdık bıberonu kabul etmıyor sımdılık...

canım ben de varım.. benım okuz oglan aglıyor altına yapmıs karnı ac dıye sadece haber verıyor ama herseyı tam olup konu sevmek olunca yanımızda bıtıyot bakıyorum aglamaya baslıyor hemen kacıs.. ılk ıkı ay her gece benle kalkardı onu getır bunu gotur yardımcı olurdu.. sımdı o da yok. yedıgı tabagı bıle kaldırmıyor..ben oturma odasında daha rahat edıyorum cocukla.. o da salonda tv ve nete takılıyor..bana dun de dıyor kı sen sımdı amelıyatlısın sut verıyorsun o yuzden sana karsı ılgısızım bır de bunu acıkca dedı.sankı beyın amelıyatı oldum .. altı ay dolsun bak gor ıkıncı ııcın calısmalar baslıcak dıyor. ben de dedım kı ben bebegımı 3 yıl emzırcem sutum cok dedım aslında yalan..ıkıncı cocukta ruhuma el fatıha okunur valla

Kiyamam sana..ben birine zor bakiyrm sen arada mahvolmussun...

Lilacsofie canım kendine niye bu kadar yükleniyorsun ver bebeği kucağına al Demiri parka çık yinede bakmazmı böyle yapsan mecbur kalsa. Ben sorumluluk vermesem benimkide elini bişeye sürmez. Üstelik çalışıyorum akşam olunca evde resmen parçalanıyorum buna rağmen söyleneden yapmaZ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…