Masallah masallah. Canim bu 3.ay kontrolunuz mu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allahindan bulsun o kadin öylelerini görunce MASALLAH de agzin yokmu diye bagirasim geliyor....
Hadi bizim burdakiler masallahi bilmezTurkiyeye gidince demeyene cesaret edipte kizabilirim insallah ayip olur gucenir diye dusunmeden...
Annem biri överse bebisi sende hemen masallah de ! diye hatirlat hemen nazar degmezmis ozaman der...
18 yasindaki Kizkardesimde hala nazar var kac hocaya göturdu annem.... hocalar nazar var muskalar bile tesir etmez demislerdi...
Kim ona nazar suresi okursa yorulup uyukluyor... Annemin dedigine göre bebekliginde cok cok kilolu sarisin cokta guzel 1 bebekti resimdede gördum gercekten simdiki haliyle daglar kadar fark var...
Suan kilo aldirmaya calisiyor herkes ona isvece geldiginde 7 kg alip gitmisti ama Turkiyeye döndugu gibi kg vermis...
huy olarakta en son yanimdayken bizden farkli gibiydi icten gelen bir samimiyet yoktu hic ne bana nede dogacak olan kizima karsi kardes gibi degildi....
oda nazardanmi kaynakli huydanmi bilemiyorum.
Masallah canm gelisimi iyi geldi bana egerki 3. aydaysa bile ama kacinci oldugunu yazsaymissin keske :))
Insallah cabuk atlatir minik Duru bu gözdeki sorunu...
Komsumuzun torununun gözunde basit bir iltihaplanma oldu annesi doktorun verdigi ilaci kullanmadi sutumle gecer dedi gercektende gecti ama ilerleyen aylarda farkettiler ki bir gözu ötekinden kucuk... ve öylede kaldi artik tedavi bile edilemez.
Rabbim bu tur durumlari vermesin evlatlarimiza bu yuzden kullanmani tavsiye ederim canm kucuk gibi görunupte ileride buyuk olan cok saglik sorunu var....doktorlara guvenmemiz lazim ha icin rahat degilse baska 1 doktora daha görun önlem olarak imkanin varsa....Bu sorun da hemencik gececektir insallah annesi.
Sevindim okuyunca inşallah böyle devam etsin Deren. Ayazda hala az az emip duruyor ilgilenemiyorum bile Kuzey çok fena çok. Artık Ayaza acıyorum vakit bulamıyoruz çocukla ilgilenmeye bütün gün salıncakta sallanıyor nerdeyse bütün gün. Kuzey çok fazla ilgi istiyor bütün gün benimle oynayın diye peşimizde bir dünya oyuncağı var yüzüne bile bakmıyor derdi bizimle oynamak çünkü bu sayede Ayazdan uzak kalıyoruz. Kuzeyin bebekliğini düşünüyorum ve şimdi Ayazın durumunu. Anlıyorumki aslında Kuzeyi bu kadar doyumsuz bu kadar benmerkezli yapanda biziz. Ayaz canım yavrun kendiliğinden büyüyor kucağımıza alalım diye salıncaktan bize gülücükler atıyor.
İki çocuk arasında kaldım enerjimi ve moralimi yüksek tutmaya uğraşıyorum.
Kayınvalidelerde hala uyuzluğa devam ediyor haftasonu olmasına rağmen eşimi zırt pırt arıyorlar sürekli çağırıyorlar bugün artık patladım bu ne dedim inatmı yapıyorlar her haftasınu. Eşime dedim bir haftasonumuz var ailecek geçirdiğimiz sen gelemem diyemiyorsunda onların ısrarla çağırmasıda tuhaf dedim. Ben gideceğim demedimki sana diyor. Git dedim bende istersen git onlar çağırmaya utanmıyorsa s git hiç umrumda değil dedim yine biraz atıştık. Bıktım kurtulamadım şunlardan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar bir ay sonra ise baslicam ayin birinden itibaren sagip buzluga atmaya başladım kraftin süt posetini aldm ona koyuyorum sizce erken mi başlamışim birde sütün tadi bozulur bebek icmez diolar siz ne diosunuz böyle saklayip iciren var mı bosa gitmesin sutler..
Benim süt icin onerimde cekilmis çörek otu ve bal karışımı bende süt arttırdı inşallah sütü az olan annelerede yarar..
istanbul palace tayim kizlar kuzenime geldik :))) ama yarin donucez sanirim
Merhaba arkadaşlar bir ay sonra ise baslicam ayin birinden itibaren sagip buzluga atmaya başladım kraftin süt posetini aldm ona koyuyorum sizce erken mi başlamışim birde sütün tadi bozulur bebek icmez diolar siz ne diosunuz böyle saklayip iciren var mı bosa gitmesin sutler..
Benim süt icin onerimde cekilmis çörek otu ve bal karışımı bende süt arttırdı inşallah sütü az olan annelerede yarar..
Çekmeköy'deki mi?... Öyleyse el sallayayım sana:)))
Kıslar keşke birbirimize yakın olsak benle birlikte bebişi olan bir çift arkadaşımız olsa süper olucak eski arkadaşlar Çeşme gecelerine akmış durumdalar paparazi marakesch dumtıs dumtısbiz bu sene resmen evde yakın kaldık çok canım sıkılıyor gideceğim yerde bebek balım odası var mı ilk sorum o oluyor :))
ewet bende sordum rapsodi ewleridi yanlis hatirlamiosam yakin dediler ;)))
iki cocuk arasinda kalmak cidden yorucu olmali. Fiziksel yorgunluktan cok manevi yorgunluk vardir diye dusunuyrm. Allah yardimcin olsun cnm.Sevindim okuyunca inşallah böyle devam etsin Deren. Ayazda hala az az emip duruyor ilgilenemiyorum bile Kuzey çok fena çok. Artık Ayaza acıyorum vakit bulamıyoruz çocukla ilgilenmeye bütün gün salıncakta sallanıyor nerdeyse bütün gün. Kuzey çok fazla ilgi istiyor bütün gün benimle oynayın diye peşimizde bir dünya oyuncağı var yüzüne bile bakmıyor derdi bizimle oynamak çünkü bu sayede Ayazdan uzak kalıyoruz. Kuzeyin bebekliğini düşünüyorum ve şimdi Ayazın durumunu. Anlıyorumki aslında Kuzeyi bu kadar doyumsuz bu kadar benmerkezli yapanda biziz. Ayaz canım yavrun kendiliğinden büyüyor kucağımıza alalım diye salıncaktan bize gülücükler atıyor.
İki çocuk arasında kaldım enerjimi ve moralimi yüksek tutmaya uğraşıyorum.
Kayınvalidelerde hala uyuzluğa devam ediyor haftasonu olmasına rağmen eşimi zırt pırt arıyorlar sürekli çağırıyorlar bugün artık patladım bu ne dedim inatmı yapıyorlar her haftasınu. Eşime dedim bir haftasonumuz var ailecek geçirdiğimiz sen gelemem diyemiyorsunda onların ısrarla çağırmasıda tuhaf dedim. Ben gideceğim demedimki sana diyor. Git dedim bende istersen git onlar çağırmaya utanmıyorsa s git hiç umrumda değil dedim yine biraz atıştık. Bıktım kurtulamadım şunlardan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uzulme cnm..sonuc da bebegini ac birakmamak icin yapiyrsun.Sezen normalde 2 saatte bir emer arada uyur arada uyaniktir..
Bugun bir huysuzluk garip hissettim..
Mama verdim ve 3 saattir uyuyor..
Sutum mu azaliyor ya da yetmiyor?
Ya da mama daha mi tok tutar?
Mama verirken hep gozlerime bakti,hala gozlerim doluyor yazarken,oyle bakti ki aglatti beniNeden bunu iciyorum anne sana dokunmak varken der gb..pff..
Cok uzuluyorum...Cok!
Biz de atıştık, çok canım sıkkın... Bu erkekler nasıl yaratıklar bilmiyorum!!!
Bak şimdi benimde kafam takıldı Ayazda genelde bir iki öğün donmuş süt içiyor acaba kötü oldularmı hiç bilmiyorum anneme sorayım bende yarın.Merhaba. Bugun ilk kez dondurdugum posetlerden bırını çözdurup vereyım dedim, leşşşşş gibi kokuyordu attım.
Affedersın iğrençti resmen... O poşeti buzluktan çıkarıp donuk vazıyette sokakta yanımda gezdırdım bır sure. Termoslu kaptaydı ama çözündü nihayetinde... Acaba b yuzden mı bozulup koktu anlayamadım. Yarın bir poşeti daha uygun kosullarda cözdurup kokuyor mu dıye bakacagım. Haber verırım sıze.
Merhaba. Bugun ilk kez dondurdugum posetlerden bırını çözdurup vereyım dedim, leşşşşş gibi kokuyordu attım.
Affedersın iğrençti resmen... O poşeti buzluktan çıkarıp donuk vazıyette sokakta yanımda gezdırdım bır sure. Termoslu kaptaydı ama çözündü nihayetinde... Acaba b yuzden mı bozulup koktu anlayamadım. Yarın bir poşeti daha uygun kosullarda cözdurup kokuyor mu dıye bakacagım. Haber verırım sıze.
iki cocuk arasinda kalmak cidden yorucu olmali. Fiziksel yorgunluktan cok manevi yorgunluk vardir diye dusunuyrm. Allah yardimcin olsun cnm.
bu erkek tarafinin derdi niye hic bitmez kiher haftasonu sanki mecburuz gitmeye. Ayni benim kv giller. 2 gune bir bana geliyr bisileri bahane edip ama hala esimi arayip karin beni istemiyr diye agliyr .. bari agzimi acip.cidden laf soylemis olsam da bunlari yapsa. Cok yoruyrlar insani.
Uzulme cnm..sonuc da bebegini ac birakmamak icin yapiyrsun.
Benimdde oglum iki gundur huysuz. Hep kucagimda. Yerine koyunca uyanip agliyr. Az emiyr. Ben de sutum azaldi sandim ama bence ac degil ondan emmiyr. Bi istahsizligi var.
gecen de denemistim. Gece de denedim. Hep ise yaradi. 1 bardak lactamil ictim. 2 saat icinde goguslerim catlayacak kadar sut doldu. Ama uyarayim normalde sut bana dokunur. Lactamilde sutlu urun. Onun icin baya gaz yapti bana.
Aslinda erkeklerden ziyade analarindan kaynakli bence cnm
Merhaba. Bugun ilk kez dondurdugum posetlerden bırını çözdurup vereyım dedim, leşşşşş gibi kokuyordu attım.
ben mayıstan berı buzluga sut atıyorum.. ılk kez 1 hazıranda ıcırmeye basladım ... hergun bır poset ındırdım. ben buzdolabının alt rafına ındırıyorum gece kalkınca... gunduzde bıberonla verıyorum hıcbır sıkıntı olmadı. zaten posetın kutusunun uzerınde de buzdolabının alt rafına ındırın ya da posetı soguk suyun altına tutup ındırın dıye yazıyor...dısarı da cozersenız tabıkı de kokar... ıyıkıde derındondurucuya atmısım cunku sankı sutum azalıyor gıbı oluyor..kurtarıcım oldu. benım oglan ıyı kı memeyı tatamamıs dıyorum ılk zamanlar yoksa bu kadar depolamazdım. sımdı allaha sukur hem emıyor gece de veya dısarı cıktıgımızda kolayıma gelıyor bıberonla sagılmıs sut verıyorum.. oglanın keyfıne gore bazen hıc bıberon emmez hep meme bazende sureklı meme emer
Bebeklerimiz üç ayı doldurdular..........Eşi şuana dek bebeğinin altını hiç değiştirmemiş, 1 dk. bile olsa biberonunu tutmamış, yıkamaya yardımcı olmamış kaç kişiyiz arkadaşlar? Sadece merak ettim, belki de teselli arıyorum....
Bızım bu aksamkı tartısmamız dırek kendıyle ılgılı de, olsa olsa anasının yetıstırme tarzından olabılır...Zaten soyler annesı de hep elmayı bıle soyup dograyıp elıne verdım dıye. Suyu daha ıstemeden ayagına goturdum, ben kotu alıstırdım dıye.
Tum gun canım cıktı, Deren de sureklı meme ıstedı. Ikı dk emzırıp, ıkı dk iş yaptım tum gun... Bır taraftan Demir'i, diğer taraftan Deren'i oyalıyorum, yemek hazırlıyorum, o da balkonda kitap okuyor. Deren ağlıyor istifini bozmuyor hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?