2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Cumartesi gününde beri hastanede yattiyoruz dun cikarttilar.Cumartesi sabah 8 gibi niye uyanmadi oğlusum bi bakim dedim alnina dokunduğunda alev alev yaniiyodu oğlum.Ateşini olctum 38.3 hastaneye götürdük (ilk günden beri ishaldi düzelir demişlerdi) hastanede ishal ve ateş olduğunu soyledim.Fitil verip tahlil aldilar gaitasinda rota virüsü cikti.Kani iyiymis.serum taktilar ve salgindan geçtiğini söylediler 7 serum 2 antibiyotik serum verdiler 4 günde simdi iyi şükür ama serum sonra si tahliller de kaninda potasyum yuksek cikti devlet hastanesinde farketmemisler özelde yattik.Potasyumunu serumlarla düşürdüler ateşide yok elhamdülillah ama huyu çok değişti.:-(.,..Birsey soracagim sizlere hastanede farkettim oğlum(87gunluk) aglarken testisi toplandı sarar di ve sertleşti sizce niye Dr goturcem ama cuma günü ilaç yazdirmak için ozaman soyleyecegim.

Karamsar olmamak elde degil yine de sukur de netlesene kadr rahat olmicz arastiriyorum bi doktor daha buldum bu arada bebekten bahsediyorum cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemen gidin o zaman içinizi rahatlatmak için, ben bebekte vitiligo hiç duymamıştım ama değildir inşallah
Sonuçta çocuk dr, cildiyeci değil ki ne bilsin
Hadi güzel haberler ver inşallah bize

Çok geçmiş olsun, ben birinci hamileliğimde rota virüsünden hastanede yattım günlerce, çok korkunçtur bilirim. Hele ki minicik bebecik ne kadar zorlanmıştır, Allah korumuş, imşallah tez zamanda toparlar yavrun. İçim cız etti...

Rota aşısı olmasına rağmen mi, hasta oldu yoksa aşıyı olmakş mıydı merak ettim. Zaten aşı iki doz gerçi...Korumuyor hafif atlatmayı sağlıyor.

Testisleri sen dr sorarsın ama erkek 3.5 yasında çocuk annesi olarak diyebilirim ki, erkek çocukların hastalıkları oradan da belli olur. Ateşi varsa mesela derece yoksa, testislere bakarsın buruş buruş olmuştur. Hastaysa vs...hep bir şekilde farklı olur. Bakalım dr ne diyecek, baska bırsey değildir inşallah.

Harika bir kitp. Konustugumuz her soru uzuzn uZun anlatilmis. Arti amnelerin soruleri uzerinden konular detaylica aciklaniyor. Bebeginizi bekleren sizi neler bekler in devami niteliginde. Siddetle tavsiye ederim.

Ay ikisini de hatim etmiştim ilkine hamileyken:))))))) Ne heyecanla, sanki bilimsel bir keşfi okuyormuşçasına hayretle okurdum....Şimdi hatırladım o günleri:))

Cok cok gecmis olsunn

Teşekkür ederim canim hosbulduk acemiyim biraz alinti yapamadim benim bebegim erkek 3tane 3de erkek buyuk14 yasinda diğeri9 yasinda buda kiz olsun dedik ama oda erkek ismi Eymen yağız ayni 3aydan sonra oldu iştahı kapandi emmesi enfazla 2 3dakika çocuk büyütmek zor bu cok başka sanki ilk defa anne olmussum gibi diğer çocuklar da küçüktum beraber buyuduk

Çok geçmiş olsun rota nasıl oldu merak ettim.
Benim büyük oğlumda inmemiş testis vardı dokuzuncu ayda ameliyat oldu. İnmemiş testis değil dimi doktor farkederdi olsaydı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa benim ki çok sabırlı ağlama dan bi saat falan beklio uykusu geldiğinde onzuma alıca direk kapatıo gözleri yormuyo ama kendi dalsın istiyorum
anakucağı var bende de oyun halısı falan da var ama bebişte uyuya kalma özelliği yokk

inşallah değildir canım nasıl bir hastalık bilmiyorum ama benim oğlumunda bacağında böyle beyazlık vardı ama hiç doktora sormadım lekedir diye şuan 4 yaşını bitirdi hala öyle uruyor

çok geçmiş olsun canım

Gecmis olsunn..
Derler ya 'cocugumun hasta olduguna degil huyu degistigine yanarim' diye,tabii saglik olsunda nasilsa hep degisecek huylar..
Arkadaslarda sormus zaten bende merak ettim ası olmusmuydu,olduysa simdi 2. dozda uygulanak mi hemen?

Bebek bensiz durmuyor mecburum desen?

3 ay artı var olan izinlerimi verdi aralığın son haftası bitiyordu son haftayıda lütfetti ocak başı gel dedi toplam 4 ay oldu.yasal hakkım olduğunu biliyorum ama sert konuşamadım , bakalım bitiminde emin olamazsam bebişten karar vercem.iş yerine gittiğimde 2saat uzak kaldım bebişten ne zormuş geldim nasıl ağlıyor anneannesi susturamamış herşeyi yapmışlar kucağıma almamla sustu kuzum annelik nasıl bir duygu böyle

Cok cok gecmis olsunn

çok geçmiş olsun canım

Gecmis olsunn..
Derler ya 'cocugumun hasta olduguna degil huyu degistigine yanarim' diye,tabii saglik olsunda nasilsa hep degisecek huylar..
Arkadaslarda sormus zaten bende merak ettim ası olmusmuydu,olduysa simdi 2. dozda uygulanak mi hemen?
Teşekkürler teyzeleri.,.,.inmemis testis değil elhamdülillah ilk muayenesinde genital bölgesinde problem yoktu hatta bi problem olmasin sonradan diye 43 günlükken sünnet ettirmiştir.Dun geceye doğru atlatmis virusu birgün daha göz altında tutmak istemişti Dr bi problem olmasın diye emin olmak için.Orada farkettim hemşire damaryolu açarken bezinide acmistik ateşi hemen düşsün diye cani çok yandiki yavrum kendini sıkar gibi agladi ciyak çiyak testisleri gözüme carpti sapsari oldu binada ve top gibi oldu böldü DİE dokunduğunda semsertti.İyileştiği için Dr ilaç yazmadi ama cuma günü gaz ilaci yazdiracagim ins kotu birşey değildir o zaman soracagim.,.,.Burayi ozlemisim yhaa nezamandir hgiremiyorum minik erkeğinden giricek zamanimiz kalmıyor ki sizleri çok özlem isim.

Kucuk birseyini yani 0-6 ay oyuncaklarindan onunde tut sen o da dokunmaya calisacaktir..Ellerini denk getirsen bile hosuna gidiyor oynatiyor ellerini bakarak,alisip gordukce de ellerini tutmak ister gb yapiyor..
Kendini kaldirma sanirim bu haftalarda bizi srvindirdikleri sey :)
Dirsekleriyle kaldiriyor bir de :)
Masallah buyuuyorlar
Aynaya baktirmayida dene istersen cok ilgisini cekiyor kipirdadikca :)

Selam
Oyun halısına bayılıyoruz teyzesı bu hafta sonu aldım , onum ıcınde ellerını ayaklarını ıyıce kesfettı sankı .
Oyun halısında en favorı oyuncagı ayna dedıgın gıbı bakıp bakıp guluyor kendıne bu hareketlerını gormek cok mutluluk verıcı buyuyorlar gercekten ...

Bebıs 6-7 aylık olacak ınsallah yoluna gırer hersey o zamana dek

canım öncelikle geçmş olsun,inşallah kötü birey cıkmz içini ferah tut. eğer istanbuldaysan şişlide agop katoğyan diye bir cildiyeci vr kolsuz agop lkabı. çok ünlü bir doktor. netten bir bak derim.

Çok geçmiş olsun cnm...
Tabiki doktor arastiriyirum isikla bakilinca tam teshis konuyomus ailede böyle bi durum yok cnm sagol

İnş birşey yoktur cnm,dualarım sizinle...

Alıntı yapamadım bebeği rota virüs u kapan arkadasim çok geçmiş olsun ins bian once iyi olur minik yavrun aşı olmuş muydu? Kızlar bu aşılar tam gününde mi olmali?
Biz artık evimize gideceğiz cuma günü çıkıyoruz yola izmirde yaptircam büyük ihtimal rota aşısını sıkıntı olur mu aceba bi hafta kadar gecikecek..yola çıkmadan yaptırmayim dedim..

Bir de geçen gün bi soru sormuştum arada kaynadi galiba
Kızımın dogumunda gözlerinde kayma vardı Dr Yenidoğanda olur düzelir dedi 2.ayina kadar büyük oranda düzeldi ama hala hafif var bende de asti g mat olduğu için kayınvalidemde de kayma var aceba genetik mi yoksa geçer mi sizin bebeklerde de var mı yenidogan göz kayması ya da vardı da geçti mi göz Dr una gotursem mi ne dersiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…