Karamsar olmamak elde degil yine de sukur de netlesene kadr rahat olmicz arastiriyorum bi doktor daha buldum bu arada bebekten bahsediyorum cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cumartesi gününde beri hastanede yattiyoruz dun cikarttilar.Cumartesi sabah 8 gibi niye uyanmadi oğlusum bi bakim dedim alnina dokunduğunda alev alev yaniiyodu oğlum.Ateşini olctum 38.3 hastaneye götürdük (ilk günden beri ishaldi düzelir demişlerdi) hastanede ishal ve ateş olduğunu soyledim.Fitil verip tahlil aldilar gaitasinda rota virüsü cikti.Kani iyiymis.serum taktilar ve salgindan geçtiğini söylediler 7 serum 2 antibiyotik serum verdiler 4 günde simdi iyi şükür ama serum sonra si tahliller de kaninda potasyum yuksek cikti devlet hastanesinde farketmemisler özelde yattik.Potasyumunu serumlarla düşürdüler ateşide yok elhamdülillah ama huyu çok değişti.:-(.,..Birsey soracagim sizlere hastanede farkettim oğlum(87gunluk) aglarken testisi toplandı sarar di ve sertleşti sizce niye Dr goturcem ama cuma günü ilaç yazdirmak için ozaman soyleyecegim.
Harika bir kitp. Konustugumuz her soru uzuzn uZun anlatilmis. Arti amnelerin soruleri uzerinden konular detaylica aciklaniyor. Bebeginizi bekleren sizi neler bekler in devami niteliginde. Siddetle tavsiye ederim.
Cumartesi gününde beri hastanede yattiyoruz dun cikarttilar.Cumartesi sabah 8 gibi niye uyanmadi oğlusum bi bakim dedim alnina dokunduğunda alev alev yaniiyodu oğlum.Ateşini olctum 38.3 hastaneye götürdük (ilk günden beri ishaldi düzelir demişlerdi) hastanede ishal ve ateş olduğunu soyledim.Fitil verip tahlil aldilar gaitasinda rota virüsü cikti.Kani iyiymis.serum taktilar ve salgindan geçtiğini söylediler 7 serum 2 antibiyotik serum verdiler 4 günde simdi iyi şükür ama serum sonra si tahliller de kaninda potasyum yuksek cikti devlet hastanesinde farketmemisler özelde yattik.Potasyumunu serumlarla düşürdüler ateşide yok elhamdülillah ama huyu çok değişti.:-(.,..Birsey soracagim sizlere hastanede farkettim oğlum(87gunluk) aglarken testisi toplandı sarar di ve sertleşti sizce niye Dr goturcem ama cuma günü ilaç yazdirmak için ozaman soyleyecegim.
Kaynanana cok sinir oluyorum valla gitsede rahatlasak artik. Allah yardimcin olsun canm
Sigara ictigini görunce uyar Astim cikabilir diye hic ayip filan olmaz o torununu dusunmuyor olabilir ama sen cocugunu dusunmek zorundasin.
Sigara icip ellerini agzina yikamadan biri cocuga yaklasmamali canm valla isin zor esini kendi tarafina alsan sigara iyi degil oglumuz icin vs dersen guzelce belki oda annesine belki dur der.
Canm biraz kokmasi normal diye biliyorum sakin atayim filan deme bizim burada dogumun ilk 3 ayi anne sutunu satabilir hastanelere litresi 30 ila 50 arasi aliniyor premature bebisler icin... Ilk 3 aydan sonra hastaneler almiyor cunku icindeki vitaminler proteinler ilk 3 ayda fazlasiyla var sonrasinda azalirmis...
Bu yuzden o sutler cok kiymetli insallah Deren icer simdi icmesede 1-2 ay sonra icmeye baslar insallah... Bende 3,5 litre kadar sakladim ama benim kizi biberonu bile agzina sokmuyor deli olucamsimdiden nasil o sutleri verecegimi kara kara dusunuyorum...
Bu arada masallah Derene 3. aydan sonra kilo alimi yavaslarmis buna ragmen iyi yinede insallah böyle devam eder
Masallah size oglusun tam isirmalikkizinda cok guzel annelerinden almislar guzelligi belliki :)
Kilona laf dememis ki kilolusun diye kendini hepten birakmak zorunda degilsin canim biliyorum fit gibi bir vucut olmayinca aynaya bile bakmak iskence geliyor insana ama ne yapalim emziren anneleriz...
Hergun banyomu yapip bol seyler giymeye calisiyorum ki göguslerimin okadar buyudugu gözukmesin off cok siskoyum suan
Minyon biride olunca hic cekilmiyor kilo.-
Misafirlerimizin gelecegi birgun kizimin basini yikadim giydirdim sonra öylece biraktim koltukta basladi aglamaya bende mecbur banyomu yapmaliydim sut kokuyorum gecelikleyim diye acele acele banyoya girdim ciktim kizim hala ara ara aglayip susuyordu giyindim yanina gittim benimki uyumus bile...
O gunden sonra kendiliginden uyumaya basladi...
tabi bazen ayakta salladigimiz gunlerde oluyor...
Az önce oyun halisinin altina kattim biraz oynadi suan orada uykuya dalmis durumda...
Birde anakucagi cok ise yariyor orada uykuya daliyor hep belki öyle birsey sana yardim edebilir...
Surekli kucaga alismis bir bebekse hep sizin yatirmanizi isteyecektir simdiden duzene oturmasi lazim ki ileride daha zor olmasin canm senin icinde...
Bazen öylece birak biraz aglarsada birsey olmaz alti temiz karni tok ise kendiliginden susup uyuyacaktir...
Biliyorum aglamasina kiyamiyor insan bende kiyamiyordum ama misafirler geleceginden mecbur kaldim iyikide gelmisler :))
Kizimin teyzeleri malesefki su an tarifi imkansiz bir duygu icerisindeyim yaklasik 1ay once kizimda koltukalti bolgesinde beyazlik farketmistim cildiyeye goturdum hemen beyaz ben yada dogum lekesi olabilir dedi vitiligo uzerinde hic durmamisti bu aksam bereni cocuk doktoruna goturdugumde onada kolunu gostermemle bu vitiligo demesi bir oldu okadr kesin konustuki bana ermeni hastanesinde bir doktor onerdi randevu icin aradigimda malesef eylule kadr yillik izindeymis .o kadr kotu hissediuorum ki kendimi acaba gercekten vitiligomu bunla nasi basa cikariz bunun gibi birsuru soru var sizlerden ricam iyi bir dermatolog bilen varsa yonlendirmeniz bide dualariniz.hakkimizda hayırlısı olsun..
Adı ustunde yasal hakkın. Hıc egılıp bukulme. Sana bu ıznı vermek zorunda olduklarını, yasaların hamile ve dogum yapmış kadınları tamamen korudugunu, işten cıkarılma durumunda bıle işe iade ve tazminat davaların açılıp kazanıldığını bılıyorsun degıl mı?
Bebek bensiz durmuyor mecburum desen?
Çok geçmiş olsun, ben birinci hamileliğimde rota virüsünden hastanede yattım günlerce, çok korkunçtur bilirim. Hele ki minicik bebecik ne kadar zorlanmıştır, Allah korumuş, imşallah tez zamanda toparlar yavrun. İçim cız etti...
Rota aşısı olmasına rağmen mi, hasta oldu yoksa aşıyı olmakş mıydı merak ettim. Zaten aşı iki doz gerçi...Korumuyor hafif atlatmayı sağlıyor.
Testisleri sen dr sorarsın ama erkek 3.5 yasında çocuk annesi olarak diyebilirim ki, erkek çocukların hastalıkları oradan da belli olur. Ateşi varsa mesela derece yoksa, testislere bakarsın buruş buruş olmuştur. Hastaysa vs...hep bir şekilde farklı olur. Bakalım dr ne diyecek, baska bırsey değildir inşallah.
Cok cok gecmis olsunn
Çok geçmiş olsun rota nasıl oldu merak ettim.
Benim büyük oğlumda inmemiş testis vardı dokuzuncu ayda ameliyat oldu. İnmemiş testis değil dimi doktor farkederdi olsaydı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok geçmiş olsun canım
Teşekkürler teyzeleri.,.,.inmemis testis değil elhamdülillah ilk muayenesinde genital bölgesinde problem yoktu hatta bi problem olmasin sonradan diye 43 günlükken sünnet ettirmiştir.Dun geceye doğru atlatmis virusu birgün daha göz altında tutmak istemişti Dr bi problem olmasın diye emin olmak için.Orada farkettim hemşire damaryolu açarken bezinide acmistik ateşi hemen düşsün diye cani çok yandiki yavrum kendini sıkar gibi agladi ciyak çiyak testisleri gözüme carpti sapsari oldu binada ve top gibi oldu böldü DİE dokunduğunda semsertti.İyileştiği için Dr ilaç yazmadi ama cuma günü gaz ilaci yazdiracagim ins kotu birşey değildir o zaman soracagim.,.,.Burayi ozlemisim yhaa nezamandir hgiremiyorum minik erkeğinden giricek zamanimiz kalmıyor ki sizleri çok özlem isim.Gecmis olsunn..
Derler ya 'cocugumun hasta olduguna degil huyu degistigine yanarim' diye,tabii saglik olsunda nasilsa hep degisecek huylar..
Arkadaslarda sormus zaten bende merak ettim ası olmusmuydu,olduysa simdi 2. dozda uygulanak mi hemen?
Ay ikisini de hatim etmiştim ilkine hamileyken:))))))) Ne heyecanla, sanki bilimsel bir keşfi okuyormuşçasına hayretle okurdum....Şimdi hatırladım o günleri:))
3 ay artı var olan izinlerimi verdi aralığın son haftası bitiyordu son haftayıda lütfetti ocak başı gel dedi toplam 4 ay oldu.yasal hakkım olduğunu biliyorum ama sert konuşamadım , bakalım bitiminde emin olamazsam bebişten karar vercem.iş yerine gittiğimde 2saat uzak kaldım bebişten ne zormuşgeldim nasıl ağlıyor anneannesi susturamamış herşeyi yapmışlar kucağıma almamla sustu kuzum annelik nasıl bir duygu böyle
3ü bitiriyosunuz canim 4ten gün almaya baslayacasiniz. Doldurduğu ay'i soyluyoruz. Yani 3 aylik oluyo
Ağustos bitince 3bucuk ay olcak mesela
Kizimin teyzeleri malesefki su an tarifi imkansiz bir duygu icerisindeyim yaklasik 1ay once kizimda koltukalti bolgesinde beyazlik farketmistim cildiyeye goturdum hemen beyaz ben yada dogum lekesi olabilir dedi vitiligo uzerinde hic durmamisti bu aksam bereni cocuk doktoruna goturdugumde onada kolunu gostermemle bu vitiligo demesi bir oldu okadr kesin konustuki bana ermeni hastanesinde bir doktor onerdi randevu icin aradigimda malesef eylule kadr yillik izindeymis .o kadr kotu hissediuorum ki kendimi acaba gercekten vitiligomu bunla nasi basa cikariz bunun gibi birsuru soru var sizlerden ricam iyi bir dermatolog bilen varsa yonlendirmeniz bide dualariniz.hakkimizda hayırlısı olsun..
Tabiki doktor arastiriyirum isikla bakilinca tam teshis konuyomus ailede böyle bi durum yok cnm sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?