bugün yine hamile olduğumu unutarak çocuğun ayakkabılarını bağlamak için çömeldim sabahtan beri karnıma ağrılar saplanıyor
Çömelmek yasak mı ki?
değildir sanırım ama ben ani hareket ettim ondan canım yandı sanırım
aman öyle olsun canım ya dikkat et kendine sen de.
çalışıyorum ben, sürekli oturuyorum ve hep eğilerek oturuyorum.karnım hep sıkışıyor.sanırım benim ağrılarım da onun için oluyor.
bi sıkıntı olur mu acaba?
bu arada topik çok durgun,fazla aktivite yok nedendir ki? fazla ilgi görmemiş gibi.
merhaba arkadaşlar,
bende mayıs annesiyim. şu an 10 hafta 3 günlüğüm. Hepinize hayırlı olsun diyorum
amin inşallah. kendimden bahsediyim biraz
yaşım 32 ve 14 yaşında bir kızım var. 2. çocuğuma hamileyim. şimdilik herşey yolunda.
hey maşallah. 14 yıl ara çok uzun değil mi?
erken evlilik yapmışın sanırım.
ben 30 yaşındayım ve daha ilk bebeğim olcak inşallah.
ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı.
kılzarrr konulara göz attım da sonuclarıma baktım benimde RUBELLA sonucum negatif diyor ve doktorum bana bişey demedi bununla ilgili kötü bişeymi:26::26:
gözün aydın canım ben de acaba test yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama eğer öyle birey olursa da bunu bilirsem daha mı iyi olur acaba diyorum karar veremedim henüz bu arada geçmiş olsun ama rubellam negatif çıktı demişsin o ne oluyor ben bilemedim de:44:
Canım kötü bişey değil hamilelik döneminde kızamıkcık geçirmememiz lazım bebeği etkiliyor o yüzden kendimizi korumalıyız bağışıklığımız yok hastalık geçiren küçük çocuklardan uzak duracağız biraz dikkat etmek lazım toksoplazma da nasıl kedi köpek çiğ et iyi yıkanmamış sebzeye dikkat ediyoruz bu da böle bişey ...
Grip başlangıcı var ben dene yapıcam. ilerlememesi için ne yapmalıyım kızlar
Benim rubellam da negatif döküntülü hastalık geçiren çocuklardan uzak dur dedi doktor ... Aslında 2009 da bunu aşısı yapılmış bizi unutmuşlar demek ki( Rabbim korusun biz de dikkat edicez kızamıkcık geçirseydik keşke küçükken yada aşı olsaydık ...
Valla ben 2 kilo aldım belki 3 bile olmuştur. Ama ben sigarayı bıraktım ya birazda ondan aldım. Zaten hiç kusmadımda. Yedim yedim kaldı içimde hep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?