2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bugün yine hamile olduğumu unutarak çocuğun ayakkabılarını bağlamak için çömeldim sabahtan beri karnıma ağrılar saplanıyor

Aaa çömelmek yasak mı ben hep çömeliyorum ayakkabılarımı bağlamak için, hastalardan kan almak için damaryolu açmak için falan. Hiç bişey olmadı şimdiye kadar ama. Benim kasık ağrılarım acaba bu abuk sabuk hareketlerimden dolayı mı oluyor:26:

bağcıklı ayakkabı kullanmıyorum ben kolay lık işte. söylediniz mi kardeşinin olacağını

Oferta canım sen neden tüp bebek yaptın ki senin zaten evladın varmış birdaha neden olmasın. Yani kendide olurdu onu demek istiyorum

değildir sanırım ama ben ani hareket ettim ondan canım yandı sanırım

aman öyle olsun canım ya dikkat et kendine sen de.

çalışıyorum ben, sürekli oturuyorum ve hep eğilerek oturuyorum.karnım hep sıkışıyor.sanırım benim ağrılarım da onun için oluyor.

bi sıkıntı olur mu acaba?

bu arada topik çok durgun,fazla aktivite yok nedendir ki? fazla ilgi görmemiş gibi.

Bende bütün gün oturuyorum canım, sanırım mide bulantımn fazlalığı ve ani sancılarımın sebebi o

amin inşallah. kendimden bahsediyim biraz
yaşım 32 ve 14 yaşında bir kızım var. 2. çocuğuma hamileyim. şimdilik herşey yolunda.

amin inşallah. kendimden bahsediyim biraz
yaşım 32 ve 14 yaşında bir kızım var. 2. çocuğuma hamileyim. şimdilik herşey yolunda.

hey maşallah. 14 yıl ara çok uzun değil mi?
erken evlilik yapmışın sanırım.
ben 30 yaşındayım ve daha ilk bebeğim olcak inşallah.
ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı.

hey maşallah. 14 yıl ara çok uzun değil mi?
erken evlilik yapmışın sanırım.
ben 30 yaşındayım ve daha ilk bebeğim olcak inşallah.
ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı.

evet erken evlilik oldu. çok şükür evliliğimde sıkıntı yaşamadım. özel bir şirkette satış-satınalma departmanında çalışıyorum.
ara baya uzun oldu. son 5 senedir çocuk için uğraşıyorduk ama kısmet bu zamanaymış. kızım çok çok çok mutlu kardeşi olacağı için.
sanada geçmiş olsun. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

kılzarrr konulara göz attım da sonuclarıma baktım benimde RUBELLA sonucum negatif diyor ve doktorum bana bişey demedi bununla ilgili kötü bişeymi:26::26:

Canım kötü bişey değil hamilelik döneminde kızamıkcık geçirmememiz lazım bebeği etkiliyor o yüzden kendimizi korumalıyız bağışıklığımız yok hastalık geçiren küçük çocuklardan uzak duracağız biraz dikkat etmek lazım toksoplazma da nasıl kedi köpek çiğ et iyi yıkanmamış sebzeye dikkat ediyoruz bu da böle bişey ...

Ben de yanlış hesaplamıyorsam 7+1 haftalık hamileyim. Gebeliğimi ilk öğrendiğim zamanlar yani 4-5 hafta civarlarındayken boğazımdaki sıkıntılar sebebiyle 20 gün kadar antibiyotik kullandım. Penisiline alerjim olduğu için sefalosporin grubu verdiler. Serumlar falan bağlandı. Ama yine de toparlanamayınca enjektörle enfeksiyonu boşalttılar hiç uyuşturmadan. Bayıldım falan. Neyse açıkçası suan ne durumda bilemiyorum. 8 hafta olunca doktora gitmeyi planlıyorum. 5 hafta civarında ultrasonla baktı doktor sadece cok erken 15 gün sonra gel dedi, resmi verdi. Küçük siyah bir noktacık. Rabbim hayırlısını versin hepimize

teşekkür ederim canım. tabi sen öğreneyim öyle bir şey varsa kendimi hazırlayım diyorsan yaptırman mantıklı. karar senin kararın. rubella kızamıkçık canım. bağışıklığım yokmuş. yani kızamıkçık bulaşabilirmiş bana ve bu dönemlerde bebeğe zarar verme oranı daha yüksekmiş 16. haftadan sonra risk daha azmış. ama 36. haftadan sonra yine yüksek risk teşkil ediyormuş. Allahıma emanetiz ne diyim.

hmmm doktoruma sinir oldum şimdik uyarmadı beni ya buarada benm toksoplazma testim negatif çıktı ve doktorum iyi negatif olması dedi evde kedim var benm inşl dediği gibidir en son gittigmde doktorum çok yoğundu sonuca bi baktı kötü bişey yok dedi bende meşkul oldugu için konuşmadım

ben sadece ilkokulda ne aşısı olduysam onla duruyorum ama gebeliğim bitsin hemen bütün eksik aşılarımı yaptırıcam. bişey demeyim diyorum ama benim ikinci gebeliğim bu ilkinde de negatifti demek niye uyarılmadım! Allahım korusun bebeklerimizi dua etmekten başka çaremiz yok.

Valla ben 2 kilo aldım belki 3 bile olmuştur. Ama ben sigarayı bıraktım ya birazda ondan aldım. Zaten hiç kusmadımda. Yedim yedim kaldı içimde hep :))

Aynı sorun bende de var ya sıgarayı bıraktım hominigırtlak şeklindeyim kusma bendede yok çok fazla kilo almayz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…