2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bana doktorum bir şey demedi ama burdaki aile hekimi 1 ay sonra sana tetanoz aşısı vuracağız dedi

selam kızlar nasıl gidiyorrr bakalım ? :) yaa ben çok sık acıkır oldum tutamıyorum kendimi aşırı yiyorum artık açım demeye çekinir oldum

aynı ben hiç doymayacak gibiyim ne görsem yiyesim geliyor benimde.

Gunaydin kizlarr
Oluyorum grip oldum bogazim ağrıyor dun hic birseyim yoktu sabah uyandım ki fenayim ise gitmedim evdeyim ama canim cok sıkıldı. Bebisime bisey olmaz dini bogazim falan iltehaplandiysa?

geçmiş olsun canım üzülme ben geçen hafta atlattım bir hafta süründürdü resmen .ıhlamur iç limonlu oda iyi geliyor çok ağrın filan olursa minoset içebilirsin hamileler içebiliyor.

Günaydin kizlar yarin esim geliyor 1 aydir ayriyiz cok sevinçli bebegi duyunca delirdi zaten ben sana bakcam diyor bugun inssllah biraz iyi olurum cünku evi toplamam gerek simdi kahvalti yapsbilirsem yspcam gun icinde görüsürüz.

allah kavuştursun sizi.

kilo almaya baslayan var mı?

ben henüz almadım çok mutluyum.oğlumda ilk 3 ay beş kilo almıştım ve toplamda 18 kilo alarak bitirdim hamileliğimi.şimdi hedefim 10-12 kg arası bakalım ne olacak.

bana doktorum bir şey demedi ama burdaki aile hekimi 1 ay sonra sana tetanoz aşısı vuracağız dedi

Aile hekimliğinde yapılan aşı 20. haftada yapılıyor bildiğim kadarıyla.
neyse artık hakkımızda hayırlısı.

ben henüz kilo almadım kızlar.aynen devam ediyorum.göbüşte çok az bi şişlik var ama...

Gunaydin kizlarr
Oluyorum grip oldum bogazim ağrıyor dun hic birseyim yoktu sabah uyandım ki fenayim ise gitmedim evdeyim ama canim cok sıkıldı. Bebisime bisey olmaz dini bogazim falan iltehaplandiysa?

Melekim geçmiş olsun,ben 2 haftadır hasta gibiyim daha iyileşemedim,birden boğazıma birşey takılıyor ve ben midem bulanana kadar öksürüyorum..Bebebişine bişey olmaz canım,ıhlamur pekmez limon devam et,ilaç kullanmadığımız için iyileşme süreci uzuyor.

Edgy81; ben göztepe medicalparka gidiyorum,ssk lıysan indirimde yapıyorlar.Dr.um Mine Kaymakçı ben tavsiye ediyorum.
Benim anneminde dr.u yıllardır çok memnun.Herşeyi kibarca anlatıyor,güler yüzlü ve uzman bir doktor..

Angels bizde 11-14 haftalar arasında yapılan ikili tarama testinden bahsediyoruz.Seninde dr.un 13 haftada yapıcak sanırım.
Benimkide 11 hafta bittiğinde yani 12.haftamızın başı oluyor o zaman yapıcak.
Kimiside yaptırmıyor..

Bizde herşey yolunda,boğazlarım tam iyileşmedi.
Uyku hali başladı,ama işe geliyorum malum uyuyamıyorum..Akşam erken yatmaya çalışıyorum.
Sütü tamamen bıraktım,Kalsiyum için kendim mayaladığım yoğurttan fazlasıyla tüketiyorum ve kuru incir yiyorum.
1 badem 1 ceviz 1 yer fıstığı ve 3 kuru kayısı sabah 10-11 arası..
Kızlar birde ben öğlen ve akşam ne yersem hemen şişiyorum ve gaz yapıyor..sinir olmaya başladım.Önceden şu yediklerim kadar yeseydim 45 kiloya filan düşmüştüm anlamadım gitti..Az bişey yiyebiliyorum..yaptığım yemeklerden bile tatmadığım oluyor (((

Bu arada bende kilo almadım,Oğlumda da 5.aydan sonra almaya başlamıştım..

kızlar bu arada dün olanları sizinle paylaşmalıyım çok şaşırdık çünkü.benim bebeğim tüp bebek biliyorsunuz .2 tane embriyo transfer edilmişti.bir kese göründü ve devam ediyor.buraya kadar bir sorun yok.geçtiğimiz haftalarda düşük tehditi yaşadığım için biraz evhamlıyım tabi hala.normalde kontrol günüm bayramdan sonra ayın 21. de.ama ben ne yaptım o tarıhe kadar meraktan duramam diye dün başka bir doktora gittim.üstten baktı çok net göremedi bebeği.sonra alttan bakayım dedi olur dedik bizde.daha ultrasonu koyar koymaz ekranda kocaman iki kese birden çıktı.neye uğradığımızı şaşırdık.bebeğimin yanında bir kesecik daha var.ancak bu kese çokta düzenli gözükmüyor içinde bebek oluşmaz gibi dedi ama yinede bhcg yaptır takip edelim dedi .tüp bebek merkezindeki doktorumu aradım sabah hemşiresiyle görüşebildim doktora durumu anlatacak bana dönecekler.sonra ağbimi aradım bu arada ağbim kadın doğum uzmanı ona sordum bu ne oluyor şimdi diye.büyük ihtimalle ikiz bebeklerim oluşmuş ancak birisi gelişmediği için düşmüş. yaşadığım kanama bununla ilgili olabilirmiş.tabi henüz net bişey yok ortada esas kendi doktorumun yorumunuda merak ediyorum.erakla tüp bebek merkezinden arayıp ne diyeceklerini beni çağırıp çağırmayacaklarını bekliyorum bugün.

karın çatlakları yırtılmalar için krem kullanan varmı kızlar?

ben bebek yağı alıcam bi çıktığımda 12. haftada başlarım.

Ben diğer hamileliğimde bişey kullanmamıştım,biraz çatlaklarım var,ama belli olmuyor.
Bu defa artmasın diye bebe yağına başladım..Göğüslerimede üst bacaklarıma da sürüyorum.

Oferta hakkında hayırlısı canım,belkide düşmemiştir..Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bu arada çok şanslısınız abiniz doktormuş ne güzel,herşeyi sorabilirsin.Bende herşeyi kardeşime soruyorum.

evet şanslıyım çok iyi oluyor ama farklı şehirlerdeyiz keşke yanımda olsa.

kılzarrr konulara göz attım da sonuclarıma baktım benimde RUBELLA sonucum negatif diyor ve doktorum bana bişey demedi bununla ilgili kötü bişeymi:26::26:

merhabalar muhabbet almış yürümüş ben hangi sayfada cevap yazdığımı bile unutttum bulamadım takip edeyim dedim ama olmadı. oferta da takıldım. hayırlısıysa olsun ben isterdim ilk çocuğumda ikizim olsun bi defada bitsin ama kısmet değilmiş. bu arada benim daha 6 haftalık pazartesi çağırdı drum kalp atışı dinliycez henüz duymadık biz merak etmekteyim. kilo demişsiniz birde ben tartılmaya korkuyorum ilk hamileliğimde ilk 4 hafta 4 kilo aldım ama hamileliğimi 10 kiloyla tamamladım umarım bunda da az alırım. o gaz olayı bende de var inşallah bebeğim gazsız olur yada kolay kolay çıkarır diye dua ediyorum

ikiz bende severim ama bakmak çok zor oluyor hele küçükken.birde 4 yaşına girecek bir ufaklık varken heleki çalışıyorken zor gerçekten.hayırlısı tabi en başta

bugün yine hamile olduğumu unutarak çocuğun ayakkabılarını bağlamak için çömeldim sabahtan beri karnıma ağrılar saplanıyor

ben burayı kullanmayı unutmuşum. sayfanın akışını taip edebilmek için ne yapmak gerekiyordu en başa dönüyorum her defasında zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…