Kızlar benim gibi 7+...larda olup hala bebeğini görmeyen var mı? 6.haftada gittiğim dr karından bakarak bebek henüz çok küçük görünmez şimdi demişti ve tee bayram sonrası çağırdı beni. 2,5 hafta sonra yani. İlk zamanlar oh ne güzel stres yapmadan geçiririm bayramı diyordum, şimdi şimdi gitse miydim ki tekrar, belki görürdük vs düşünceleri gelmeye başladı.. Bayrama da pek bişi kalmadı. En son yolk kesesi oluşuyordu, bilmiyorum topicte benim dışımda bebeğini hala görmeyen var mı :44:
Bugünden beri de midem fena, hiç olmadığı haliyle. Sanki çalışmayı durdurmuş her yediğim boğazımda dizili kalıyor gibi, yanma da oluyor.. Bebeklerimiz iyi olsunlar da hayırlısıyla bunlar sorun değil de....
Kabus olsa da bugüne yeniden başlasam... bebeğim artık yok...
sabah kalktım çok hafif bir kanamam vardı koyu renkli hasta olduğum için kbb gidecektim kadın doğuma da yine de gireyim dedim kalp atışını duyamadık ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim dualarla ama maalesef gerçekten kalp atışı yoktu.muhtemelen dün yada bu sabah durdu büyümüştü en çok ona üzüldüm cumartesiden bi yana büyümüş.kürtaj oldum evdeyim yatıyorum.kızlar kanamanız az da olsa koyu renkte olsa hemen gidin doktora ben hasta olmasam bu kadar az kanamayla gitmezdim galiba.
Beni listeden çıkarabilirsiniz...
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepinize sağlıklı gebelikler dilerim ve inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi
Ama zaten doktorlar çok streslebiyorsan bir iki tane içebilirsin demiyorlar muvalla ben bazı günler hiç içmiyorum bazı günler bir tane içiyorum neden tiksinmedikki bu saatten sonra hiç tiksinemeyiz
o soruna benzer bir sorunda ben yaşıyorum bebeğim gelişmiyor ve kalp atışları çok yavaştı bugün tekrar gidicem bir daha bakacaklar şuan heyecandan ölmek üzereyim umarım düzelmiştir bebeğim düzensiz kese demişti ve yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanır dedi o gün bugündür ölüyorum inşallah bişey yoktur seninkinindir bize yeniden bağışlar rabbim bebişlerimizi.
Merhaba kizlar size yazmisdim dum kötuydum aksam dr gittim drbana serum takti ve kalp atisini goremedi 6w6d olmusum diger dr görmüsdu dedim yok dedi ve fazla da ugrasmadi.ilaclarla biraz kendime geldim bogazim ve miydem tahris oldugu icin su bile zor iciyorum gecede iyi uyuyamadim.bulanti icin kanser hastalarinin kullandigi bir ilac verdi almadim bebege zarari yok dedi prosprkdusunde gebelikte kullanilmamali yaziyor almakta kararsizim...ne derdiniz?
selam kızlar,
öncelikle bebeğini kaybeden arkadaşa çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve yeniden sağlıklı bir hamilelikle bebeğine kavuşursun. kan pıhtılaşması sorunu benim iş yerindeki arkadaşımda da vardı. tedavi oldu ve her gün kan sulandırıcı iğneler yapıyordu kendine. şimdi çok şükür bebeğine kavuştu.
kızlar bişey soracağım,
aranız et yiyebilen varmı. ben adını bile anmak istemiyorum. kokusundan midem bulanıyo çok tiksindim etten. hemen çıkarıyorum.
Merhaba bugun ilk defa giriyorum Allah nasip ederse Mayıs annesi olacağım.
Profilde bebeğinin tahmini doğum tarihini soruyor orayı doldurursan otomatik çıkıyor ...Bayanlar hani yazılarımızın altında beğinizin doğacağı tarih ve bilgiler yer alıyor ya bunun için ne yapmalıyız?
Bayanlar hani yazılarımızın altında beğinizin doğacağı tarih ve bilgiler yer alıyor ya bunun için ne yapmalıyız?
hayrılı haberlerle gelirsin inş
çok geçmiş olsun bence kendi doktoruna danışmadan içme ilacı içinde şüpe kalmasın
ben gayet güzel yiyorum hatta canım ilk et istemişti
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim iki gündür acayip miğdem bulanmaya başladı rüyalarımda bile kusuyorum
Kızlar alıntı yaptım ama bilgisayarım arıza verdi kaydedemeden kapandı. Hatırladıklarımı yazzayım
Bunito gerçekten çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda sağlıklı bebek sahibi olursun tekrar. Allah yavruna ömür versin. Ne olur dualarını bizim için et. Senin dualarınada amin.
Oferta kız kardeşimde senin durumunu yaşamıştı. Kızının ikizi ilk haftalarda karnında öldü. Doktor hiç bir işlem yapmadı. Son durum ne merak ettim. İnşallah senin içinde bir sıkıntı yaratamaz bu durum.
Hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.
Aramıza yeni katılan ve bebekleri için endişelenen annelerimiz olmuş inşallah bebekleriniz sizlere sıkı sıkı tutunur, aramızdan hiç ayrılmazsınız.
Yine aramıza katılan arkadaşlar isimlerinizi yazayım buraya, bilgileriniz olmadığı için listeye kaydedemiyorum.
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]deliasena
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzelkızMS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gulsum84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Betty89[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acargelini[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]öcük
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]organiksheker[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kızılcık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweethoney[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirlisari86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya005[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mlgencer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelinkiz8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cordelia81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kvsraydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aymudo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buldum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]defneesra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ggllssnnkkvvllkk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bizde hala alttan ultrason yaparlar sanırım 7 haftalık daha..
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa gelmişler, umarım sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımıza
bu arada doktorumu aradım, pazartesi muayene varmış, 10 a randevu aldım gidicez bakalım ufaklık nasıl ?
Kızlar benim gibi 7+...larda olup hala bebeğini görmeyen var mı? 6.haftada gittiğim dr karından bakarak bebek henüz çok küçük görünmez şimdi demişti ve tee bayram sonrası çağırdı beni. 2,5 hafta sonra yani. İlk zamanlar oh ne güzel stres yapmadan geçiririm bayramı diyordum, şimdi şimdi gitse miydim ki tekrar, belki görürdük vs düşünceleri gelmeye başladı.. Bayrama da pek bişi kalmadı. En son yolk kesesi oluşuyordu, bilmiyorum topicte benim dışımda bebeğini hala görmeyen var mı :44:
Bugünden beri de midem fena, hiç olmadığı haliyle. Sanki çalışmayı durdurmuş her yediğim boğazımda dizili kalıyor gibi, yanma da oluyor.. Bebeklerimiz iyi olsunlar da hayırlısıyla bunlar sorun değil de....
Kızlar sağ kasığım ağrıyor yürürken daha çok ağrıyor bıçak batıyor sanki neden olabilir acaba lütfen acil cevap verin(
Kuyruk sokumu agrisi ceken varmi arkadaslar ben otutunca yuruyunce cok agriyo genelde yok :18:
yok canım normal karnından bakarlar 7 haftalıkken benim karnımdan bakılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?