2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Aynen ben de senin gibiyim. Ultrasona gore alti haftalik. Yine de goremedik bebegi. Kese normal boyutlarda.bayramdan sonra bebegi goruruz dedi. SAT`tan kcuguz biz. Yumurtlama gunuyle uyumluyuz. Beklemedeyiz. Bulanti konusunda ben de fena olmaayya basladim. Rn guzeli serum uc gun rahatlatiyor. Sonra sil bastan tabii. Zof... diye bi ilac verdi doktorum. Az biraz faydasini gordum. Kizim icin iyi olmaya calixiyorum valla. Allah yardimcimiz olsun.

Allah sana hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin canım üzülme. ablam da düşük yapmıştı 3 ay sonra rabbim ona yeni bi bebek nasip etti. senin de öyle olur inşallah. dua et bol bol

Merhaba bugun ilk defa giriyorum Allah nasip ederse Mayıs annesi olacağım.

Bayanlar hani yazılarımızın altında beğinizin doğacağı tarih ve bilgiler yer alıyor ya bunun için ne yapmalıyız?

hayrılı haberlerle gelirsin inş

çok geçmiş olsun bence kendi doktoruna danışmadan içme ilacı içinde şüpe kalmasın

ben gayet güzel yiyorum hatta canım ilk et istemişti

Merhaba bugun ilk defa giriyorum Allah nasip ederse Mayıs annesi olacağım.

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benim iki gündür acayip miğdem bulanmaya başladı rüyalarımda bile kusuyorum

Kızlar alıntı yaptım ama bilgisayarım arıza verdi kaydedemeden kapandı. Hatırladıklarımı yazzayım

Bunito gerçekten çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda sağlıklı bebek sahibi olursun tekrar. Allah yavruna ömür versin. Ne olur dualarını bizim için et. Senin dualarınada amin.

Oferta kız kardeşimde senin durumunu yaşamıştı. Kızının ikizi ilk haftalarda karnında öldü. Doktor hiç bir işlem yapmadı. Son durum ne merak ettim. İnşallah senin içinde bir sıkıntı yaratamaz bu durum.

Hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.

Aramıza yeni katılan ve bebekleri için endişelenen annelerimiz olmuş inşallah bebekleriniz sizlere sıkı sıkı tutunur, aramızdan hiç ayrılmazsınız.

Yine aramıza katılan arkadaşlar isimlerinizi yazayım buraya, bilgileriniz olmadığı için listeye kaydedemiyorum.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]deliasena
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzelkızMS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gulsum84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Betty89[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acargelini[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]öcük
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]organiksheker[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kızılcık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweethoney[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirlisari86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya005[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mlgencer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelinkiz8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cordelia81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kvsraydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aymudo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buldum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]defneesra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ggllssnnkkvvllkk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bayanlar hani yazılarımızın altında beğinizin doğacağı tarih ve bilgiler yer alıyor ya bunun için ne yapmalıyız?

Hoşgeldin canım aramıza. profiline girip profili düzenleyi seç. Kişisel bilgilerinde bebeğin doğacağı muhtemel tarihi girip kaydet. Otomatik çıkacaktır. İlk sayfadaki listemiz için bilgilerinide paylaşırmısın.

vallahi süper senin için. ben dönercinin önünden geçerken burnumu kapatıyorum. hazırlıksız yakalanırsam çıkarıyorum zaten direk. bebek için inşallah sıkıntı olmaz.

selam canım, beni de listeye ekleyebilirsin
bilgi olarak neler gerekli?

yok canım normal karnından bakarlar 7 haftalıkken benim karnımdan bakılmıştı.

Kızlar sağ kasığım ağrıyor yürürken daha çok ağrıyor bıçak batıyor sanki neden olabilir acaba lütfen acil cevap verin (

Selam kızlar, kaç gündür telefondan girip birşeyler yazamıyordum. Kanamam vardı doktor rapor vermişti ve destek iğnelerle, şimdi iyiyim çok şükür hatta bugün meleğimin hareketini bile gördüm. Umarım hepinizin ve bebeklerinin sağlığı yerindedir

Son düzenleme:

doktorun makinasından kaynaklı görememiş olabilirsin başka bi doktora git istersen için rahat etsin arkadaşım:)

Kızlar sağ kasığım ağrıyor yürürken daha çok ağrıyor bıçak batıyor sanki neden olabilir acaba lütfen acil cevap verin (

ahh o kasık ağrıları uyuyamıyorum bile gersini sen düşün korkulacak bişey yok bebekler daha yukarı cıkmadıkları için normalmiş büyüyo kese çünkü

Kızlar çok başım dönüyor, dengemi kaybediyorum. Gözlerimi kapatıp uzanmak iyi geliyor. Dün sürekli yattım zaten. Ama k.validem gezme derdinde, az önce geldi bu akşam görümceme sünnet yatağı yapmaya gidecekmişiz yiyip içecekmişiz, midem ağzımda zaten ne yemesi içmesi. Beni anlamıyor gibi hissediyorum canımı sıktı. Ben can derdime düşmüşüm o beni gezdirme derdinde... Cumartesi günü görümcemin oğlunun sünneti var oraya gidicem inşallah ama extra eğlencelerle uğraşacak hiç halim yok, gitmesem ayıp olur mu...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…