2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Mide bulantisi ilk gebelikte hic olmamisti tavuktan ve parfumden tiksinmistim
bunda gebe oldugumu bile anlamadim 3-5 gun bulanti oldu bitti..
Henuz tiksindigim bisey yok
Az az surekli yiyiyorum cok sukur

merhaba canm çok teşekkür ederim.. aminn, inşallah rabbim yavrumun acısını göstermez..
evet gerçekten öyle oldu akrabalarında göremeyeceğin ilgiyi, samimiyeti buluyorsun.. tabi Allah hepimize gönlümüze göre olan iyi insanlarla karşılaştırsın.. teşekkür ederim.. memnun oldum tanıştığımıza..
seninde hayırlı olsun inşallah.. sağlıklı güzel bir gebelik dönemi yaşar sağlıkla kucaklarsın bebeğini..

Mide bulantisi ilk gebelikte hic olmamisti tavuktan ve parfumden tiksinmistim
bunda gebe oldugumu bile anlamadim 3-5 gun bulanti oldu bitti..
Henuz tiksindigim bisey yok
Az az surekli yiyiyorum cok sukur

ne güzel şanslısın. benim de ikinci ama çok bulantım oldu. eti anmak bile istemiyorum.

Ama zaten doktorlar çok streslebiyorsan bir iki tane içebilirsin demiyorlar mu valla ben bazı günler hiç içmiyorum bazı günler bir tane içiyorum neden tiksinmedikki bu saatten sonra hiç tiksinemeyiz

ben tiksindiysem herkes tiksinir canım içen birinin yanımda oturmasına bile tahammülüm yok ilk haftalar hiç bırakamayacagımı düşünüyordum hemde

ben tiksindiysem herkes tiksinir canım içen birinin yanımda oturmasına bile tahammülüm yok ilk haftalar hiç bırakamayacagımı düşünüyordum hemde

Sigara mi bende birakamadim
herkes delirdigimi dusunuyor
bile bile zehirlemek valla tavsiye etmiyor kendimi kiniyorum (

ben yumurta yiyorum. süt yoğurt onlarda sıkıntı yok. ama kırmızı et ve tavuk yiyemiyorum kesinlikle. aynen benide kurban bayramı düşündürüyo. her yerde et kokucak.

Ben hepsini yiyorumda yumurta fazla yiyemiyorum tavuğunda baget alıp başlayınca güzel oluyor.hafif. Bide öyle deneyebilirsiniz

Ben hepsini yiyorumda yumurta fazla yiyemiyorum tavuğunda baget alıp başlayınca güzel oluyor.hafif. Bide öyle deneyebilirsiniz

haklısın aslında ama pişerken kokusunu duymamam lazım. pilav üstü didip ayranla güzel olur aslında. deneyeceğim bakalım. amaaa balık yiyebiliyorum çok şükür.

herkes söyleniyodu bana gizli gizli içmeye başlamıştım aynı senin gibi bnde kendime çok kızıyordum ama dayanamıyodum nasıl ki bulantılarım başladı bitti bnm için eşim içip yanıma gelince kıyametler kopuyo

Canım inşallah bu kez sende yavrucuğunu sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın.

hoşgeldin aramıza sağlıkla bebeğini kucağına alacağından eminim

sizde hoşgeldinizzzz sigara konusunda uyarmak istdim benim annem en küçük kardeşimde takmamış içmiş astım bronşitli doğdu ani diyeceğim önce kendinize sonra yavrunuza yazık

kızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor

kızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor

hehe çok acaip aynen arkadaşım yaaa..ben de habire mandalina yiyorum. Bulantılarım 1 hafta önce kesilmiş gibiydi, sonra gene başladı ama mandalina ilaç gibi geliyooo..acaba C vitamini eksikliğim mi vardı fln diye kuruyorum... Meyvenin zararı olmaz heralde yaf :)

Arkadaslar ciğer yasak değil diyebiliyorum ??? Çok da severim hatta bayılırım hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum ama her an isteyebilirim yemek ... Bilgisi olan var mı ... Beyin paça çorbası , kokoreç , midye ,salam ,sosis bunlar yasak tamam da ciğer ??

Tamam kızlar ciğer yenmesi iyi değilmiş buldum yemiyelim ...
• Hamileyken ciğer yemeyin, çünkü ciğer yüksek oranda A vitamini içerir, bu da bebeğinize zarar verir.

heralde:) c vitamini vucutta demiri tutuyor ama fazlası zararlı değildir inşallah ama midem rahat olsunda diyorum...

ayy mesajı okuyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı hayatta yiyemem hiç birini :) sana özendim şimdi

arkadaşım ben hiç biryerde okumadım yasak değildir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…