Salak ciğer sakatat yasak canım sakın yeme hele ciğer sakın. Kuru üzüm yiyorum ben kansızlık için de al şimdiden yemeye başla :)
Hosgeldin canim oncelikle Allah sabir versin..cok cok zor insallah bu sefer rabbim yuzune gulecek dualarim seninle..
Dostluk konusunda burada buldugum dostlugu akrabalarimda bile bulmadim diyebilirim
insallah rabbim izin verirse hepberaber atlaticaz bugunleri
Mide bulantisi ilk gebelikte hic olmamisti tavuktan ve parfumden tiksinmistim
bunda gebe oldugumu bile anlamadim 3-5 gun bulanti oldu bitti..
Henuz tiksindigim bisey yok
Az az surekli yiyiyorum cok sukur
Ama zaten doktorlar çok streslebiyorsan bir iki tane içebilirsin demiyorlar muvalla ben bazı günler hiç içmiyorum bazı günler bir tane içiyorum neden tiksinmedikki bu saatten sonra hiç tiksinemeyiz
ne güzel şanslısın. benim de ikinci ama çok bulantım oldu. eti anmak bile istemiyorum.
ben tiksindiysem herkes tiksinir canım içen birinin yanımda oturmasına bile tahammülüm yok ilk haftalar hiç bırakamayacagımı düşünüyordum hemde
ben yumurta yiyorum. süt yoğurt onlarda sıkıntı yok. ama kırmızı et ve tavuk yiyemiyorum kesinlikle. aynen benide kurban bayramı düşündürüyo. her yerde et kokucak.
Ben hepsini yiyorumda yumurta fazla yiyemiyorum tavuğunda baget alıp başlayınca güzel oluyor.hafif. Bide öyle deneyebilirsiniz
Sigara mibende birakamadim
herkes delirdigimi dusunuyor
bile bile zehirlemek valla tavsiye etmiyor kendimi kiniyorum(
merhaba herkese.. rabbim kısmet ederse mayıs annesi olmak nede güzel olacak..
ben yorgun, oldukça yıpranmış anne adayıyım.. cennette iki oğlum bir kızım, üç minik yavrum var, kk'da melek annesi diyorlar evet üç melek annesiyim.. hayat her zaman yada her konuda güldürmüyor insanı. tabi rabbimin takdirine nasıl şer derim vardır elbet hayır diyorum.. tevekkül ediyorum.. yaşadığım son bebeğimin kaybında kesinleşen rahim ağzı yetmezliği teşhisimle ve her ne olursa olsun serklaj mutlak serklaj olmamın gerekliliğyle araştırmalarım sonucunda kendimi kk'da buldum.. sonrasında sanal alemde yazışır, konuşur oldum.. nede güzel oldu ve çok değerli insanlarla tanıştım.. insan içinde olmayınca uzaktan pekde inandırıcı olmuyor yada bahsedilen boyutlarda olduğu ütopik geliyor.. ama yaşayınca görüyorsun ki burda da dostluklar olabiliyor.. hatta öylesine güzel ve sırt sırta verebileceğin dostluklar.. bahsettiğim grup yada topik diyelim:) "Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??"
benim için yorgun ve bu sefer endişe dolu hamilelik yolculuğumda, aynı yolda yürüyerek haftaları sayacağım arkadaşlarında ortak bir platformu varmış.. merhaba demek istedim sizlere..
sağlıklı ve keyifli bir gebelik dönemi yaşar, dilerim rabbimden sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..
merhaba herkese.. rabbim kısmet ederse mayıs annesi olmak nede güzel olacak..
ben yorgun, oldukça yıpranmış anne adayıyım.. cennette iki oğlum bir kızım, üç minik yavrum var, kk'da melek annesi diyorlar evet üç melek annesiyim.. hayat her zaman yada her konuda güldürmüyor insanı. tabi rabbimin takdirine nasıl şer derim vardır elbet hayır diyorum.. tevekkül ediyorum.. yaşadığım son bebeğimin kaybında kesinleşen rahim ağzı yetmezliği teşhisimle ve her ne olursa olsun serklaj mutlak serklaj olmamın gerekliliğyle araştırmalarım sonucunda kendimi kk'da buldum.. sonrasında sanal alemde yazışır, konuşur oldum.. nede güzel oldu ve çok değerli insanlarla tanıştım.. insan içinde olmayınca uzaktan pekde inandırıcı olmuyor yada bahsedilen boyutlarda olduğu ütopik geliyor.. ama yaşayınca görüyorsun ki burda da dostluklar olabiliyor.. hatta öylesine güzel ve sırt sırta verebileceğin dostluklar.. bahsettiğim grup yada topik diyelim:) "Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??"
benim için yorgun ve bu sefer endişe dolu hamilelik yolculuğumda, aynı yolda yürüyerek haftaları sayacağım arkadaşlarında ortak bir platformu varmış.. merhaba demek istedim sizlere..
sağlıklı ve keyifli bir gebelik dönemi yaşar, dilerim rabbimden sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..
Sigara mibende birakamadim
herkes delirdigimi dusunuyor
bile bile zehirlemek valla tavsiye etmiyor kendimi kiniyorum(
kızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor
kızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor[/QU
meyveninde fazlası kilo yapar dioyorlar ya bilmiorum ama hakkaten mandalina öyle ii geliyo ki benim mideme de
kızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor
hehe çok acaip aynen arkadaşım yaaa..ben de habire mandalina yiyorum. Bulantılarım 1 hafta önce kesilmiş gibiydi, sonra gene başladı ama mandalina ilaç gibi geliyooo..acaba C vitamini eksikliğim mi vardı fln diye kuruyorum... Meyvenin zararı olmaz heralde yaf :)
Arkadaslar ciğer yasak değil diyebiliyorum ??? Çok da severim hatta bayılırım hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum ama her an isteyebilirim yemek ... Bilgisi olan var mı ... Beyin paça çorbası , kokoreç , midye ,salam ,sosis bunlar yasak tamam da ciğer ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?