selam kızlar,
öncelikle bebeğini kaybeden arkadaşa çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve yeniden sağlıklı bir hamilelikle bebeğine kavuşursun. kan pıhtılaşması sorunu benim iş yerindeki arkadaşımda da vardı. tedavi oldu ve her gün kan sulandırıcı iğneler yapıyordu kendine. şimdi çok şükür bebeğine kavuştu.
kızlar bişey soracağım,
aranız et yiyebilen varmı. ben adını bile anmak istemiyorum. kokusundan midem bulanıyo çok tiksindim etten. hemen çıkarıyorum.
Kızlar çok başım dönüyor, dengemi kaybediyorum. Gözlerimi kapatıp uzanmak iyi geliyor. Dün sürekli yattım zaten. Ama k.validem gezme derdinde, az önce geldi bu akşam görümceme sünnet yatağı yapmaya gidecekmişiz yiyip içecekmişiz, midem ağzımda zaten ne yemesi içmesi. Beni anlamıyor gibi hissediyorum canımı sıktı. Ben can derdime düşmüşüm o beni gezdirme derdinde... Cumartesi günü görümcemin oğlunun sünneti var oraya gidicem inşallah ama extra eğlencelerle uğraşacak hiç halim yok, gitmesem ayıp olur mu...?
O da seni yalnız bırakmak istemiyordur sevmese istemese çağırmaz biz hasta değiliz ki hamileyiz dünyanın en güzel şeyi me kadar midemiz bulansa başımız dönse de sosyal hayattan soyutlamamak gerekir sen orda da fena olsan söylersin yabancı değil sonuçta olmadı uzanırsın orda ama bi daha o da çocuğunu sünnet ettirmicek paylaşımda bulunmak güzel bence yine de sen bilirsin ... :)) çağırmasa beni neden çağırmadılar deriz çok fazla duygusalım hepimiz :)
Selam kızlar, kaç gündür telefondan girip birşeyler yazamıyordum. Kanamam vardı doktor rapor vermişti ve destek iğnelerle, şimdi iyiyim çok şükür hatta bugün meleğimin hareketini bile gördüm. Umarım hepinizin ve bebeklerinin sağlığı yerindedir
bende öyleyimm et ve yumurtaen çok yememiz gereken şeyler. süt var bide ama onuda muzlu çilekli falan idare etmeye çalışıyorum. kurban bayramını düşünüyorum kara kara okadar et bide şimdi kansızlık var diye dalağını ciğerini yedirmeye çalışacaklar aman allah ım kabus geliyor
ben yumurta yiyorum. süt yoğurt onlarda sıkıntı yok. ama kırmızı et ve tavuk yiyemiyorum kesinlikle. aynen benide kurban bayramı düşündürüyo. her yerde et kokucak.
selam canım, beni de listeye ekleyebilirsin
bilgi olarak neler gerekli?
selam kızlar.
bende mayıs annesi olmaya adayım :)
daha önce 2009 doğumlu bir kızım var,kk sağolsun hamileliğimiz çok zevkli geçmişti.elbetteki kopmadık neredeyse heran haberleşiyoruz diyebilirim.
umarım bu grupta dağılmaz diyerek bilgilerimi yazayım
sat 19 ağustos tahmini 15 mayıs çünkü ilki sezeryan
istanbuldayım 1 çocuk sahibiyim mecburi ev hanımıyım lisans mezunu işsizde olabilirim
başka bi bilgi gereklimi bilmiyorum geçmişi çok fazla okuyamadım henüz..
hepimize hayırlı olsun
ahh o kasık ağrıları uyuyamıyorum bile gersini sen düşün korkulacak bişey yok bebekler daha yukarı cıkmadıkları için normalmiş büyüyo kese çünkü
Hoş geldin canım aramıza bilgilerini listeye ekledim. Eklemek istersen yaşınıda daha sonraki listede ekleyerek güncellerim. Sat tarihinle hamilelik takvimin arasında 1 günlül bir fark var. Ben sata göre ekledim canım seni belki düzenlemek istersin.
canım önceki yazdığın bilgiler vardı sadece bulunduğun şehir eksik şimdi listeyi güncellicem.
Kızlar sağ kasığım ağrıyor yürürken daha çok ağrıyor bıçak batıyor sanki neden olabilir acaba lütfen acil cevap verin(
Kızlar çok başım dönüyor, dengemi kaybediyorum. Gözlerimi kapatıp uzanmak iyi geliyor. Dün sürekli yattım zaten. Ama k.validem gezme derdinde, az önce geldi bu akşam görümceme sünnet yatağı yapmaya gidecekmişiz yiyip içecekmişiz, midem ağzımda zaten ne yemesi içmesi. Beni anlamıyor gibi hissediyorum canımı sıktı. Ben can derdime düşmüşüm o beni gezdirme derdinde... Cumartesi günü görümcemin oğlunun sünneti var oraya gidicem inşallah ama extra eğlencelerle uğraşacak hiç halim yok, gitmesem ayıp olur mu...?
merhaba herkese.. rabbim kısmet ederse mayıs annesi olmak nede güzel olacak..
ben yorgun, oldukça yıpranmış anne adayıyım.. cennette iki oğlum bir kızım, üç minik yavrum var, kk'da melek annesi diyorlar evet üç melek annesiyim.. hayat her zaman yada her konuda güldürmüyor insanı. tabi rabbimin takdirine nasıl şer derim vardır elbet hayır diyorum.. tevekkül ediyorum.. yaşadığım son bebeğimin kaybında kesinleşen rahim ağzı yetmezliği teşhisimle ve her ne olursa olsun serklaj mutlak serklaj olmamın gerekliliğyle araştırmalarım sonucunda kendimi kk'da buldum.. sonrasında sanal alemde yazışır, konuşur oldum.. nede güzel oldu ve çok değerli insanlarla tanıştım.. insan içinde olmayınca uzaktan pekde inandırıcı olmuyor yada bahsedilen boyutlarda olduğu ütopik geliyor.. ama yaşayınca görüyorsun ki burda da dostluklar olabiliyor.. hatta öylesine güzel ve sırt sırta verebileceğin dostluklar.. bahsettiğim grup yada topik diyelim:) "Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??"
benim için yorgun ve bu sefer endişe dolu hamilelik yolculuğumda, aynı yolda yürüyerek haftaları sayacağım arkadaşlarında ortak bir platformu varmış.. merhaba demek istedim sizlere..
sağlıklı ve keyifli bir gebelik dönemi yaşar, dilerim rabbimden sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..
bende öyleyimm et ve yumurtaen çok yememiz gereken şeyler. süt var bide ama onuda muzlu çilekli falan idare etmeye çalışıyorum. kurban bayramını düşünüyorum kara kara okadar et bide şimdi kansızlık var diye dalağını ciğerini yedirmeye çalışacaklar aman allah ım kabus geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?