Geçmiş olsun canım gebelikte kullanılmamalı yazıyorsa zararı ispatlanmış demek ki ben olsam kullanmam ... Kalp atışını görmek bile uğraşmamış sağolsun pek ilgili bi doktormuş ben o ilacı da senin hamileğini düşünürek yazdığını düşünmüyorum başka bir doktora danış bence ...
Iyi ne guzel ikimiz ayni gün dr gideriz hangi sehirdesin ben istanbuldayim.Canım doktor dediyse bi bildiği vardır genelde her ilaçda hamileler kullanmaz yazıyor kendi sağlığın düzelecekki bebeğinede iyi bak iyi beslen (çok geçmiş olsun bu arada.):2:
BİRDE İKİMİZİN DOĞUM TARİHİ Bİ HAYIRLISI OLSUN CANIM İKİMİZ İÇİN
Zacor fort 40 mg canim kemoterapi hastalarina veriyorlarmis almadim henuzDediğin ilaç sanırım zofer ben kullanan hamileler duymuştum canım. Benim aşırı bulantım olmadığı için kullanmıyorum
kızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor[/QU
meyveninde fazlası kilo yapar dioyorlar ya bilmiorum ama hakkaten mandalina öyle ii geliyo ki benim mideme de
ben hamileliğimde cok farklı bir olay yaşadım.Çok şükür mide bulantım yok ama okadar yememe rağmen 1 gram bile almadım normalde kilo almaya cok müsaitim hatta normal kilomun üzerinde hamile kaldım bende anlam veremiyorum mesala dün akşam tatlı yedim sabah aynı kilodayım inşallah böyle gider ama malum zaten 3. aydan sonra metabolizma yavaşladığı için kilo almaya başlıyacağız
Ayy ben çok severim et balık tavuk :)) ciğer yaşakmış:)) ben mesala sebzelere ot türü şeylere de bayılırım (Ege'de ot yemekleri bol )ama tüm haftam sebze ile geçmez muhakkak haftanın iki üç günü et olacak .... Dört günü de sebze ikisinin de fazlasını kaldıramıyorum :)) öle işte midem de bulanıo akşam olunca yiyorum napim :) bebişim iyi beslensinheralde:) c vitamini vucutta demiri tutuyor ama fazlası zararlı değildir inşallah ama midem rahat olsunda diyorum...
ayy mesajı okuyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı hayatta yiyemem hiç birini :) sana özendim şimdi
arkadaşım ben hiç biryerde okumadım yasak değildir sanırım
mandalina işe yarıyormu gerçekten ben sürekli yeşil elma yiyorum günde 2 3 tane az biraz rahatlatıyo midemi ama yinede kötü oluyorum
mandalina bende daha çok işe yaradı canım çnkü elma midemi kazındırıyodu sonrasında acıkmış hisssi verioyodu
öğleden sonra eşimle dışarı çıktık allahım kabus gibiydi kızlarrrrrrrrr yemek kokuları insanların parfüm kokuları allahımm allahımmmm habire midem bulandıakşama ne yesem diye düşündüm konserve türlü aldım eşim şimdi onu yapıyo bana inşl yiyebilirim kızlarrr açım ama bişey yiyemiyorumm ama bebişime değerrrr
kızlar durup duruken burnunuza sanki yanınızda yapılan bir yemeğin kokusu geliyormu?
geçengün resmen burnuma kek koktu.
şimdide elmalı tarçınlı kurabiye imkanım olsa hemen gidip alıcam ama akşamı beklemek sorundayım.
1-2 sanıye kokuyor sonra aklımdan çıkmıyor çok garip.
ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım, şimdi tv de ne görsem istiyorum. eşim yakında bıkacak...
hayrılı haberlerle gelirsin inş
bizede haber ver merakta bırakma canım inşallah herşey yolunda gider
Bence başka doktorada görünün. Ne kaybedersinizki. Belki kafanız rahatlar
15 aylık bir kızım var iş yapmama gerek yok:)) çok şükür geçti şimdi devam etseydi dru arıcaktım ama dediğin gibi üşütmüşte olabilirimKendini fazla yorma. Kendini yoracak bi iş yaptınmı ondan olabilir. Üşütmüşte olabilirsin. Benim birazcık bacaklarım üşüsün felaket kasık ağrım oluyor. Eğer hiç bir sebep yoksa doktoruna Danış canım. Ama aşırı şiddetli olmasada benim 11 haftadır kasık ağrım oluyor.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahmerhaba herkese.. rabbim kısmet ederse mayıs annesi olmak nede güzel olacak..
ben yorgun, oldukça yıpranmış anne adayıyım.. cennette iki oğlum bir kızım, üç minik yavrum var, kk'da melek annesi diyorlar evet üç melek annesiyim.. hayat her zaman yada her konuda güldürmüyor insanı. tabi rabbimin takdirine nasıl şer derim vardır elbet hayır diyorum.. tevekkül ediyorum.. yaşadığım son bebeğimin kaybında kesinleşen rahim ağzı yetmezliği teşhisimle ve her ne olursa olsun serklaj mutlak serklaj olmamın gerekliliğyle araştırmalarım sonucunda kendimi kk'da buldum.. sonrasında sanal alemde yazışır, konuşur oldum.. nede güzel oldu ve çok değerli insanlarla tanıştım.. insan içinde olmayınca uzaktan pekde inandırıcı olmuyor yada bahsedilen boyutlarda olduğu ütopik geliyor.. ama yaşayınca görüyorsun ki burda da dostluklar olabiliyor.. hatta öylesine güzel ve sırt sırta verebileceğin dostluklar.. bahsettiğim grup yada topik diyelim:) "Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??"
benim için yorgun ve bu sefer endişe dolu hamilelik yolculuğumda, aynı yolda yürüyerek haftaları sayacağım arkadaşlarında ortak bir platformu varmış.. merhaba demek istedim sizlere..
sağlıklı ve keyifli bir gebelik dönemi yaşar, dilerim rabbimden sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..
Normalde azıma meyve sürmeyen ben deli gibi mandalina yiyorumm zararı olmaz heralde gribe karşı koruyoruz kendimizikızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor
Benim burnuma hep kusmuk kokusu geliyor midem bulanıyor keşke yemek kokusu gelse:)kızlar durup duruken burnunuza sanki yanınızda yapılan bir yemeğin kokusu geliyormu?
geçengün resmen burnuma kek koktu.
şimdide elmalı tarçınlı kurabiye imkanım olsa hemen gidip alıcam ama akşamı beklemek sorundayım.
1-2 sanıye kokuyor sonra aklımdan çıkmıyor çok garip.
ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım, şimdi tv de ne görsem istiyorum. eşim yakında bıkacak...
kızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?