2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ay bende ciğerin kokusuna dayanamıyorum napcaz şimdi?

heh ben de öyleyim. bi dilim yaş pasta yesem ertesi gün tartıda 200 gr fazla çıkardım kesin. metabolizması yavaş olan bir insanım insülin direncim var pkodan dolayı hep kiloluyum sürekli dikkat ediyorum etmezsem hemen kilo alıyorum zaten ama hamile olduğumdan beri hiç kilo almadım ve ne istersem yiyorum çok şaşkınım. fakat az yiyorum çok yiyemiyorum midem almıyo ama kalorili şeyler de yiyorum hiç kilo yapmıyo. demek ki işin sırrı buymuş herşeyi ye ama az ye inşallah bu durum gebelik süresince devam eder minimum kiloyla bitiririz süreci. bir de kendini 3. aydan sonra kilo almaya başlıycaz diye şartlama düşünce gücü gerçekten çok etkili.

Son düzenleme:
Tamam kızlar ciğer yenmesi iyi değilmiş buldum yemiyelim ...
• Hamileyken ciğer yemeyin, çünkü ciğer yüksek oranda A vitamini içerir, bu da bebeğinize zarar verir.

Ciddi anlamda cok uzuldum cok severım ya kesın sımdı canım ceker yasak ya

ilk paragrafları okurken oh oh ne güzel bir bebek dedim ama sonraki paragraflar korkuttu. çalışmayı okumayı sevmeyen bir çocugumun olmasını asla istemem. Allahım hepimize sağlıklı, hayırlı, saygılı, terbiyeli, akıllı, sorumluluk sahibi çocuklar nasip etsin.

merhaba kızlar,24 ekime çağırmıştı doktorum,dayanamadım bugün başka doktora gittim:) bebeğimi gördüm,bebek şekline girmiş çok güzeldi ya kolları kafası çok net belli,bulantılarımda fazla olmadı benim maşallah,1,5 hafta kadar sürdü geçti,çok rahat bir hamilelik geçiriyorum şimdilik,darısı bulantısı olanların başına,bu arada fazla gelmiyorum arada gelip okuyorum yazıları çıkıyorum,kötü şeyler beni çok etkiliyo,ne zaman burda kötü bir haber okusam o gece rüyamda bebeğimi düşürdüğümü kanamam olduğunu görüyorum inş ilerleyen zamanlarda sık sık aranızda olurum,kendinize dikkat edin mayıs ayının güzel anneleri

Merhaba,
Hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri bu başlığı takip ediyorum fakat ancak üye olup yazma fırsatı elde edebildim. Benim ilk gebeliğim. İstenmeyen ya da plansız bir gebelik değil fakat beklediğimizden biraz erken gerçekleşti diyebilirim. O yüzden halen fikre alışabilmiş değilim.İki hafta önce kalp atışlarını duyduk, doktorumuz herhangi bir sorun olmadığını söyledi.şimdiye kadar bir kaç saat fazla uyumak dışında günlük hayatımı etkileyecek bir belirti ile karşılaşmadım. Burada yazılanları okudukça kendi adıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum çünkü kokuya karşı çok hassasım fakat henüz beni kusturacak ya da birşeyden tiksindirecek boyutta bir bulantım olmadı. Kasık ağrısı zaman zaman hissediyorum fakat şiddetli ya da uzun süreli değil. Yorgunluk elbette var, eskisi gibi değilim ama gün boyu yatacak şekilde değil. Zaten üzüntüm de tam bu noktada başlıyor benim çalışma tempom içersinde ne midemin bulanması ne de yorulduğumda yatıp dinlenme lüksüm maalesef yok. Tüm gün eski tempoda çalışıyorum ve bazı günler öğle yemeği dahi yiyemiyorum, evin temizliğini ben yapmıyorum ama geriye kalan tüm işler ve yemek benim elimden geçiyor işyerime gebeliğimi henüz söyleyebilmem kariyerim açısından mümkün değil, dolayısı ile kimseden yardım ya da anlayış beklemek gibi bir ihtimalim de yok.
O yüzden evde dinlenme ya da günlük rutinden farklı, özel muameleye erişebilen göbekdaşlarım lütfen kıymetini bilin. Umarım hepimiz sağlıklı, sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlere bir an önce kavuşuruz.

Benim arkadaşımda insülin direnci var ekmek patates tatlı yemio ve daha bir sürü şey meyvenin bile ekşi olanını yiyo ... Doktoru diyet vermiş insülin direnci için 5. Ayın içinde 1-2 kilo aldı o kadar zaten bebeği 500 gramın üstünde ...

Canım herşey normalmiş pıt pıt atan kalbini gördüm sadece sat ım değişti 3 hafta sonrasına randevu verdi

ohhh sevindim. girip bakayım dedim yazdın mı merak ediyordum.

hoş geldin.bende senin gibiyim karnımdaki hafif şişlik haricinde hiç bir hamilelik belirtim yok ve çok aktif çalışıyorum.kendimize dikkat etmemiz lazım ama.işte söylememe sebebini kariyerine bağlamışsın ama zaten 2-3 ay sonra saklayamazsınki nasıl olacak

Canım inşallah bu kez sende yavrucuğunu sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın.

çok teşekkür ederim canm.. aminn.. inşallahh..
seninde hayırlı olsun canm, sağlıkla kavuşun bebeğinize.

hoş buldum:)) amin... teşekkür ederim canm..

teşekkür ederim canım.. aminn.. inşallah..

Merhaba bayanlar ben bu sayfayi hic görmemiştim. Bende katiliyim araniza bugün tam 11 haftalik hamileyim. Bundan once bir dusugum var ve 6, 5 yasinda bir oglum var.Allah hepimize saglikla kucagimiza alnayi nasip etsin yavrularimizi :) ♥

gözün aydın canım çok sevindim snin adına kaç haftalık hamilesin merak ettim ben 9 haftaya girdim ve ne zaman bebek şeklini almaya başlayacak çok merak ediyorumm

biliyorum canımmm biliyorum da doktorum bir ay daha ye ama çokta yememeye çalış dedi çünkü hiçbirşey yiyemiyorum su bile içsem çıkıyor şuan bebişler kanımızdan beslendiği için 3 aydan sonrası önemli yemek konusunda özellikle.difrizimde taze enginar taze barbunya taze yeşil fasulye var hep yazdan yaptım ama yiyemiyorum maaleseff

bende boğa burcuyum o yüzden korkmuyorum.
koç kızım var o daha korkunç

hoşgeldin canım.
Allah sağlıkla hepimize nasip eder inşallah

gözün aydın canım çok sevindim snin adına kaç haftalık hamilesin merak ettim ben 9 haftaya girdim ve ne zaman bebek şeklini almaya başlayacak çok merak ediyorumm

12. haftada bebek olur :)

çok sorun yapma az kaldı sonra keşke midem bulansa diceksin
iştah açıldı mı fena oluyo tencereyle mutfakta aşk yaşama günleri yaklaştı

bende konserve çok tüketirdim ama şimdi almıyorum.çok zararlıymış kesinlikle hiçbir konserve madde yenmemeli bnce.

9+4 de gitmiştim elleri ayakları tomurcuk şekilde oluşmuştu canım.hatta ayaklarını hareket ettiriyordu doktor göstermişti.

kızlarrr bugün sabah gözümün beyaz tarafında bi baktım büyük bir kırmızılık var korktum eşim eve geldi gösterdim hemen doktora gittik ve aşırı derecede afedersiniz kusunca göz içindeki damarım çatlamış ve doktorum biliyorum elinde deil çıkartmamak ama o esnada mümkün oldugunca gözlerini kapalı tut daha da ilerleyebilir dedi.sizinde aklınızda olsun kızlar.. ve tansiyonuna dikkat et dedi kadındoğum doktoruma gittik tansiyonum zayıf oldugum için doktorum düşük dedi hamilelikte aşırı düşük ve yüksek olması tehlikeliymiş.ve gitmişken annesinin birtanesini de görmek istedim bebişim gayet sağlıklıydı kalbimizde pıtpıt diye atıyordu hareket halindeydi çok mutluyummm azcıkta büyümüştü sankim sizler ne durumdasınız dilerim ki hepinizin ve bebişlerinizin sağlığı yerindedir..

selam kızlar nöbetteyim doktor taa 23 ekimde çağırdıdaha 1 hafta geçti 2 hafta daha var.bende çalıştığım hastanede kadın doğumculara gidip rica ettim bakabilirmiyiz tedirginim diye baktılar sağ olsunlar az önce. bebeğim iyiymiş.kalbide atıor maşallah ona tatlış. :) :)

ayyyy uyumaktan nefret ediyorum doktordan gelince uyuya kaldım yediklerim sanki boğazımda duruyo çok rahatsız edici (

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
o kadar kötü mü çıkartıyosun (
tansiyonun düşüğünden zarar gelmiyor da yükseği çokkk tehlikeli
ben riskli gebeydim yüksek tansiyon hipotiroit ve yüksek nabız vardı
o kadar doktor gezdim hep komaya girersin imkansız doğuramazsın dediler
birazda tevekkül etmek lazım demekki boğa burcuyum inadım tuttu doğurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…