- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
gözün aydın canım çok sevindim snin adına kaç haftalık hamilesin merak ettim ben 9 haftaya girdim ve ne zaman bebek şeklini almaya başlayacak çok merak ediyorumm
çok sorun yapma az kaldı sonra keşke midem bulansa diceksin
iştah açıldı mı fena oluyo tencereyle mutfakta aşk yaşama günleri yaklaştı
canım emedur kullan çok zorlanıyorsan bir de başka dr a daha görünmeni tavsiye ederimMerhaba kizlar size yazmisdim dum kötuydum aksam dr gittim drbana serum takti ve kalp atisini goremedi 6w6d olmusum diger dr görmüsdu dedim yok dedi ve fazla da ugrasmadi.ilaclarla biraz kendime geldim bogazim ve miydem tahris oldugu icin su bile zor iciyorum gecede iyi uyuyamadim.bulanti icin kanser hastalarinin kullandigi bir ilac verdi almadim bebege zarari yok dedi prosprkdusunde gebelikte kullanilmamali yaziyor almakta kararsizim...ne derdiniz?
kuyruk sokumunda özellikle sol kalçama doğru bir ağrı oluyor arada eğlip kalkarken kalıyorum aradaKuyruk sokumu agrisi ceken varmi arkadaslar ben otutunca yuruyunce cok agriyo genelde yok :18:
kızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor
bende 10 gün önce falan öyleydim bayadır yemiyorum ilk zamanlar rahatlatıyor şimdi elmaya taktım,bir zararı olmaz hatta faydası olur ama yinede dikkat etmek lazım zira şeker var içinde
canım metabolizma yavaşlamıyor aslında aksine günde 300 kalori fazladan yememiz gerekiyor bebek suyu eşi...büyüyor ve vücüt su topluyor kan hacmi artıyor derken tartıya kg olarak yansıyor normal beslenen insanlarla yağlanma fazla olmuyorben hamileliğimde cok farklı bir olay yaşadım.Çok şükür mide bulantım yok ama okadar yememe rağmen 1 gram bile almadım normalde kilo almaya cok müsaitim hatta normal kilomun üzerinde hamile kaldım bende anlam veremiyorum mesala dün akşam tatlı yedim sabah aynı kilodayım inşallah böyle gider ama malum zaten 3. aydan sonra metabolizma yavaşladığı için kilo almaya başlıyacağız
ilk paragrafları okurken oh oh ne güzel bir bebek dedim ama sonraki paragraflar korkuttu. çalışmayı okumayı sevmeyen bir çocugumun olmasını asla istemem. Allahım hepimize sağlıklı, hayırlı, saygılı, terbiyeli, akıllı, sorumluluk sahibi çocuklar nasip etsin.
Arkadaslar ciğer yasak değil diyebiliyorum ??? Çok da severim hatta bayılırım hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum ama her an isteyebilirim yemek ... Bilgisi olan var mı ... Beyin paça çorbası , kokoreç , midye ,salam ,sosis bunlar yasak tamam da ciğer ??
9+4 de gitmiştim elleri ayakları tomurcuk şekilde oluşmuştu canım.hatta ayaklarını hareket ettiriyordu doktor göstermişti.
kızlarrr bugün sabah gözümün beyaz tarafında bi baktım büyük bir kırmızılık var korktum eşim eve geldi gösterdim hemen doktora gittik ve aşırı derecede afedersiniz kusunca göz içindeki damarım çatlamış ve doktorum biliyorum elinde deil çıkartmamak ama o esnada mümkün oldugunca gözlerini kapalı tut daha da ilerleyebilir dedi.sizinde aklınızda olsun kızlar.. ve tansiyonuna dikkat et dedi kadındoğum doktoruma gittik tansiyonum zayıf oldugum için doktorum düşük dedi hamilelikte aşırı düşük ve yüksek olması tehlikeliymiş.ve gitmişken annesinin birtanesini de görmek istedim bebişim gayet sağlıklıydı kalbimizde pıtpıt diye atıyordu hareket halindeydi çok mutluyummm azcıkta büyümüştü sankimsizler ne durumdasınız dilerim ki hepinizin ve bebişlerinizin sağlığı yerindedir..
biliyorum canımmm biliyorum da doktorum bir ay daha ye ama çokta yememeye çalış dedi çünkü hiçbirşey yiyemiyorum su bile içsem çıkıyor şuan bebişler kanımızdan beslendiği için 3 aydan sonrası önemli yemek konusunda özellikle.difrizimde taze enginar taze barbunya taze yeşil fasulye var hep yazdan yaptım ama yiyemiyorum maaleseff
geçmiş olsun canım, bende aşırı derecede sinirlendiğim zaman o kırmızılık oluyo 1-2 gün sürüyor. stresten çatlıyor benimkide. İnsan ne yaparsa kendine yapıyor işde...
benim tansiyonumda her seferinde düşük çıkar ama sürekli düşük çıktığı için normal kabul ediliyor canım.
sen kaç kilosun?
ayy bende çok sabırsızlanıyorumm artık onun tam bi bebek olarak görmek istiyorumm cinsiyetini çok merak ediyorum ama bana olan hareketler kız gibi gösteriyo gerçi benim içimede kız olarak doğuyo ama hadi hayırlısı bakalım :)
niye donmuş gıda zararlımıymış...hamile kalırsam canım cekerse diye dünyanın enginarını doldurdum dondurucuya
hamilelikte srtesten uzak durmamız lazım canım biliyorum bazı şeyler elde deil ama ben bebişim için çoğu şeyi takmaz oldum vallaben geçen hafta 50 çıkmıştım bugün baktık 48 olmuşum canım hiçbirşey midemde durmuyor tuzlu şeylerden uzak dur dedi doktorum o da yüksek tansiyon için ama şuan için herşey iyiydi.
hayır canım difrizdekiler zararlı deil ben konserveler için zararlı dedim ama şimdilik arasıra konserve yiyorum çünkü evde yemek pişmirmiyorz doktorum 1 ay daha sabır dedi bakalım heyecanla bulantılarımın geçmesini bekliyorum ve ilk işim difrizdeki enginarlarımı çıakrtıp bi güzel pişirip yemek istiyorumm
kızlar kaşımda kaş kökümde iltahap oldu, krem sürmem lazım ne sürebilirim ki
kızlar kaşımda kaş kökümde iltahap oldu, krem sürmem lazım ne sürebilirim ki
hayatımda hiç enginar yemedim güzel bişey olsa gerek.
bende yaş bamya koymadığıma çok kızıyorum, nasıl canım çekiyor ekşi ekşi...
marketlerde bulabilirsin cnm belki cevreni bi sor soruştur illa bir koyan vardır kıyamam ben burda rastlarsam gönderirim sana hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?