2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
çok sorun yapma az kaldı sonra keşke midem bulansa diceksin
iştah açıldı mı fena oluyo tencereyle mutfakta aşk yaşama günleri yaklaştı

ahhh keşşke o günler gelse canım yaa iştahım açılsa sevdiğim yemekleri yapıp yiyebilsem inan bugün doktoruma dedim sanki artık hiç yemek pişiremeyecekmişim yiyemeyecekmişim gibi geliyor olsun azcık kilo alsam da problem olmas sanırım zaten zayıfım dengelenmiş olur kilom doğumdan sonra artık iyi bir diyet spor eritirim inşallah sen kaç haftalık hamilesin buarada hoşgeldin aramıza

canım emedur kullan çok zorlanıyorsan bir de başka dr a daha görünmeni tavsiye ederim
Kuyruk sokumu agrisi ceken varmi arkadaslar ben otutunca yuruyunce cok agriyo genelde yok :18:
kuyruk sokumunda özellikle sol kalçama doğru bir ağrı oluyor arada eğlip kalkarken kalıyorum arada
kızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor

doğru değil canım ya,
ikizler burcunda uyumayı sevmeyen, zok hareketli çocuklardır diyor.
benim oğlum ikizler hiç ama hiç uymuyor.
benim ablam boğa ama yazılanla hiçbir ilgisi yok, tek uyduğu taraf boğazına düşkün olması oda binde bir tutmuş bir şans yani....

yasak canım

9+4 de gitmiştim elleri ayakları tomurcuk şekilde oluşmuştu canım.hatta ayaklarını hareket ettiriyordu doktor göstermişti.

ayy bende çok sabırsızlanıyorumm artık onun tam bi bebek olarak görmek istiyorumm cinsiyetini çok merak ediyorum ama bana olan hareketler kız gibi gösteriyo gerçi benim içimede kız olarak doğuyo ama hadi hayırlısı bakalım :)

geçmiş olsun canım, bende aşırı derecede sinirlendiğim zaman o kırmızılık oluyo 1-2 gün sürüyor. stresten çatlıyor benimkide. İnsan ne yaparsa kendine yapıyor işde...
benim tansiyonumda her seferinde düşük çıkar ama sürekli düşük çıktığı için normal kabul ediliyor canım.
sen kaç kilosun?

niye donmuş gıda zararlımıymış...hamile kalırsam canım cekerse diye dünyanın enginarını doldurdum dondurucuya

kızlar 1-2 kere yenen ciğer falan bişey yapmaz bence.
ona kalsan balık yağı elevit ve folik asiti bir arada kullanan hamileler var, e bu ilaçların hepsinde a vitamini var, birde o gün a vitamini yediyse bebek ölecekmi hemen.

hamilelikte srtesten uzak durmamız lazım canım biliyorum bazı şeyler elde deil ama ben bebişim için çoğu şeyi takmaz oldum valla ben geçen hafta 50 çıkmıştım bugün baktık 48 olmuşum canım hiçbirşey midemde durmuyor tuzlu şeylerden uzak dur dedi doktorum o da yüksek tansiyon için ama şuan için herşey iyiydi.

evet yaa ben de dün çıkarıp sevmek istedim minnoşumu

niye donmuş gıda zararlımıymış...hamile kalırsam canım cekerse diye dünyanın enginarını doldurdum dondurucuya

hayır canım difrizdekiler zararlı deil ben konserveler için zararlı dedim ama şimdilik arasıra konserve yiyorum çünkü evde yemek pişmirmiyorz doktorum 1 ay daha sabır dedi bakalım heyecanla bulantılarımın geçmesini bekliyorum ve ilk işim difrizdeki enginarlarımı çıakrtıp bi güzel pişirip yemek istiyorumm

haklısın ama elde olmuyor bazen....
kilon abartılacak kadar az değil canım.
listede 40 kilo yazan birini gördüm sen zannettimde ondan sordum.
ben 51 kilo idim bugün baktım 48 olmuşum.
düşük kilo ile hamile kalmak çok iyi, zaten ilerleyen aylarda deli gibi işdah açılıp kilo alınıyor.

bir enginarsever daha :)) konserve derken yazdan yaptığımız domates sosları da zararlımıymıs benim hiç aklıma gelmedi dr a sormak

hayatımda hiç enginar yemedim güzel bişey olsa gerek.
bende yaş bamya koymadığıma çok kızıyorum, nasıl canım çekiyor ekşi ekşi...

marketlerde bulabilirsin cnm belki cevreni bi sor soruştur illa bir koyan vardır kıyamam ben burda rastlarsam gönderirim sana hangi şehirdesin

konyadayım canım çok saol
buralarda pek olmuyor enginar çevremdekilerde hiç yemez, göndermiş kadar oldun canım saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…