2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bir enginarsever daha :)) konserve derken yazdan yaptığımız domates sosları da zararlımıymıs benim hiç aklıma gelmedi dr a sormak

şuan yazarken midem bulanıyor ama :18: tam bir enginar manyağıyım bolbol attık difrize enginar dolması enginar pilavı enginarın hertürlüsünü severim keşke bulantılarım geçsede bolbol yesekk bende domatesleri sormadım canm ama zararlı olacagnı sanmam bende yaptım yaz domatesiyle birsürü domates konservesi bence kış domatesleri hormonlu daha zararlıdır fikrim bu ama doktorlarımıza soralım

ben de seninle aynı fikirdeyim canım benim randevum 1 ay sonra eğer sen daha erken gidersen sor cnm bizde bilgilenmiş olalım.bu arada egeli misin?

yok canım o ben deilimm 40 çok düşük ama alır kilo hamilelikte o arkadaşta. benm bünyem öyleki hiç kilo almam ve çok çabukta kilo veririm. evet doktorumda diyor şanslısın ki zayıfsın ve bu halinle hamile kalmışsın kilolu olup hamile kalmak çok zor sonra bayanlar veremiyor ve hamileliktede çeşitli rahatsızlıklar oluyor dedi ama bünye meselesi bence bu dedimya bünyem kilo almıyor.

kızlar ablam hamile iken doktoruna hazır sumu içeyim diye sormuş,
doktorda şaşırmış çeşme suyunun nesi var diye, ben çeşmeden içiyorum demiş :)
gülermisin ağlarmısın, doktorlarda bir alem.
benim ilk oğlumdaki doktorum maden suyu içme demişti, halbuki maden suyunu her gün içmeliyiz yüksel mineral açısından.

hayatımda hiç enginar yemedim güzel bişey olsa gerek.
bende yaş bamya koymadığıma çok kızıyorum, nasıl canım çekiyor ekşi ekşi...

emin olll enginarı bir ye vazgeçemessin bende hiç yememiştim eşim egeli ve ilk eşim yaptı bana bende önce mırınkırın ettim ama enginarı yaptı bi yedimmm inan mevsimi geldiğinde haftada 3 defa yapıyorum. ben bamyayı hiç sevmem o yüzden difrize koymadm canm ama migrosta vardır süper freşin falan

alamamakda kötü evet ama bu halimizle hamile kaldık bence süper.
ben 60 lı kiloları ilk gebeliğimde gördükçe endişe ediyordum ama neyseki emzirirken verdim.
senin boyunu sormadan yorum yaptım boyun 170 lerdeyse 48 kilo az tabi...

valllahi iyiki hatırlattın, bezelyeyi falan biliyorum ama bamyayı hiç düşünmemiştim, bakmam lazım. mevsimi gelincede mutlaka enginarı tatmalıyım.

sennde bünyen kiloyu yakıyor benm gibi o zamn kilodan korkmuyorum canım ya allahın izniyle veririz diye düşünüyorum ama iştahım açılsada ha bire yiyeyim bebeğe faydalı diyenlerden değilim aşırı kilo bayana zararlı heleki hamilelikte. bence yeterli dengeli ve sağlıklı beslenmek önemli.. boyum 1 65 canım kilom 48 iyiyim yani

Allah nasip ederse yarın sabah dr a gidiyorum inş. miniğimin kalp atışlarını duyarım , inş. bi sorun yoktuur , rabbim tüm hepimizin gönlüne göre versin niş.

hayırlısı olsun canım.ben 48 kilo alarak ilk doğumda yarım dünya gibi olmuştum.
yemekten değil tabi ödemden

kızlar kaşımda kaş kökümde iltahap oldu, krem sürmem lazım ne sürebilirim ki

olay şu canım bebeklerde kullanılabilen herşeyi annede kullanabilir.
bebeklere bactroban verildiğine göre iltihap varsa oldukça işine yarar

Allah nasip ederse yarın sabah dr a gidiyorum inş. miniğimin kalp atışlarını duyarım , inş. bi sorun yoktuur , rabbim tüm hepimizin gönlüne göre versin niş.

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…