konyadayım canım çok saol
buralarda pek olmuyor enginar çevremdekilerde hiç yemez, göndermiş kadar oldun canım saol.
bir enginarsever daha :)) konserve derken yazdan yaptığımız domates sosları da zararlımıymıs benim hiç aklıma gelmedi dr a sormak
şuan yazarken midem bulanıyor ama :18: tam bir enginar manyağıyım bolbol attık difrize enginar dolması enginar pilavı enginarın hertürlüsünü severim keşke bulantılarım geçsede bolbol yesekkbende domatesleri sormadım canm ama zararlı olacagnı sanmam bende yaptım yaz domatesiyle birsürü domates konservesi bence kış domatesleri hormonlu daha zararlıdır fikrim bu ama doktorlarımıza soralım
bamyayı dedim enginar zaten var bende cnm
haklısın ama elde olmuyor bazen....
kilon abartılacak kadar az değil canım.
listede 40 kilo yazan birini gördüm sen zannettimde ondan sordum.
ben 51 kilo idim bugün baktım 48 olmuşum.
düşük kilo ile hamile kalmak çok iyi, zaten ilerleyen aylarda deli gibi işdah açılıp kilo alınıyor.
hayatımda hiç enginar yemedim güzel bişey olsa gerek.
bende yaş bamya koymadığıma çok kızıyorum, nasıl canım çekiyor ekşi ekşi...
yok canım o ben deilimm 40 çok düşük ama alır kilo hamilelikte o arkadaşta. benm bünyem öyleki hiç kilo almam ve çok çabukta kilo veririm. evet doktorumda diyor şanslısın ki zayıfsın ve bu halinle hamile kalmışsın kilolu olup hamile kalmak çok zor sonra bayanlar veremiyor ve hamileliktede çeşitli rahatsızlıklar oluyor dedi ama bünye meselesi bence bu dedimya bünyem kilo almıyor.
ben de seninle aynı fikirdeyim canım benim randevum 1 ay sonra eğer sen daha erken gidersen sor cnm bizde bilgilenmiş olalım.bu arada egeli misin?
emin olll enginarı bir ye vazgeçemessin bende hiç yememiştim eşim egeli ve ilk eşim yaptı bana bende önce mırınkırın ettim ama enginarı yaptı bi yedimmm inan mevsimi geldiğinde haftada 3 defa yapıyorum. ben bamyayı hiç sevmem o yüzden difrize koymadm canm ama migrosta vardır süper freşin falan
alamamakda kötü evet ama bu halimizle hamile kaldık bence süper.
ben 60 lı kiloları ilk gebeliğimde gördükçe endişe ediyordum ama neyseki emzirirken verdim.
senin boyunu sormadan yorum yaptım boyun 170 lerdeyse 48 kilo az tabi...
valllahi iyiki hatırlattın, bezelyeyi falan biliyorum ama bamyayı hiç düşünmemiştim, bakmam lazım. mevsimi gelincede mutlaka enginarı tatmalıyım.
Allah nasip ederse yarın sabah dr a gidiyorum inş. miniğimin kalp atışlarını duyarım , inş. bi sorun yoktuur , rabbim tüm hepimizin gönlüne göre versin niş.
evet canım superfresh'in taze bamyası var baktım şimdiki hamilelikler çok kolayy
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm inşallah herşey yolundadır
benm randevum 5 kasımda canım ikili testim yapılacak sorarım mutlaka. ben akdenizliyim ama eşim egeli. sen nerelisin
gerçekten öyle herşeyi yedim ama bi yenidünya içimde kaldı, onun alternatifide yok, vişne istemiştim suyuyla idare ettim...
ahhh keşşke o günler gelse canım yaa iştahım açılsa sevdiğim yemekleri yapıp yiyebilsem inan bugün doktoruma dedim sanki artık hiç yemek pişiremeyecekmişim yiyemeyecekmişim gibi geliyorolsun azcık kilo alsam da problem olmas sanırım zaten zayıfım dengelenmiş olur kilom doğumdan sonra artık iyi bir diyet spor eritirim inşallah sen kaç haftalık hamilesin buarada hoşgeldin aramıza
kızlar kaşımda kaş kökümde iltahap oldu, krem sürmem lazım ne sürebilirim ki
Allah nasip ederse yarın sabah dr a gidiyorum inş. miniğimin kalp atışlarını duyarım , inş. bi sorun yoktuur , rabbim tüm hepimizin gönlüne göre versin niş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?