2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
gerçekten öyle herşeyi yedim ama bi yenidünya içimde kaldı, onun alternatifide yok, vişne istemiştim suyuyla idare ettim...

hamileler manavı var bide çokçok canım çekerse vişne böğürtlem frambuaz falan bunlara çok düşkünüm superfreshn var alıp nefsimi körertirim artık ne yapalım tazesi gibi olmass ama kışın tazesi zorr

canım çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin..

Bunito çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalsın...

Canım duyduğuma çok üzüldüm çok geçmiş olsun şuan ne desem sana teselli olmaz İnşallah Allah tez zamanda sana bir bebiş nasip eder.

çok çok üzüldüm allah yardiımcın olsun

Allah sana hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin canım üzülme. ablam da düşük yapmıştı 3 ay sonra rabbim ona yeni bi bebek nasip etti. senin de öyle olur inşallah. dua et bol bol

Bunito gerçekten çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda sağlıklı bebek sahibi olursun tekrar. Allah yavruna ömür versin. Ne olur dualarını bizim için et. Senin dualarınada amin

Evet bu kadar paylaşımdan sonra üzücü bu sabah uyandığımda elim göbeğime gitti bir an orda zanettim ama yok... Dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi :) Allah izin verir tekrar hamile kalırsam buraya yazarım. Artık sayfadan ayrılıyorum...

Canım tekrar geçmiş olsun kan pıhtılaşmasına baktım muhakkak genelde hep bu sorun olduğunu duyuyorum ....

bir enginarsever daha :)) konserve derken yazdan yaptığımız domates sosları da zararlımıymıs benim hiç aklıma gelmedi dr a sormak

biz evde yaptığımız domates soslarına dayanıklı olsun diye kimyasal madde koymuyoruz ki neden zararlı olsun?

Ben 8. haftamdayim, hamileligimin basindan bu yana, oyle aserme olmadi aslinda ama genelde tuzlu ve eksi seylere gidiyor elim. Tatli yedigim zaman migdem bulaniyor cunku, bulantilarim son 1 haftada artti epeyce, yemek yapmak biraz daha zorlasti. Baska bir sikintim yok ama uykuya doyamiyorum derler ya, dun gun icinde 4 saat uyudum.
Basindan beri beni zorlayan hemoroid olmustu oda azaldi, ama hemoroid icin dikkatli besleniyorum.
Zaten canim bir sey cekse gurbette bulabilir miyiz onu bilemiyorum:)

Kızlar meraba.. Baska torpiklerde gezdim ama buraya uğraşmamıştım benimde tahmini dogum tarihim 12 Mayıs ins..biz iki tane olduğumuz için Mayıs'ı görebilecek miyiz bilmiyorum ama benim umudum vaktiyle dogum yapmak:) su an 9+4 haftaligiz cok sükür sorun yok sadece aserme bulantı kusma koku hassasiyeti yasıyorum evde yatıyorum geçmesini bekliyorum :)

ayyyy uyumaktan nefret ediyorum doktordan gelince uyuya kaldım yediklerim sanki boğazımda duruyo çok rahatsız edici (

yaa çok fena bi durum bende de aynı tek yaptığım uyumak akşamları. yemekte açlıktan ölüyorum iki lokma yiyorum sanki boğazıma kadar doymuşum gibi hissediyorum.

günaydın arkadaşlar,

bugün kendimi çok iyi hissediyorum, saçlarımı da kestirdim rahatladım. Dünya varmış.

Umarım herkes iyidir bugün :)

nabız 140 tan sonrası tehlikeli canım.tansiyonda 14 / 15 ten sonrası tehlikeli canım küçük tansiyon zaten 8 den sonrası tehlikeli ben böyle biliyorum

Saol canım benim normal 12ye 8 çıkıo tansiyonum genelde bazen nabız da 80 -100 civarı zaten bişey olduğunda bişey söler dimi ayrıca kendimi iyi hissediyorum :)) ay resmen paranoyak oldum ...

günaydın arkadaşlar,

bugün kendimi çok iyi hissediyorum, saçlarımı da kestirdim rahatladım. Dünya varmış.

Umarım herkes iyidir bugün :)
Sıhhatler olsun canım ... Bizim burda bi inanç var bayanlar hamilelik süresince saç kestirmio ... Annem hamileyken bilmeden kestirmiş kardeşimde ama ... Ben kestirmiyeceğim

hoşgeldiniz aramıza. Sağlıkla sıhhatle elinize alırsınız inşallah bebeklerinizi.

Sıhhatler olsun canım ... Bizim burda bi inanç var bayanlar hamilelik süresince saç kestirmio ... Annem hamileyken bilmeden kestirmiş kardeşimde ama ... Ben kestirmiyeceğim

doğrudur canım duydum bende onu, diyanetin fetvası var bu konuda, kadınlar saçlarını erkeğe benzemek için kestirmemeli kulak memesi hizasındab yukarıda olmamalı diye, hamileyken kesilmez e de hurafe diyor.

yaa çok fena bi durum bende de aynı tek yaptığım uyumak akşamları. yemekte açlıktan ölüyorum iki lokma yiyorum sanki boğazıma kadar doymuşum gibi hissediyorum.

bir çaresi var mı acaba ne yapmak lazım soda içtiim su içtim kar etmedi en son artık 4 bardak çay içtim ayyyy aklım hep yeyip içmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…