istanbulluyum ama izmirde oturuyorum
gerçekten öyle herşeyi yedim ama bi yenidünya içimde kaldı, onun alternatifide yok, vişne istemiştim suyuyla idare ettim...
bende dut istiyorum ama malesef bulunmaz
hmm yakınmışız canm benmde eşim izmir karşıyakalı bizde kuşadasında oturuyoruz
canım çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin..
Bunito çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalsın...
cnm inan çok üzüldüm ne desem bilemiyorum acının her türlüsü zor ama birbirimize baya alışmıştık baya paylaşımlarda bulunmuştuk acının belli bir yerden sonra gelmesi çok zor oluyor. Allah'ım bir daha yaşatmasın. bende sürekli diken üstündeyim.
bir kaybın vardı senin. en azından trombofil paneli yaptır eğer kan pıhtılaşmasından kaynaklıysa çok şükürki çaresi var. bir daha hamile kalıp bebişini kucağına alman dileğiyle.
Allah bir daha acı yaşatmasın.
Canım duyduğuma çok üzüldüm çok geçmiş olsun şuan ne desem sana teselli olmaz İnşallah Allah tez zamanda sana bir bebiş nasip eder.
çok çok üzüldüm allah yardiımcın olsun
Allah sana hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin canım üzülme. ablam da düşük yapmıştı 3 ay sonra rabbim ona yeni bi bebek nasip etti. senin de öyle olur inşallah. dua et bol bol
Bunito gerçekten çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda sağlıklı bebek sahibi olursun tekrar. Allah yavruna ömür versin. Ne olur dualarını bizim için et. Senin dualarınada amin
Evet bu kadar paylaşımdan sonra üzücü bu sabah uyandığımda elim göbeğime gitti bir an orda zanettim ama yok... Dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi :) Allah izin verir tekrar hamile kalırsam buraya yazarım. Artık sayfadan ayrılıyorum...
bir enginarsever daha :)) konserve derken yazdan yaptığımız domates sosları da zararlımıymıs benim hiç aklıma gelmedi dr a sormak
oldukça yakınız cnm davutlarda yazlığımız var :))
Nabız ve tansiyon kaçı geçerse yüksek oluyor merak ettim ...
Salak ciğer sakatat yasak canım sakın yeme hele ciğer sakın. Kuru üzüm yiyorum ben kansızlık için de al şimdiden yemeye başla :) dalak olacaktı özür dilerim
ayyyy uyumaktan nefret ediyorum doktordan gelince uyuya kaldım yediklerim sanki boğazımda duruyo çok rahatsız edici(
nabız 140 tan sonrası tehlikeli canım.tansiyonda 14 / 15 ten sonrası tehlikeli canım küçük tansiyon zaten 8 den sonrası tehlikeli ben böyle biliyorum
Sıhhatler olsun canım ... Bizim burda bi inanç var bayanlar hamilelik süresince saç kestirmio ... Annem hamileyken bilmeden kestirmiş kardeşimde ama ... Ben kestirmiyeceğimgünaydın arkadaşlar,
bugün kendimi çok iyi hissediyorum, saçlarımı da kestirdim rahatladım. Dünya varmış.
Umarım herkes iyidir bugün :)
Merhaba,
Hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri bu başlığı takip ediyorum fakat ancak üye olup yazma fırsatı elde edebildim. Benim ilk gebeliğim. İstenmeyen ya da plansız bir gebelik değil fakat beklediğimizden biraz erken gerçekleşti diyebilirim. O yüzden halen fikre alışabilmiş değilim.İki hafta önce kalp atışlarını duyduk, doktorumuz herhangi bir sorun olmadığını söyledi.şimdiye kadar bir kaç saat fazla uyumak dışında günlük hayatımı etkileyecek bir belirti ile karşılaşmadım. Burada yazılanları okudukça kendi adıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum çünkü kokuya karşı çok hassasım fakat henüz beni kusturacak ya da birşeyden tiksindirecek boyutta bir bulantım olmadı. Kasık ağrısı zaman zaman hissediyorum fakat şiddetli ya da uzun süreli değil. Yorgunluk elbette var, eskisi gibi değilim ama gün boyu yatacak şekilde değil. Zaten üzüntüm de tam bu noktada başlıyor benim çalışma tempom içersinde ne midemin bulanması ne de yorulduğumda yatıp dinlenme lüksüm maalesef yok. Tüm gün eski tempoda çalışıyorum ve bazı günler öğle yemeği dahi yiyemiyorum, evin temizliğini ben yapmıyorum ama geriye kalan tüm işler ve yemek benim elimden geçiyor işyerime gebeliğimi henüz söyleyebilmem kariyerim açısından mümkün değil, dolayısı ile kimseden yardım ya da anlayış beklemek gibi bir ihtimalim de yok.
O yüzden evde dinlenme ya da günlük rutinden farklı, özel muameleye erişebilen göbekdaşlarım lütfen kıymetini bilin. Umarım hepimiz sağlıklı, sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlere bir an önce kavuşuruz.
Merhaba bayanlar ben bu sayfayi hic görmemiştim. Bende katiliyim araniza bugün tam 11 haftalik hamileyim. Bundan once bir dusugum var ve 6, 5 yasinda bir oglum var.Allah hepimize saglikla kucagimiza alnayi nasip etsin yavrularimizi :) ♥
Kızlar meraba.. Baska torpiklerde gezdim ama buraya uğraşmamıştım benimde tahmini dogum tarihim 12 Mayıs ins..biz iki tane olduğumuz için Mayıs'ı görebilecek miyiz bilmiyorum ama benim umudum vaktiyle dogum yapmak:) su an 9+4 haftaligiz cok sükür sorun yok sadece aserme bulantı kusma koku hassasiyeti yasıyorum evde yatıyorum geçmesini bekliyorum :)
Sıhhatler olsun canım ... Bizim burda bi inanç var bayanlar hamilelik süresince saç kestirmio ... Annem hamileyken bilmeden kestirmiş kardeşimde ama ... Ben kestirmiyeceğim
yaa çok fena bi durumbende de aynı tek yaptığım uyumak akşamları. yemekte açlıktan ölüyorum iki lokma yiyorum sanki boğazıma kadar doymuşum gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?