Canım tekrar geçmiş olsun kan pıhtılaşmasına baktım muhakkak genelde hep bu sorun olduğunu duyuyorum ....
canım aynı gün gözüküyor doğumumuz, rabbim hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin. Bence vaktim ve imkanın varsa çok uzatma bir kontrole git derim.
bizde hala alttan ultrason yaparlar sanırım 7 haftalık daha..
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa gelmişler, umarım sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımıza
bu arada doktorumu aradım, pazartesi muayene varmış, 10 a randevu aldım gidicez bakalım ufaklık nasıl ?
günaydın arkadaşlar,
bugün kendimi çok iyi hissediyorum, saçlarımı da kestirdim rahatladım. Dünya varmış.
Umarım herkes iyidir bugün :)
yaa çok fena bi durumbende de aynı tek yaptığım uyumak akşamları. yemekte açlıktan ölüyorum iki lokma yiyorum sanki boğazıma kadar doymuşum gibi hissediyorum.
Günaydın hanimlar bana pek aydin değil malesef sinuzitlerim azdıYarin kontrolum var ense kalinligina bakilicakmis bize dya edin hersey yolundadir insallah .Bu arada sinüzit problemi olan varmi benim gibi?
Sinüs rinse kit var içinde soda ve tuz var burnunu yıkıyorsun sadece ilaç değil hiç bir yan etkisi yok çocuklarda kullanıo .. Ben çok memnunum Avrupa da herkes bunla her gün burnunu yıkarmış diş fırçalamak gibi bir şey ilaç da olmadığı için çocuklarda kullandığı için içiniz rahat olsun ...dualarımız seninle canım. inşallah herşey istediğin gibi olur.
sinuzit problemi bende yaşarım ama hamileyken hiç olmadı. böyle bir zamanda ne yapılır bilmiyorum.
kızlar dün kendime doğumda ve doğumdan sonra da giyebileceğim 1 takım pijama aldım, çok severim beyaz ve fistolu şeyleri :) bebek için bir şey yaptırtmıyorlar bana, odayı da düzenletmiyor annemler bende dedim gider kendime alırım
Çok teşekkür ederim canim.Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi inşallah.dualarımız seninle canım. inşallah herşey istediğin gibi olur.
sinuzit problemi bende yaşarım ama hamileyken hiç olmadı. böyle bir zamanda ne yapılır bilmiyorum.
Günaydın kızlar :) biz kurban bayramından sonra taramaya giricez.. Benim bulantılar bgn itibariyle farkettim ki azalmış :) bir de ben zaten kilolu bi insanım şimdi de sanırım gittikçe şişiyorum 1 hft önce dr a gittiğimde 1 kilo almıştım almak istemiyorum önerebileceğiniz bişi var mı?bir de hani spor yapmamışsınızdır da snr spor yaparsınız hamlıktan ertesi gün bacaklarınız kırılır ağrır ya işte öyle bi ağrı var bacaklarımda bu tip bişiy yaşayan var mı? çok sordum çok konuştum hepimize sağlıklı bol gülücüklü hayırlı cumalar :)
dün dr a gittik biizm sata göre 7ci haftayı bulması gereken bebiş 5 haftalık gözükmekte olduğunu söyledi...
ve temmuz gibi ailemin yanına bayrama gitmek için aldığımız biletlermiz doktorun gitmeyin yorumuyla yanmış bulunmaktadır....
uçakla ve 1 saat dememize rağmen uçak daha tehlikeli basınç olayından dolayı dedi dr...
bu şekilde bir durum yaşayanınız varmı...
şimdi ne yapalım biz gidelimmi
gidersek bişey olursa ne yaparızzz
ne zormuş tam anlamıyla anne baba olmak:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?