2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın....

Kilolar konuşulmuş,sebzeler meyveler konuşulmuş...Sağlığımız yerinde olsun hepimizin diyerek güne başlıyorum bende..

Bu sıra kim bir yiyecek ismi söylerse onu canım istiyor o an ,sonra geçiyor..Yiyemiyorum zaten..

Kilo alamayanlardan biride benim..167 boy 52 kilo ,halen almadım bazen çok yersem ibre sağa doğru kayıyor ama yine düzeliyor.Çok hareketliyim birde,işte oturuyorum sadece...Eve gidince maraton başlıyor...

Dr.umuzun dediğine göre bugün 8.haftamız bitiyor..Zaman ne kadar çabuk geçiyor..anlamıyorum ...

Evde yaptığımız domates zararlı mıki? hiç araştırmadım ama içine koruyucu olarak aspirin v.s. bişeyler koyanlar var bence onlar zararlıdır..Sıcakken koyulunca vakumlanıyor hem ,tutmayan zaten hemen bozuluyor..Bende 10 kilo daha almıştım,yarın yapıcam onları..Kışın rahat ederiz.Ben salça sevmiyorum çok domates kullanıyorum...

Melisanurum kuşadasındamısınız,ne güzel ya çok şanslısınız...Bu yaz ordaydık çok beğendik oraları,millipark çok güzeldi..
Gelirken kışlık yiyecek için alışveriş yapmıştım çok doğaldı..Bu sene kısmet olurmu bilmem ama gelmek istiyoruz yine..

Boğazımın ağrısı dışında bir şikayetim yok şükür,herşey yolunda..

Canım tekrar geçmiş olsun kan pıhtılaşmasına baktım muhakkak genelde hep bu sorun olduğunu duyuyorum ....

Dün hastanede bir arkadaşla tanıştım kan pıhtılaşması sorunu varmış ama bir iğneyle doğacak duruma kadar getirmiş bebeğini bugün hastaneye yatıp bebeğimi doğurcam diyordu sezeryanla oluyormuş sıkıntılı olduğu için çokta ümidi kesmemek lazım

Gideceğim cnm da biraz daha büyüsün de boşa gitmemiş oluyum diye bekliyorum. Bulantılar da başladı bayramdan sonra giderim artık.

günaydın arkadaşlar
topiğe çok fazla yazamasam da takip ediyorum yazdıklarınızdan faydalanıyorum
dün doktora gittim sat 22 agustos, ultrasondaki tarihe göre tam 6 haftalık dedi doktor
miniğimi gördüm ve kalp atışlarını dinledim çok şükür
Allah sağlıcakla minkilerimize kavuştursun diyorum

günaydın kızlar,

dün kontrolümüz vardı, her şey yolunda çok şükür. kilo da almamışım çok sevindim:) ikili test için bi kaç hafta daha bekleyecekmişiz.

bugün tatile gireceğimiz için çok mutluyum, bol bol uyumayı planlıyorum:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :) biz kurban bayramından sonra taramaya giricez.. Benim bulantılar bgn itibariyle farkettim ki azalmış :) bir de ben zaten kilolu bi insanım şimdi de sanırım gittikçe şişiyorum 1 hft önce dr a gittiğimde 1 kilo almıştım almak istemiyorum önerebileceğiniz bişi var mı? bir de hani spor yapmamışsınızdır da snr spor yaparsınız hamlıktan ertesi gün bacaklarınız kırılır ağrır ya işte öyle bi ağrı var bacaklarımda bu tip bişiy yaşayan var mı? çok sordum çok konuştum hepimize sağlıklı bol gülücüklü hayırlı cumalar :)

günaydın arkadaşlar,

bugün kendimi çok iyi hissediyorum, saçlarımı da kestirdim rahatladım. Dünya varmış.

Umarım herkes iyidir bugün :)

Allah daim etsin canım.
kızlar benimde saçlarım uzun ama kısacık kestirmek istemiyorum sadece biraz kısaltmak istiyorum. hamileyken kesilmez diye bende duydum ama biraz kısaltmamda sorun olacağını düşünmüyorum. bir de benim saçlarım röfle ve dip boyası zamanım geldi. saçlarımda çok beyaz var. boya işini nasıl yapacağım ??? :18:

yaa çok fena bi durum bende de aynı tek yaptığım uyumak akşamları. yemekte açlıktan ölüyorum iki lokma yiyorum sanki boğazıma kadar doymuşum gibi hissediyorum.

aynı his bende de var melekim19.
çok aç hissediyorum kendimi yemeğe başlayınca ama biraz yedikten sonra çok yemişim gibi hissediyorum. ama yediklerimden tatmin olmuyorum. hayırlısı.

Günaydın hanimlar bana pek aydin değil malesef sinuzitlerim azdı Yarin kontrolum var ense kalinligina bakilicakmis bize dya edin hersey yolundadir insallah .Bu arada sinüzit problemi olan varmi benim gibi?

Günaydın hanimlar bana pek aydin değil malesef sinuzitlerim azdı Yarin kontrolum var ense kalinligina bakilicakmis bize dya edin hersey yolundadir insallah .Bu arada sinüzit problemi olan varmi benim gibi?

dualarımız seninle canım. inşallah herşey istediğin gibi olur.
sinuzit problemi bende yaşarım ama hamileyken hiç olmadı. böyle bir zamanda ne yapılır bilmiyorum.

kızlar dün kendime doğumda ve doğumdan sonra da giyebileceğim 1 takım pijama aldım, çok severim beyaz ve fistolu şeyleri :) bebek için bir şey yaptırtmıyorlar bana, odayı da düzenletmiyor annemler bende dedim gider kendime alırım

dualarımız seninle canım. inşallah herşey istediğin gibi olur.
sinuzit problemi bende yaşarım ama hamileyken hiç olmadı. böyle bir zamanda ne yapılır bilmiyorum.
Sinüs rinse kit var içinde soda ve tuz var burnunu yıkıyorsun sadece ilaç değil hiç bir yan etkisi yok çocuklarda kullanıo .. Ben çok memnunum Avrupa da herkes bunla her gün burnunu yıkarmış diş fırçalamak gibi bir şey ilaç da olmadığı için çocuklarda kullandığı için içiniz rahat olsun ...

Bana bebekle ilgili bişey almayı yasakladılar paranı kenara koy 5. Aydan 6. Aydan sonra alınır dediler annemler ama kendileri Yelek örüyo :))

selam kızlar hayırlı Cumalar, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin, sağ salim 9 ayı tamamlayıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

ne güzel baya kalabalık bi aile olduk
9 ay ve sonrası çok keyifli geçecek inşallah,
hepimizin ortak yanı mayıs bebeleri annesi olcağımız,
bu yüzden çok şanslıyız

seviliyorsunuz

Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü

hanimlar merhaba ben araniza ve bu guzel siteye yeni katiliyorum
ayrica mayis annesi olmaya adayim ve bu ilk dogumum olacak
cok cok heyecanliyim hamileligimin 8 inci haftasi 6. gunundeyim
Allah kismet ederse 16 mayis da bebegime kavusacagim.
bu ilk tecrubemde sizlerle sohbet etmek ve buguzel zamanimizi birlikte dayanisma icerisnde gecirmek istiyorum
ilk olarak sizlere bi sorum var
ben suan yurtdisindayim ve hala daha doktora gorunemedim
haber verdim doktora ama beni randevu icin daha aramadilar
cok sukur bi sikayetim yok ama bende sizler gibi bebegimi gormeyi ve kalp sesini duymayi sabirsizlikla bekliyorum
birde ilk gittigimde sadece folik asit onermislerdi 400 micro gr onu kullaniyorum
onun disinda duzgun beslenmeye calisiyorum ve az az spor yapiyorum
baska onerileriniz varmi bana
insallah biran once bebegimi gorur ve sizlerle guzel haberlerimi paylasirim
sevgiler...

kızlar mrb bgn dr a gittim , çok şükür kalp atışını duyduk 16 kasım a ikili test için randevu verdi, yaptırıp yaptırmamakta emin değilim
bu arada sat a göre 8+1 olmam lazımdı ama ultrasonda 7+1 çıktık çok geri değil dedi, bebeğim de 10 mm :)

Gunaydınn :) geçen gun bende de aynı sorun oldu cnm ya bacaklarım cok agrıdı spor yapmıs gıbı 2 gun surd gectı kılo ıcınde gunde yarım saat yurumek bence ıyı gelebılır 3. Aydan sonra daha fazla yuruyebılırız bence bende 1 kılo almısım daha fazla almayalımda 1 kılo fena dııl bence

dün dr a gittik biizm sata göre 7ci haftayı bulması gereken bebiş 5 haftalık gözükmekte olduğunu söyledi...

ve temmuz gibi ailemin yanına bayrama gitmek için aldığımız biletlermiz doktorun gitmeyin yorumuyla yanmış bulunmaktadır....

uçakla ve 1 saat dememize rağmen uçak daha tehlikeli basınç olayından dolayı dedi dr...

bu şekilde bir durum yaşayanınız varmı...

şimdi ne yapalım biz gidelimmi
gidersek bişey olursa ne yaparızzz
ne zormuş tam anlamıyla anne baba olmak:26:

Canım geçen yıl aynı olayı yaşadım ben de.öncelikle geçmiş olsun.benim de bebeğim 7 haftalık olması gerekirken 5 te kalmış.bana da doktorum bayramda bi yere gitmesen iyi olur dedi,ben gittim ve sonuç hüsran oldu.lütfen sen de kendine dikkat et ve gitme bi yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…